Dodaj do ulubionych

PATRYCZEK odsłona 7;)

28.11.14, 06:47
Wchodzę sobie dzisiaj z rana przy kawce porannej, a tu taka niespodzianka!
Wydawało mi się, że zimą dopiero się pojawi.
Teraz sie nie będę mogła skupić na pracy!
Obserwuj wątek
    • aniuta75 Re: PATRYCZEK odsłona 7;) 28.11.14, 07:26
      A ja tak własnie ostatnio siedziałam i się zastanawiałam, kiedy nas znowu odwiedzi smile.
      Nic to, trza go wpisać do rozpiski.
      A tak w ogóle to ostatni sezon? Czy coś mi sie pokiełbasiło? suspicious
      • galaxian1 Re: PATRYCZEK odsłona 7;) 28.11.14, 11:46
        Niech już będzie ostatni !
        No chyba że RJ powróci suspicious
        • sil.wen Re: PATRYCZEK odsłona 7;) 28.11.14, 15:58
          Nie, niech nie ostatni, kocham Patryczka!!!
    • aniuta75 1 30.11.14, 21:54

No i lajtowo w sumie smile.
      RJa póki co niet smile.
      • sil.wen Re: 1 08.12.14, 23:12
        Kojarzycie tę laskę ze zdjęcia? Kto to niby jest i skąd ją Patryczek zna?
        Fajnie, że Cho ma fankę. Też bym z nim chętnie popracowałabig_grin
        • aniuta75 Re: 1 09.12.14, 15:33
          No to jest Ana z V winkbig_grin.

A tak serio to on miał z nią kiedyś jakiś tam ekhm epizod. Przynajmniej tak mnie się kojarzy suspicious.
          • sil.wen Re: 1 17.01.15, 13:30
            Ależ się słitaśnie zrobiło... Oby tylko tego nie schrzanili, jak już się musi skończyć, to życzę sobie hepi endu dla Patryczka.
            • sil.wen Re: 1 24.01.15, 00:31
              No właśnie, w kwestii happy endu, jakoś mi się widzi, że chyba jednak będzie z tym ciężko...
              • aniuta75 Re: 1 25.01.15, 21:45
                Myślisz, że przez to nie będzie and they lived happily ever after?
                • sil.wen Re: 1 26.01.15, 06:23
                  No nie wiem, jakoś mi się wydaje, że chmury się zbierają. Jak nic wróci prawdziwy RJ i wszyscy zginą. Albo co innego strasznego się wydarzy.
                  • aniuta75 Re: 1 26.01.15, 09:49
                    A Abott chyba zapomniał po co tak naprawdę Patryczka przygarnął, nie? Jakoś go nie ciśnie, nawet nie wspomina o obiecanej liście wyznawców RJ'a.

Tak w ogóle to czy to nie ma być przypadkiem ostatni sezon? Są jakieś wieści nowe?
                    Bo nie wiem, czy mam zostać przy swoim typowaniu co do RJ'a czy na nowo zacząć rozważania winkbig_grin.
                    • sil.wen Re: 1 27.01.15, 06:31
                      Nie tylko ostatni, ale też skrócony do 13 odcinków, więc kończy się jeszcze w lutym! crying
                      • sil.wen 10 05.02.15, 23:44
                        O NIE! Jak mogli???crying
                        • aniuta75 Re: 10 06.02.15, 10:58
                          Łoj... Jakaś tragedyja? Ciii nic nie pisz, zobaczę to popłaczemy razem wink.
                          • sil.wen Re: 10 07.02.15, 00:53
                            No już widziałaś? Można płakać?

https://imageshack.com/i/f0vs1dUXg
                            • aniuta75 Re: 10 09.02.15, 22:06
                              Jeju no sad. Strasznie mi szkoda Vegi. Biedny blondas, tak się cieszył na randkę. No i zajebiście do siebie pasowali pomimo tak odmiennej powierzchowności smile.
                              A Patryczek to już tak na zawsze odszedł? Ciekawe czy Lisbon za nim pójdzie... Nie chyba, za bardzo kocha swoją pracę...
                              Jeszcze 3 odcinki cholera no sad.
                              • sil.wen Re: 10 09.02.15, 22:17
                                Patryczek pewnie odejdzie, ale pojawi się jakiś RJ i zabije Lisbon i wtedy Patryczek wróci, będzie się mścił za Lisbon, w trakcie czego zginie...
                                I zostaną tylko Cho i blondyn, dwaj samotni mściciele.
                                Do tego to wszystko zmierza.
                                A tak mi się widział happy end dla wszystkichsad
                                • piegucha final 19.02.15, 04:00
                                  Mentaliste bardzo sporadycznie ogladalam od lat, ale jak dzis zobaczylam ze ma byc final to wlaczylam tv.
                                  Poczytalam Wasze komantarze i nie wiem, ale mnie cos wlasnie innego by pasowalo jako final. A tu takie slodkosci, az mdlo sie robisad No i nie spodziewalam sie przez te wszystkie lata, ze Jane i Lisbon beda razem. Nie wiem, rozczarowalam sie jakos.
                                  • sil.wen Re: final 19.02.15, 23:27
                                    Oj tam oj tam, mnie się podobało. Zasłużył sobie.
                                    Fakt, że do końca liczyłam, że prawdziwy RJ jednak zrobi wielkie wejście w finale, no ale trudno, nie można mieć wszystkiego.
                                    • galaxian1 Re: final 22.02.15, 00:07
                                      Takie ble ble ble smile
                                      Jakoś Jane'a i Lisbon nigdy specjalnie do siebie nie ciągnęło.
                                      Te słodkości były takie mocno pod publiczkę, wymuszone.
                                      Wygląda to tak, że dopiero w ostatnim sezonie "wymyślono" że oni zostaną parą.
                                      Trochę to głupie i naiwne.
                                      • sil.wen Re: final 22.02.15, 01:47
                                        Ale marudzicie. No co, mieli wszyscy zginąć?

Jak się skończył Prison albo House albo Dexter, to miałam przez miesiąc gulę w gardle i już nie chcę się tak żegnać z serialamisad Wolę na słodko. Dramatem mogą się kończyć jednosezonówki, ale jak człowiek zainwestuje w co siedem lat to chyba ma prawo oczekiwać happy endu, nie?

A swoją drogą mnie się wydaje, że Lisbon do Patryczka zawsze ciągnęło, tylko w drugą stronę nie bardzo.
                                        • galaxian1 Re: final 23.02.15, 09:57
                                          sil.wen napisała:

> A swoją drogą mnie się wydaje, że Lisbon do Patryczka zawsze ciągnęło, tylko w
                                          > drugą stronę nie bardzo.

Bardzo możliwe że tak smile
                                          On był "zakochany" w Red Johnie smile
                                          • aniuta75 Re: final 26.02.15, 22:12
                                            Ale marudy z Was no. Zgadzam się z Sil, lubię happy endy i ten mi przypadł nawet do gustu. Jasne, wolałabym coś bardziej krwistego np okazuje się, że Jane ma rozdwojenie jaźni i sam jest RJ'em czy coś w ten deseń. Bo ja w sumie nie wiem kto tym RJ'em był hahaha.
                                            A między Lisbon i Patryczkiem chemia zawsze była, tylko co poniektórzy tu ślepi są tongue_outwinkbig_grin.
                                            • ilekobietamalat Re: final 27.02.15, 15:23
                                              o to to, dokladnie tak! (dzien dobry sie z panstwem!smile)
                                              mnie sie final podobal, byl taki akurat, nie po to przyzwyczajam sie x sezonow zeby mi potem wszystkich wymordowali. fakt tez myslalam ze RJ wroci, ale zakonczenie slub, dzidzia, no cud miod, a i tak mam syndrom odstawieniasmile
                                              licze ze bones, castla i inne takie seriale tez mi ladnie zakonczasmile)

a patryczek zawsze mial cos do lisbon, dbal o nia bardziej, i sie przejmowal i przezywalsmile
                                              • aniuta75 Re: final 27.02.15, 19:40
                                                Gdzieś Ty była, jak Cię nie było??????????????????? big_grin
                                                Tak tylko przelotem wpadłaś czy na stałe z nami zostaniesz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka