Dodaj do ulubionych

Co te piloty?

10.08.15, 09:49

Siekies wyszły piloty dziś.
Minority Report
Lucifer
Blindspot
Będą do tego literki teraz już? Trza wypożyczać? Ktoś? Coś?
Obserwuj wątek
    • piegucha Re: Co te piloty? 10.08.15, 15:22

Wlasnie obejrzalam Blindspot i fajnie sie zapowiada. Tez sie zdziwilam, ze tyle pilotow i tak wczesnie przed premiera. Co do literek nie wiem, bo ja nie potrzebuje.
      • aniuta75 Re: Co te piloty? 10.08.15, 15:33
        No ja na Blindspota napalonam straszliwie big_grin. Mówisz, że dobry? To ciesze się tym bardziej smile.
        • piegucha Re: Co te piloty? 10.08.15, 15:41
          Lucyfer drugi na mojej liscie, moze wieczorem se lukne smile
          • aniuta75 Re: Co te piloty? 10.08.15, 17:02
            To jak lukniesz to zdaj relację wink. Chociaż w sumie jakoś mnie on ani ziębi ani grzeje, no ale może...
            • galaxian1 Re: Co te piloty? 10.08.15, 17:03
              A o czym to wszystko ?
              Poza Raportem, bo to wiadomo.
              • aniuta75 Re: Co te piloty? 10.08.15, 18:08
                Blindspot to Pegucha napisała w osobnym wątalu.
                Lucyfer... no cóż, o Lucku przecież jest big_grin. Że mu się znudziło w piekiełku, czy tam focha walnął, czy cuś i stwierdza, że pójdzie piętro wyżej i na ziemi będzie klub nocny prowadził big_grin. Przy okazji będzie pomagał policji big_grin.
                • piegucha Re: Co te piloty? 10.08.15, 23:19
                  Lucyfer juz oberzany, ale szalu nie ma.
                  Glowny aktor wszedl prosto z jednej roli w druga. Prawie to samo co w niedawno skasowanym Rush. Tak samo dobrze ubrany, podobne kabrio ma, lubi szybka jazde, glosna muzyke, jest niegrzeczny i madralinski, zadnej nie przepusci i pozjadal wszystkie rozumy. Jedyna roznica, ze tam byl cpajacy pan dr, a tu jest Lucek.
                  Nie wiem czy bede dalej ogladac, ale serialowi nie wroze dlugiej kariery. Juz lepsze kasowali.
                  • aniuta75 Re: Co te piloty? 11.08.15, 10:18
                    No tak przypuszczałam właśnie, że lekka lipka będzie big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka