piegucha 20.04.14, 15:33 Dzis premiera, chyba zapowiada sie ciekawie. Nawet nie wiedzialam o tym serialu, a wlasnie go reklamuja. www.youtube.com/watch?v=GuyyjKXZr9U Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piegucha Re: Salem 21.04.14, 13:37 Mocne, czasem az obrzydliwe, ale chyba bede ogladac. Odpowiedz Link
sil.wen Re: Salem 21.04.14, 17:58 Kurczeeee, no ledwie udało mi się wyjsć na prostą z Hannibalem, Once Upon, Mentalistą, Banshee, Bates Motelem, GoTem i początkiem Orphan Black 2, a jeszcze kilka leży odłogiem, a Wy tu jeszcze co innego... Trailer fajny, chyba będę musiała gdzies wcisnąć, ale jak znacie co skutecznego żeby nie trzeba spać, to zapodajcie! Albo lepiej, żeby nie trzeba pracować, to wtedy sie wyrobie. Odpowiedz Link
piegucha Re: Salem 21.04.14, 18:02 Eeee, przeciez juz niedlugo przerwa wakacyjna w serialach, wiec nadrobisz te nowe Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Salem 21.04.14, 18:03 Orphan Black już się zaczęło??????????????????? Jak ja mogłam przeoczyć?? Lecę wypożyczać . Odpowiedz Link
sil.wen Re: Salem 21.04.14, 18:09 Zaczęło się, zaczęło, oczywiscie przez połowę odcinka nie mogłam sobie przypomnieć, która jest która, ale jakos załapałam Odpowiedz Link
sil.wen Re: Salem 22.04.14, 01:18 Obejrzałam pierwszy odcinek. Chyba niestety złą porę wybrałam. Jesli obejrzę drugi, to na bank z samego rana. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Salem 22.04.14, 13:16 Ale znaczy, że co? Lepiej oglądać w dzień a nie w nocy? Odpowiedz Link
sil.wen Re: Salem 22.04.14, 18:11 Nooo, troche straszne te maszkarony, nie lubię takich na noc. Szczególnie wiedźma w kącie... Odpowiedz Link
piegucha Re: Salem 22.04.14, 18:42 Eee, ja ogladalam miedzy 22-23, bo wtedy w tv puszczali i jakos nie mialam koszmarow, a sama mieszkam. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Salem 22.04.14, 18:51 dobre! tak jak sie sleppe hollow zaczal superasnie ale jednak naiwnietroche...to to nie jest poki co, zastrzegam, naiwne. zajebiste! spojler! acha i od poczatku swiata wiedzialam ze ten siwy w dlugich wlosach jest tez z nimi tytle ze szczerze mowiac myslalm ze on kontroluje nia a nie ona ich jezu zeby tego nie skiepscili.... brakuje DOBREGO serialu o czarownicach. jeszcze jestem ciekawa tej penny dreadful czy jakze sie ona pisze... Odpowiedz Link
piegucha Re: Salem 22.04.14, 20:01 Eeee, a mnie sie podoba Witches of East End. Nie takie na serio jak Salem, ale calkiem przyjemnie sie ogladalo. Mnie tylko zastanawia dlaczego Mary ma takie a nie inne odbicie w lustrze? Odpowiedz Link
sil.wen Re: Salem 22.04.14, 20:27 Nie kumam tylko po co Mary mężowi te ropuche wciska. Ta ropucha to co w ogóle jest, jakis demon, czy co? I czemu ją karmi z uda??? Rzadko oglądam takie nadprzyrodzone, to sie nie znam specjalnie, może kto obyty objasni Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Salem 22.04.14, 21:42 Objaśnienie jest w pilocie, młody wielebny o tym mówi, cuś że poprzez zwierzęta różne kontaktują się z szatanem a karmią te zwierzaki swoją krwią (temu szukał u tej młodej opętanej na nogach dodatkowych sutków). Serial taki se, no ale zobaczę troche jeszcze. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Salem 22.04.14, 21:51 po dzisiejszej rozmowie z moim chlopem moge powiedziec krotko- zeby sie zamknal chetnie pozycze od niej tego ropucha Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Salem 23.04.14, 08:21 czasem jest niesubordynowany i musze wyciagnac ciezsze argumenty np. w postaci patelni żeliwnej na szczescie obylo sie bez patelni. ale opcje zawiniecia w dywan celem skruszenia rozwazalam powaznie. Odpowiedz Link
piegucha 2 28.04.14, 18:01 Drugi odcinek tak samo obrzydliwy Ale chyba sie wciagnelam, bo i nowe watki sie pojawiaja. Nie wiedzialam, ze siwy nalezy do starszyzny i dlaczego te zwierzeta maja zaszyte oczy? Odpowiedz Link
sil.wen Re: 2 29.04.14, 14:29 Tylko czemu te zwierzątka tak męczą??? Z myszą przesada zupełna. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 2 01.05.14, 10:15 sama nie wiem. z jednej strony mi sie podoba. a z drugiej strony takie etapowanie obrzydliwosciami musialoby dla mnie meic jakis sens wyzszy. a tu nie ma... no nic ogladam dalej bo tak Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 2 04.05.14, 22:33 No jak nie ma? Toć czarownice tak mają przeca, Supka oglądasz to wiesz . A na serio to mam coś dziwnego z tym serialem. Głupie to to straszliwie ale chyba też popatrzę jeszcze . Obawiam się, że cancela może nie dostać bo ludzie lubują się w obrzydliwościach . Dla mnie to śmiszne wszystko, bardziej chyba jako komedię traktuję niż cos strasznego . Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 2 04.05.14, 22:35 Jeszcze mnie się przypomniało, że takie same odczucia miałam chyba przy AHS, które porzuciłam po pierwszym sezonie za durnowatość właśnie . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 2 05.05.14, 10:05 ale no co ty. ahs przh tym top kandydat do oskara. ahs jest dla doroslych a to starannie dozowane dla nastolatkow. juz wole penny dreadfull. tak po pierwsyzm odcinku. jeszcze pociagne troche to salem bo marzy mi sie porzadniekrwisty odcinek o czarownicach ale chyba znowu sie rozczaruje. ahs ostatni sezon byl o czarownichach i byl fajowy. na orginalsow tez nie mozna narzekac Odpowiedz Link
piegucha 3 05.05.14, 17:10 A wczorajszy odcinek jakis taki mniej obrzydliwy. I cholernie podoba mi sie piosenka tytulowa, choc do wczoraj nie wiedzialam, ze to Marilyn Manson. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Salem 08.07.14, 10:03 A ja zacząłem oglądać, mam nadzieję że warto! Tylko co tu robi Michael z Nikity ? Mam wrażenie że zaraz wyskoczy skądś "sekcja" A ta lalunia też gdzieś grała, tylko nie pamiętam gdzie... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Salem 08.07.14, 11:00 Nooo . Ja na początku psioczyłam trochę ale w sumie serial fajny . Odpowiedz Link
piegucha Re: Salem 08.07.14, 14:23 Ciemna grala w Revenge. Mnie tam John sie kojarzy ze Szkola Uczuc z Mandy Moore. Mnie sie serial bardzo podoba, az szkoda ze sie w przyszla niedziele konczy sezon, ale dobrze, ze przedluzyli na drugi sezon Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Salem 09.07.14, 19:15 Wiedziałem, że kogoś mi przypomina ten siwy sędzia! Przecież to sam Persi z Nikity Ale tu się uzbierało towarzystwo Odpowiedz Link
piegucha final 14.07.14, 17:30 No i koniec Szkoda, bo jakos szybko minal ten sezon. Kolejny w kwietniu. Mam tylko nadzieje, ze jednak nie wymordowali polowy obsady. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: final 16.07.14, 21:50 A mnie serial jednak rozczarował. Jest prowadzony w powolnym tempie, dużo gadania, łażenia... a niewiele zwrotów akcji i samej akcji. To że co jakiś czas kogoś powieszą albo spalą, nie jest dla mnie żadną akcją. Liczyłem na coś bardziej z dreszczykiem, to to jest bardziej romansem niż horrorem. Główny bohater mdły, bohaterka mega mdła... najlepsze postaci uśmiercili, czyli sędziego Hale oraz Increase'a. Po kilku odcinkach "obrzydlistwa" z robalami i gadami zaczęły się już nudzić. Nie wiem czy będę miał chęci dowiedzieć się co dalej, obawiam się że nie. Odpowiedz Link