aniuta75 11.04.16, 10:10 Się zaczyna . Kto ze mną śledzi? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sil.wen Re: Fear the Walking Dead 2 11.04.16, 23:56 No ja... Jako terapię na brak prawdziwych Walkersów... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Fear the Walking Dead 2 19.04.16, 21:49 Bo ryżego tata nauczył no. Ja pierdzielę jaki głupek... Z kim Victor rozmawia cały czas przez fona? Kurde nie mogę gościa rozgryźć . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Fear the Walking Dead 2 20.04.16, 10:04 Słaby jest ten serial, nieciekawe irytujące postacie. 2 sezon, a ja nawet jednego imienia wymienić nie potrafię. Główny bohater - porażka. Jego luba - ok może być, wydaje się mieć jaja. Dzieciaki - masakra na całego, zgraja idiotów! Najlepsi są murzyn i chińczyk, przynajmniej jakoś wyraziści (na tle pozostałych miernot). Nie podoba mi się, ale oglądam, taki już ze mnie masochista Odpowiedz Link
sil.wen Re: Fear the Walking Dead 2 20.04.16, 21:18 Tam jest jakiś Chińczyk? To ja chyba jeszcze mniej uważam. Ale fakt, imion też nie pamiętam. Nie to, co prawdziwi Walkersi... Mmmm... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Fear the Walking Dead 2 20.04.16, 21:55 Nie ma Chińczyka . Glx weź se wyreguluj odbiornik . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Fear the Walking Dead 2 20.04.16, 22:40 Azjata to chińczyk Wiadomo o kogo chodzi no Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Fear the Walking Dead 2 21.04.16, 08:27 Ale tam ne ma Azjaty . Jeżeli chodzi Ci o tego z brodą to on jest Kubańczykiem . Odpowiedz Link
sil.wen Re: Fear the Walking Dead 2 27.04.16, 16:07 Luuudzie, no... Dopiero sie zaczęła apokalipsa, a oni już ponton odcinają??? Normalnie nasłać im jakiego Daryla z kuszą, to by im w głowach poukładał. W takim tempie to do końca sezonu się nawzajem pozjadają. Odpowiedz Link
aniuta75 4 02.05.16, 23:34 A ja się pytam: gdzie są rekiny???? Pływają se w oceanie w tę i z powrotem a pożeraczy żadnych nie ma . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 4 11.05.16, 20:26 Buhahaha! Same widzicie, taki to mundry serial jest Odcinek 4 również stężenie kretynizmów wszelakich, debilnych zachowań i celnych dialogów Dobry serial do piwa, można się pośmiać. Chociaż do piwa to idealny jest Z-Nation! Fakt jest mega głupi, ale jest taki celowo i pozytywnie durny, bo taki ma klimat i to jest fajne A nie lubię jak coś jest głupie, a stara się udawać mądre Odpowiedz Link
sil.wen 6 16.05.16, 23:03 Jenyyy, oni chyba nigdy Walkersów nie oglądali, czy co? Coraz bardziej męczące się to robi. I do tego ta demoniczna gosposia trująca kogo popadnie... Czemu nie trzasnęli czarnego w łeb jeszcze na statku i nie uciekli na jaką bezludną wyspę ja sie pytam? Nikt by ich nie znalazł, żyliby sobie w świętym spokoju, to nie, musieli sie pchać z powrotem. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 6 30.05.16, 09:02 Zaraz wejdzie tematyka supernaturalna . Gosposia jest tragiczna. Nie wiem po cholerę ten wątek. Nie mogła być normalna? I o co kaman z tą sową??? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Fear the Walking Dead 2 31.08.16, 12:16 Jakby ktoś się zagapił to jest już odcinek 8 i 9 . Odpowiedz Link