Dodaj do ulubionych

Pani Aneta Szałapska

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.10, 16:43
Chciałam się dowiedzieć, czy ktoś korzystał z przepowiedni Pani Anety
Szałapskiej? Czy jej wróżby się spełniają?
Obserwuj wątek
    • Gość: Paula Re: Pani Aneta Szałapska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.10, 10:47
      Byłam u wróżki Pani Anety Szałapskiej. Wróżba jest bardzo optymistyczna i dała
      mi wielką nadzieję. Czy ktoś mógłby odpowiedzieć, czy spełniła mu się wróżba
      Pani Anety Szałapskiej?
    • Gość: Gość Re: Pani Aneta Szałapska IP: *.chello.pl 02.05.10, 21:33
      Tak, korzystałąm kilka razy i jak do tej pory wiele rzeczy które usłyszałam od
      Pani Anety potwoerdziło się. Polecam.
      • Gość: Paula Re: Pani Aneta Szałapska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.10, 19:32
        Bardzo dziękuję za odpowiedź, mam nadzieję, że moja też się spełni:-)
    • Gość: G Re: Pani Aneta Szałapska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.10, 18:19
      Czy ktoś więcej mógłby się wypowiedzieć na temat tej wizjonerki?
      • Gość: Aga Re: Pani Aneta Szałapska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.10, 19:34
        Pani Aneta potrafi przewidzieć wiele wydarzeń z przyszłości, a takze
        trafnie doradzić. Polecam!
    • Gość: ciekawa Re: Pani Aneta Szałapska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.10, 22:20
      przeczytałam, że pani Aneta jest wizjonerką i potrafi się komunikować z duchami,
      czy to prawda? I czy swoje przepowiednie opiera tylko na wizjach, czy także
      posługuje się kartami? I przede wszystkim jaka jest sprawdzalność jej wróżb??
    • malaszamanka Re: Pani Aneta Szałapska 26.06.10, 16:58
      Wg mnie duża sprawdzalność. Niesamowita osoba, kawał drogi przejechałam, żeby
      się z nią spotkać i warto było! Jakiś margines błędu zawsze jest, ale to normalne.
    • Gość: Gość 2 Re: Pani Aneta Szałapska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.10, 19:45
      A możecie powiedzieć konkretnie, co Wam się sprawdziło?
    • malaszamanka Re: Pani Aneta Szałapska 26.06.10, 21:30
      Hehe ja prywatnych szczegółów nie zdradzę. ;p
      A do poprzedniego pyt. - u mnie to było głównie jasnowidzenie i czytanie z reki.
      Przeszłość, teraźniejszość, przyszłość.
      • Gość: G Do malaszamanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.10, 22:01
        Zajrzyj na pocztę, wysłałam maila:)
        • Gość: ... Re: Do malaszamanka IP: *.28.64.39.threembb.co.uk 04.04.11, 11:58
          nie wiem komu sie sprawdzila pani szalapskiej wrozba ale mi ta pani nawet nie byla w stanie powiedziec najprostszych faktow z mojego obecnego zycia, jestem bardzo rozczarowana,i jest mi przykro , czuje sie jakbym sie dala nabrac,
          nie chce o nikim mowic zle ale chyba nie polecam tej pani, ja po wizyce u niej zaczelam sie smiac do siebie jaka bylam glupia ze tam poszlam, bo jesli jest sie jasnowidzem od 16 lat to chyba powinna mi powiedziec ze mam juz dziecko a nie ze urodze tylko jedno z moim przyszlym mezem i to za 5lat! normalnie wrozki mowia ze plci nie sa w stanie powiedziec bo sie nie mowi takich rzeczy, a ja bede miala chlopczyka z niebieskimi oczami i blond wlosami(jestem ciemna brunetka!), to nic ze mam juz coreczke ktora ani niebieskich oczu nie ma ani blond wloskow tez
          bzdury bzdury bzdury
          • Gość: gosc Re: Do malaszamanka IP: 87.54.33.* 04.04.11, 15:31
            Hej, czy mozesz podac adres maila? Chcialabym sie wymienic doswiadczeniami odnosnie wrozb p. Szalapskiej.
            • debbie11 Re: Do malaszamanka 24.11.11, 16:59
              Czy mozesz podac maila, zeby sie podzielic wrazeniami z p. Anety?
              Bylabym bardzo wdzieczna

Gość portalu: gosc napisał(a):

> Hej, czy mozesz podac adres maila? Chcialabym sie wymienic doswiadczeniami odno
              > snie wrozb p. Szalapskiej.
    • Gość: gosc Re: Pani Aneta Szałapska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.10, 21:54
      Podbijam watek, bo ostatnio sie zastanawiam, czy skorzystac z uslug tej pani. Moze ktos jeszcze sie wpisze ze swoja opinia :)
      • debbie11 Re: Pani Aneta Szałapska 05.11.11, 14:57
        duzo sie sprawdza. Wiadomo, zadna wrozka nie spelnia sie w 1oo%. Ona faktycznie widzi osoby o ktoych mowi, potrafi opisac bezblednie.
        • Gość: Aga Re: Pani Aneta Szałapska IP: *.play-internet.pl 05.11.11, 21:44
          zy to jest Pani ktora przyjmuje lub przyjmowala pare lat temu na Powislu? Trzeba usiasc przy scianie, zeby byla widoczna aura?
          • debbie11 Re: Pani Aneta Szałapska 09.11.11, 19:33
            Nie sadze, ona aury w ogole nie czyta. Nic nie mowila o aurze nigdy. Tylko astrologia, chiromancja i jasnowidztwo.
            • debbie11 Re: Pani Aneta Szałapska 13.11.11, 19:29
              Czy osoby, ktore u niej byly moga podzielic sie opinia? Bardzo bym byla wdzieczna.
              • ata79 Re: Pani Aneta Szałapska 07.12.11, 17:04
                Byłam dwukrotnie 1,5 roku temu... I powiem tak: Pani Aneta to ciepła i mądra osoba.
                Niestety, nic mi się nie sprawdziło :( Ani z kwestii zawodowych ani w kwestii uczuciowej....Nic, zero. Choć powiedziała kilka takich zdań, że myślałam, że z krzesła spadnę, bo brzmiało to tak opowieść fantasy ;-)

• debbie11 Re: Pani Aneta Szałapska 21.01.12, 21:21
                  dzieki za odpowiedz!

ata79 napisała:

> Byłam dwukrotnie 1,5 roku temu... I powiem tak: Pani Aneta to ciepła i mądra os
                  > oba.
                  > Niestety, nic mi się nie sprawdziło :( Ani z kwestii zawodowych ani w kwestii u
                  > czuciowej....Nic, zero. Choć powiedziała kilka takich zdań, że myślałam, że z k
                  > rzesła spadnę, bo brzmiało to tak opowieść fantasy ;-)
                  >
    • agrentowy4321 Re: Pani Aneta Szałapska 05.03.23, 05:39
      Ile wy zajmujecie się tym?
    • irona.sonata Re: Pani Aneta Szałapska 25.04.23, 15:02
      Sceptyczna na 100%

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka