22.09.10, 21:48
21.44, film rozpoaczal sie o 21.30, jezeli komukolwiek przyjdzie do glowy obczajenie tego serialu, z wzgledu na linde chociazby, to mowie stanowcze i zdecydowanie nie! szoda oczu i czasubig_grinbig_grinDD

dzwiek wiadomo,jak zwykle, ale to to pikus. ludzie jaki to ma mega obraz! jakie efekty. np. taka lawina z gory sunaca sie, rfajna strasznie byla, szkoda tylko ze nalozona:big_grinDD (zauwazyl to nawet moj kuba, siedzacy z dala od telewizora, w dodatku w pozycji raczej boczno tylniej niz przodem do ekranubig_grin)
potem ujecia z pozycji zasypanego, z jakoscia obrazu i kadrami gorszymi niz moj kot moja stara nokia by nakrecil;D (albo moj pies moja sznurowka;D jak kto lubi)

od tych 14 minut smieje sie jak norekbig_grin albo jak dwa norki..
chocby nie wiem ile telewizja inwestowala,jakiej promocji by nie robila, i jakich aktorow by nie zatrudniala to zawsze wyjdzie nedza.. niekonczaca sie opowiescbig_grin

a nad linda, nie wiedziec czemu unosi sie mgielka, taka anielska poswiata. ciekawe czy mial ja wpisana w kontrakt;D
Obserwuj wątek
    • ilekobietamalat Re: ratownicy 22.09.10, 21:49
      a jest jedno na plus, nie mowia po goralsku, tak ajk to robili np. w szpilkach na giewoncie.. ale cholera wie, moze jeszcze zaczna;D
    • ilekobietamalat Re: ratownicy 22.09.10, 21:58
      napisalam dwa posty, wyswietla sie ze sa dwa posty a widze jeden;>
      ciekawostka;D

tak czy inaczej tresc nr 2 mowila o tym ze jedynym plusem jest to ze nie mowia po goralsku.
      okazalo sie jednak.. ze mowia;>
    • aniuta75 Re: ratownicy 22.09.10, 22:03
      Ta mgiełka to pewnie po to, coby zmarch nie było widać big_grin.
      • ilekobietamalat Re: ratownicy 22.09.10, 22:18
        nie nie, mgielka nie jest na nim, a wokol niego;D caly linda jest ta jakby... ostry;D
        • rodzynia Re: ratownicy 22.09.10, 23:17
          Haha mój brat jako fan Szpilek na giewoncie był ciekaw tego serialu, przekażę mu, że lipa wink
    • galaxian1 Re: ratownicy 22.09.10, 23:25
      ilekobietamalat napisała:

> 21.44, film rozpoaczal sie o 21.30, jezeli komukolwiek przyjdzie do glowy obcza
      > jenie tego serialu, z wzgledu na linde chociazby, to mowie stanowcze i zdecydow
      > anie nie! szoda oczu i czasubig_grinbig_grinDD

Ja już nawet nie próbuję ogładać polskich seriali.
      Naznaczony naznaczył na mnie takie pietno, że długo się go nie pozbędę big_grin
      • aniuta75 Re: ratownicy 23.09.10, 09:31
        galaxian1 napisał:

> ilekobietamalat napisała:
        >
        > > 21.44, film rozpoaczal sie o 21.30, jezeli komukolwiek przyjdzie do glowy
        > obcza
        > > jenie tego serialu, z wzgledu na linde chociazby, to mowie stanowcze i zd
        > ecydow
        > > anie nie! szoda oczu i czasubig_grinbig_grinDD
        >
        > Ja już nawet nie próbuję ogładać polskich seriali.
        > Naznaczony naznaczył na mnie takie pietno, że długo się go nie pozbędę big_grin
        >
        >

big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
    • pszczolaasia Re: ratownicy 23.09.10, 09:30
      ja tam za polskie seriale dziekuje. byc moze sie myle..ale tak juz mam. na krotka chwile mnei usta usta zainteresowaly. kochalam sie w kasi i tomku>suspicious eto wsio.
      • galtom Re: ratownicy 23.09.10, 09:37
        Jedyne dobre opinie jakie slysze to te o Ranczo ale nie mialem przyjemnosci sprawdzic.
        • ilekobietamalat Re: ratownicy 23.09.10, 10:02
          galtom napisał:

> Jedyne dobre opinie jakie slysze to te o Ranczo ale nie mialem przyjemnosci spr
          > awdzic.

ranczo faktycznie jest niezle, ale raczej pod wzdledem tresci,a nie estetycznymwink chociaz moze to taka estetyka wlasnie chodzi.
          nie mialam jednak okazji obejzec wszystkich sezonow od poczaqtku do konca.. raczej jak sie trafiwink
      • lenkaaa Re: ratownicy 23.09.10, 09:38
        A w filmie polskim proszę pana to jest tak: nuda... Nic się nie dzieje proszę pana. Nic. Taka proszę pana... Dialogi nie dobre... Bardzo nie dobre dialogi są.
        Proszę pana... W ogóle brak akcji jest. Nic się nie dzieje.
        Proszę pana... Aż dziw bierze, że nie wzorują się na zagranicznych. Proszę pana.

wink
        • aniuta75 Re: ratownicy 23.09.10, 10:05
          big_grinbig_grinbig_grin
        • luczijka Re: ratownicy 23.09.10, 12:29
          big_grin
          • rodzynia Re: ratownicy 26.09.10, 20:26
            Brat jednak oglądał pilota a ja razem z nim. No i raczej nie będę oglądać dalej. Jak na taki temat, to strasznie to nudne wyszło. Jedyny ciekawy pomysł to z tą zaginioną dziewczyną wink A góralski język w minimalnym stopniu był.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka