adamzg 21.03.07, 11:07 macie jakieś doświadczenie z tym Bankiem? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bernadeta27 Re: NORDEA? 21.03.07, 12:34 Witam.Prosze o kontakt. Bernadeta Luberda b.luberda@mcl.com.pl Odpowiedz Link
keimak Re: NORDEA? 21.03.07, 12:41 Ja niedawno wziąłem tam kredyt hipoteczny. Sprawnie i szybko wszystko załatwiali - decyzja w 3 dni robocze. Nie robili problemów gdy chciałem opóźnić wypłate kredytu oraz sam się zająć wpisame do hipoteki (w umowie początkowo miałem że notariusz ma to zrobić - ale jak się dowiedziałem ile za to weźmie to sam załatwiłem). Tylko teraz mnie trochę zirytowali bo przesłali mi zwykłym listem harmonogram i prosili o podpis i odesłanie - zamiast to załatwić po prostu poleconym. Odpowiedz Link
mateuszxyx Re: NORDEA? 21.03.07, 20:27 moje doswiadczenie z NORDEA jest takie ze do dzis nie uzyskalem decyzji na moj wniosek zlozony 23 lutego w oddziale w Galerii Mokotow. oczywiscie umowe kredytowa podpisalem juz z innym bankiem. ciekawe kiedy sie NORDEA obudzi jesli chodzi o moj kredyt Odpowiedz Link
joanna_rekawiecka Re: NORDEA? 21.03.07, 21:23 a moje na tyle, że jest to poziom mniej więcej taki sam jak prezentuje Deutsche Bank. Nastawienie na dobrego klienta, ale w zamian możliwość negocjacji bardzo dobrych warunków. Oferty mamy konkurencyjne, aobsługę jak widać wróżnych przypadach też różną. Ale jeśli zdecyzduje się Państwo na złożenie wniosku do Nordei to zapraszam równiez do mnie, bo dzięki takim dwum dobrym ofertom, nie pozostaną Państwo na lodzie. serdecznie pozdrawiam Joanna Rękawiecka Deutsche Bank joanna.rekawiecka@db-pbc.pl tel 511 990 313 Odpowiedz Link
keimak Re: NORDEA? 22.03.07, 10:00 > moje doswiadczenie z NORDEA jest takie ze do dzis nie uzyskalem decyzji na moj > wniosek zlozony 23 lutego w oddziale w Galerii Mokotow. oczywiscie umowe Ja brałem kredyt w nowym oddziale na Kabatach, w Galerii Mokotów byłem raz cos zapytać i pani niestety wykazała się niskim poziomem znajomości tematu. Myślę że dużo zależy od oddziału a moża nawet od konkretnego pracownika zajmującego się sprawą. Odpowiedz Link