07.05.10, 15:45
Dobrze zapłace za rzucenie uroku miłosnego na konkretną osobę, prosze o kontakt na PW, zaznaczam ze zapłace w momencie kiedy faktycznie zacznie działac, nie mam ochoty poraz kolejny zostac oszukany
Obserwuj wątek
    • 10way Re: Prośba 07.05.10, 16:37
      I ja rowniez jestem zainteresowany kims konkretnym!
      Zaplata po fakcie!
      • lola1969 Re: Prośba 07.05.10, 16:49
        I ja dołączam się do powyższych wpisów. Zapłacę PO FAKCIE, JAK
        ZOBACZĘ WYNIKI. Za dużo oszustów w sieci. Kto jest skuteczny i
        uczciwy - proszę o kontakt.
        • Gość: gość Re: Prośba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.10, 17:23
          Po fakcie, każdy Wam opisze|
          magia musi mieć nić kontaktu na poziomie mag zamawiający i poprosi o zaliczke na
          Swiece, zioła, olejki i inne potrzebne mu przedmioty.....
          I co wy na to?
          Moim zdaniem nikt tego nie zrobi z zapłatą po fakcie, choć pewnie szkoda, bo
          gdyby Wasze intencje były słuszne pomógłbym za darmo licząc ewentualnie na
          zapłacenie po, ale ja nie potrafię czarować!
          • Gość: ja Re: Prośba IP: *.chello.pl 08.05.10, 01:04
            Myślę, że lepsze rozwiązanie to pół przed wykonaniem a drugie już w
            momencie zobaczenia efektów. Jak wspomniał przedmówca, materiały
            kosztują.
            • Gość: gosc Re: Prośba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.10, 02:19
              kosztuja, to zatem kazdy bez wyjatku moze poprosic o zaliczke,od 50 do 1000
              zeta, bo to polowa, jak cos nie wyjdzie, to zwalamy na zamawiajacego, bo myslal
              o czyms innym, lub nie umyl rak przed zabiegiem, lub co gorsza mial przechlapane
              na starcie nie ufajac w czary!!!!!!
              Ludzie mamy 21 wiek i to zabobon jakis
            • matu-sia Re: Prośba 09.05.10, 20:31
              Gość portalu: ja napisał(a):

> Myślę, że lepsze rozwiązanie to pół przed wykonaniem a drugie już w
              > momencie zobaczenia efektów. Jak wspomniał przedmówca, materiały
              > kosztują.

wróżka Marta tak robi tzn pół na pół
              jak ktoś chce kontakt to na pw
        • Gość: Ana Re: Prośba IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.05.10, 16:47
          Żadna uczciwa osoba nie podejmie się tego - z definicji.
    • Gość: widz Re: Prośba IP: *.147.183.134.nat.umts.dynamic.eranet.pl 08.05.10, 07:08
      A nie mozesz poprostu zrozumiec ze ta osoba nie chce ciebie i nie chce z toba byc dzielic zycia itp.Pomysl dlaczego ty akurat na te osobe chcesz zakladac czary a nie na inna a bedziesz miala odpowiedz dlaczego ta osoba nie chce byc z toba i co na sile zmusisz ja to powinno byc karalne i zycie kiedys ukarze cie ,zobaczysz.
      • mars3003 Re: Do widz 08.05.10, 08:37
        To co myslisz zachowaj dla siebie, nie taki jest zamysl mojej prosby wiec prosze nie pisac zadnych umoralniajacych gadek, jezeli nie masz nic do dodania w temacie ktory jest poruszony to prosze nie pisz nic
        • skorupka-3 Re: Do widz 08.05.10, 11:46
          Skuteczność zazwyczaj zaczyna się od conajmniej trzech zer na końcu
          i zawsze płatnych przed . Wątpię żeby znalazł się ktoś kto weźmie na
          siebie ryzyko że efekt nie będzie Ci się podobał w 100% i możesz się
          wykręcać od zapłaty . Pozatym nie wiadomo czy osoba na którą ma to
          być robione nie wie jak się przed tym bronić a wtedy koszty idą w
          górę .
          • Gość: b Re: Do widz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.10, 12:15
            Nie myslice o tym ze to bajki z 1000 i jednej nocy?
            • renatamagda Re: Do widz 08.05.10, 18:21
              ciekawy watek i dziwny.
              • Gość: Ana Re: Do widz IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.05.10, 19:46
                Również żadna uczciwa osoba nie będzie o to prosic...
                • Gość: Ana Re: Do widz IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.05.10, 16:00
                  Dla wróżek tego typu prośby powinny byc sygnałem ostrzegawczym przed
                  "potencjalnie nieuczciwymi klientami"...

• Gość: Ana Re: Do widz IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.05.10, 16:02
                    Jest to bowiem działanie ze szkodą dla osób trzecich...
                    • laguz O urokach miłosnych. 09.05.10, 17:22
                      Ostatnio ja skusiłem się na tego typu rytuał, a jeden wykonałem nawet za darmo!
                      Prawda jest taka, że jest to rzeczywiście trzymanie osoby jakby sztucznym
                      sposobem i na pewno nie jest to miłość, która przychodzi w sposób naturalny.

Przypomina to miotanie się w sieci pająka, osoba, na która rzuca się czar
                      związywana jest psychicznie i energetycznie, ale urokiem miłosnym nie tworzy się
                      uczucia, które normalnie pojawia się naturalnie, nie jest to też uczucie
                      głębokie - ja osobiście wykorzystuje takie rodzaje magii jak VooDoo i Palo
                      Mayombe, jednak żadne nie zapewnia nigdy wymarzonej miłości, bo jest to nierealne.

Mogą związać psychicznie ludzi i poprzez to stwarzają wrażenie miłości, ale jest
                      to sztuczne i bezosobowe, osoba na która rzucono urok, miota się - i choć może
                      wydawać się, że to miłość, nie jest nią
                      i wtedy, trzeba podejść do tego bardzo subtelnie i delikatnie, aby zbudować na
                      prawdę głębokie uczucie.
          • Gość: widz Re: Do widz IP: *.146.1.61.nat.umts.dynamic.eranet.pl 12.05.10, 06:14
            Re: Do widz
            skorupka-3 08.05.10, 11:46 Odpowiedz
            Skuteczność zazwyczaj zaczyna się od conajmniej trzech zer na końcu
            i zawsze płatnych przed . ..................................
            .Po co mi to napisalas moj post ,czyli widz byl zupelnie inny nawet czytac nie umiecie, ....J to jedna po 2 piszecie niby do mnie bo Re do Widz,ale na zupelnie inny temat ludzie nauczcie sie czytac ze zrozumieniem...
    • Gość: BTW Re: Prośba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.10, 17:58
      Mars3003, nie wiesz, że tu zlatują się osoby, które tylko
      umoralniają i nie chcą pomóc.

Do Laguza:
      Jeśli Twój stosunek jest negatywny, to po co reklamujesz się w
      innych wątkach. Kasa? Nie wierzę komuś, kto postępuje niezgodnie ze
      swoimi przekonaniami.
      • laguz Re: Prośba 09.05.10, 18:36
        Jaki negatywny stosunek, nie myl pojęć, po prostu powiedziałem jak działają
        uroki i koniec kropka.
        • laguz Re: Prośba 09.05.10, 18:39
          A co do ludzi, to przecież nikt im nie każe korzystać, maja własny rozum i wolna
          wole, jak będą chcieli, to skorzystają, a jak nie, to nie.
          • laguz Re: Prośba 09.05.10, 18:52
            Chodziło mi tutaj o mechanikę działania uroków i tego, że jest to bezosobowa
            energia, która nie może ściągnąć prawdziwej miłości, a jedynie stworzyć silne
            połączenie psycho-energetycze o naturze sympatii.

Czyli, co tak na prawdę czuje osoba, na która rzucono urok? Czuje przywiązanie
            psychiczne do drugiej osoby, którego nie jest w stanie określić lub wytłumaczyć.
            • troisombres_monika Rozczarowujesz mnie Laguz i nie tylko ty 21.05.10, 20:08
              zanim się tu pogryziecie jak hieny przyjrzyjcie się uważnie postaci tej
              dziewczyny o którą chodzi - do pięt jej nie dorastacie!!!!!!!!!!!!!
              No ale to nie to samo co anonimowe dogryzanie tutaj i wymysły, prawda???
          • Gość: asia Re: Prośba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.10, 19:02
            Nabyłam coś u pasera. Wiedziałam, że to kradzione i choć tak bardzo chciałam to
            mieć to teraz nie przynosi mi to radości. Mam wyrzutu sumienia, że skusiłam się
            na pasera. Korzystałam też z magii i też jestem zawiedziona.
            Nie byłoby pasera gdyby nie było kupca. Nie byłoby magów, gdyby nie było
            klientów ale...
            Czy wszystkie chwyty są dozwolone, bo mamy wolną wolę?
            Czym jest samowola?
            • Gość: BTW Re: Prośba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.10, 19:34
              Ok, laguz, rozumiem, że jest to sztuczne. A na ile procent
              sprawdzają sie takie uroki i jaki jest czas oczekiwania?
              • laguz Re: Prośba 10.05.10, 13:15
                Jak wszystkie uroki mogą się nie zrealizować i zawsze istnieje takie ryzyko, ja
                sam też mam klientki, co im nie wyszły rytuały i w miarę możliwości staram się
                im oddać pieniądze (jeśli było tak ustalone pomiędzy nami). Ale mam klientki, co
                im wyszły uroki i są zadowolone, jedne czekały dwa dni, inne dwa miesiące, a
                jeszcze inne pół roku. Wiele tez zależy od siły psychicznej osoby, na którą
                rzuca się urok.
                • Gość: BTW Re: Prośba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.10, 18:43
                  Szczerzę myślę, że osoby rzucające uroki, takie w miarę skuteczne,
                  nie piszą na tym forum. Zauważcie, że nie da się czytać większości
                  wątków, bo jak ktoś kogoś poleca to od razu jest tą osobą. Nie
                  wiadomo, kto jest kto (UROKI forum, oczywiście). Uważam, że osoby,
                  które są skuteczne nie potrzebują tu reklamy, bo zawsze znajdą
                  klientów w realu, np. z polecenia innej osoby.
                  • laguz Re: Prośba 11.05.10, 00:12
                    I bardzo słusznie...Ale czasami najdzie mnie ochota i się po udzielam ;-)
          • Gość: xx Re: Prośba IP: *.multimo.pl 22.05.10, 02:25
            laguz napisał:

> A co do ludzi, to przecież nikt im nie każe korzystać, maja własny rozum i woln
            > a
            > wole, jak będą chcieli, to skorzystają, a jak nie, to nie.

Przykre, że widzicie tę wolną wolę tylko po jednej stronie - tej płacącej... A
            osoba, którą za pomocą uroków chcecie zniewolić, również teoretycznie tę wolna
            wolę powinna posiadać i miec prawo wyboru, czy chce, czy nie chce być z osobą,
            która próbuje ją zniewolić rytuałem (najwyraźniej nie ma na to ochoty, ale co
            tam, przeciez nasz klient, nasz pan!).
    • Gość: Urok Re: Prośba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.10, 18:58
      Czyli nie ma takiego kogos?
      • Gość: ks Re: Prośba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.10, 19:41
        wpisz jasieniecki i masz!
        • Gość: gosc Re: Prośba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.10, 20:11
          Jasieniecki sam o sobie pisze, czyzby byl za darmo dla ludzi, warto to sprawdzic!
          • Gość: Urok Re: Prośba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.10, 20:32
            To Jasieniecki zajmuje się urokami miłosnymi??
            • Gość: gosc Re: Prośba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.10, 20:35
              skoro tu pisze widac ze tak i moze za darmo 0- 501 742 406
              Ja bym nie placil przed!
    • Gość: Do Laguza Re: Prośba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.10, 20:10
      A można się z Tobą, Laguzie, umówić na zapłatę po efekcie? Np przed
      rytuałem dałabym Ci 50 zł, jeśli by wyszedł to załpaciłabym Ci 10000
      PLN? Tak 10 000 PLN. Nawet moge z Tobą podpisac taką umowe, że
      jeżeli wróci do miesiąca to daję 10 000 zł i co miesiąc 500 zł do
      końca twojego życia.
      • laguz Re: Prośba 12.05.10, 21:53
        Napisz mi na gg, bo nie chcę rozmawiać na forum, ale jasne. jest taka możliwość.
        ale o szczegółach chciałbym porozmawiać indywidualnie.
        GG:8263898
        • Gość: Do Laguza Re: Prośba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.10, 22:26
          Odezwę się napewno do Pana. Pod koniec maja. Dzięki za odpowiedz.
          • laguz Re: Prośba 12.05.10, 22:30
            Proszę bardzo! Rozmowa nic nie kosztuję.
            • mars3003 Re: Prośba 15.05.10, 07:46
              I jak, naprawde nikt sie nie znajdzie, naprawde nikogo nie znacie?
              • Gość: gosc Re: Prośba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.10, 08:33
                kazdy chce z czegos zyc, jeden z czarow inny z czegos innego.
                Tak jak w zyciu, ludzie magia jest w was samych.
                • Gość: No Re: Prośba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.10, 18:44
                  A Algiz? Podobno dobry, jest tu taki wątek. Nie wiem jak Laguz, ale
                  napewno jest uczciwy, ujawnia swoje imię i nazwisko, więc nie
                  kombinuje.
                  • Gość: TH Re: Prośba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.10, 16:22
                    O ja!!! Tego się nie da czytać!!!! Piszcie konkrety, jest ktoś
                    skuteczny kto wezmie kase po efekcie??
                    Odważy się ktoś na taki układ??
                    • greg1982fr Re: Prośba 21.05.10, 15:43
                      Nikt to tym zajmuje się na poważnie nie pójdzie na taki układ. Why?
                      1) Klient zawsze może stwierdzić że efekt jest inny niż oczekiwał.
                      2) Zawsze istnieje prawdopodobieństwo że efektu nie będzie. A praca, czas,
                      materiały, własna energia zostają wydane.
                      3) Idąc do lekarza płacicie po tym jak wyzdrowiejecie, czy od wizyty?

Pozdrawiam
                      -----------------------------------------
                      www.szamanizm.com.pl
                      mail: greg1982fr@o2.pl
                      X R M X
                      • Gość: Do greg1982fr Re: Prośba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.10, 16:23
                        greg1982fr, na materiały kasę bys dostał. Można też spisać umowę, że
                        efektem jest to i to, a czas to dwa miesiące. Jeśli efekt opisany w
                        umowie jest do dwóch miesięcy wtedy ktoś Ci płaci. Jak sprawdzić,
                        czy jest efekt. Dobry mag będzie wiedział, zapytaj tw_tc...
                        • greg1982fr Re: Prośba 21.05.10, 16:53
                          Anonimku ;)
                          Zaloguj się a potem do mnie pisz

www.szamanizm.com.pl
                          X R M X
                        • whereisesc Re: Prośba 21.05.10, 17:30
                          Gościu, propozycja może i ok, ale przecież ktoś może się wykręcić z
                          umowy, że nie ma efektu, mimo, że on jest. Nie wiem, czy da się do
                          sprawdzic. To chyba pytanie do Pana Grega.
                          • greg1982fr Re: Prośba 21.05.10, 17:42
                            Zaprzeczyć można wszystkiemu. Ktoś przykładowo zażyczy sobie połączenia z 2
                            osobą po rozstaniu. Ta osoba kilkakrotnie zadzwoni, spotka się. Z drugiej strony
                            klient nie wysili się na cokolwiek i okazje straci.
                            Efekt był czy nie?
                            Trzeba by klienta wziąć do jakiegoś BigBrothera monitorować jego, jego
                            otoczenie. I jedynie osoba postronna może powiedzieć czy efekt był czy nie.

www.szamanizm.com.pl
                            X R M X
                            • whereisesc Re: Prośba 21.05.10, 18:09
                              Myślę, że jak ktoś zadzwoni to już efekt jest. Bo chyba to ma być
                              efektem, odnowienie kontaktu. Sprawdzić się tego nie da, bo jak
                              mawia dr House "everybody lie". więc myślę, że zapłacić trzeba
                              przed, a na efekt czekać.
                  • Gość: xx Re: Prośba IP: *.multimo.pl 22.05.10, 02:20
                    Gość portalu: No napisał(a):

> A Algiz? Podobno dobry, jest tu taki wątek. Nie wiem jak Laguz, ale
                    > napewno jest uczciwy, ujawnia swoje imię i nazwisko, więc nie
                    > kombinuje.

Żaden argument. Lilith też ujawniała niby swoje imię i nazwisko i wiadomo, jak
                    się to wszystko skończyło - dane są nieprawdziwe, a ona oszukała mnóstwo osób.
                    Nie mówię, że Laguz jest nieuczciwy (nie znam go).Twierdzę tylko, że podawanie
                    czy niepodawanie danych to żaden argument świadczący o uczciwości lub jej braku.
                    Przecież tak łatwo jest manipulować danymi, podać fałszywe dane, kłamać itp.
    • mars3003 Re: Prośba 21.05.10, 18:09
      Widze ze bardzo ciezko znalesc zloty srodek, Greg ma swoje racje i my swoje rowniez, jedyne rozwiazanie trafic na uczciwa osobe, tylko jak???
      • whereisesc Re: Prośba 21.05.10, 18:10
        Chyba takiej nie ma...
        • greg1982fr Re: Prośba 21.05.10, 20:43
          Spokojnie, zaraz się zleci chmara.... :D
          Jak to w innych tematach :D

www.szamanizm.com.pl
          X R M X
          • troisombres_monika Kto się Greg zleci to nie wiem 21.05.10, 20:50
            i nie interesuje mnie to kompletnie. Ale widać tu coś od razu - coś ważnego co
            tu przeoczono.
            I wcale mnie to nie dziwi z pewnych względów:)))
    • Gość: pytający Re: Prośba IP: *.internetia.net.pl 21.05.10, 21:43
      czy naprawdę można wykonać rytuał "na żądanie" ?
      czy ktoś kto jak dziecko tupie nóżka i krzyczy "chce" musi go dostać?

Przepraszam, za tak archaiczne słowo jak ETYKA, ale czy tylko moim zdaniem,
      powinno się "zmuszać" do miłości tylko nielicznych?

• greg1982fr Re: Prośba 21.05.10, 21:47
        Zmuszać się w ogóle nie powinno i jestem przeciwnikiem. Nie chciałbym być z kimś
        w ten sposób przyciągniętym. Za ambitny jestem żeby magii używać do
        przyciągnięcia kogoś do siebie. Ale cóż - popyt determinuje podaż. Jeśli ktoś
        płaci za usługę - usługę otrzymuje.

www.szamanizm.com.pl
        X R M X
        • whereisesc Re: Prośba 21.05.10, 21:57
          Cel uświęca środki...
          Niektórzy to sprawdzają co i jak i dopiero przystepują do działania.
          I to powinno się liczyć.
        • troisombres_monika gdzie tu Greg zlecenie? 21.05.10, 22:06
          i o jakich pieniądzach wy w ogóle rozmawiacie? Tu chodzi zupełnie o coś innego..
          co się właśnie dzieje:))
          • greg1982fr Re: gdzie tu Greg zlecenie? 21.05.10, 22:14
            Zamiast gadać po raz kolejny że coś jest nie teges - napisz o co biega.

www.szamanizm.com.pl
            X R M X
            • troisombres_monika Re: gdzie tu Greg zlecenie? 21.05.10, 22:21
              ależ ja nie jestem informacją pkp - jest was tam tyle że możecie sami napisać:)))
              Jak dla mnie to koniec tego tematu, życzę wszystkim miłego weekendu.
              • laguz Re: gdzie tu Greg zlecenie? 21.05.10, 22:27
                A ja nie widzę żadnego powodu do tego, aby tłumaczyć się tutaj komukolwiek,
                jeśli ktoś szuka głębszych informacji na mój temat, to zapraszam osobiście.
                Wszyscy znają kontakt ;D
                • troisombres_monika poważny błąd taktyczny 21.05.10, 22:45
                  nie pisz takich rzeczy tutaj jeżeli wcześniej pojawia się tutaj informacja że
                  część moich danych jest niedostępna:))
                  szkoła panny lilith??? to jej byli klienci uczą mnie że przed wami dane należy
                  chronić żeby potem nie otrzymywać gróźb, dziwnych przesyłek i innych.
                  • laguz Re: poważny błąd taktyczny 21.05.10, 23:02
                    Dziwię Ci się Pani Moniki, albowiem powinnaś doskonale wiedzieć, że ja i ona, to
                    dwie i zupełnie różne osoby.

Poza tym nie rozumiem Twoich dziwnych gierek, jaki "błąd taktyczny"?
                    Podałem tylko moją opinie na ten temat :-) Nie prowadzę żadnej ezo wojenki,
                    dlatego też nie mam żadnej ezo taktyki. Poza tym jestem na takie zagrywki za
                    stary i wole koncentrować się na zgłębianiu magii. Ot co!
                    • troisombres_monika Re: poważny błąd taktyczny-również się dziwię 21.05.10, 23:19
                      bo wciąż mi coś tu wmawiacie ale tak jak i ja tak Ina mamy swoje ulubione
                      dziedziny:))
                      Urlopu koniec startujemy z nowotworami, torbielami, owrzodzeniami, chorobami
                      ukladu nerwowego, trudnymi diagnozami, supportem wszędzie, depresjami, sprawami
                      do "nie załatwienia". Oraz wszelkimi sprawami których tu na tym forum załatwić
                      nie można:)) Szanownemu panu już dziękujemy....
                      • laguz Re: poważny błąd taktyczny-również się dziwię 21.05.10, 23:36
                        A cóż ja Ci takiego wmawiam? A drugie - moje wsie dane widać jak byk na mojej
                        stronie.
                        • Gość: WTF Re: poważny błąd taktyczny-również się dziwię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.10, 23:42
                          Efekty, efekty, jeszcze raz efekty. I tylko jedna osoba tu pisząca
                          ma takowe.
                        • troisombres_monika Re: poważny błąd taktyczny-również się dziwię 21.05.10, 23:51
                          Pytałam cię o coś osobiście? nie. To po co odpowiadasz za innych? Ja tylko
                          napisałam tu w którymś wątku że kiedyś ściągniesz lilith na dno ale nie
                          napisałam jak:)))
                          Tak samo pisałam o powodzi i wielu innych sprawach.
                          A ty wciaż walczysz z jej energiami wciąż jesteś jak lilith. Myślisz że
                          uciekniesz? Nie uciekniesz.
                          W tym wątku przeoczyliście tak ważna sprawę że aż wypada sie z tego śmiać do
                          łez. Te wasze prowokacje "to napisz" - a dlaczego ja? To wy się tu na forum
                          obwieszczacie szamanami.
                          Powodzenia laguz:)))
                          • greg1982fr Re: poważny błąd taktyczny-również się dziwię 22.05.10, 00:20
                            Koleżance chodzi o to aby tak poprowadzić wątek, żeby sobie klientów nabić? Czy
                            coś w tym guście? No to pudło, bo pojawiłem się tu z nudów i wrodzonej
                            złośliwości by popodbijać atmosferę między pseudowróżkami.
                            Mam pracę całkiem inną niż rytualistykę i spokojnie mógłbym z dochodów z ezo
                            zrezygnować. Traktuję to jako hobby i bardzo ograniczam ilość osób, dla których
                            czegokolwiek się podejmuję.
                            Miłej zabawy z czyrakami, ropieniami i innymi przyjemnościami.

www.szamanizm.com.pl
                            X R M X
                            • Gość: bleeee Re: poważny błąd taktyczny-również się dziwię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.10, 00:49
                              Pozażynajcie się w pizdu.
                              • greg1982fr Re: poważny błąd taktyczny-również się dziwię 22.05.10, 09:18
                                Jeeeee!!!

Byle szybciej :D

www.szamanizm.com.pl
                                X R M X
                      • Gość: Zoja Re: poważny błąd taktyczny-również się dziwię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.10, 17:02
                        Czy ta Ina to jasnowidz Inka?

troisombres_monika napisała:
                        > tak jak i ja tak Ina mamy swoje ulubione dziedziny:))
    • troisombres_monika Mars, odpowiem Ci publicznie, 22.05.10, 09:40
      żeby uniknąć dalszych spekulacji w tym Twoich.
      Wystarczająco dużo cyrku już tu narobiłeś. W jednym się muszę zgodzić z
      piszącymi tutaj - my nie jesteśmy darmowym źródłem informacji i energii - ale
      dla Ciebie tak, ty tak traktujesz ludzi.
      Ale nie to jest najgorsze. Wystawiłeś na aukcje nieprawdopodobnie wartościową
      kobietę - wstydź się.

Całe szczęście że ona ma takie energie jakie ma i to ją chroni. I właśnie ten
      "drobiazg" tu przeoczono.
      • Gość: gosc Re: Mars, odpowiem Ci publicznie, IP: 82.223.163.* 22.05.10, 09:48
        czytajac calego posta nie moge oprzc sie wrazeniu..... czarow nie ma, jest tylko
        chora wyobraznia i jeszcze cos wiecej sieganie do kieszeni chorych pacjentow
        przez pewna grupe osob tu piszaca
        • troisombres_monika Re: Mars, odpowiem Ci publicznie, 22.05.10, 10:15
          Tego nie wiem;) Ale wiem co chciał osiągnąć założyciel wątku.
          • Gość: zwykla Re: Mars, odpowiem Ci publicznie, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.10, 10:33
            Moniko masz racje, rowniez mial i ja Twoj przedmowca, bo intencje zle nalezy
            potepic, ale i rowniez oklamywanie ludzi, wszak cudow nie ma.
            Anna
            • troisombres_monika Re: Mars, odpowiem Ci publicznie, 22.05.10, 10:41
              Gość portalu: zwykla napisał(a):

> Moniko masz racje, rowniez mial i ja Twoj przedmowca, bo intencje zle nalezy
              > potepic, ale i rowniez oklamywanie ludzi, wszak cudow nie ma.
              > Anna

:))) Przyjrzyj się dokładniej. Dobrze czujesz:))) Nie bez powodu tu wszystko
              rozgrywa się na dość wysokich wibracjach energii.
              • Gość: Niezaolgowany Re: Mars, odpowiem Ci publicznie, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.10, 21:18
                Dajcie spokój, jeśli tw_tc coś pisze to znaczy że tak jest.
                Koniec.Kropka.
                • Gość: JK Re: Mars, odpowiem Ci publicznie, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.10, 23:27
                  Zapraszam do mnie i na dodatek za darmo po tych wszystkich popluczynach wpisac
                  w google prosze jasieniecki
                  • Gość: pogromcarolkarzy Re: Mars, odpowiem Ci publicznie, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.10, 15:40
                    Czyli JK zajmuje się urokami miłosnymi? Śmiechu warte, oplułem
                    monitor. Ten niedouczony, opryskiliwy facet, który zdziera tylko
                    kasę. Nie no walnę zaraz się w głowę, żeby przestać się śmiać. Urok,
                    urokim, ale niestety nie o to tu chodzi...
                    • Gość: jk Re: Mars, odpowiem Ci publicznie, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.10, 16:09
                      do pogromcarolkarz pisz bez bledow i zapraszam do mnie porada gratis jk
                      • Gość: DO J.K. Re: Mars, odpowiem Ci publicznie, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.10, 23:16
                        ile dajesz skutecznośći?
                        • Gość: Klik Pan Krzysztof IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.10, 11:09
                          Panie Krzysztofie, można się do Pana zgłaszać?
                          • Gość: ktos Re: Pan Krzysztof IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.10, 16:52
                            Ciekawe czy ten Jasieniecki robi za darmo, moim zdaniem za duza kase tylko i tu
                            wietrze podstep.
                            • Gość: Jakaśtam Re: Pan Krzysztof IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.10, 20:41
                              Przestańcie pisać o tych pierdołach ile to kosztują zioła czy inne
                              rzeczy i ile jesteście w stanie zapłacić, prawda jest taka że do
                              tego potrzebna jest ogromna wiedza i energia ,a z kim w chcecie
                              podpisać jakieś umowy skoro te sępy są anonimowe i te trele morele
                              że zapraszam na gg to jest stek bzdur.Człowiek szuka znawcy magii a
                              sępy już się zleciały do "padliny" .Szukaj poza tym forum
                              normalnych ,a na pewno nie zapłacisz więcej niż 200-
                              300zł.Przekonałam się o tym.
    • agrentowy4321 Re: Prośba 04.03.23, 12:31
      Nie jest to oczywiste
    • irona.sonata Re: Prośba 23.04.23, 22:34
      To nurtujące
    • irona.sonata Re: Prośba 24.04.23, 11:47
      To nurtujące
    • irona.sonata Re: Prośba 24.04.23, 16:15
      Bardzo bardzo
    • irona.sonata Re: Prośba 02.05.23, 21:41
      Bardzo bardzo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się