Dodaj do ulubionych

sms do wróżek

IP: *.chello.pl 24.09.09, 12:32
przeważnie przed pytaniem do wróżki są jakieś inicjały np NT.JS. czy jeśli otrzymam odp na pytanie i zadam drugie ale zapomnę napisać ten skrót to pytanie trafi do innej wróżki która używa ten sam numer
Obserwuj wątek
    • Gość: życzliwa Re: sms do wróżek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.09, 12:37
      nie daj się nabierać na wróżby sms. sparzyłam się na tym wiele razy i
      zdecydowanie przestrzegam.
      • Gość: ula Re: sms do wróżek IP: *.chello.pl 24.09.09, 12:42
        to co lepiej zadzwonić czy przestać wierzyć w te wróżby
        • Gość: hmmm Re: sms do wróżek IP: *.lublin.mm.pl 24.09.09, 12:59
          sptkac sie w realu,z polcona wróżka przez znajomych
          • carmilla_vamp Re: sms do wróżek 24.09.09, 13:36
            Właśnie.
            Na pewno zapłacisz więcej za takie spotkanie - sądzę, że od 20-30 zł wzwyż za
            pytanie, ale możesz trafić na prawdziwe profesjonalistki.
            Koleżanka mojej mamy poszła do takiej. Brała 50 zł za godzinę. Ale ponieważ pani
            X nie miała tyle, to powróżyła jej, tyle samo czasu za 30 zł ;)
      • Gość: GOSC Re: sms do wróżek IP: *.phonesat.pl 25.09.09, 11:55
        SKORZYSTAJ Z PORTALU WROZBYONLINE.PL GODNE POLECENIA
        • sadosia75 Kilka rad do pracownika Phonesat 01.10.09, 15:06
          Zanim zechcesz polecic portal,ktory nalezy do grupy Phonesat
          zaloguj sie :)
          Dzieki temu nie bedzie widac adresu, z ktorego piszesz.
          co za tym idzie Twoja reklama byc moze bedzie wiarygodniejsza.
          Poki co widzimy,ze pracownik Phonesat poleca portal firmy,w ktorej
          pracuje.
          wiec reklama lekko spalona, zeby nie powiedziec sfajczona do
          zgliszczy.
          I ostatnia rada:
          wylacz capslock, nie musisz krzyczec ;)
          • Gość: gosc Re: Kilka rad do pracownika Phonesat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.09, 12:52
            kazdy sposob jest dobry na znalezienie naiwnych
    • anahella Re: sms do wróżek 25.09.09, 05:32
      Gość portalu: ula napisał(a):

> przeważnie przed pytaniem do wróżki są jakieś inicjały np NT.JS. czy jeśli otrz
      > ymam odp na pytanie i zadam drugie ale zapomnę napisać ten skrót to pytanie tra
      > fi do innej wróżki która używa ten sam numer

Niezależnie od tego co wpiszesz, nie trafi to do żadnej wróżki, tylko do
      pracownicy portalu, której jedyną wykorzystywaną tam umiejętnością jest obsługa
      przeglądarki.
      • Gość: ja Re: sms do wróżek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.09, 07:07
        oj święte słowa. Ja kiedyś pisałam do takiej jednej wróżki z wrożby online smsy
        ale że nie mogłam w nich zawrzeć zbyt wielu pytań a odpowiedzi były krótkie więc
        postanowiłam skorzystać z wróżby tej Pani poza portalem prywatnie. Ja wiem kiedy
        to było, jakos tego samego dnia, rano napisałam kilka smsów a po południu
        znalazłam numer do tej wróżki na jej blogu i zadzwoniłam. Powiedziałam że
        korzystałam z wróżby sms i chciałam się umówić prywatnie to musiałam opisywać od
        nowa problem i zadawać pytania bo wróżka wogóle nie wiedziała o co chodzi.
        Jednym słowem te smsy nie trafiały do niej tylko kto inny na nie odpisywał.
        • Gość: wrozka Re: sms do wróżek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.09, 08:27
          Kolejna bzdura.Sms na portalu wrozbyonline trafiają tylko i wyłącznie do
          wrózek.Tylko prawda jest taka,ze jedna wrózka stawia karty na każdego sms,ale
          wtedy są opoznienia w odpisywaniu,a druga odpisuje nie wróżac-dlatego nie
          pamieta o co chodzilo,a ze boi sie tego iż wrózba w kontakcie telefonicznym moze
          okazac sie inna to kłamie,ze ktos inny odpisywal.Nie ma takiej możliwosci,żeby
          smsy trafiały do kogoś innego!!!A Wy wróżki portalowe przestancie w końcu kłamac!
          • Gość: życzliwa Re: sms do wróżek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.09, 09:22
            W takim razie albo wróżby sms trafiają do kogoś innego, albo te wróżki na
            usłudze sms są do niczego.
          • Gość: ja korzystałam Re: do wróżeki i innych orza annahelli IP: *.rootkit.de 25.09.09, 09:29
            Posłuchajcie drogie Panie. Nic tak fajnie nie robi, jak pójście do wróżki. Ja
            się o tym przekonałam. Te wszystkie sms i inne portale to kupa bagna i kpiny.
            Zrobione pod publikę i dopasowane dla każdej okazji. Sprawdzałam i wiem, że
            Annahella ma rację. Tutaj chodzi o kontakt z kartami i inne wrażenia. Skąd
            wiecie na kogo traficie? Takim głupim sms- em można wyrządzić sobie i komuś
            wielką krzywdę. Potem jeszcze będą Was torturować i zawalać głupimi sms-ami typu
            - mam wiadomość. To jest żałosne i podłe. Takie mam o tym zdanie.
            ANNAHELLO MASZ WIELKA RACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: wróżka Re: do wróżeki i innych orza annahelli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.09, 11:27
              Wysyłane sms na wrozbyonline trafiają zawsze do jednej, konkretnej
              wróżącej osoby. Smsy z gazet, trafiają do osób zatrudnionych przez
              firmę, pracują tam różne osoby w różnych godzinach i różnych dniach.
              Często 5 osób podaje się za jedną wróżkę. Wygląda to mniej więcej
              tak:
              od 7 rano prowadzi jedna z pracownic konwersację sms z klientem, o 12
              jest zmiana dyżuru i tę samą konwersację prowadzi już inna osoba
              podająca się za cały czas tą samą wróżącą.
              Osoby tam pracujące maja podstawy dot. ezoteryki czasem szybki kurs 8
              godz. masakra IMHO. Niestety sporo z tych osób są tam z przypadku -
              szukali pracy i w ogóle nie powinni się tą pracą zajmować, bo tak
              naprawdę w ogóle nie używają do pracy kart :/
              • Gość: romka Re: do wróżeki i innych orza annahelli IP: *.trit.net 25.09.09, 12:32
                Heh... i pomyśleć, że ja też skorzystałam - brrrrr. Tak przeczuwałam, że to nie
                jest uczciwe do końca. Moja strata. Dzięki za info jak to działa. Czego to dla
                kasy nie robią ludzie.
              • Gość: ja Re: do wróżeki i innych orza annahelli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.09, 12:35
                a jak wytłumaczyć fakt iż zadając pytanie (to samo pytanie) 5 wrózkom z tego
                portalu otrzymałam zupełnie inną odpowiedź. Chodziło o mój związek z facetem z
                którym się rozstałam. Jedna mówiła że jak najbardziej jest szansa i że wrócimy
                do siebie, druga że szanse są niewielkie, trzecia znowu że niema absolutnie
                żadnych szans ... itd. Więc jak ja może wierzyć tym wróżkom. Pierwsza do której
                napisałam to o ile dobrze pamiętam była jakaś Aga czy jakoś tak (jest tam taka?)
                to ona mi napisała że jak najbardziej szansa jest i wszystko będzie ok a
                pozostałe były do tego sceptycznie nastawione i wrożby były raczej na minus niż
                na plus.
                • Gość: ANet Re: do wróżeki i innych orza annahelli IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.09.09, 21:19
                  Kiedyś zadałam to pytanie smsowej wróżce (dlaczego każda odpowiada
                  inaczej). Powiedziała mi, że kartom tarota nie zadaje się tego
                  samego pytania
                  • Gość: wróżka Re: do wróżeki i innych orza annahelli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.09, 13:33
                    Zadać pytanie można ale po czasie, kiedy postanowimy coś już zrobić,
                    kiedy ruszymy z miejsca, w przeciwnym razie naprawdę zadawanie pytania
                    dzień po dniu nie ma sensu.
                • Gość: ...... Re: do wróżeki i innych orza annahelli IP: 93.159.0.* 23.04.10, 15:35
                  i co wrócił do ciebie ten facet? która przepowiednia była prawdziwa.???
    • Gość: Juta Re: sms do wróżek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.09, 10:53
      Zdecydowanie odradzam wróżenie przez sms
      • Gość: Fado Re: sms do wróżek IP: *.95.89.250.gl.digi.pl 23.04.10, 16:59
        Ja również odradzam korzystanie z wróżb przez sms to tylko nabijanie kasy i
        jakas zabawa. Chcecie wrózby, idzcie do wrózki i sami ciągnijcie karty, przy
        okazji sami dowiecie się co było pokazane w kartach.
        • Gość: śmichu warte Re: sms do wróżek IP: *.net-serwis.pl 12.10.10, 13:00
          O naiwniacy!Czy Wy myslicie ze na te smsy odpisuja prawdziwe wrozki?!Jesli tak to ze mnie jest wlasnie taka wrozka.Wiekszosc to mlode studentki i studenci ktorzy maja dobra nawijke i wcisna takiej desperatce kazdy kit.Piszcie dalej!
          • Gość: ula Re: sms do wróżek IP: *.chello.pl 15.10.10, 15:39
            już nie pisze odkąd na telefon mojego męża przychodzą takie same sms, kiedyś wysłałam pytanie z jego numeru i teraz i on dostaje sms że ktoś go kocha itp, nie sprawdziłam tylko czy odpowiedzi mieli byśmy takie same chodź mnie korci
    • krolowa.mieczy Re: sms do wróżek 15.10.10, 16:40
      dajcie sobie spokój z smsami :/
      za krótko, za enigmatycznie i pole do nadużyć.
      • beti.64 Re: sms do wróżek 15.10.10, 18:18
        No własnie odpisywałam jednej dziewczynie z tego portalu że ja pisze do wrózki i jestem zadowolona.Odpowiedzi wyczerpujące i prawdziwe a nie kosztuje to wiele.Natomiast kiedy byłam osobiscie u wrózki to sie zawiodłam i straciłam niemało kasy
    • beti.64 Re: sms do wróżek 15.10.10, 18:13
      Ja pisze do wróżki Ady, własnie poprzez smsy i jestem zadowolona.Poleciły mi ją koleżanki i jestem zadowolona. Precyzyjne ,prawdziwe odpowiedzi w kazdym razie nie zawiodłam się . Opłata nie wielka a naprawde warto. W każdym razie byłam kiedyś u wróżki osobiście, zapłaciłam nie mało a nic prawdziwego mi nie powiedziała. Jesli chcesz to podaje Ci adres strony Ady wrozkaissana.host77.pl/

• agrentowy4321 Re: sms do wróżek 05.03.23, 09:11
      Ile wy zajmujecie się tym?
    • irona.sonata Re: sms do wróżek 25.04.23, 19:31
      Nie wiem, ale się dowiem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka