Dodaj do ulubionych

Breaking Bad s.4

01.10.11, 13:42
Przyznawac sie kto oglada a kto nie bo cisza na forum w tym temeacie a sezon za chwile sie skonczy! big_grin

Jam jak zwykle nim zachwycona; swietne zakonczenie ostatniego odcinka.
Obserwuj wątek
    • aniuta75 Re: Breaking Bad s.4 01.10.11, 14:23
      Ja nie tongue_outbig_grin
    • ona_007 Re: Breaking Bad s.4 01.10.11, 17:39
      Bardzo pięknie się Walter zafiksował . Z tej pewnosci - jaki to ja jestem sprytny i mądry - wpadł w takie rozchwianie emocjonalne ze aż strach. Już niczego nie jest pewny .

Ciekawa jestem jak rozwinie się wątek Jessiego czy zupełnie odepchnie Waltera .... Czy Gustavo wykończy szwagra ...

ah ah jak wielu rzeczy jestem ciekawa smilesmile

To jest chyba mój numer 1 wśród serial .
      • mendosita Re: Breaking Bad s.4 07.10.11, 10:06
        A jak to jest że ten główny bohater nadal żyje, skoro w pierwszym sezonie dawali mu kilka miesięcy życia? Tzn wiem, że oglądalność pozwoliła mu przeżyć dłużej, ale jak to wyjaśnili w serialu?
        BB obejrzałam tak gdzieś do połowy 1 sezonu, podobało mi się bardzo, ale jednocześnie jakoś tak przygnębiało. Normalnie po każdym odcinku byłam zdołowana, więc przestałam oglądać. Teraz się zastanawiam, czy nie zacząć od nowa.
        • lenkaaa Re: Breaking Bad s.4 07.10.11, 10:16
          bo on jest dolujacy i taki "dark" w odbiorze, ale jednoczesnie nie moge go przestac ogladac mimo, ze mialam identyczne odczucia jak Ty.
          Glowny bohater zyje, bo po chemii rak sie cofnal i teraz co jakis czas chodzi na badania kontrolne ale rak jest caly czas w remisji na razie.
    • ona_007 Re: Breaking Bad s.4 10.10.11, 19:51
      niezłe niezłe nienajgorsze wink

Trzeba mieć łeb na karku żeby tak manipulować ludźmi...
      Kto stawia na to że Walt rozkręci swój własny biznes ? Facet lubi władzę ....
      • lenkaaa Re: Breaking Bad s.4 14.10.11, 14:29
        Jak dla mnie: perfekcyjne zakonczenie perfekcyjnego serialu. Ostatnie zdanie: "I won" idealnie podsumowuje i prawde mowiac pojecia nie mam po co im ten kolejny sezon...??!! Az sie boje go ogladac, bo wydaje mi sie, ze cos skopia....
        Powinni teraz zakonczyc i juz. Historia sie pieknie domknela i nie wiem o czym mialby byc kolejny sezon....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka