Dodaj do ulubionych

Ogladacie Sopot? ;D

31.08.07, 21:59
Co za szczescie ze wystepuje teraz Norah Jones bo na polsacie
grasuje wisniewski ze swoja banda i trzeba by całkiem wylaczyc
telewizor ;PP.
;DDDDD.
Obserwuj wątek
    • aniuta75 Re: Ogladacie Sopot? ;D 31.08.07, 22:09
      Nie - ja właśnie skończyłam Smallville i zaraz sobie jakiegoś straszaka zapodam
      big_grinDD.
      • milka323 Re: Ogladacie Sopot? ;D 31.08.07, 22:13
        eee tam babo.
        • gugi14 Re: Ogladacie Sopot? ;D 31.08.07, 22:41
          zbyt szmirowate smile
          • luczijka Re: Ogladacie Sopot? ;D 31.08.07, 22:49
            Ja też nie oglądam, a właściwie to nie oglądałam (bo chyba już się skończył???
            ;PPP).
            • milka323 Re: Ogladacie Sopot? ;D 31.08.07, 22:56
              nie mam pojecia bo odeszłam od telewizora z pol h temu.haha.
              • agamasia Re: Ogladacie Sopot? ;D 01.09.07, 15:16
                Nawet nie wiedziałam, że jest. Jakoś jestem do tyłu ostatnio z tv.

• aniuta75 Re: Ogladacie Sopot? ;D 01.09.07, 16:44
                  Hehehehe Aga mam to samo - z tv jestem daleko za murzynami big_grin. U mnie jak coś
                  leci to tylko mini mini tongue_out.
                  • agamasia Re: Ogladacie Sopot? ;D 01.09.07, 17:05
                    Mini mini jest cool ;D
                    Ja mam zamiar obejrzeć dzisiaj ten Europejski Turniej Tańca, czy jak
                    to tam się nazywa, z Cichopkową i Hakielem. Jestem ciekawa jak im
                    pójdzie.
                    • luczijka Re: Ogladacie Sopot? ;D 02.09.07, 01:30
                      Oglądałam Cichopkową i Hakiela <lol>. Tata mnie specjalnie zawołał (bo my lubimy
                      sobie w takich wypadkach siedzieć przed TV i krytykować big_grin). Tym razem
                      orzekliśmy, że Cichopek właściwie nie umie tańczyć i ma za grube nogi do tak
                      krótkiej sukienki tongue_outPP <lol>
                      • agamasia Re: Ogladacie Sopot? ;D 02.09.07, 09:41
                        Hehehe, moja mama też skrytykowała jej sukienkę, że nie do tych nóg,
                        ale ja nie zwracałam uwagi na nogi, tylko na to jak pomykają na
                        parkiecie (który strasznie mi sie nie podobał, kto wymyślił tą
                        szachownicę!). Mnie się podobali i fajnie, że zajeli 4 miejsce, jak
                        na 16 par to całkiem przyzwoicie smile
                        Występ Cichopków:

pl.youtube.com/watch?v=XJS8mVSWgnE
                        • mendosita Re: Ogladacie Sopot? ;D 02.09.07, 09:57
                          Podobał mi się pierwszy taniec (cza-cza), a drugi już nie bardzo.
                          Tak, jak nie lubię Cichopki to muszę przyznać, że wyglądała bardzo
                          ładnie no i bardzo schudła z tego co zauważyłam.
                          Cieszę się, że zajęli 4 miejsce. Tak, jak w wokalnej Eurowizji
                          Polska praktycznie nigdy nie ma szans, tak przynajmniej w tanecznej
                          się jakoś wykazała wink
                          • luczijka Mam prośbę <hihihi>. 02.09.07, 12:28
                            Niech jeszcze ktoś skrytykuje Cichopek, bo jeśli nie, to tylko ja wyjdę na
                            wredną s..., która wszystkich obgaduje <lol> ;DDD
                            • agamasia Re: Mam prośbę <hihihi>. 02.09.07, 12:31
                              luczijka napisała:

> Niech jeszcze ktoś skrytykuje Cichopek, bo jeśli nie, to tylko ja
                              wyjdę na wredną s..., która wszystkich obgaduje <lol> ;DDD

Noooo dooooooobra, raz się potknęła ;D
                              • agamasia Re: Mam prośbę <hihihi>. 02.09.07, 12:42
                                Lu, możesz sie zrehabilitować, tylko powiedz mi do czyjej piosenki
                                tańczą swój pierwszy taniec ;D
                                • luczijka Re: Mam prośbę <hihihi>. 02.09.07, 12:53
                                  Wiem tylko, że tańczą do piosenki "Sway", ale nie wiem w czyim wykonaniu, bo ma
                                  ona wyjątkowo wiele wersji ;DDD Najlepiej sama wybierz najlepszą według Ciebie
                                  big_grin Tu masz moje propozycje:
                                  pl.youtube.com/watch?v=dG8giVJKQPI&mode=related&search=
                                  pl.youtube.com/watch?v=YsgL35RCGcc&mode=related&search=
                                  pl.youtube.com/watch?v=KJA2IgF_6DQ&mode=related&search=
                                  pl.youtube.com/watch?v=aFPvKGL69kE&mode=related&search=
                                  • luczijka Zresztą ta piosenka jest świetna niemal w... 02.09.07, 12:56
                                    każdym wykonaniu big_grinDD
                                    • luczijka A tu lista... 02.09.07, 12:59
                                      wszystkich wersji tej piosenki <hihihi>.
                                      en.wikipedia.org/wiki/Sway_(song)
                                    • agamasia Lu :*** 02.09.07, 13:05
                                      Jesteś niezastąpiona big_grinDDDD
                                      Ta piosenka chodzi za mną od rana, słyszałam ją zaraz po obudzeniu w
                                      mojej głowie i nie potrafię sie od niej uwolnić. Już słucham big_grinDD
                                      • mendosita Re: Lu :*** 02.09.07, 13:46
                                        Piosenka jest niesamowita, to fakt. Uwielbiam ją.
                                        • mendosita Re: Lu :*** 02.09.07, 13:47
                                          PS. Ktoś w podpisach na youtube napisał, że orygianlną, pierwszą
                                          wersję tej piosenki wykonywał Dean Martin.
                                          • luczijka Re: Lu :*** 02.09.07, 13:54
                                            Według Wikipedii pierwszy wykonywał ją autor tej kompozycji czyli Pablo Beltrán
                                            i jego orkiestra smile)) Ale zapewne to Dean Martin jako pierwszy zrobił z niej
                                            przebój i stąd taka informacja na jutjubie big_grin W każdym razie piosenka jest
                                            boska!!!! big_grinDD
                            • aniuta75 Re: Mam prośbę <hihihi>. 02.09.07, 13:08
                              Ja wprawdzie nie oglądałam, ale na specjalne życzenie Lu nastąpi teraz krytyka
                              Cichopka: beztalencie, bezguście, sztuczna lala ze sztucznym uśmiechem i do tego
                              fałszywa i robiąca wszystko na pokaz i dla forsy. Może być??? tongue_outPPPPPPPPP
    • galaxian1 Re: Ogladacie Sopot? ;D 03.09.07, 23:50
      To se kurde o Sopocie pogadały ! big_grin
      he he he
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka