galaxian1 16.04.09, 00:05 Co wolicie, co pijecie ? Ja czesciej pepsi, maja lepsze promocje (wiecej gratisa!) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lenkaaa Re: coca cola czy pepsi ? 16.04.09, 00:09 ja tak nie glosuje, bo za malo opcji jest. Ja potrzebuje opcje "obojetnie" albo "raz cola raz pepsi", to wtedy zaglosuje Odpowiedz Link
galaxian1 Re: coca cola czy pepsi ? 16.04.09, 00:11 Jakbym dal glupie opcje, to kazdy by je wybieral To nie ankieta dla niezdecydowanych Odpowiedz Link
lenkaaa Re: coca cola czy pepsi ? 16.04.09, 00:57 ja jestem zdecydowana, jak mi dasz takie opcje, to na nie zaglosuje Odpowiedz Link
aniuta75 Re: coca cola czy pepsi ? 16.04.09, 08:28 Lenka to zagłoś raz na jednym kompie a raz na drugim i po kłopocie . Ja już zagłosiłam - coca cola . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: coca cola czy pepsi ? 16.04.09, 09:43 Dać babom najbardziej prostą, banalną ankiecinę - to i tak zagłosić nie potrafią Są dwie oczywiste odpowiedzi - to chcą trzeciej i czwartej Odpowiedz Link
aniuta75 Re: coca cola czy pepsi ? 16.04.09, 09:47 Bo faceci widzą tylko czarne i białe a baby odcienie szarości . Odpowiedz Link
szmegesz Re: coca cola czy pepsi ? 16.04.09, 10:41 A co dla tych co nie lubią ani tego ani tego? Bo dla mnie właściwie to jest to samo. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: coca cola czy pepsi ? 16.04.09, 10:47 szmegesz napisała: > A co dla tych co nie lubią ani tego ani tego? To nie głosuja WCALE proste jak drut Odpowiedz Link
szmegesz Re: coca cola czy pepsi ? 16.04.09, 11:06 A moim zdaniem powinna być opcja nie piję żadnego z tych napojów i byłby od razu odpowiedź na dwa pytania: jakie preferencje i ilu zwolenników tego typu rzeczy Odpowiedz Link
aniuta75 Re: coca cola czy pepsi ? 16.04.09, 11:12 No i wyszło, że Glx nie przemyślał ankiety . Odpowiedz Link
magdawaw1 Re: coca cola czy pepsi ? 16.04.09, 11:58 i jeszcze mogłyby być rodzaje tych coli i pepsi - typu cherry, zero itd.....oj GLx babom nie dogodzisz... Odpowiedz Link
galaxian1 Re: coca cola czy pepsi ? 16.04.09, 13:50 Tylko klasyki, zadne cherry i innego rodzaju wynalazki Odpowiedz Link
magdawaw1 Re: coca cola czy pepsi ? 16.04.09, 14:41 oj ja tam lubię cherry z ....Ballantine'sem.. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: coca cola czy pepsi ? 16.04.09, 15:04 magdawaw1 napisała: > oj ja tam lubię cherry z ....Ballantine'sem.. Takiej odpowiedzi tez nie ma w ankiecie. I nie bedzie !!! Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: coca cola czy pepsi ? 16.04.09, 15:17 a wiecie co, ja kiedys bylam na badaniu rynku(fajna opcja, pol godziny roboty a 70zl wpada;P) w ktorym wlasnie mielismy wbrac czy pijemy pepsi, cole, czy hop cole i porownywalismy opakowania,i robilismy test,i ogladalismy zdjecia wystaw, i na koniec zamkneli nas w pokoju, i poza tymi 70zl za ankiete, dali nam drobnymi chyba 5zl, i kazali kupic ten napoj ktory lubimy oczywiscie ta ankieta to byla sciema lipa, bo ten co dzwoni do ciebie,na wstepie mowi co masz wybierac i zaznaczac;> no i owczywiscie w tym pokoju ja nie wybralam zadnego,bo nie pijam;P i ze mna bylo jeszcze 10 osob;> i wszyscy wyszli z zalozenia ze lepiej jeszcze te 5 zlociszy dla siebie zatrzymacDD tak mi sie przypomnialo;D Odpowiedz Link
agamasia Re: coca cola czy pepsi ? 16.04.09, 15:30 A co do coca-coli to dziś wyczytałam o konkursie na projekt puszki c-c www.wirtualnemedia.pl/article/2686897_Coca-Cola_rozpoczyna_konkurs_Przelej_Krakow_na_puszke.htm Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: coca cola czy pepsi ? 16.04.09, 15:31 ale zeby krakow przelewac? ee to ja podziekuje;D nie lubie krakowa>> Odpowiedz Link
magdawaw1 Re: coca cola czy pepsi ? 16.04.09, 15:41 IKobieto dlaczego nie lubisz K-wa???? Czyżby odwieczny konflikt W-wa kontra K-ów??? Ja tam Krakówek lubię i zawsze będę miała do niego sentyment studiowałam tam... Odpowiedz Link
agamasia Re: coca cola czy pepsi ? 16.04.09, 15:47 Czemu ni lubisz? Kraków taki piękny jest Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: coca cola czy pepsi ? 16.04.09, 15:48 no prosze, sie znalazly niee, t nie ten klasyczny konflikt,aczkolwiek cos w nim jest. kiedys lubilam krakow.. a teraz mam zajecia z kobita z krakowa. no i niestety, mam o niej zle zdanie..i o jej, hmm, krakowatosci;d Odpowiedz Link