Witam,
chcialbym wziac kredyt na mieskzanie we wroclawiu, nie posiadam zadnego wkładu własnego wiec potrzebowałbym zeby bank pokryl 100%, moje zarobki to 2100 zl netto na umowe o prace, mam 24 lata i wykształcenie wyższe, nie mam żadnych innych kredytów ani kart kredytowych...Chciałbym wziąc kredyt na 250 000 zl. Dowiadywałem sie w kilku bankach ale nie we wszystkich ( dokładnie to w tych które reklamuja sie w telewizjii) i najlepszą opcja jest kredyt w POLbanku ponieważ u nich mam najwieksza zdolnośc kredytowa bo cos ponad 220 000. A przy zarobkach 2600 zl Netto miesiecznie sa w stanie dac mi kredyt w wysokosci 250 000 zl . Wiec musze prosic w pracy o podwyżkę . Proszę mi doradzic czy warto wziac u nich kredyt bo po rozmowie z doradca polbanku wszytsko wyglądało ładnei i pięknie. Moze sa banki które maja lepsze warunki i mialbym u nich wieksza lub zblizoną zdolnośc. Trochę poczytałem o Polbanku i po tych wszyskich negatywnych opiniach na jego temat mocno sie zastanawiam. Czy ktoś z was ma bardziej rozgarnięty bank o podobnej zdolności kredytowej?? Moge poprosić o podwyżkę w pracy ale myślę ze nei wiecej niż 2500 zl netto. A mieszkania w dobrej lokalizacji za mniej niz 250 000 nie kupie we Wrocławiu. Stąd też mój problem.

... Wkładu własnego nie mam bo niby skad ... Spłacać miesiecznie moge max 1300 zl meisiecznie wiecej nei dam rady. Jeżeli znacie jakis fajny bank dopasowany do mnie to prosze o pomoc . Podsumowując :
- kredyt na zakup mieszkania za 250 000 zl we Wrocławiu
- bez wkładu własnego
- zarabiam : 2100 netto z mozliwoscia podniesienia do 2500 zl netto max.
- 24 lata, wykształcenie wyższe
- nie mam innych kredytów, kart kredytowych....
- kredyt bym chcial wziąć na max 35 lat
- rata spłaty to max 1300 zl miesiecznie
- chce go wziac sam i nie mam nikogo na utrzymaniu