iokepine 28.06.07, 11:33 www.flarn.com/~warlock/tarot/ Mi wyszedł Sąd Boży, a Wam? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoginka2 Re: Którą kartą Tarota jesteś? - ciekawy test:) 28.06.07, 11:44 fajny mi wyszla V - Heavenly Master -rzeczywiscie w numerologii jestem 5-tka Odpowiedz Link
coill Re: Którą kartą Tarota jesteś? - ciekawy test:) 28.06.07, 11:58 zal;ozylam wczesniej taki watek forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=46080&w=63930005&a=63930005 Odpowiedz Link
iokepine Re: Którą kartą Tarota jesteś? - ciekawy test:) 28.06.07, 12:27 Nie zauważyłam Nie czytam wszystkich wątków i akurat ten nie wpadł mi w oko Odpowiedz Link
dori7 Re: Którą kartą Tarota jesteś? - ciekawy test:) 03.07.07, 02:49 coill napisała: > zal;ozylam wczesniej taki watek > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=46080&w=63930005&a=63930005 Coill - ale w Twoim watku byl inny test Zreszta, tamten bardziej mi sie podobal. Ten jakis malo wnikliwy jest i mam wrazenie, ze wyniki nie sa miardojane. Za malo danych, jedna odpowiedz zmienia zupelnie wynik, a czasem komus dwie odpowiedzi pasuja tak samo i ktora tu wybrac? A jedna odpowiedz wszystko wywraca do gory nogami... Odpowiedz Link
coill moze ktos omoze z tym punktem? ;/ 28.06.07, 12:02 nie moge zrobic testu bo kompletnie nie rozumiem pytania nr 6. Odpowiedz Link
rawita7 Re: moze ktos omoze z tym punktem? ;/ 28.06.07, 14:09 Z grubsza rzecz biorąc: czy postrzegasz siebie jako: 1. urodzonego lidera 2. towarzyskiego, głośnego 3. cichego i nieśmiałego 4. rywalizującego 5. wycofanego 6. kreatywnego, energicznego 7. głupiego i niedojrzałego 8. zwariowanego 9. dojrzałego i spokojnego 10. kontrolującego Odpowiedz Link
coill Sun/Moon 29.06.07, 01:19 Mialam/mam okropny brak zdecydowania w jednym punkcie. WysZlo mi Slonce. POtem cofnelam strone i zmienilam punkt na tamto co tez mi odpowiada i wyszedl Ksiezyc;D Odpowiedz Link
alicez Re: Którą kartą Tarota jesteś? - ciekawy test:) 28.06.07, 16:05 A mi Moc i tak sie czuję! Odpowiedz Link
nauthiz7 Re: Którą kartą Tarota jesteś? - ciekawy test:) 28.06.07, 19:23 Arcykapłanka. Prawdopodobnie dlatego, że w zainteresowaniach zaznaczyłam "Science/Medical" )) Odpowiedz Link
pani.jazz Re: Którą kartą Tarota jesteś? - ciekawy test:) 28.06.07, 20:22 Oho, jestem Gwiazda. To calkiem niezle, zwazywszy na to, ze zamierzam byc obrzydliwie slawna i bogata . A tak serio, cos w tym moze byc. Nigdy nie utozsamialam sie z Gwiazda, nawet nie darze jej specjalna sympatia, a tu niespodzianka - w samym opisie, ktory dolaczyl do testu autor. Bo pasuje, calkiem niezle pasuje. Odpowiedz Link
canada53 Re: Którą kartą Tarota jesteś? - ciekawy test:) 28.06.07, 21:39 Mnie też wyszła XVII Gwiazda. Powoli nam sie tu konstelacja robi... Hmm, szczególnie to spełnienie marzeń mi się podoba. Tylko tak dalej. Odpowiedz Link
merolik Re: Którą kartą Tarota jesteś? - ciekawy test:) 30.06.07, 20:10 Rrrany!! Karta, której najbardziej chyba nie lubię = jestem Wieżą. I daje mi to do myślenia. Odpowiedz Link
anahella Re: Którą kartą Tarota jesteś? - ciekawy test:) 01.07.07, 02:02 O dobra, skoro ten test jest tak popularny na forach i blogach, to w koncu go zrobilam, chociaz nienawidze testow i wyszla mi Gwiazda. Hm... bo ja wiem? Z natury jestem Pustelnikiem. Odpowiedz Link
mii.krogulska Re: Którą kartą Tarota jesteś? - ciekawy test:) 01.07.07, 02:12 Witam, i ja też, i ja też, i ja też )))) jestem Gwiazda! Co mnie uszczęśliwia, bo to moja ulubiona karta! Pozdrawiam, Mii Odpowiedz Link
iza.podlaska Re: Którą kartą Tarota jesteś? - ciekawy test:) 01.07.07, 11:06 A mi wyszedl Księżyc, chyba dlatego, że w wielu miejscach mialam watpliwosci co do wyboru odpowiedzi. Ale Ksiezyc moze byc Pozdrawiam Odpowiedz Link
frunelka Re: Którą kartą Tarota jesteś? - ciekawy test:) 01.07.07, 15:17 Heh, ten test jest bez sensu. Ponieważ nie mogłam się zdecydować, co wybrać w pytaniu 9 - zdrowie czy równowaga, bo tak się składa, że oba są dla mnie równie ważne, zrobiłam test 2 razy, raz zaznaczając w 9 zdrowie, a drugi raz - równowaga. Pozostałe odpowiedzi były oczywiście w obu wersjach takie same. No i przy zaznaczaniu "zdrowie" wyszła mi Wieża, a przy opcji "równowaga" - Słońce. Być może autor testu miał jakiś powód, by powiązać zaznaczenie zdrowia z Wieżą, ale za cholerę nie mogę zrozumieć, co ma jedno do drugiego i dlaczego ta zmiana wpływa na aż tak różne dwa wyniki testu Odpowiedz Link
iokepine Re: Którą kartą Tarota jesteś? - ciekawy test:) 01.07.07, 22:23 Myślę, ze Tarot pokazał Ci język. Tak jak z kartami - nie pyta się o to samo dwa razy pod rząd. Odpowiedz Link
tequilllaa Re: Którą kartą Tarota jesteś? - ciekawy test:) 24.08.07, 14:22 mi tez wyszedl ksiezyc, ale w wielu ytaniach nie moglam sie zdecydowac Odpowiedz Link
lezbobimbo Re: Którą kartą Tarota jesteś? - ciekawy test:) 12.07.07, 23:16 Poszlam na zywiol, pozaznaczalam i wyszlo mi ze jestem karta Sila? A w tym drugim tescie ze najbardziej Kochanki. A wiec I do tego ladna talie wybralam (choc sie balam po nazwie, ze to jakies anioleczki przeslodkie) wiec mi sie spodobalo orzeczenie. Moge byc ta Sila, zwlaszcza, ze czesto czuje w sobie zmagajace sie wezly ksiezycowe ))) Sama karta nomen omen miala na sobie wizje, która ja z kolei nosilam w glowie od kiedy przeczytalam u Iokepine notke, gdy swoja Sile malowala! I okazuje sie ze juz ktos mial podobnie i te wizje urzeczywistnil i nawet wydrukowal ))) Oj Tarocie, Tarocie..flirtujesz ze mna Odpowiedz Link
inner_child Re: Cesarzowa 16.07.07, 04:40 a z testu Coill wyszla mi Arcykaplanka. Mysle ze mam wlasciwosci obu. Odpowiedz Link
wredna_zmija Re: Cesarzowa 20.07.07, 18:39 A ja jestem słońce... A z testu Coill kurka Cesarz Odpowiedz Link
dori7 Prosba 20.07.07, 22:00 Czy moglabys prosze wywalic wulgaryzm z sygnaturki? Obawiam sie, ze moze razic wielu forumowiczow. Dzieki. Odpowiedz Link
riobraavo Re: Prosba 23.07.07, 16:58 Mnie nie razi, uważam, że sygnaturka jest zabawna. Odpowiedz Link
gruby_robcio Jak każdy Człowiek - WSZYSTKIMI NARAZ 24.08.07, 15:41 Jak każdy Człowiek - WSZYSTKIMI NARAZ Odpowiedz Link
amatemi Re: Którą kartą Tarota jesteś? - ciekawy test:) 26.08.07, 22:37 tu Sila, a u coil Slonce i Cesarzowa. Odpowiedz Link
m_oments Re: Którą kartą Tarota jesteś? - ciekawy test:) 01.09.07, 14:28 a mi wyszła Cesarzowa, bardzo lubię tą kartę Odpowiedz Link