pszczolaasia 01.10.13, 20:23 jako maniaczka wszelkich thorow, ironmanow, hulkow i innych takich nie wspominajac o kapitanie ameryce ocywiscie poyczylam 1 odcinek. malo tego! podobalo mi sie! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: marvels agents of shields 01.10.13, 20:34 No podoba, podoba . Tylko czy to się nie skiepści jak Heroes? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: marvels agents of shields 01.10.13, 20:49 A i w sumie to serial w sam raz dla Glxa, bo ani jednego ciacha nie ma za to panie całkiem ciasteczkowe są (chociaż na tej fotce żadna jakoś korzystnie nie wyjszła ). Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: marvels agents of shields 02.10.13, 10:45 tia. w realu llepiej wygladaja nie ogladalam herosow. i nie wierze ze moga zniszczyc marvela! Odpowiedz Link
thorgalla Re: marvels agents of shields 02.10.13, 12:10 Łobejrzałam i mimo,że nie ogladam tych Hulków,ironmanów i innych superbohaterów to podobał mi się. Myslałam,że ten facet w okularach (ze zdjęcia) to ten irytujący policjant z White collar. Lubię tę azjatycką aktorkę. Odpowiedz Link
piegucha Re: marvels agents of shields 05.10.13, 05:46 Tak, Azjatka jest fajna. A ten w brylach to mi sie zawsze bedzie kojarzyl jako byly maz Christine, z New Adventures of Old Christine. Hmmm, chyba jestem jedyna, ale nie podobalo mi sie Odpowiedz Link
thorgalla 1x02 05.10.13, 12:18 Wiecie czego nie lubię w filmach/serialach? Jak na początku jest jakieś straszne zdarzenie/ktoś umiera itp. a potem napis XX godzin/dni wcześniej. brrrrrr A potem człowiek ogląda i wie,że co się złego stanie. Weź Pszczoła zapodaj jakiegoś ślicznego na FB na ukojenie nerwów. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 1x02 05.10.13, 13:20 wyszukalam ci cos na syzbkiego nie jest to brunet twojego zycia ale tez wiem ze sie coponiektkrym podobie Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 1x02 08.10.13, 21:03 no od poczatku bylo wiadomo kto jest "badgajem" odcinek...ciut cienszy..ale i tak bede to ogladac! Odpowiedz Link
aniuta75 3 14.10.13, 14:16 Jak dla mnie przednia rozrywka . Ciekawe tylko jak długo będzie mi sie chciało takie gupoty lukać . Przy Nikicie odpadłam chyba po 2 sezonach jakoś . A i zapomniałam napisa, bo nie wiem czy wszyscy tacy spostrzegawczy jak ja są - gościu co gra Fitza grał w The Fades, jeżeli ktoś to jeszcze pamięta . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 3 14.10.13, 14:31 pamieta od pierwszej chwili poza tym pelna zgoda zwyczajowo takich gupot nie ogladam ale tero jakos nie moge przestac no Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: marvels agents of shields 14.04.14, 18:29 chcialam tylko powiedziec ze od prau odcinkow to jest calkiem dobry serial a ostatni odcinek (17) zamiotl mnie pod dywan chlopina normalnie urosl w moich oczach Odpowiedz Link
aniuta75 Re: marvels agents of shields 14.04.14, 18:50 Ja mam chyba z 10 odcinków zaległych . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: marvels agents of shields 05.05.14, 10:08 to wez szybko nadrabiaj. tero po 20stym jesten i rormalnie gdybym mogla to bym chciala zeby codziennie byla sroda Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: marvels agents of shields 05.05.14, 10:09 no z przerwa na poniedzialek i wekkend. poniedzialek tylko ze wzgledu na GOT nic wiecej... Odpowiedz Link