Gość: magda IP: *.net-com.net.pl 11.09.09, 16:35 Kto korzystał z usług Satis,proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: do Magdy Re: Satis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.09, 22:37 Jak chcesz posluchac bajeczek kobiety ktora pada ze zmeczenia siedząc na portalu cały dzien i noc to gorąco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tekla-0 Re: Satis IP: *.ed.shawcable.net 11.09.09, 22:52 Tu juz byl watek o tej Pani wrozce chyba nie dawno nawet, jak ktos chce to moze poczytac sobie..kazdy ma swoja opinie..jak sie nie przekona to wlasnie bedzie pisal i pytal na forum o opinie.. Ale zeby nie bylo watku ale BYL watek o tej Pani. Jednemu pasuje drugiemu nie, nie ma reguly..PRZEKONAJ SIE SAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve Re: Satis IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.09.09, 00:26 Przecież po to się pyta o wróżki na forum, żeby właśnie nie latać od jednej do drugiej i NIE PRZEKONYWAĆ SIĘ SAMEMU. Można dzięki temu odrzucić "z góry" te, które są "niepewne", źle traktują klientów, sprawdzalność niemal zerowa itp. Przecież testowanie wszystkich czy niemal wszystkich wróżek jest bez sensu - strata czasu, energii i pieniędzy. Ja dzięki niektórym wątkom wiem, że do pewnych wróżek/wróżów nigdy nie pójdę. I nie potrzeba mi PRZEKONYWANIA SIĘ SAMEJ o tym, bo wystarczy poczytać opinię. Oczywiście zawsze trzeba mieć na uwadze, że ktoś mógł skłamać czy przesadzić, ale i tak o niektórych "wielkich ezoterykach" można sobie wyrobić opinię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tekla-0 Re: Satis IP: *.ed.shawcable.net 12.09.09, 01:13 Oczywiscie ze tak, ale jak ja pamietam to o tej wrozce byl juz temat i watek:)po co zakladac drugi? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tekla-0 Re: Satis IP: *.ed.shawcable.net 12.09.09, 01:28 forum.gazeta.pl/forum/w,468,98892532,98892532,czy_komus_sprawdzily_sie_wrozby_Satis_.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aaron Re: Satis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.09, 11:35 Szanowni Państwo, czytający te teksty o Satis, wydaje mi się, że jeżeli ktoś chociaż raz korzystał z jej usług to wie, że jest to bardzo miła osoba, która nie miewa humorów. A to,że mówi prawdę bez upiększeń i niedomówień jest dla osób w ciężkiej sytuacji wielką zaletą. Przykro tylko, że grono "wybrańców" potrafi tak obmawiać swoją koleżankę. Zamiast obmawiać i wymyślać głupie historie proszę dokształcać się i ciężko pracować a ludzi szukający u was pomocy będzie przybywać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bea.ta Re: Satis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.09, 13:04 Satis nie moze miec humorów,bo ten kto siedzi tylko dla kasy musi miec zawsze dobry humor Odpowiedz Link Zgłoś
bezpardonowy Re: Satis 12.09.09, 13:37 tak na nia dajecie na tym forum ze z ciekawosci zadzwonilem. zatrzymal mnie jej opis na poczatku (ma sens) nie pierdzieli o aniolkach i genach po babci z lwowa. rozmowa luzna w sumie to powinienem tez na nia nadawac bo pojechala po mnie rowno za stosunek do ojca ale miala racje. fajna babka bezposrednia konkretna i nie glaszcze cie po d...e jak inni. ktos tu napisal ze reklame robi jej konkurencja. podpisuje sie pod tym nie wiem czy tu zaglada ale trzymaj sie satis i olej to antyreklama to tez reklama ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bea.ta Re: Satis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.09, 13:45 Ja nie wypowiadam sie w kwestii tego co mowi,jednak drażni mnie zachłanność tej pani.Na stronie okresla sie jako tarocistka,na kosmice runistka,na wrozbachonline byla jako jasnowidz.Ty widocznie potrzebowales rozmowy z kims kto cie postawi na nogi kto nakrzyczy za złe stosunki z ojcem,jednak wrozka nie powinna ingerowac w zycie drugiego człowieka.Tak samo drazni mnie to,że zwraca sie na per TY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aaron Re: Satis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.09, 13:53 Do Bea.ta, to bardzo źle jak ktoś próbuje na mnie magii, sam pracujesz w viversum i opamiętaj się człowieku co robisz, bo to tylko źle skończy się dla Ciebie, może pora uczyć się od mądrzejszych a brać przykład z Satis to żaden wstyd. Oprócz wiedzy trzeba mieć również pokorę. A to tobie chodzą tylko pieniądze po głowie. Życzę Ci powodzenia i powrotu do mistrzów którzy Cię uczyli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bea.ta Re: Satis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.09, 14:07 Przykro mi Aronie,ale nie pracuje na viversum,ani na zadnym innym portalu,nie znam sie na wrozbach jednak zdarza mi sie korzystac z porad roznych osob,oraz czesto zaglądam na te portale choćby ze wzgledu na przeczytanie horoskopu. Mam prawo wyrazić swoje zdanie-spostrzezenia,a widać,że poruszylam niewygodny temat.Tak jak myślałam-komercja i pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aaron Re: Satis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.09, 14:14 Kochany człowieku cóż mogę odpowiedzieć- Pinokio ma z minuty na minutę dłuższy nos. Pozdrawiam i życzę dużo uśmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bea.ta Re: Satis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.09, 14:20 Nie rozumiem o co tyle jadu?Nie napisalam nic krzywdzącego,wyrazilam jedynie swoją opinie.Wiem,ze lepiej brzmi konkurencja,niż potencjalny klient.Pozdrawiam Satis ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bezpardonowy Re: Satis 12.09.09, 14:05 nie mowila do mnie na per ty. jest inteligentna i ma za.....ty glos. wali mi to w sumie jestem bezstronny ale z twoich slow czlowieku bije taka nienawisc i zazdrosc do niej ze to az chore. jest dobra to i zarabia kase. okreslila problem pokazala dwie drogi wyjscia i reszte zostawila mnie. za to wielki szacunek. sorry za slownictwo. spadam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ella Re: Satis IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.09.09, 23:24 ja tez prosze o opinie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mela Re: Satis IP: *.chello.pl 16.09.09, 21:14 Czy jeszcze ktoś kto korzystał z tej wróżki może się wypowiedzieć jak jest u niej ze sprawdzalnością? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśka Re: Satis IP: *.chello.pl 19.09.09, 16:18 Nie polecam dzwoniłam 2 razy na przestrzeni jakiegoś czasu za drugim razem na ten sam temat powiedziała całkiem coś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: Satis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.09, 16:38 Ja tez nie polecam.Jest miła,mowi konkretnie,ale niestety za pierwszym razem wychodzi Jej tak,a za drugim zupełnie inaczej.Nie wiem skad ta Pani ma tyle dobrych komentarzy chyba,że na Viversum mają jakies podpowiedzi,bo na wrozbach online już nie jest taka najlepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: Satis IP: 188.33.186.* 19.09.09, 16:57 rozmawialam z nia kilka razy na roznych portalach. dla mnie jest swietna lubie to ze daje mi zawsze kilka drog wyjscia z problemu i omawia najkorzystniejsza. w jednym juz mi pomogla. zreszta jej opinie nie biora sie z powietrza. nie wiecie czy przyjmuje prywatnie moze gdzies? w jakim miescie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tarocistka Re: Satis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.09, 18:38 Być może jest i świetna jednak ta pani zbyt dużo czasu poświeca pracy.Jako tarocistka wiem,ze nie da sie siedząc cały dzien i mając tyle rozmow(bo tego nie da się ukryć) dobrze stawiać kart.Zle napisałąm,postawić karty to żadna sztuka,ale dobrze wróżyc to już sztuka.Wróżąc to jest jednak wysiłek umysłowy można robic to mechanicznie,ale wtedy nic z tego dobrego dla osoby wróżacej zyska-dla pytającej strata pieniędzy.Obserwuje tą panią poniewaz mam przyjemność z Nią pracować i jeżeli czyta to forum to droga Satis odpocznij bo zacznie sie to mścić w postaci niesprawdzonych wrózb za pol roku lub rok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble To sprobujcie z Elen IP: *.adsl.inetia.pl 22.09.09, 20:04 Satis jest ok. Kiedyś zadzwoniłem do Elen, ta dopiero ma dar ściemniania i wyciągania kasy. 8 minut rozmowy, 50 zl w plecy, ta pani wciąż coś o karmie, poprzednich wcieleniach, zero odpowiedzi na zadane pytanie. Kosmos. Nigdy więcej, nigdy więcej Elen. Odpowiedz Link Zgłoś
colaaac Re: To sprobujcie z Elen 13.10.09, 19:01 Mi u Satis też sie nic nie sprawdziło. Odpowiedz Link Zgłoś
wrozkacelina Satis 23.10.09, 00:34 To moj pierwszy post na tym forum. Wybaczcie reklame kolezanki z portalu, ale Pani Satis (ktorej nie znam osobiscie) jest doskonala tarocistka i bardzo uprzejma osoba i szczerze powiedziawszy nie rozumiem, skad tyle agresji i negatwnych wypowiedzi. Jest ciepla, uprzejma kobieta ktora mowi prosto z mostu co widzi w kartach. Rok temu sama do niej zadzownilam, uwazam ze jest urocza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda do Celinki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.09, 09:50 Wrozko Celinko oczywiscie rozumiem,ze nie jest to reklama Satis,ale jest to Twoja reklama :).Satis jest tak samo urocza jak Twoje komentarze na wrozby online ??Ładnie je piszesz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Drogie wrózki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.09, 10:02 Drogie wróżki, czy musicie się tak podgryzać? Klienci czytają! To zniechęca do korzystania z Waszego portalu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Satis materialistka!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.09, 17:13 Brdziej zachlannej osoby chyba nie ma w calym internecie.Viversum wprowadzilo promocje,wiec zeby nie uczestniczyć w niej nie jest zalogowana jak zawsze do tej pory.Za to kurczowo siedzi na innych portalach.To jest zwykla materialistka !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Satis materialistka!! IP: *.devs.futuro.pl 31.10.09, 17:16 Powiedziałabym raczej zachłanna i arogancka ściemniara! Sama na siebie jestem zła że do niej napisałam. Otrzymałam samy bzdury sprzeczne z rzeczywistoscia..Szkoda kasy i nerwów!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beea Re: Satis materialistka!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.09, 22:14 Nie korzystałam z jej usług, ale na bieżąco śledzę to co się dzieje. Czy ktoś może mi wytłumaczyć, jak to możliwe, że 30.10.br o godz. 10.20-10.30 Satis jednocześnie rozmawiała na Viversum i Kosmica.pl. O ile wiem, to regulamin obu tych portali, jako warunek bezwzględny stanowi-wykonywanie usługi osobiście. Może właśnie stąd bierze się ciągła obecność tej pani na wszystkich portalach-bo zatrudnia "asystentki"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Satis materialistka!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.09, 23:36 No ładnie Odpowiedz Link Zgłoś
8-claudi Re: Satis materialistka!! 05.03.10, 18:07 Gość portalu: beea napisał(a): > Nie korzystałam z jej usług, ale na bieżąco śledzę to co się dzieje. > Czy ktoś może mi wytłumaczyć, jak to możliwe, że 30.10.br o godz. > 10.20-10.30 Satis jednocześnie rozmawiała na Viversum i Kosmica.pl. > O ile wiem, to regulamin obu tych portali, jako warunek bezwzględny > stanowi-wykonywanie usługi osobiście. Może właśnie stąd bierze się > ciągła obecność tej pani na wszystkich portalach-bo > zatrudnia "asystentki"? Nie trudno się domyślić, ze pewnie w jakiś sposób te portale są powiązane. Jeśli w tym samym czasie widziałaś połączenie i na wróżbyonline.pl i na viversum.pl to pewnie na jednym z nich rozmawiala i automatycznie na tym drugim portalu wyświetliło się, że jest zajeta. Przeciez nie ma 2 Satis :) Ani nikt za nia nie zasiada :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Satis materialistka!! IP: *.146.34.27.nat.umts.dynamic.eranet.pl 05.03.10, 20:08 . > 10.20-10.30 Satis jednocześnie rozmawiała na Viversum i Kosmica.pl. > O ile wiem, to regulamin obu tych portali, jako warunek bezwzględny > stanowi-wykonywanie usługi osobiście. Może właśnie stąd bierze się > ciągła obecność tej pani na wszystkich portalach-bo > zatrudnia "asystentki"? Jesli rozmawia na Kosmika na viversum powinno pojawic sie niedostepna portale nie sa powiazane sa dla siebie konkurencja i to pani Satis osobiscie zarzadza swoja dostepnoscia to tak dla wyjasnienia problemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Satis materialistka!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.10, 20:48 Zaden człowiek nie jest w stanie siedziec na 3 portalach od rana do poznej nocy i przyjmowac rozmowy i nie trwa to krotko,zeby byla pelna sil i energii.Nikt by nie wytrzymal takiego tempa i kazda wroząca osoba musi przyznać,że energetycznie by tego nie wytrzymalanie mowiąc już o psychice.Na Viversum pojawily sie komentarze od osob ktore wyczuly,ze na profilu Satis siedzą dwie inne osoby-takie są oceny i opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiwa Re: Satis IP: *.dynamic.chello.pl 05.08.13, 15:38 satis to tepe nasladownictwo tarocistki danuty i P.Stawinskeij.Danuty z wygladu a z P.Stawinskiej "uwodzenie slowem"Ale u satis to miernota nawet podroby.Przeciaganie rozmowy,kaszel,chrypa,glupkowate wtracanie pytan zadanych przez klentow. Odpowiedz Link Zgłoś