Dodaj do ulubionych

Fringe 2x20 - ale głupota

03.05.10, 21:27
Co za odcinek, co to właściwie miało być ! big_grin
Wynudziłem się jak mops, nawet Olivia w klimatach retro mnie ie ruszała
(akurat nie bardzo jej stylistyka).
Ciekawe skąd w tamtych czasach mieli już telefony komórkowe big_grin
To chyba miało być na wesoło - ale dla mnie wyszło na głupkowato.
Jeśli ktoś nie obejrzy - nie straci 40 minut życia, bo odcinek zupełnie można
opuścić.
Obserwuj wątek
    • aniuta75 Re: Fringe 2x20 - ale głupota 03.05.10, 23:12
      No to taki zapychacz miał być chyba smile. No bo jak by to było jakby jedna sprawa
      bez Petera miała sie odbywać? No i zrobili takie niewiadomoco tongue_out. A jeżeli
      chodzi o stylistykę, że lata 30te pomieszane ze współczesnością to tak miało być
      zapewne big_grin. To była opowieść, bajka a te jak wiadomo odbiegają ciutek od
      rzeczywistości suspicious.
    • pszczolaasia co do 17.05.10, 11:58
      fringa genrralnie..
      wezcie mi powiedzcie. czy agentka dunham jest ladna czy nie? waszym zdaniem? bo
      aj sie nie mogie zdecydowac a to mnie drazni. w jednej chwili wydaje mi sie
      abslutnie piekna kobieta...a za cwhile...normalnie... i normalnie przeszkadza mi
      to ze nie wiem!!!!!
      • aniuta75 Re: co do 17.05.10, 13:37
        Hehehe to masz jak ja - tyż nie mogę się zdecydować big_grin.
        • pszczolaasia Re: co do 17.05.10, 13:40
          no to mi nie pomoglas. a liczylam a Ciebie. bo Glx to stronniczy jest. wszytsko
          co blond mu sie podoba rasista jeden...
          • lenkaaa Re: co do 07.06.10, 09:49
            tez do konca zdecydowana nie jestem, ale jednakglosowalabym z duza przewaga na
            "nieladna"
            co do odcinka, to ja tez w pierwszej chwili prychnelam ze wzgarda, ze co to niby
            ma byc, ale potem sie wyluzowalam, postanowilam nie krytykowac i nawet sie
            posmialam troche przy okazji koorek i powrotu slynnego czopka i tych
            skrzyneczekw klatce piersiowej na serca, itp.

A co do serialu ogolnie, to moim zdaniem moglby z tego byc naprawde super
            serial, moze i na miare Losta,gdyby tylko zatrudnili aktorow, ktorzy POTRAFIA
            GRAC, bo ci co sa, to tragedia w mojej ocenie, zadnych zdolnosci aktorskich,
            graja tak dretwo, ze szkoda gadac...
            • galaxian1 Re: co do 07.06.10, 14:13
              Nie moja wina, że w serialach nie ma ładnych brunetek!
              No która ładna, która ? tongue_out

Chociaż Ria Torres z Lie To Me - to palce lizac tongue_out smile
              Konkurencji nie widzę tongue_out A łądnych blondynek - na pęczki!

https://images.starpulse.com/Photos/Previews/Monica-Raymund-f01.jpg

A co do gry aktorskiej... no bo to taki poważny serial jest przecież.
              Nie jakieś "yo man, madafaka", tylko na poważnie, no tongue_out big_grin
              • pszczolaasia ładne brunetki 09.06.10, 08:57
                prócz Rii Torres. fakt jest palce lizacwink
                ta moze byc, choc wielbicielem filmu nie ejstesm i am cos takeigo dzinwnego z
                nosem...
                https://suckerforvampires.files.wordpress.com/2009/03/nina-dobrev.jpg
                to nie serial ale fajna mloda dupcia jest w sumiesuspicious
                https://api.ning.com/files/4t4ZwdaaQSkxGYWqRIIt5ZFpTguTIBQp6IMZa79uwj8RXyYntS61ed6dfboAYnJ8UyNX-FKqNfN1yUf0GGRmZ9jN4gTX1BMd/VampireBellabellaswan3683210300379.jpg

no i imho najpiekniejsza brunetka na calym swiecie...
                https://home.comcast.net/~ivychat/monica-bellucci.jpg
                skladam hold jej urodzie. powala mnie choc nie mam zapedow homosmile ale jej z
                wyra bym nie wygonila. ba. moze bym ja nawet delikatnie dotknela..paluszkiem
                jednym tylko dotknac!!!
                jej maz tez jest w pewien sposb zachwycajacy.
            • luczijka Re: co do 07.06.10, 17:44
              lenkaaa napisała:
              > A co do serialu ogolnie, to moim zdaniem moglby z tego byc naprawde super
              > serial, moze i na miare Losta,gdyby tylko zatrudnili aktorow, ktorzy POTRAFIA
              > GRAC, bo ci co sa, to tragedia w mojej ocenie, zadnych zdolnosci aktorskich,
              > graja tak dretwo, ze szkoda gadac...

Oj bo sama przyznaj, że aby sprzedać nam historię z czopkiem, to trza by było
              zatrudnić co najmniej jakichś oskarowych aktorów big_grin big_grin big_grin suspicious
              • lenkaaa Re: co do 08.06.10, 09:19
                czy ja wiem, az oskarowych by nie bylo potrzeba, bo przeciez Lost nam sprzedal
                historie o dymku i tysiace ludzi sie wciagnelo. Ja tam twierdze, ze jakby grali
                tak jak w pilocie Losta, z pasja, to by ten serial byl o niebo bardziej
                wciagajacy, no ale do tego by trzeba wymienic wszystkich aktorow, bo ci co sa to
                sztywniacy potworni, czasami cytuja te swoje kwerstie do wypowiedzenia jak w
                jakims brazylijskim serialu...
                Skonczylam nareszcie drugi sezon i szkoda mi sie strasznie zrobilo Oliwki, ze ja
                tak po chamsku zamkneli w ciemnym pokoju. Ten drugi Walter to sadysta jakis.
                A kiedy trzeci sezon ? Jesienia czy dopiero za rok ? Wie ktos cos ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka