Dodaj do ulubionych

czy wierzycie we wróżby smsowe z portali ezo?

IP: *.devs.futuro.pl 22.11.09, 16:12
Zastanawiam sie nad jednym..Pojawiło sie ostatnio dość dużo portali
swiadczacych usługi wróżbiarskie (poprzez sms, chat czy telefon).
Jak sądzicie..sprawdzaja sie takie wróżby przez portale na necie?
Obserwuj wątek
    • gosialska Re: czy wierzycie we wróżby smsowe z portali ezo? 22.11.09, 16:14
      3 x NIE. Przeciez kazdy wie, ze to dobry interes i to wszystko!
      • Gość: wronka Re: czy wierzycie we wróżby smsowe z portali ezo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.09, 16:23
        No właśnie ..gosialska :) kilkanaście razy NIE. To ściema i oszustwo. Mam tylko jedno nieśmiałe pytanko. Skąd w takim razie na tym forum tyle wątków na ten temat ? hmmm ;)
        • gosialska Re: czy wierzycie we wróżby smsowe z portali ezo? 22.11.09, 16:25
          Bo naiwnosc ludzka nie zna granic ;-)
          • Gość: wronka Re: czy wierzycie we wróżby smsowe z portali ezo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.09, 16:29
            a wszystkiemu winni są ..żydzi i cykliści :)))

a tak swoją drogą przydało by się na tym forum odrobinę uśmiechu i dystansu do
            siebie i ..wróżb
            pozdrawiam ciepło
            • Gość: Trefl Re: czy wierzycie we wróżby smsowe z portali ezo? IP: *.devs.futuro.pl 22.11.09, 16:55
              Własnie jestem tego samego zdania, ale chciałem usłyszec tez Wasze.
              Pisałem do Pani Szablak, Oktawy i Karo. Lepszych głupot nie czytałem
              jak te smsy. Ale powiem że jedna babka mnie zgieła jak mi napisała
              smsa i coś tam się niby sprawdziło..Chodzi o Pania Satis..Nie wiem
              ale wydaje mi sie ze trafiła na zasadzie prawdopodobieństwa.
              Pozdrawiam wszystkich.
              • Gość: wronka Re: czy wierzycie we wróżby smsowe z portali ezo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.09, 17:06
                dawno ..dawno temu byłyśmy z moją przyjaciółką u jednej wróżki. Jej sprawdziło
                się wszystko mi nic. Potem poszłyśmy do innej i tutaj nie trudno zgadnąć, mi
                sprawdziło się prawie wszystko ..jej ..tak sobie. Czy to oznacza że wróżki były
                do niczego? A może z naszą przyjaźnią było coś nie tak? Otóż nic z tych rzeczy.
                Jej jest ładniej w czerwonym a mi w ..niebieskim :)
                • gosialska Re: czy wierzycie we wróżby smsowe z portali ezo? 22.11.09, 17:10
                  Ale sa tez prawdziwe wrozki ktorych nie da sie oszukac i ktore
                  kazdemu mowia prawde. Jest tu taka i wielkie dzieki ze jest :))
                  • Gość: wronka Re: czy wierzycie we wróżby smsowe z portali ezo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.09, 17:36
                    ale ..pisząc, że mówią prawdę masz na myśli to, że wszystko się sprawdza,
                    wszystkim ? czy też to, że kiedy klientka pyta o to gdzie zostawiła swój ręcznik
                    (słyszałam o takich pytaniach) mówi do niej że jest "głupią idiotką, która
                    powinna wydawać pieniądze na bardziej zbożne cele i zająć się czymś pożytecznym"?
                    • gosialska Re: czy wierzycie we wróżby smsowe z portali ezo? 22.11.09, 17:46
                      Nie wiem jak z innymi ale mi sie sprawdza chociaz wcale tak nie
                      chce.. albo nie chcialam. Teraz widze, ze tak chyba jest lepiej.
                      Inne przez wiele lat mowily to co chcialam uslyszec i te lata tak
                      czekalam i czekalam.
                      • lilith666_vip Re: czy wierzycie we wróżby smsowe z portali ezo? 22.11.09, 20:24
                        Jestem radykalnie na Nie i nie przyjmuje takich propozycji sama ,wam również nie radzę korzystać ,radzę chodzić osobiście do wróżek
                        • Gość: ana do lil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.09, 20:43
                          Lillith a co z Viversum??
                          • Gość: przechodzień Re: do lil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.09, 01:00
                            Generalnie powiedziałbym, że dobre wróżki nie odpowiadają na smsy,
                            bo to sposób na nadużycia wobec klienta- powszechnie wykorzystywany.
                            A na viwersum, pewnie tak jak wszędzie - są wróżki i "wróżki".
                        • Gość: HirekLub Re: czy wierzycie we wróżby smsowe z portali ezo? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.11.09, 19:00
                          Lilith Ty oszustko i naciagaczko! Za mało ludzi uszukałaś i
                          naciagnełaś na kasę, a potem nie oddałaś mimo braku efektów?? Nie
                          wstyd Ci się tu pojawiać i radzić!!! Nie boisz się, że Ci ktoś w tej
                          dziurze Lubyczy odnajdzie i skopie dupsko? ;-))
    • Gość: Ada Re: czy wierzycie we wróżby smsowe z portali ezo? IP: *.media4.pl 22.11.09, 20:56
      Z mojego wlasnego doswiadczenia : nie sprawdzaja sie. Tam jest zbyt
      wielu ekspertow, kazdy pisze czy mowi co innego i robi się chaos w
      glowie.Do wrozki najlepiej isc osobiscie i porozmawiac.
    • Gość: przechodzień Re: czy wierzycie we wróżby smsowe z portali ezo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.09, 00:42
      Tu jest tyle wątków o EZO, wystarczy chwilę poszukać- już chyba
      wszystko powiedziano na ten temat. A najlepiej omijać szerokim
      łukiem.
    • agrentowy4321 Re: czy wierzycie we wróżby smsowe z portali ezo? 05.03.23, 07:46
      Ile czasu trzeba?
    • irona.sonata Re: czy wierzycie we wróżby smsowe z portali ezo? 25.04.23, 17:40
      Ciekawe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka