secondagatka123 09.03.09, 18:16 hej.planuję wesele w tym folwarku i chciałam zapytac o opinie o nim,moze ktos z was był tam na weselu albo organizował swoje i podzieli się swoimi spostrzeżeniami :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaba133 Re: Folwark Zalesie 12.03.09, 14:47 miałam tam wesele w maju 2005 miejsce świetne, goście zachwyceni, do dziś wspominają jak fajnie można było sobie posiedzieć na zewnątrz lub w altance, dużo miejsca wewnątrz jednyna rzecz o której kiesyś czytałam w necie, to czasem orgaznizowane są 2 imprezy , np 2 wesela w tym samym czasie- oczywiscie w różnych salach, moje wesele było akurat jedno, ale warto spytać jedzenie: ok i w zupełnosci wystarczyło, nie wiem jak jest teraz ale z tego co zostało w kuchni i nie trafiło na stoły własciciel zrobił nam wielką pakę, uczciwe podejście, nie musiałam się martwić czym nakarmię pozostałych u mnie w domu gości no i fajne miejsca wokół folwarku na fotograficzny plener piekny tort- u mnie ustrojany truskawkami- wtedy był w cenie, podobnie jak 3 rodzaje ciast ogólnie bardzo duży plus Odpowiedz Link Zgłoś