Gość: Trefl IP: *.devs.futuro.pl 22.11.09, 16:12 Zastanawiam sie nad jednym..Pojawiło sie ostatnio dość dużo portali swiadczacych usługi wróżbiarskie (poprzez sms, chat czy telefon). Jak sądzicie..sprawdzaja sie takie wróżby przez portale na necie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosialska Re: czy wierzycie we wróżby smsowe z portali ezo? 22.11.09, 16:14 3 x NIE. Przeciez kazdy wie, ze to dobry interes i to wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wronka Re: czy wierzycie we wróżby smsowe z portali ezo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.09, 16:23 No właśnie ..gosialska :) kilkanaście razy NIE. To ściema i oszustwo. Mam tylko jedno nieśmiałe pytanko. Skąd w takim razie na tym forum tyle wątków na ten temat ? hmmm ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gosialska Re: czy wierzycie we wróżby smsowe z portali ezo? 22.11.09, 16:25 Bo naiwnosc ludzka nie zna granic ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wronka Re: czy wierzycie we wróżby smsowe z portali ezo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.09, 16:29 a wszystkiemu winni są ..żydzi i cykliści :))) a tak swoją drogą przydało by się na tym forum odrobinę uśmiechu i dystansu do siebie i ..wróżb pozdrawiam ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trefl Re: czy wierzycie we wróżby smsowe z portali ezo? IP: *.devs.futuro.pl 22.11.09, 16:55 Własnie jestem tego samego zdania, ale chciałem usłyszec tez Wasze. Pisałem do Pani Szablak, Oktawy i Karo. Lepszych głupot nie czytałem jak te smsy. Ale powiem że jedna babka mnie zgieła jak mi napisała smsa i coś tam się niby sprawdziło..Chodzi o Pania Satis..Nie wiem ale wydaje mi sie ze trafiła na zasadzie prawdopodobieństwa. Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wronka Re: czy wierzycie we wróżby smsowe z portali ezo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.09, 17:06 dawno ..dawno temu byłyśmy z moją przyjaciółką u jednej wróżki. Jej sprawdziło się wszystko mi nic. Potem poszłyśmy do innej i tutaj nie trudno zgadnąć, mi sprawdziło się prawie wszystko ..jej ..tak sobie. Czy to oznacza że wróżki były do niczego? A może z naszą przyjaźnią było coś nie tak? Otóż nic z tych rzeczy. Jej jest ładniej w czerwonym a mi w ..niebieskim :) Odpowiedz Link Zgłoś
gosialska Re: czy wierzycie we wróżby smsowe z portali ezo? 22.11.09, 17:10 Ale sa tez prawdziwe wrozki ktorych nie da sie oszukac i ktore kazdemu mowia prawde. Jest tu taka i wielkie dzieki ze jest :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wronka Re: czy wierzycie we wróżby smsowe z portali ezo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.09, 17:36 ale ..pisząc, że mówią prawdę masz na myśli to, że wszystko się sprawdza, wszystkim ? czy też to, że kiedy klientka pyta o to gdzie zostawiła swój ręcznik (słyszałam o takich pytaniach) mówi do niej że jest "głupią idiotką, która powinna wydawać pieniądze na bardziej zbożne cele i zająć się czymś pożytecznym"? Odpowiedz Link Zgłoś
gosialska Re: czy wierzycie we wróżby smsowe z portali ezo? 22.11.09, 17:46 Nie wiem jak z innymi ale mi sie sprawdza chociaz wcale tak nie chce.. albo nie chcialam. Teraz widze, ze tak chyba jest lepiej. Inne przez wiele lat mowily to co chcialam uslyszec i te lata tak czekalam i czekalam. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith666_vip Re: czy wierzycie we wróżby smsowe z portali ezo? 22.11.09, 20:24 Jestem radykalnie na Nie i nie przyjmuje takich propozycji sama ,wam również nie radzę korzystać ,radzę chodzić osobiście do wróżek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana do lil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.09, 20:43 Lillith a co z Viversum?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przechodzień Re: do lil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.09, 01:00 Generalnie powiedziałbym, że dobre wróżki nie odpowiadają na smsy, bo to sposób na nadużycia wobec klienta- powszechnie wykorzystywany. A na viwersum, pewnie tak jak wszędzie - są wróżki i "wróżki". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HirekLub Re: czy wierzycie we wróżby smsowe z portali ezo? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.11.09, 19:00 Lilith Ty oszustko i naciagaczko! Za mało ludzi uszukałaś i naciagnełaś na kasę, a potem nie oddałaś mimo braku efektów?? Nie wstyd Ci się tu pojawiać i radzić!!! Nie boisz się, że Ci ktoś w tej dziurze Lubyczy odnajdzie i skopie dupsko? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: czy wierzycie we wróżby smsowe z portali ezo? IP: *.media4.pl 22.11.09, 20:56 Z mojego wlasnego doswiadczenia : nie sprawdzaja sie. Tam jest zbyt wielu ekspertow, kazdy pisze czy mowi co innego i robi się chaos w glowie.Do wrozki najlepiej isc osobiscie i porozmawiac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przechodzień Re: czy wierzycie we wróżby smsowe z portali ezo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.09, 00:42 Tu jest tyle wątków o EZO, wystarczy chwilę poszukać- już chyba wszystko powiedziano na ten temat. A najlepiej omijać szerokim łukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: czy wierzycie we wróżby smsowe z portali ezo? 05.03.23, 07:46 Ile czasu trzeba? Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: czy wierzycie we wróżby smsowe z portali ezo? 25.04.23, 17:40 Ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś