Gość: ula IP: *.chello.pl 24.09.09, 12:32 przeważnie przed pytaniem do wróżki są jakieś inicjały np NT.JS. czy jeśli otrzymam odp na pytanie i zadam drugie ale zapomnę napisać ten skrót to pytanie trafi do innej wróżki która używa ten sam numer Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: życzliwa Re: sms do wróżek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.09, 12:37 nie daj się nabierać na wróżby sms. sparzyłam się na tym wiele razy i zdecydowanie przestrzegam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: sms do wróżek IP: *.chello.pl 24.09.09, 12:42 to co lepiej zadzwonić czy przestać wierzyć w te wróżby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: sms do wróżek IP: *.lublin.mm.pl 24.09.09, 12:59 sptkac sie w realu,z polcona wróżka przez znajomych Odpowiedz Link Zgłoś
carmilla_vamp Re: sms do wróżek 24.09.09, 13:36 Właśnie. Na pewno zapłacisz więcej za takie spotkanie - sądzę, że od 20-30 zł wzwyż za pytanie, ale możesz trafić na prawdziwe profesjonalistki. Koleżanka mojej mamy poszła do takiej. Brała 50 zł za godzinę. Ale ponieważ pani X nie miała tyle, to powróżyła jej, tyle samo czasu za 30 zł ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: sms do wróżek IP: *.phonesat.pl 25.09.09, 11:55 SKORZYSTAJ Z PORTALU WROZBYONLINE.PL GODNE POLECENIA Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Kilka rad do pracownika Phonesat 01.10.09, 15:06 Zanim zechcesz polecic portal,ktory nalezy do grupy Phonesat zaloguj sie :) Dzieki temu nie bedzie widac adresu, z ktorego piszesz. co za tym idzie Twoja reklama byc moze bedzie wiarygodniejsza. Poki co widzimy,ze pracownik Phonesat poleca portal firmy,w ktorej pracuje. wiec reklama lekko spalona, zeby nie powiedziec sfajczona do zgliszczy. I ostatnia rada: wylacz capslock, nie musisz krzyczec ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Kilka rad do pracownika Phonesat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.09, 12:52 kazdy sposob jest dobry na znalezienie naiwnych Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: sms do wróżek 25.09.09, 05:32 Gość portalu: ula napisał(a): > przeważnie przed pytaniem do wróżki są jakieś inicjały np NT.JS. czy jeśli otrz > ymam odp na pytanie i zadam drugie ale zapomnę napisać ten skrót to pytanie tra > fi do innej wróżki która używa ten sam numer Niezależnie od tego co wpiszesz, nie trafi to do żadnej wróżki, tylko do pracownicy portalu, której jedyną wykorzystywaną tam umiejętnością jest obsługa przeglądarki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: sms do wróżek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.09, 07:07 oj święte słowa. Ja kiedyś pisałam do takiej jednej wróżki z wrożby online smsy ale że nie mogłam w nich zawrzeć zbyt wielu pytań a odpowiedzi były krótkie więc postanowiłam skorzystać z wróżby tej Pani poza portalem prywatnie. Ja wiem kiedy to było, jakos tego samego dnia, rano napisałam kilka smsów a po południu znalazłam numer do tej wróżki na jej blogu i zadzwoniłam. Powiedziałam że korzystałam z wróżby sms i chciałam się umówić prywatnie to musiałam opisywać od nowa problem i zadawać pytania bo wróżka wogóle nie wiedziała o co chodzi. Jednym słowem te smsy nie trafiały do niej tylko kto inny na nie odpisywał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrozka Re: sms do wróżek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.09, 08:27 Kolejna bzdura.Sms na portalu wrozbyonline trafiają tylko i wyłącznie do wrózek.Tylko prawda jest taka,ze jedna wrózka stawia karty na każdego sms,ale wtedy są opoznienia w odpisywaniu,a druga odpisuje nie wróżac-dlatego nie pamieta o co chodzilo,a ze boi sie tego iż wrózba w kontakcie telefonicznym moze okazac sie inna to kłamie,ze ktos inny odpisywal.Nie ma takiej możliwosci,żeby smsy trafiały do kogoś innego!!!A Wy wróżki portalowe przestancie w końcu kłamac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwa Re: sms do wróżek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.09, 09:22 W takim razie albo wróżby sms trafiają do kogoś innego, albo te wróżki na usłudze sms są do niczego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja korzystałam Re: do wróżeki i innych orza annahelli IP: *.rootkit.de 25.09.09, 09:29 Posłuchajcie drogie Panie. Nic tak fajnie nie robi, jak pójście do wróżki. Ja się o tym przekonałam. Te wszystkie sms i inne portale to kupa bagna i kpiny. Zrobione pod publikę i dopasowane dla każdej okazji. Sprawdzałam i wiem, że Annahella ma rację. Tutaj chodzi o kontakt z kartami i inne wrażenia. Skąd wiecie na kogo traficie? Takim głupim sms- em można wyrządzić sobie i komuś wielką krzywdę. Potem jeszcze będą Was torturować i zawalać głupimi sms-ami typu - mam wiadomość. To jest żałosne i podłe. Takie mam o tym zdanie. ANNAHELLO MASZ WIELKA RACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wróżka Re: do wróżeki i innych orza annahelli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.09, 11:27 Wysyłane sms na wrozbyonline trafiają zawsze do jednej, konkretnej wróżącej osoby. Smsy z gazet, trafiają do osób zatrudnionych przez firmę, pracują tam różne osoby w różnych godzinach i różnych dniach. Często 5 osób podaje się za jedną wróżkę. Wygląda to mniej więcej tak: od 7 rano prowadzi jedna z pracownic konwersację sms z klientem, o 12 jest zmiana dyżuru i tę samą konwersację prowadzi już inna osoba podająca się za cały czas tą samą wróżącą. Osoby tam pracujące maja podstawy dot. ezoteryki czasem szybki kurs 8 godz. masakra IMHO. Niestety sporo z tych osób są tam z przypadku - szukali pracy i w ogóle nie powinni się tą pracą zajmować, bo tak naprawdę w ogóle nie używają do pracy kart :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romka Re: do wróżeki i innych orza annahelli IP: *.trit.net 25.09.09, 12:32 Heh... i pomyśleć, że ja też skorzystałam - brrrrr. Tak przeczuwałam, że to nie jest uczciwe do końca. Moja strata. Dzięki za info jak to działa. Czego to dla kasy nie robią ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: do wróżeki i innych orza annahelli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.09, 12:35 a jak wytłumaczyć fakt iż zadając pytanie (to samo pytanie) 5 wrózkom z tego portalu otrzymałam zupełnie inną odpowiedź. Chodziło o mój związek z facetem z którym się rozstałam. Jedna mówiła że jak najbardziej jest szansa i że wrócimy do siebie, druga że szanse są niewielkie, trzecia znowu że niema absolutnie żadnych szans ... itd. Więc jak ja może wierzyć tym wróżkom. Pierwsza do której napisałam to o ile dobrze pamiętam była jakaś Aga czy jakoś tak (jest tam taka?) to ona mi napisała że jak najbardziej szansa jest i wszystko będzie ok a pozostałe były do tego sceptycznie nastawione i wrożby były raczej na minus niż na plus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANet Re: do wróżeki i innych orza annahelli IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.09.09, 21:19 Kiedyś zadałam to pytanie smsowej wróżce (dlaczego każda odpowiada inaczej). Powiedziała mi, że kartom tarota nie zadaje się tego samego pytania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wróżka Re: do wróżeki i innych orza annahelli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.09, 13:33 Zadać pytanie można ale po czasie, kiedy postanowimy coś już zrobić, kiedy ruszymy z miejsca, w przeciwnym razie naprawdę zadawanie pytania dzień po dniu nie ma sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...... Re: do wróżeki i innych orza annahelli IP: 93.159.0.* 23.04.10, 15:35 i co wrócił do ciebie ten facet? która przepowiednia była prawdziwa.??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juta Re: sms do wróżek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.09, 10:53 Zdecydowanie odradzam wróżenie przez sms Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fado Re: sms do wróżek IP: *.95.89.250.gl.digi.pl 23.04.10, 16:59 Ja również odradzam korzystanie z wróżb przez sms to tylko nabijanie kasy i jakas zabawa. Chcecie wrózby, idzcie do wrózki i sami ciągnijcie karty, przy okazji sami dowiecie się co było pokazane w kartach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śmichu warte Re: sms do wróżek IP: *.net-serwis.pl 12.10.10, 13:00 O naiwniacy!Czy Wy myslicie ze na te smsy odpisuja prawdziwe wrozki?!Jesli tak to ze mnie jest wlasnie taka wrozka.Wiekszosc to mlode studentki i studenci ktorzy maja dobra nawijke i wcisna takiej desperatce kazdy kit.Piszcie dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: sms do wróżek IP: *.chello.pl 15.10.10, 15:39 już nie pisze odkąd na telefon mojego męża przychodzą takie same sms, kiedyś wysłałam pytanie z jego numeru i teraz i on dostaje sms że ktoś go kocha itp, nie sprawdziłam tylko czy odpowiedzi mieli byśmy takie same chodź mnie korci Odpowiedz Link Zgłoś
krolowa.mieczy Re: sms do wróżek 15.10.10, 16:40 dajcie sobie spokój z smsami :/ za krótko, za enigmatycznie i pole do nadużyć. Odpowiedz Link Zgłoś
beti.64 Re: sms do wróżek 15.10.10, 18:18 No własnie odpisywałam jednej dziewczynie z tego portalu że ja pisze do wrózki i jestem zadowolona.Odpowiedzi wyczerpujące i prawdziwe a nie kosztuje to wiele.Natomiast kiedy byłam osobiscie u wrózki to sie zawiodłam i straciłam niemało kasy Odpowiedz Link Zgłoś
beti.64 Re: sms do wróżek 15.10.10, 18:13 Ja pisze do wróżki Ady, własnie poprzez smsy i jestem zadowolona.Poleciły mi ją koleżanki i jestem zadowolona. Precyzyjne ,prawdziwe odpowiedzi w kazdym razie nie zawiodłam się . Opłata nie wielka a naprawde warto. W każdym razie byłam kiedyś u wróżki osobiście, zapłaciłam nie mało a nic prawdziwego mi nie powiedziała. Jesli chcesz to podaje Ci adres strony Ady wrozkaissana.host77.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś