Dodaj do ulubionych

data slubu - mamy problem ;)

31.12.10, 13:31
Mamy 2 a wlasciwie 3 mozliwe daty na nasz slub. I od ponad 2 miesiecy nie mozemy sie zdecydowac, wypisalismy na liscie wszystkie, WSZYSTKIE plusy i minusy i.... kazda data wydaje nam sie dobra i jednoczesnie kazda przywoluje watpliwosci wink Pomyslalam ze moze liste da sie jeszcze przedluzyc udajac sie do nieco bardziej niekonwencjonalnych srodkow wink Czy jest tu ktos kto bylby tak mily poswiecic mi odrobine czasu i pomoc w wyborze daty? Bardzo dziekuje smile

Nasze dane przesle na priv jezeli ktos bylby chetny smile
Nie wiem czy w tym wypadku powinnam wrzucic wykres horoskopu partnerskiego z astro.com?

Szczesliwego Nowego Roku wszystkim zycze smile
Obserwuj wątek
    • foudre Re: data slubu - mamy problem ;) 02.01.11, 22:39
      Podaj te 2 czy 3 możliwe daty ślubu, rzucę na nie okiem. Wykres synastrii też możesz wrzucić, bo data ślubu jest zarazem horoskopem tranzytowym do 2 radiksów.
      • pihlajanmarja Re: data slubu - mamy problem ;) 03.01.11, 22:00
        Bardzo dziekuje smile

Te daty to: 25.08.11, 25.02.12, 25.08.12

Hmm nie wiem ktory wykres jest lepszy (nie znam sie sad ) wiec wlejam dwa wink

https://www.astro.com/tmpd/ct1gfilef4XK04-u1293793696/astro_acc_01_04_a_m_hp.74948.27026.png

https://www.astro.com/tmpd/ct1gfilef4XK04-u1293793696/astro_61gw_01_02_a_m.75494.15419.gif
        • foudre Re: data slubu - mamy problem ;) 06.01.11, 21:43
          Sprawdziłam te 3 daty, wszystkie ustawiłam na godzinę 15.00. Na radiksy nie patrzyłam, bo nie można ich otworzyć. Oczywiście, liczy się dokładna godzina ślubu, ale z grubsza wygląda to jak poniżej:
          25.08.2011 - koniunkcja Księżyca z Marsem w Raku w ścisłej kwadraturze do Saturna. Uran w kwadraturze do Plutona (1,5 st.). Ładny wielki trygon - Słońce z Wenus w trygonie do Plutona w Koziorożcu i Jowisza w Byku. Słońce z Wenus w opozycji do Chirona i Neptuna.
          25.02.2012 - koniunkcja Księżyca z Wenus w Baranie. Słońce z Chironem w Rybach w ścisłym sekstylu do Jowisza i Plutona. Kwadratura Plutona i Urana dość szeroka (6 st.)
          25.08.2012 - Księżyc w opozycji do Jowisza w Bliźniętach. Słońce opozycja Neptun i Chiron. Wenus w szerokiej aplikacyjnej kwadraturze do Saturna (8 st.). Ścisła (46 min.) kwadratura Urana i Plutona.
          Gdybym sama miała wybierać, to wybrałabym 25.02.2012. W sierpniu 2011 układ planet jest bardzo dynamiczny, choć ten wielki trygon na pewno zadziała ochronnie. W sierpniu 2012 horoskop jest dość nijaki, ale unikałabym tak ścisłej kwadratury Urana i Plutona.
          • jasmina.0 Re: data slubu - mamy problem ;) 09.01.11, 16:01
            foudre napisała:

> Sprawdziłam te 3 daty, wszystkie ustawiłam na godzinę 15.00. Na radiksy nie pat
            > rzyłam, bo nie można ich otworzyć. Oczywiście, liczy się dokładna godzina ślubu
            > , ale z grubsza wygląda to jak poniżej:
            > 25.08.2011 - koniunkcja Księżyca z Marsem w Raku w ścisłej kwadraturze do Satur
            > na. Uran w kwadraturze do Plutona (1,5 st.). Ładny wielki trygon - Słońce z Wen
            > us w trygonie do Plutona w Koziorożcu i Jowisza w Byku. Słońce z Wenus w opozyc
            > ji do Chirona i Neptuna.
            > 25.02.2012 - koniunkcja Księżyca z Wenus w Baranie. Słońce z Chironem w Rybach
            > w ścisłym sekstylu do Jowisza i Plutona. Kwadratura Plutona i Urana dość szerok
            > a (6 st.)
            > 25.08.2012 - Księżyc w opozycji do Jowisza w Bliźniętach. Słońce opozycja Neptu
            > n i Chiron. Wenus w szerokiej aplikacyjnej kwadraturze do Saturna (8 st.). Ścis
            > ła (46 min.) kwadratura Urana i Plutona.
            > Gdybym sama miała wybierać, to wybrałabym 25.02.2012. W sierpniu 2011 układ pla
            > net jest bardzo dynamiczny, choć ten wielki trygon na pewno zadziała ochronnie.
            > W sierpniu 2012 horoskop jest dość nijaki, ale unikałabym tak ścisłej kwadratu
            > ry Urana i Plutona.
            ----------------------------------
            Spojarzałam z grubsza na aspekty i nie patrząc na opinię Foudre od razu nie spodobała mi sie pierwsza data. Rownież z powodu koniunkcji Słonca z Chironem. Ten Chiron - te "rany" to uzdrawianie .....Jowisz niby dobroczyńca ale powiększa i nie wiadomo co w tej sytuacji powiększy czy rany czy uzdrowienie ...... jakoś nie. Intuicyjnie też mi się ta data nie podoba.
            Tu jak widac jesteśmy z Foudre zgodne. Wielki trygon owszem fajny ale zwracam uwage, że z Plutonem a ten niestety w kwadracie do Urana - jakoś ten kwadrat dwóch wielkich troche jednak przeciwstwanych jakby nie było energii - transformacja kontra nagłe wydarzenia nad którymi nie zawsze się panuje = jakoś nie pasuje mi do uroczystości jakim jest ślub. Niby to na siłe mogłoby pasować ( transformacja = połaczenie się dwóch osób i wszystko co się z tym wiąże , oraz nagłe wydarzenie (Uran) ale ten kwadrat jednak mnie martwi - bo może wskazywac na napięcia i niekoniecznie fajne nagłe wydarzeniea. A ślub powinien się kojarzyć z "FAJNE, SZCZĘŚLIWE WYDARZENIE"

Co do trzeciej daty - jw= kwadrat Pluto/Uran.

Co do drugiej daty aspekt Wenus/Saturn chociaz w kwadraturze ale jednak aspekt Wenus/Saturn to aspekt wierności .

Oczywiście trzeba by sparwdzić jeszcze jakie tworzą się aspekty do planet osobistych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka