Dodaj do ulubionych

The Expanse od SyFy

16.12.15, 15:33
Wow. Od czasu BSG nie widziałam tak ładnie zrobionego serialu.
www.imdb.com/title/tt3230854/

Ludzkość żyje podzielona na Ziemię, Marsa i górników z pasa, którzy są traktowani jak zesłańcy. Jest nie do końca czysty detektyw i oficer statku i kilka innych ciekawostek. Ładne, dokładne i nie odjechane.
Obserwuj wątek
    • aniuta75 Re: The Expanse od SyFy 16.12.15, 18:57
      Się waham...
      • bialeem Re: The Expanse od SyFy 17.12.15, 08:33
        Nie wahaj. Zwłaszcza jak podobało Ci się BSG. Świat jest zrobiony bardzo fajnie. Może tylko za dużo za szybko, ale da się nadążyć.
    • sil.wen Re: The Expanse od SyFy 16.01.16, 22:57
      I co? Ogląda ktoś cały czas? Ja zaczęłam, patrzy się nieźle ale jakoś się gubię w tym, komu o co chodzi.
      • bialeem Re: The Expanse od SyFy 18.01.16, 23:25
        4 odcinek. Trzyma za cojones których nie mam. Wartosmile
        • sil.wen Re: The Expanse od SyFy 23.01.16, 22:46
          Nieźle się ogląda, tylko znowu nie ma na kim oka zawiesić specjalnie, a ja lubię, żeby jednak ktoś był... Miller może by sie nadał, ale ten fryz mnie odrzuca.
          • bialeem Re: The Expanse od SyFy 23.01.16, 23:22
            A ten młody co go przybili do ściany?
            • sil.wen Re: The Expanse od SyFy 24.01.16, 13:22
              No właśnie, młody...
    • jovian Re: The Expanse od SyFy 06.02.16, 00:58
      No i po pierwszym sezonie jest.
      Bardzo fajny, klimatyczny serial. Jest fabuła, jest akcja, dobrze zrobiony (zdjęcia) no i prawdopodobny (brak większych baboli - mój ścisły umysł nie protestuje zbytnio wink ). Trochę wolno się rozkręcał, nie było takiego "pierdolnięcia" jak przy BSG, ale czekam na następny sezon bo warto.
    • lenkaaa The Expanse 2 06.02.17, 14:48
      Zaczal sie drugi sezon, jesli ktos reflektuje. Ja niestety nie dotrwalam nawet do konca pierwszego odcinka 1 sezonu i brak mi motywacji aby probowac drugi raz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka