zaba133 03.10.07, 15:05 witam bedę wdzięczna za radę - którego stomatologa/gdzie przyjmuje polecacie na kontrolną, pierwszą wizytę dla 2 latki ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tymulinka Re: dobry stomatolog dla malucha 05.10.07, 21:39 Ja byłam z Synkiem (również dwuletnim) na Kraszewskiego (tuż obok prywatnego przedszkola) u pani Beaty Szydłowskiej - Klima. Nie było żadnych problemów z obejrzeniem ząbków. Podejście do dziecka super. Tymek siedział na moich kolanach. Dostaliśmy konkretne zalecenia w związku z lekką wadą zgryzu. Zapłaciłam 20 złotych. Jedyny problem jest taki, że na termin czeka się dość długo. Podaję numer telefonu: 288 30 99 Odpowiedz Link Zgłoś
zaba133 Re: dobry stomatolog dla malucha 08.10.07, 13:38 dziekuje zadzwoniłam niestety do konca miesiaca wszystkie terminy zajęte Odpowiedz Link Zgłoś
tymulinka Re: dobry stomatolog dla malucha 19.10.07, 20:19 Wiem, że terminy są bardzo długie, ale jak nic się nie dzieje, to warto poczekać. Odpowiedz Link Zgłoś