yvi1 Re: Chicago Fire 11.10.12, 08:32 Nie,temat ani moj ani meza. I tak juz rezygnujemy z duzo nowosci,bo czasu nie ma. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Chicago Fire 11.10.12, 08:45 no mła sprobuje. zwolnilo mi sie miejsce po revolution... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Chicago Fire 11.10.12, 08:47 Zrezygnowałaś?? Aż tak źle?? Bo ja to na drugim odcinku sie zatrzymałam, bo czasowa niewyróbka jest . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Chicago Fire 11.10.12, 08:53 ja zrezygnuje. nie jestem w stanie zniesc wkurwiajacej blondi. celowo z malej litery ja napisalam. nawet ojciec Bels mnie chyba juz nie przekona do tego. z tego co widze Glx dalej walczy ale ja mowie nie. i tak mam juz za zduo na glowie z serialami a jeszcze teraz sie zaczyna Vd i nidlugo AHS..no nie wyrobiem siem Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Chicago Fire 11.10.12, 10:25 pszczolaasia napisała: > ja zrezygnuje. nie jestem w stanie zniesc wkurwiajacej blondi. To obejrzyj do 4 odcinka i przestaniesz się wkurwiać Też mnie dobijało to jej "Czorli" Odpowiedz Link
thorgalla Re: Chicago Fire 11.10.12, 08:59 Nie wiem o czym to ale pomacam. Dzisiaj moje dziecię zostaje bez mamusi cały dzień w przedszkolu i mamusia ma bardzo dużo wolnego czasu Odpowiedz Link
ona22 Re: Chicago Fire spojler pewnie. 11.01.14, 20:41 hej. znalazlam to forum o serialach zagranicznych i tylko ten watek o mojej ostatniej obsesji jaka jest ten serial. pomacalam poltora sezonu w tydzien i urzekla mnie ta historia. Czy ktos oglada na biezaco? w srode byl nowy odcinek gdzie po dlugiej przerwie pokazano ze Matt wydobrzal po urazie glowy, Gabi jednak poszla do Akademii i w ogole szykuje sie troche nowych watkow. Ciekawe akcje ratunkowe, swietnie zarysowane roznorodne postaci i duzo ciasteczek dla kazdego. chec ktos porozmawiac (poanalizowac) bo nie mam z kim wczotaj ogladnelam rowniez spin-off tego serialu Chicago PD. Duzo mocniejszy pilot i zapowiada sie rownie dobrze jak ten. oczywiscie sa bzdurne wpadki czy oczywiste bledy ale chyba kazdy serial je ma. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Chicago Fire 06.04.14, 01:16 A ja już nie oglądam . Miałam dosyć czekania tygodniami na literki . Najgorsze to, że kolejny serial mam taki, co czekam długo na literki (Hawaii Five-O) a dostał kolejny sezon. Żal by mi było go zostawiać, bo naprawdę lubię Steve'a i ekipę . Odpowiedz Link
eo_wina Re: Chicago Fire 06.04.14, 18:24 Ja oglądam co tydzień w TVP ChF, a Havaii przestałam już dawno temu, mimo, że kocham wiadomą osobę miłością okrutną No i cóż....efekt jest taki, że I miejsce na podium zajął inny ktoś Chwilowo... Odpowiedz Link