galtom 23.09.10, 10:32 Dla Waszego dobra (Unthinkable to chyba tez ja polecalem), jesli nie znacie zacznijcie od samego poczatku - jak komus sie nie spodoba zwracam kase Rescue Me Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: Błagam :-) 23.09.10, 10:34 Trza było we wakacje zaproponować . A teraz to nikto czasu mieć nie będzie o . Odpowiedz Link
galtom Re: Błagam :-) 23.09.10, 10:37 Zamiast ogladac kiepskie nowosci typu Chase zobacz cos co przeszlo do klasyki Odpowiedz Link
galtom Re: Błagam :-) 23.09.10, 10:42 Przeciez Ciebie konkretnie placem nie wytykam. To byla tylko taka sugestia. A co do samego Rescue Me - powiem tak. Jestem tak przekonany, ze serial jest swietny, ze gwarantuje - obejrzysz dwa odcinki bedziesz mi dziekowac (to zreszta reszty serialo-maniakow tez sie tyczy). Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Błagam :-) 23.09.10, 10:48 Ohhh to ja siem przyznam... Ja już od jakiegoś czasu myśle o Rescue Me, ale zawsze jakoś czasu brak . Odpowiedz Link
galtom Re: Błagam :-) 23.09.10, 10:55 Napisalbym "gupias, gupias, gupias" ale moz elpeij nie bo sie obrazisz? W kazdym razie ZALUUUUJ! bo serial jest w klasie Alley, Californication, itp. Odpowiedz Link
galtom Re: Błagam :-) 23.09.10, 10:35 W tym linku cos sie obraz i glos rozchodza - nie bardzo wiem gdzie Wam to jeszcze wskazac ale na pewno da sie sciagnac z RS czy HF. Na pocieszenie - lead song: Cmon Cmon by Von Bondies Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Błagam :-) 23.09.10, 10:43 nooo untinkable to ja za toba polecialam ogladac i powiem cholera jasna! przez Ciebie nie spalismy pol nocy to ma 4 sezony??? leee..to ja nie wiem keidy to wcisne w grafik..i tak nie wyrabiam z tym co mam... Odpowiedz Link
galtom Re: Błagam :-) 23.09.10, 11:00 Toi ma (o ile sie nie myle) 6 sezonow (wliczajac cos co mialo minizody - nie warto szukac). 4 (lub 5) sezon akturat mial malego dola bo glowny bohater byl na odwyku (w serialu) tzn. nie bylo zle...ale inaczej. W ostatnim sezonie, znow wrocili do formy! Swietnej! Tu co nieco wiecej o serialu: en.wikipedia.org/wiki/Rescue_Me_(TV_series) www.fxnetworks.com/shows/originals/rescueme/ W kazdym razie jesli boicie sie, ze to koleja AMERYKANSKA opowiesc o przystojnych i szlachetnych, bohaterskich strazakach, itp to bardzo sie mylicie. Na hulu jest 5 epizodow sezonu 6 (jeszcze). Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Błagam :-) 23.09.10, 11:09 zobacz znalazlam ci ten "watek alienow", to sie mozesz do niego wpisac, bo jednak jakby nie patrzec, wychodzi na to, ze tylko ty ogladasz Rescue Me forum.gazeta.pl/forum/w,46427,90573223,90573223,Kto_jeszcze_chetny_do_naszego_Klubu_Alienow_.html Odpowiedz Link