agamasia 26.09.09, 10:26 Zaszczytne miano pierwszego cancela otrzymuje The Beautiful Life showtv.pl/news_item_2254.htm Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milka323 Re: Cancele 26.09.09, 15:03 ja właśnie obejrzałam drugi odcinek. w sumie szkoda, że go wycofali. Odpowiedz Link
agamasia Ugly Betty 27.01.10, 23:20 Nie wiem czy ktoś to jeszcze oglądał showtv.pl/news_item_2609.htm Odpowiedz Link
rodzynia Re: Ugly Betty 28.01.10, 00:11 ja oglądam, szkoda trochę, ostatni odc był całkiem zabawny Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Ugly Betty 28.01.10, 09:13 ten opis jak wraz z przerzuceniem serialu na inny dzien, spadla jego ogladalnosc - w moich oczach udowadnia tylko to, ze Amerykanie ogladaja byle co pod warunkiem, ze jest to nadawane w konkretny dzien o konkretnej porze. Skoro najwieksza popularnosc mial serial w czwartki wieczorem, a po zmianie na piatek popularnosc spadla, to znaczy, ze tak naprawde nigdy nie byl popularny a ogladalo go tyle ludzi tylko i wylacznie z powodu nadawania go akurat w czwartek wieczorem Odpowiedz Link
ka_thy Re: Ugly Betty 29.01.10, 08:57 Oglądałam i ja, po części z przyzwyczajenia. I tez mi szkoda, bo własnie teraz serial ten zaczął wychodzić na prostą. Odpowiedz Link
agamasia FF 18.03.10, 12:35 Czy FF dostał cancela, bo jakoś nie przypominam sobie takiej informacji, a na filmwebie przeczytałam, cytuję: Brytyjczycy zostawiają "Flash Forward: Przebłysk Jutra" na pastwę losu. Szefowie kanału piątego, który emituje serial na Wyspach, nie będą przekonywać szefów ABC, by cofnęli decyzję o anulowaniu produkcji. www.filmweb.pl/Brytyjczycy+nie+uratuj%C4%85+serialu+%22Flash+Forward%22,News,id=59020 Odpowiedz Link
aniuta75 Re: FF 18.03.10, 13:29 Hmmm no niby rozpiska jest do końca 1 sezonu czyli na 22 odcinki. Start już w ten piątek . A może tu chodzi o to, że Anglicy nie chcą już dalej oglądać i nie kupią więcej odcinków ale w USA dalej będzie leciało . Odpowiedz Link
agamasia 24 27.03.10, 10:02 Fox has just announced that the current eighth season of 24 will also be its last. Nawet najczarniejsza chmura ma srebrne brzegi Odpowiedz Link
lenkaaa Re: 24 27.03.10, 22:16 Ach, no i dobrze ! bo ilez razy moze Jack Bauer ratowac Ameryke przez zaglada ?! Juz chyba wszystki mozliwe zagrozenia pokonal, lacznie z wybuchem nuklearnym, przetrwal chinskie wiezienie i tortury, wiecej sie juz wykazywac nie musi ;p Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Heroes, Mercy, Trauma 16.05.10, 01:54 I przede wszystkim to FF ! Pozostałe - to mi zwisają. Ale wolałbym aby zostało FF, a skasowali durnego V. Odpowiedz Link