aniuta75 10.08.15, 09:49 Siekies wyszły piloty dziś. Minority Report Lucifer Blindspot Będą do tego literki teraz już? Trza wypożyczać? Ktoś? Coś? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piegucha Re: Co te piloty? 10.08.15, 15:22 Wlasnie obejrzalam Blindspot i fajnie sie zapowiada. Tez sie zdziwilam, ze tyle pilotow i tak wczesnie przed premiera. Co do literek nie wiem, bo ja nie potrzebuje. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Co te piloty? 10.08.15, 15:33 No ja na Blindspota napalonam straszliwie . Mówisz, że dobry? To ciesze się tym bardziej . Odpowiedz Link
piegucha Re: Co te piloty? 10.08.15, 15:41 Lucyfer drugi na mojej liscie, moze wieczorem se lukne Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Co te piloty? 10.08.15, 17:02 To jak lukniesz to zdaj relację . Chociaż w sumie jakoś mnie on ani ziębi ani grzeje, no ale może... Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Co te piloty? 10.08.15, 17:03 A o czym to wszystko ? Poza Raportem, bo to wiadomo. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Co te piloty? 10.08.15, 18:08 Blindspot to Pegucha napisała w osobnym wątalu. Lucyfer... no cóż, o Lucku przecież jest . Że mu się znudziło w piekiełku, czy tam focha walnął, czy cuś i stwierdza, że pójdzie piętro wyżej i na ziemi będzie klub nocny prowadził . Przy okazji będzie pomagał policji . Odpowiedz Link
piegucha Re: Co te piloty? 10.08.15, 23:19 Lucyfer juz oberzany, ale szalu nie ma. Glowny aktor wszedl prosto z jednej roli w druga. Prawie to samo co w niedawno skasowanym Rush. Tak samo dobrze ubrany, podobne kabrio ma, lubi szybka jazde, glosna muzyke, jest niegrzeczny i madralinski, zadnej nie przepusci i pozjadal wszystkie rozumy. Jedyna roznica, ze tam byl cpajacy pan dr, a tu jest Lucek. Nie wiem czy bede dalej ogladac, ale serialowi nie wroze dlugiej kariery. Juz lepsze kasowali. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Co te piloty? 11.08.15, 10:18 No tak przypuszczałam właśnie, że lekka lipka będzie Odpowiedz Link