kepna2b 22.02.07, 12:27 Jestem jedną z wielu osób która oczekuje na mieszkanie przy Kępnej:) Miło będzie was poznać. Zachęcam także do umieszczania zdjęć w galerii. Z tego co widać, inwestycja idzie jak burza ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotoju Re: Witam 22.02.07, 16:18 witam! jestem też przyszłą posiadaczką mieszkania w tej inwestycji. z tego, co obserwuję, nowe piętro stawiane jest w 2 tyg. mam nadzieję, że prace bedą szły dalej w takim tempie i mitex wyrobi się w zaplanowanym i wypisanym na tablicy czasie do października. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
zbooycerz Re: Wita sasiad 07.03.07, 19:15 widac Mitex z Bre buduja w pierunskim tempie, po prostu rosnie w oczach robota, ze tak sie wyraze na trzy dzwigi kibicuje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zbooycerz Re: Witam 26.03.07, 17:41 skoro forum sie jeszcze nie rozkrecilo proponuje zalozycielce zostac moderatorem tutaj: salon.pl/Apartamenty-Przy-Porcie-Praskim bez reklam, czytelnie, przyszlosciowo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kotoju Re: Witam 02.04.07, 10:41 myslę, że na razie nie ma tematów do omówienia, po prostu się buduje. dopiero później przyjdzie czas na omówienie zarządcy, wymianę spostrzeżeń na temat wykończenia, itd. itp. Odpowiedz Link Zgłoś