Dodaj do ulubionych

Andrzej Samson

09.03.09, 11:44
Jaka inna smierc, w nieslawie.
Zmarl o 10:45.
Mam podejrzenia, ze biezacy asc. w Raku byl zblizony do natalnego.
piotrpiotrowski.blog.onet.pl/2,ID165105504,index.html

https://republika.pl/blog_fy_1140064/2317859/tr/samson.gif
Obserwuj wątek
    • kita32 Re: Andrzej Samson 09.03.09, 15:03
      Zgon zauważono o 10.45 w niedzielę 8.03.09 - tak zrozumiałam:
      wyborcza.pl/1,75248,6358993,Andrzej_Samson_nie_zyje.html
      Siostra podejrzewa, że zmarł we śnie - nie mogła go dobudzić i zgłosiła zgon.

Na śmierć podczas snu miał trygon koniunkcji Marsa z Neptunem do Urana, Pluton był w półtorakwadraturze do jego Słońca, Merkury w trygonie do jego Marsa (z Uranem), Saturn w sekstylu do jego Jowisza, a Księżyc mijał jego stellum we Lwie.
      • romy_sznajder Re: Andrzej Samson 09.03.09, 15:31
        godzina chyba ustalona przez lekarzy

"- 8 marca przed południem zadzwoniła kobieta. Zgłosiła zgon brata. Nie mogła go
        dobudzić, prawdopodobnie zmarł we śnie. Karetka podjechała pod wskazany adres.
        Zmarłym okazał się Andrzej Samson - potwierdza informacje "Gazety" Leszek Łyko,
        dyrektor częstochowskiego pogotowia ratunkowego. - Nasz lekarz stwierdził zgon z
        przyczyn naturalnych (....)

Ostatnie dni życia Samson spędził u swej siostry w Częstochowie. Zmarł 8 marca o
        godz. 10.45.

Częstochowska prokuratura wszczęła już postępowanie wyjaśniające dotyczące zgonu
        Samsona."
        • romy_sznajder Re: Andrzej Samson 09.03.09, 15:38
          2004 Pluton byl ok. 24^Strzelca, wiec w opozycji z Uranem AS. Ujawnil dziwne
          upodobania i skandaliczne praktyki. Potem opozycja do Marsa, nieslawa na calego.
          Na czas smierci tranzyt dokladnie wskazal, co bylo tragedia zyciowa Samsona,
          opozycja Ks-Jowisz na stellum Saturn-Pluton-Wenus.
          • kita32 Re: Andrzej Samson 09.03.09, 20:10
            > Na czas smierci tranzyt dokladnie wskazal, co bylo tragedia zyciowa Samsona,
            > opozycja Ks-Jowisz na stellum Saturn-Pluton-Wenus.

....myślę, że on to stellum miał na MC i ascendent w Skorpionie, ale to wiadomo, tylko gdybanie...
            • romy_sznajder Re: Andrzej Samson 09.03.09, 21:10
              Czy to pasuje do upadku w obiegu Saturna? - bo wychodzilobby na to, ze
              "obiektywizacja" kariery Samsona to zarzuty pedofilskie i zdejcia na smietniku.
              Saturn w Lwie byl w 2006, a wtedy byl proces i pograzajace zeznania swiadkow.
              Saturn na MC tak by zrobil...? Ja wlasnie sadze, ze pod ascendentem..
              • kita32 Re: Andrzej Samson 09.03.09, 21:24
                Aaa, teraz rozumiem. Nie patrzałam na cykl Saturna. Pomyślałam, że do jego kariery pasuje obsadzony MC, ale może wystarczy to stellum we Lwie.
                • romy_sznajder Re: Andrzej Samson 09.03.09, 21:43
                  Nie no.. az tak nie znam jego zycia. Dobra, zajrzymy do wikipedii.
                  "W latach 70. był psychoterapeutą na letnich obozach organizowanych przez
                  Poradnię Zdrowia Psychicznego przez Joannę Flatau dla studentów w Warszawie. W
                  tym czasie był związany z Kazimierzem Jankowskim, psychiatrą propagującym
                  psychiatrię humanistyczną." pl.wikipedia.org/wiki/Andrzej_Samson

....to pasuje do poszukiwan typowych dla osi asc-desc.
                  W 1970 skonczyl studia
                  Gdzie Saturn mogl byc.. MC? 4cw..? potem asc (lub desc): w mlodosci mu sie
                  chcialo wyjezdzac na obozy i poszukiwac, od nowa cos stworzyc, a w doroslym
                  zyciu juz chcial uciec, mial dosc, dlatego wyrzucil zdejcia. Mialby teraz tego
                  Saturna tuz za IC.
                  A, niewazne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka