Gość: magia IP: *.lublin.mm.pl 23.09.09, 20:11 Czy ktos byl u tego pana ,jaka jest skutecznośći sprawdzalność .Bardzo proszę o szczere opinie ,z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magia Re: Zbigniew WARDA Lublin-kto byl IP: *.lublin.mm.pl 24.09.09, 17:56 czy nikt nie zna tego pana:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Zbigniew WARDA Lublin-kto byl IP: 217.168.129.* 08.10.09, 18:19 ja słyszałam o nim w tvn style i sama chciałbym się wybrać i szukam opinii na jego temat i natrafiłam na twoje zapytanie. byłabym wdzięczna jakby ktoś coś napisał czy warto jechać bo ja z Poznania jestem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kw Re: Zbigniew WARDA Lublin-kto byl IP: 212.106.25.* 19.10.09, 22:11 Byłem u Aidy, Anny Marciniak (psycholog)- polecam i u Agnieszki więc mam porównanie, a ten Pan niskich lotów i nic się nie sprawdziło. Powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kw Re: Zbigniew WARDA Lublin-kto byl IP: 212.106.16.* 08.10.09, 23:51 Byłem, nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magia Re: Zbigniew WARDA Lublin-kto byl IP: *.lublin.mm.pl 11.10.09, 11:56 kw.czy mozesz cos więcj napisać ,dlaczgo nie polecasz?mam trudna sytuacje i szukam kogoś z Lublina lub niedalekiej okolicy,wartego polecenia.Dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewi Re: Zbigniew WARDA Lublin-kto byl IP: 212.106.22.* 29.10.09, 10:52 Witam Byłam wczoraj u tego Pana. Dużo faktów z przeszłości potwierdził sam bez mojego naprowadzania. Co do przyszłości usłyszałam w większosci pozytywne rzeczy a czy sie sprawdzą to sie okaże. Nie jestem jedyną osobą która u niego była i każda z nas próbowała go czymś zaskoczyć ale powiedział wszystko jak jest. Jednym z dowodów jest to że mój partner ma kredyty i nie radzi sobie finansowo i że ma kłopoty w pracy. Uznałam to za bzdurę bo myślałam inaczej a wieczorem dostałam od patnera wiadomość że bardzo sie zapożyczył, że ma słabe wyniki w pracy, obciążają go rachunki i pożyczka którą wziął. Znajomej wprost powiedział ze ma nowotwora co jest prawdą i wiele innych szczegułow potwierdzających się i u mnie i u moich znajomych. Polecam osobom o silnej psychice które po wizycie nie będą kierowały sie tylko tym co powiedziął. Pamiętajmy że to tylko człowiek i że może sie też mylić:) pozdrawiam Ewelina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Zbigniew WARDA Lublin-kto byl IP: 66.230.230.* 30.10.09, 12:37 Ponoc jest dobry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Zbigniew WARDA Lublin-kto byl IP: *.chello.pl 02.11.09, 11:31 Ja byłam u tego Pana w maju 2009, ale jak do tej pory nic się nie sprawdziło...nie wim czy jest godny polecenia ...trudno powiedziec...jedynie w co trafił to cechy charakteru mojego męża i tyle...Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Zbigniew WARDA Lublin-kto byl IP: *.chello.pl 02.11.09, 11:31 tzn. w maju 2008 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magik Re: Zbigniew WARDA Lublin-kto byl IP: 94.72.123.* 05.11.09, 01:29 nie wiem ludzie co widzicie w tym człowieku jest oszustem ,żyje z waszej naiwności i dobrze się ma ;stworzył piękne historie o czerpaniu różnych mocy te piękne historie niesamowicie działają na waszą wyobraźnie a ten człowiek tylko czeka na wasze pieniążki ;moja rada wybierzcie się do miejsca pracy popytajcie o historie tego człowieka czy jest taka wyjątkowa jak w mniemaniu pana Wardy na pewno da wam cień nadziei lecz nie zrobi tego z serca ,tylko dla korzyści pozdrawiam gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Zbigniew WARDA Lublin-kto byl IP: *.chello.pl 22.11.09, 21:44 byłam u Pana Wardy, trudno powiedzieć, czy rzeczywiście ma ten dar, jak do tej pory niekoniecznie mi się sprawdzają jego przepowiednie. A jeżeli to na odwrót. Ale chciałam to poszłam. Powiem szczerze, że jego wróżba daje powera. Długi czas funcjonowałam "jak na skrzydłach" wierząc w to co powiedział. Ale sorki. Teraz dzieje się na odwrót. Może po prostu mu podpadłam???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zbigniew WARDA Lublin-kto byl IP: *.standard.lublin.pl 01.12.09, 10:01 Byłam i jestem przerażona,zobaczył młodą zagubioną osobe to wiedział już w jakim kierunku iść i te jego smsy po, conajmniej nienamiejscu propozycje.....w życiu niespodkałam sie z taką wylewnością u człowieka który niepowinien sobie na to pozwalać,tzn.szanującego się wróżbite i jasnowidza,masakra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Zbigniew WARDA Lublin-kto byl IP: *.tktelekom.pl 11.12.09, 20:39 u mnie podobna sytuacja, sms wierszyk, piękne słowa a mój chłopak to wogóle jest nie dlamnie i powinnam szukać starszegto itd. itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magia Re: Zbigniew WARDA Lublin-kto byl IP: *.lublin.mm.pl 13.12.09, 10:09 czlowiek manipulant.o matko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Zbigniew WARDA Lublin-kto byl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.10, 23:17 Byłam u niego w tamtym roku i wiem że każda wróżba nie jest wyroczią , jest ukierunkowaniem danej osoby. Jeżeli skorzystamy ze wskazówek wróżby to przyszłość może wyglądać tak jak przepowiednia.Wszystko zalezy od nas samych.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Zbigniew WARDA Lublin-kto byl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.10, 23:19 Mi sie tam sprawdziło!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Zbigniew WARDA Lublin-kto byl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.10, 23:29 Jestem kobietą dojrzałą i wiele w życiu przeżyłam. Spotkanie z panem Wardą miało jak najbardziej pozytywny wpływ tzn. jego wróżba. Przeszłość idealnie trafiona, dobrze czyta w myślach, odczytuje nasze potrzeby i marzenia. Potfafi dobrze ukierunkować. Dużo mówi i szybko. Wróżby trafne.Cierpiliwości ludzie!Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roma Re: Zbigniew WARDA Lublin-kto byl IP: *.dynamic.chello.pl 29.06.13, 03:14 Manipulant,hochsztapler i...uwodziciel. Atrakcyjne kobiety-trzymajcie sie od niego z daleka! Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: Zbigniew WARDA Lublin-kto byl 25.04.23, 19:31 Sceptyczna na 100% Odpowiedz Link Zgłoś