kasiakasia111 26.12.07, 21:34 Czy ktoś coś wie n/t tej sali? W internecie wygląda interesująco, ale ktoś wie może coś z doświadczenia??? Myslicie że będzie miejsce na 100 osób? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agawkl Re: KOMNATA???? 29.12.07, 14:12 Konkretów Ci nie napiszę,ale kilka znajomych par miało tam swoje wesela i nie słyszałam żadnych krytycznych uwag,sala jest rzeczywiście ładna, nie wiem tylko,czy pomieści 100 osób, bo że koło 60 to jestem pewna. Odpowiedz Link
megane-84 Re: KOMNATA???? 02.01.08, 20:01 Byłam tam na weselu we wrześnie. Sala fajna, naprawde , ładne i co najważniejsze czyste toalety,jedzenie super, nie było niczego co by nam nie smakowało , potrawy były również ładnie podane.Natomiast cięzko mi określić co z miejscem, na eselu u moich znajomych było 70 osób i nam nie było ciasno ale nie wiem co byłoby gdyby było więcej osob, ponieważ parkiet nie jest ciasny ale część jadalna nie wiem czy pommieści 100 osób. POzdrawiam Odpowiedz Link
kasiakasia111 Re: KOMNATA???? 11.01.08, 18:06 Dzięki wielkie za info!!! Bardzo mi się ta sala podoba!!! Odpowiedz Link