20.04.14, 15:33

Dzis premiera, chyba zapowiada sie ciekawie. Nawet nie wiedzialam o tym serialu, a wlasnie go reklamuja.

www.youtube.com/watch?v=GuyyjKXZr9U
Obserwuj wątek
    • aniuta75 Re: Salem 21.04.14, 10:49
      Pszczoła już mnie skusiła na fejsie big_grin. Popaczymy big_grin.
      • piegucha Re: Salem 21.04.14, 13:37

Mocne, czasem az obrzydliwe, ale chyba bede ogladac.
      • sil.wen Re: Salem 21.04.14, 17:58
        Kurczeeee, no ledwie udało mi się wyjsć na prostą z Hannibalem, Once Upon, Mentalistą, Banshee, Bates Motelem, GoTem i początkiem Orphan Black 2, a jeszcze kilka leży odłogiem, a Wy tu jeszcze co innego... Trailer fajny, chyba będę musiała gdzies wcisnąć, ale jak znacie co skutecznego żeby nie trzeba spać, to zapodajcie!
        Albo lepiej, żeby nie trzeba pracowaćbig_grin, to wtedy sie wyrobie.
        • piegucha Re: Salem 21.04.14, 18:02

Eeee, przeciez juz niedlugo przerwa wakacyjna w serialach, wiec nadrobisz te nowesmile
        • aniuta75 Re: Salem 21.04.14, 18:03
          Orphan Black już się zaczęło??????????????????? Jak ja mogłam przeoczyć??
          Lecę wypożyczać big_grin.
          • sil.wen Re: Salem 21.04.14, 18:09
            Zaczęło się, zaczęło, oczywiscie przez połowę odcinka nie mogłam sobie przypomnieć, która jest która, ale jakos załapałamwink
            • aniuta75 Re: Salem 21.04.14, 18:54
              big_grinbig_grinbig_grin
              • sil.wen Re: Salem 22.04.14, 01:18
                Obejrzałam pierwszy odcinek. Chyba niestety złą porę wybrałam. Jesli obejrzę drugi, to na bank z samego rana.
                • aniuta75 Re: Salem 22.04.14, 13:16
                  Ale znaczy, że co? Lepiej oglądać w dzień a nie w nocy? suspicious
                  • sil.wen Re: Salem 22.04.14, 18:11
                    Nooo, troche straszne te maszkarony, nie lubię takich na noc. Szczególnie wiedźma w kącie...
                    • piegucha Re: Salem 22.04.14, 18:42

Eee, ja ogladalam miedzy 22-23, bo wtedy w tv puszczali i jakos nie mialam koszmarow, a sama mieszkam.
    • pszczolaasia Re: Salem 22.04.14, 18:51
      dobre!
      tak jak sie sleppe hollow zaczal superasnie ale jednak naiwnietroche...to to nie jest poki co, zastrzegam, naiwne.
      zajebiste!

spojler!
      acha i od poczatku swiata wiedzialam ze ten siwy w dlugich wlosach jest tez z nimisuspicious
      tytle ze szczerze mowiac myslalm ze on kontroluje nia a nie ona ichwink
      jezu zeby tego nie skiepscili.... brakuje DOBREGO serialu o czarownicach.
      jeszcze jestem ciekawa tej penny dreadful czy jakze sie ona pisze...
      • piegucha Re: Salem 22.04.14, 20:01

Eeee, a mnie sie podoba Witches of East End. Nie takie na serio jak Salem, ale calkiem przyjemnie sie ogladalo.

Mnie tylko zastanawia dlaczego Mary ma takie a nie inne odbicie w lustrze?
        • sil.wen Re: Salem 22.04.14, 20:27
          Nie kumam tylko po co Mary mężowi te ropuche wciska. Ta ropucha to co w ogóle jest, jakis demon, czy co? I czemu ją karmi z uda???
          Rzadko oglądam takie nadprzyrodzone, to sie nie znam specjalnie, może kto obyty objasnismile
          • aniuta75 Re: Salem 22.04.14, 21:42
            Objaśnienie jest w pilocie, młody wielebny o tym mówi, cuś że poprzez zwierzęta różne kontaktują się z szatanem a karmią te zwierzaki swoją krwią (temu szukał u tej młodej opętanej na nogach dodatkowych sutków).
            Serial taki se, no ale zobaczę troche jeszcze.
          • pszczolaasia Re: Salem 22.04.14, 21:51
            po dzisiejszej rozmowie z moim chlopem moge powiedziec krotko- zeby sie zamknalsuspicious chetnie pozycze od niej tego ropuchasuspicious
            • sil.wen Re: Salem 22.04.14, 22:14
              Uuuu, no to nieźle musiało być...wink
              • pszczolaasia Re: Salem 23.04.14, 08:21
                czasem jest niesubordynowany i musze wyciagnac ciezsze argumenty np. w postaci patelni żeliwnejsuspicious na szczescie obylo sie bez patelni. ale opcje zawiniecia w dywan celem skruszenia rozwazalam powaznie.wink
                • agniecha-hexa Re: Salem 28.04.14, 17:49
                  ja tez bede kukac smile
    • piegucha 2 28.04.14, 18:01
      Drugi odcinek tak samo obrzydliwytongue_out Ale chyba sie wciagnelam, bo i nowe watki sie pojawiaja. Nie wiedzialam, ze siwy nalezy do starszyzny i dlaczego te zwierzeta maja zaszyte oczy?
      • sil.wen Re: 2 29.04.14, 14:29
        Tylko czemu te zwierzątka tak męczą??? Z myszą przesada zupełna.
      • pszczolaasia Re: 2 01.05.14, 10:15
        sama nie wiem. z jednej strony mi sie podoba. a z drugiej strony takie etapowanie obrzydliwosciami musialoby dla mnie meic jakis sens wyzszy. a tu nie ma...
        no nic ogladam dalej bo taksmile
        • aniuta75 Re: 2 04.05.14, 22:33
          No jak nie ma? Toć czarownice tak mają przeca, Supka oglądasz to wiesz big_grin.

A na serio to mam coś dziwnego z tym serialem. Głupie to to straszliwie ale chyba też popatrzę jeszcze smile. Obawiam się, że cancela może nie dostać bo ludzie lubują się w obrzydliwościach big_grin. Dla mnie to śmiszne wszystko, bardziej chyba jako komedię traktuję niż cos strasznego smile.
          • aniuta75 Re: 2 04.05.14, 22:35
            Jeszcze mnie się przypomniało, że takie same odczucia miałam chyba przy AHS, które porzuciłam po pierwszym sezonie za durnowatość właśnie smile.
            • pszczolaasia Re: 2 05.05.14, 10:05
              ale no co ty. ahs przh tym top kandydat do oskara.
              ahs jest dla doroslych a to starannie dozowane dla nastolatkow. juz wole penny dreadfull. tak po pierwsyzm odcinku. jeszcze pociagne troche to salem bo marzy mi sie porzadniekrwisty odcinek o czarownicach ale chyba znowu sie rozczaruje. ahs ostatni sezon byl o czarownichach i byl fajowy. na orginalsow tez nie mozna narzekacwink
    • piegucha 3 05.05.14, 17:10

A wczorajszy odcinek jakis taki mniej obrzydliwy. I cholernie podoba mi sie piosenka tytulowa, choc do wczoraj nie wiedzialam, ze to Marilyn Manson.
    • galaxian1 Re: Salem 08.07.14, 10:03
      A ja zacząłem oglądać, mam nadzieję że warto!
      Tylko co tu robi Michael z Nikity ? Mam wrażenie że zaraz wyskoczy skądś "sekcja" big_grin
      A ta lalunia też gdzieś grała, tylko nie pamiętam gdzie...
      • galaxian1 Re: Salem 08.07.14, 10:34
        I jeszcze agent Lee !
        Z brodą big_grin
        • aniuta75 Re: Salem 08.07.14, 11:00
          Nooo big_grin.
          Ja na początku psioczyłam trochę ale w sumie serial fajny smile.
          • piegucha Re: Salem 08.07.14, 14:23

Ciemna grala w Revenge. Mnie tam John sie kojarzy ze Szkola Uczuc z Mandy Moore.
            Mnie sie serial bardzo podoba, az szkoda ze sie w przyszla niedziele konczy sezon, ale dobrze, ze przedluzyli na drugi sezonsmile
            • galaxian1 Re: Salem 09.07.14, 19:15
              Wiedziałem, że kogoś mi przypomina ten siwy sędzia!
              Przecież to sam Persi z Nikity smile
              Ale tu się uzbierało towarzystwo big_grin
    • piegucha final 14.07.14, 17:30
      No i koniecsad Szkoda, bo jakos szybko minal ten sezon. Kolejny w kwietniu.
      Mam tylko nadzieje, ze jednak nie wymordowali polowy obsady.
      • galaxian1 Re: final 16.07.14, 21:50
        A mnie serial jednak rozczarował.
        Jest prowadzony w powolnym tempie, dużo gadania, łażenia... a niewiele zwrotów akcji i samej akcji. To że co jakiś czas kogoś powieszą albo spalą, nie jest dla mnie żadną akcją. Liczyłem na coś bardziej z dreszczykiem, to to jest bardziej romansem niż horrorem.
        Główny bohater mdły, bohaterka mega mdła... najlepsze postaci uśmiercili, czyli sędziego Hale oraz Increase'a.
        Po kilku odcinkach "obrzydlistwa" z robalami i gadami zaczęły się już nudzić.
        Nie wiem czy będę miał chęci dowiedzieć się co dalej, obawiam się że nie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka