wiosenka1986 05.04.07, 22:54 Od pewnego czasu przyglądam się tej talii... wydaje się ciepła, przyjazna. Jestem ciekawa, czy ktoś z Was jej używa? Jak się z nią wg Was pracuje? Będę wdzięczna za posty! Pozdrawiam Wiosenka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dori7 Re: Ramzes Tarot 05.04.07, 23:35 Chodzi o ten? www.aeclectic.net/tarot/cards/ramses-tarot-of-eternity/ A wiesz, bardzo sie ciesze, ze zalozylas ten watek, bo to wyjatkowo ciekawa sprawa z tymi taliami egipskimi. Rozmawialam z wlascicielka sklepu Hazard, sprowadzajacego Taroty i ona byla bardzo zdziwiona, ze w Polsce talie egipskie, tak popularne na swiecie, schodza raczej slabo. Mnie w sumie nigdy do nich nie ciagnelo, jakos patrzylam tylko na pudelka i nie mialam ochoty na blizsze poznanie, a teraz, jak patrze na tych kilka kart z Ramzesa na Aeclecticu, to nie powiem - talia jest bardzo interesujaca i az dziwne, ze mi umknela. Ide poszukac calosci! Odpowiedz Link
dori7 Inne talie Tarota o tematyce egipskiej 09.04.07, 15:16 Inne talie Tarota o tematyce egipskiej: www.aeclectic.net/tarot/cards/ancient-egyptian.shtml Odpowiedz Link
dori7 Re: Ramzes Tarot 05.04.07, 23:52 Wklejam link do Wielkich Arkanow: www.interhobby.net/tarot/viCard.php3?Code=235÷ID=AM Odpowiedz Link
wiosenka1986 Re: Ramzes Tarot 06.04.07, 12:54 Witaj! dokładnie tę talię miałam na myśli! Cały czas się jej przyglądam - jeszcze nie kupiłam, na razie tylko patrzę. Dziękuję za link! Wiosenka Odpowiedz Link
dori7 Re: Ramzes Tarot 09.04.07, 15:25 Znalazlam dzis w necie cos takeigo, moze Ci sie przyda: tarotramzesa.repage.de/ Sa objasnienia do kart i sporo skanow, a takze instrukcja przetlumaczona na polski. Odpowiedz Link