isasaid 10.03.08, 00:36 Witam Czy zna ktoś jakieś tarotowe zaklęcia? pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majuz Re: zaklęcia 10.03.08, 17:59 Wydaje mi się, że najlepiej zaklęcie samemu skonstruować . Ale skoro pytasz to znalazłam coś takiego: "Karty mądrości, łaskawe karty, karty natchnione magią, Rozbudźcie we mnie świętą moc, abym w każdej chwili mógł odpowiedzieć na dręczące mnie pytania, Rozbudźcie we mnie zdolność widzenia, abym we dnie i w nocy dostrzegał prawdę, Niech zakwitnie we mnie wiedza, Niech wszystko, co mówię, będzie dobre i mądre. Pomóż mi Władco Tarota! Pomóż mi!" Według autorów słowa te powinno sie wypowiadać podczas tasowania lub mieszania kart. Tekst pochodzi z książki pt. "Magia" pod red. Raye Aireya, Dom Wydawniczy Bellona 2006. Nie chcę oceniać tego zaklęcia, bo primo - jestem za zielona w tej tematyce, secundo - nie używałam go. Bardzo podoba mi się jednak to: "Niech wszystko, co mówię, będzie dobre i mądre" Odpowiedz Link
isasaid Re: zaklęcia 10.03.08, 22:54 Witam. Dzięki na zaklęcie. Wczoraj akurat wypowiadałem podobne wywołując Ducha Tarota przy pewnym rozkładzie i nie powiem, że nie pomogło. Rozkład był bardzo czytelny. Lecz chciałbym się dowiedzieć chociażby co mówią cyganki kiedy komuś wróżą, albo coś podobnego? Odpowiedz Link