agamasia 06.02.09, 19:35 Lolumowy wodnik już ochrzczony, od dziś możecie nazywać go Shoovarek Problem jest z nadaniem imienia naszemu pierwszemu smokowi, bo samo Milka nie wchodzi. Trzeba dodać coś jeszcze, ktoś ma jakiś pomysł?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lenkaaa Re: Smocze imiona 06.02.09, 19:38 To poczekajmy moze na Milke, niech ona zdecyduje ? Odpowiedz Link
milka323 Re: Smocze imiona 06.02.09, 20:40 no właśnie powiedziałam Adze, że decyzja wspólna była . Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Smocze imiona 06.02.09, 22:05 a Czrna Mamba niezla jest !!! Moze kolejnego czarnego smoka tak nazwiemy ? Mozna jeszcze nzawac te nasza czarna smoczyce "M.Z.Milka" Odpowiedz Link
agamasia Re: Smocze imiona 06.02.09, 22:14 O M.Z.Milka dobre jest Lenka, a Ty widziałaś kiedyś tvn-owski "Taniec z gwiazdami"?? Bo tam właśnie Czarna Mamba jest jurorką Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Smocze imiona 06.02.09, 22:20 widzialam To co, nazywamy M.Z.Milka czy czekamy na zdanie Milki ? Odpowiedz Link
luczijka Re: Smocze imiona 06.02.09, 22:21 Może być jeszcze CzarMilka, gdzie "czar" będzie skrótem od czarna, lub czarująca ;P Każdy sobie wybierze opcję, która bardziej mu odpowiada (czarna/czarująca) w zależności od swojego nastawienia do MZetki ;P Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Smocze imiona 06.02.09, 22:23 tez dobre !!! No to niech Milka sama wybiera jakie imie chce ! Odpowiedz Link
milka323 OFICJALNA DECYZJA :D. 06.02.09, 22:24 no, bo mi tu Aga głowę suszy . jeśli chodzi o mnie to chyba bym stawiała na M.Z.Milkę, ale róbta co chceta . Odpowiedz Link
lenkaaa Re: OFICJALNA DECYZJA :D. 06.02.09, 22:26 to sama wpiszesz imie czy kogos delegujesz ? Odpowiedz Link
lenkaaa Re: OFICJALNA DECYZJA :D. 06.02.09, 22:36 Wpisalam ale bez kropek bo mi nie pozwolilo, wiec jest "M Z Milka" Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Smocze imiona 07.02.09, 17:07 a moze by tego chlopca bialego,tak swojsko.. puszek okruszek? alboco;D bo biedny taki, bezimienny;D Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Smocze imiona 07.02.09, 19:30 a ja sobie pomyslalam zeby go moze Mr Proper nazwac ale puszek okruszek tez mi sie bardzo podoba To co jaka decyzja ostateczna ? Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Smocze imiona 07.02.09, 19:43 na propera to mi ten dwuglowy sie widzi;P Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Smocze imiona 07.02.09, 19:58 no to niech bialy bedzie Puszek Okruszek, bo to super imie jest Ochrzcisz go ? Ja ide na polowanie kolejnych jaj Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Smocze imiona 07.02.09, 21:55 puszek okruszek, oficjalnie posiada imie;D Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Smocze imiona 11.02.09, 18:05 dwa lolumki imion potrzebuja;> i to biedne jajko trzeba albo gdzies podpiac, albo oddac.. Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Smocze imiona 11.02.09, 18:10 oo, ten zimowy to chlopak jest..to moze jego nazwiemy rudy.. albo zeby bylo bardziej zimowo, to ice truck killer? co mnie wzielo tak na tego kolesia.. tak dawno byl,a ja nie moge o nim zapomniec;P Odpowiedz Link
agamasia Re: Smocze imiona 11.02.09, 19:42 Onego to bym tak na przekór nazwała Dziubulek, albo coś w ten deseń, bo on jak podrośnie to bardziej tak gozillowato będzie wyglądać A ona to powinna mieć imię związane z kamieniem, bo tak mi się jakoś kojarzy, hihihi może Stonka? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Smocze imiona 11.02.09, 20:10 agamasia napisała: > hihihi może Stonka? ROTFL Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Smocze imiona 11.02.09, 22:03 nazywajcie jak chcecie, ja jestem chora to nie glosuje Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Lolumki ochrzczone 14.02.09, 20:56 aniuta75 napisała: > No to teraz robimy jajeczka <lol>. > > > juz jest jedno jajko i za chwile chyba zdechnie, bo ma tylko 21 godzin i ani jednego pekniecia Milka nie dba o smoki, bo tego jaja nie wkleila, to nie ma co nowych jaj produkowac, bo tez zdechna a szkoda Odpowiedz Link
agamasia Re: Lolumki ochrzczone 15.02.09, 01:35 Wklejaj Milka jajo, bo nam zdechnie, tym bardziej, że to od M Z Milki Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Lolumki ochrzczone 15.02.09, 15:52 no, za 2 godziny jajo nam wyzionie ducha Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Lolumki ochrzczone 15.02.09, 16:13 wiecie co, fajnie bylo ze smokami, ale juz mnie wkurzaja;> bo dlugo sie uruchamiaja.. zanim mi sie zaladuja to ja juz klikam temat.. po czym nagle mi skacze, bo w ostatniej chwili wyswietlaja sie smoki.. sa juz dorosle, nie ptozebuja naszej milosci.. moze usuniemy je ze wstepniaka? mozemy dac linka gdzies czy cos..ale te wielkie smoczyska to chyba ponad moje sily Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Lolumki ochrzczone 15.02.09, 16:16 no fakt, cala zabawa jest wtedy jak rosna a takie duze to sa samodzielne i juz nas tak naprawde nie potrzebuja Jak tam sobie wiekszosc zyczy Zwlaszcza, ze to jajo umiera, to tez mi sie juz odechcialo, bo mi go zal... Odpowiedz Link