romy_sznajder 09.03.09, 11:44 Jaka inna smierc, w nieslawie. Zmarl o 10:45. Mam podejrzenia, ze biezacy asc. w Raku byl zblizony do natalnego. piotrpiotrowski.blog.onet.pl/2,ID165105504,index.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kita32 Re: Andrzej Samson 09.03.09, 15:03 Zgon zauważono o 10.45 w niedzielę 8.03.09 - tak zrozumiałam: wyborcza.pl/1,75248,6358993,Andrzej_Samson_nie_zyje.html Siostra podejrzewa, że zmarł we śnie - nie mogła go dobudzić i zgłosiła zgon. Na śmierć podczas snu miał trygon koniunkcji Marsa z Neptunem do Urana, Pluton był w półtorakwadraturze do jego Słońca, Merkury w trygonie do jego Marsa (z Uranem), Saturn w sekstylu do jego Jowisza, a Księżyc mijał jego stellum we Lwie. Odpowiedz Link
romy_sznajder Re: Andrzej Samson 09.03.09, 15:31 godzina chyba ustalona przez lekarzy "- 8 marca przed południem zadzwoniła kobieta. Zgłosiła zgon brata. Nie mogła go dobudzić, prawdopodobnie zmarł we śnie. Karetka podjechała pod wskazany adres. Zmarłym okazał się Andrzej Samson - potwierdza informacje "Gazety" Leszek Łyko, dyrektor częstochowskiego pogotowia ratunkowego. - Nasz lekarz stwierdził zgon z przyczyn naturalnych (....) Ostatnie dni życia Samson spędził u swej siostry w Częstochowie. Zmarł 8 marca o godz. 10.45. Częstochowska prokuratura wszczęła już postępowanie wyjaśniające dotyczące zgonu Samsona." Odpowiedz Link
romy_sznajder Re: Andrzej Samson 09.03.09, 15:38 2004 Pluton byl ok. 24^Strzelca, wiec w opozycji z Uranem AS. Ujawnil dziwne upodobania i skandaliczne praktyki. Potem opozycja do Marsa, nieslawa na calego. Na czas smierci tranzyt dokladnie wskazal, co bylo tragedia zyciowa Samsona, opozycja Ks-Jowisz na stellum Saturn-Pluton-Wenus. Odpowiedz Link
kita32 Re: Andrzej Samson 09.03.09, 20:10 > Na czas smierci tranzyt dokladnie wskazal, co bylo tragedia zyciowa Samsona, > opozycja Ks-Jowisz na stellum Saturn-Pluton-Wenus. ....myślę, że on to stellum miał na MC i ascendent w Skorpionie, ale to wiadomo, tylko gdybanie... Odpowiedz Link
romy_sznajder Re: Andrzej Samson 09.03.09, 21:10 Czy to pasuje do upadku w obiegu Saturna? - bo wychodzilobby na to, ze "obiektywizacja" kariery Samsona to zarzuty pedofilskie i zdejcia na smietniku. Saturn w Lwie byl w 2006, a wtedy byl proces i pograzajace zeznania swiadkow. Saturn na MC tak by zrobil...? Ja wlasnie sadze, ze pod ascendentem.. Odpowiedz Link
kita32 Re: Andrzej Samson 09.03.09, 21:24 Aaa, teraz rozumiem. Nie patrzałam na cykl Saturna. Pomyślałam, że do jego kariery pasuje obsadzony MC, ale może wystarczy to stellum we Lwie. Odpowiedz Link
romy_sznajder Re: Andrzej Samson 09.03.09, 21:43 Nie no.. az tak nie znam jego zycia. Dobra, zajrzymy do wikipedii. "W latach 70. był psychoterapeutą na letnich obozach organizowanych przez Poradnię Zdrowia Psychicznego przez Joannę Flatau dla studentów w Warszawie. W tym czasie był związany z Kazimierzem Jankowskim, psychiatrą propagującym psychiatrię humanistyczną." pl.wikipedia.org/wiki/Andrzej_Samson ....to pasuje do poszukiwan typowych dla osi asc-desc. W 1970 skonczyl studia Gdzie Saturn mogl byc.. MC? 4cw..? potem asc (lub desc): w mlodosci mu sie chcialo wyjezdzac na obozy i poszukiwac, od nowa cos stworzyc, a w doroslym zyciu juz chcial uciec, mial dosc, dlatego wyrzucil zdejcia. Mialby teraz tego Saturna tuz za IC. A, niewazne. Odpowiedz Link