thorgalla 15.05.13, 14:47 Miniserial z agentką Scaly i psychiatrą Hannibala to znaczy Gillian Anderson Jeszcze nie macałam więc się nie wypowiem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thorgalla Re: The Fall 15.05.13, 20:41 Już po pierwszym odcinku. Fabułę pokazano od strony pani nadinspektor i od strony mordercy/włamywacza. Mało dynamiczny,nie dużo dialogów,pewnie wielu wyda się nudny i pozbawiony spektakularnej akcji. Podoba mi się Gillian w tej roli. Będę oglądać. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: The Fall 16.05.13, 08:22 Ja lubię "nudne" seriale, więc Agentkę Scali chętnie pomacam Odpowiedz Link
thorgalla Re: The Fall 16.05.13, 12:43 Ale uważaj bo to niegrzeczna dziewczynka. Sterczące sutki,wypięte pośladki,jednoznaczny podryw policjanta Odpowiedz Link
aniuta75 Re: The Fall 17.05.13, 21:55 Podoba mnie się i będę dalej śledziła losy pani inspektor . Odpowiedz Link
thorgalla 2 21.05.13, 17:56 No wiedziałam,faceci są jak psy Pani nadinspektor jest bardzo złą dziewczynką Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 2 27.05.13, 22:55 Mnie jakoś tak przeraziła (chociaż to chyba nieodpowiednie słowo, ale innego nie znajduję) realność tego co działo się w kostnicy, to przekładanie sztywnych zwłok, no zmiękczanie stawów... Ruszyło mnie to mocno. Bardzo realnie i dołująco to wyglądało. Co do pana mordercy - nieźle zryty beret. Córcia też ma zadatki a on to tak olewa... Ciekawam kiedy żona się zorientuje, że cokolwiek nie jest ok. Tylko 5 odcinków ma być ale drugi sezon pewny, więc wcale nie musi być rozwiązane już teraz... Odpowiedz Link
thorgalla Re: 5 - finał? 28.07.13, 14:42 Możesz napisać jak się skończyło bo chyba nie dam rady obejrzeć. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 5 - finał? 28.07.13, 20:04 Sie okazało, że imprezki z małolatami sobie pan komisarz i jego znajomi urządzali. Odpowiedz Link
thorgalla Re: 5 - finał? 29.07.13, 07:33 Rozumiem,że pani komisarz i morderca jeszcze się nie spotkali. I będzie następny sezon. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 5 - finał? 29.07.13, 08:45 Spotkali, sprawa zakończona. A czy będzie drugi sezon to nie wiem. Odpowiedz Link
sil.wen Re: 5 - finał? 29.07.13, 15:33 Mnie przeraża, że to taki facet co maskotki przytula i chodzi na zebrania rodziców... Kto wie, ilu takich sie na co dzień spotyka... Ciekawe, kiedy sie żona dowie - pewnie jej ulży, że jednak jej nie zdradzał z małolatą A swoją drogą, okropnie mnie ta rozpustna bejbisiterka irytowała, mógł ją przy okazji. --------------------------------- "Every night is time for drink" Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 5 - finał? 29.07.13, 16:35 Własnie się skapnęłam, że pomerdały mi się seriale . Cóz to w końcu za róznica czy The Fall czy Top of the Lake . Jesooooo chyba trza troszki ograniczyć seriale :d. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 5 - finał? 28.02.14, 20:19 jak spotkali. ja dopiero tero obejrzalam... przeca ona go nie spotkala bo to co sie stalo w korytarzu raczej nie mozna za spotkanie uznac. podba mi sie. tym bardziej mi sie spodobal ze morderce gral przyszly christian grey taktak. naleze do osob ktore przeczytaly ten...hit i lubie go Odpowiedz Link
lenkaaa sezon 2 ! 14.11.14, 18:36 Jak to sie stalo, ze ja dopiero teraz ten serial odkrylam ?!?! Pamietam, ze czytalam ten watek kiedy byl zakladany ale jakos nigdy nie zaczelam serialu ogladac. Za to teraz pochlonelam go w dwa wieczory, a dzis zaczyna sie drugi sezon ! Rewelka ! Kto jeszcze oglada ? Zaloze sie, ze Thorgalla tez z nami bedzie zerkac Odpowiedz Link
aniuta75 Re: sezon 2 ! 14.11.14, 21:49 No ja bym chciała bardzo, ale czassss . Thorgalla na bank w niebie ogląda . Odpowiedz Link