21.03.07, 11:07
macie jakieś doświadczenie z tym Bankiem?
Obserwuj wątek
    • bernadeta27 Re: NORDEA? 21.03.07, 12:34
      Witam.Prosze o kontakt.
      Bernadeta Luberda
      b.luberda@mcl.com.pl
    • keimak Re: NORDEA? 21.03.07, 12:41
      Ja niedawno wziąłem tam kredyt hipoteczny. Sprawnie i szybko wszystko załatwiali
      - decyzja w 3 dni robocze. Nie robili problemów gdy chciałem opóźnić wypłate
      kredytu oraz sam się zająć wpisame do hipoteki (w umowie początkowo miałem że
      notariusz ma to zrobić - ale jak się dowiedziałem ile za to weźmie to sam
      załatwiłem).

Tylko teraz mnie trochę zirytowali bo przesłali mi zwykłym listem harmonogram i
      prosili o podpis i odesłanie - zamiast to załatwić po prostu poleconym.
    • mateuszxyx Re: NORDEA? 21.03.07, 20:27
      moje doswiadczenie z NORDEA jest takie ze do dzis nie uzyskalem decyzji na moj
      wniosek zlozony 23 lutego w oddziale w Galerii Mokotow. oczywiscie umowe
      kredytowa podpisalem juz z innym bankiem. ciekawe kiedy sie NORDEA obudzi jesli
      chodzi o moj kredyt
      • joanna_rekawiecka Re: NORDEA? 21.03.07, 21:23
        a moje na tyle, że jest to poziom mniej więcej taki sam jak prezentuje Deutsche
        Bank. Nastawienie na dobrego klienta, ale w zamian możliwość negocjacji bardzo
        dobrych warunków. Oferty mamy konkurencyjne, aobsługę jak widać wróżnych
        przypadach też różną. Ale jeśli zdecyzduje się Państwo na złożenie wniosku do
        Nordei to zapraszam równiez do mnie, bo dzięki takim dwum dobrym ofertom, nie
        pozostaną Państwo na lodzie.

serdecznie pozdrawiam
        Joanna Rękawiecka
        Deutsche Bank
        joanna.rekawiecka@db-pbc.pl
        tel 511 990 313
      • keimak Re: NORDEA? 22.03.07, 10:00
        > moje doswiadczenie z NORDEA jest takie ze do dzis nie uzyskalem decyzji na moj
        > wniosek zlozony 23 lutego w oddziale w Galerii Mokotow. oczywiscie umowe

Ja brałem kredyt w nowym oddziale na Kabatach, w Galerii Mokotów byłem raz cos
        zapytać i pani niestety wykazała się niskim poziomem znajomości tematu. Myślę że
        dużo zależy od oddziału a moża nawet od konkretnego pracownika zajmującego się
        sprawą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka