betinkaa 21.02.04, 13:27 Jak zrobić mandalę?. Jak sie do tego zabrac?. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
merkura Re: Mandala 21.02.04, 13:42 A zależy Ci na tym, żeby ją wypracować samodzielnie, czy raczej jesteś zainteresowana jej uzyskaniem. Z tego co wiem mozna ściągnąć program, który wylicza i buduje mandalę.. Odpowiedz Link Zgłoś
betinkaa Re: Mandala 21.02.04, 13:45 Chciałam zrobic ja sama. Tylko nie wiem jak sie do tego zabrac. W internecie jest duoż napisane na ten temat, ale nie dokladnie. A nie chciałabym czegos zle zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
merkura Re: Mandala 21.02.04, 14:19 Hmm, myślę, że powinnaś skorzystać z jakiegoś książkowego opracowania. Chyba widziałam, wskazówki co do stosownych obliczeń w Vademecum Polskiego astropoga autorstwa Rafała T. Prinke. Osobiście nie umiem jednak Ci czegoś konkretnego polecić, bo nigdy nie podjęłam się osobiście takiego zadania... Odpowiedz Link Zgłoś
betinkaa Re: Mandala 21.02.04, 14:35 Ok. dziekuje kupie sobie ksiazke i bede dzilac. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś