Dodaj do ulubionych

Malo Wiarygodni

IP: *.uk2net.com 02.07.10, 08:47
Chcialbym stworzyc serie wpisow o tych co Was wkrecili w nieudane wrozby,
kabaly, ryty, oraz wzieli pieniadze za nic, co Wy na to wszak moze warto
przestrzec kolejnych przed sciemniaczami.
Jesli to chwyci, moze pomoze tym co mysla o wydaniu pieniedzy, a nie maja ich
za wiele....
Obserwuj wątek
    • Gość: pustaruna Re: Malo Wiarygodni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.10, 09:07
      To może ja zacznę.
      Marta-pseudo szeptunka - zesputa do szpiku kości, zła, manipulatorka.
      Algiz - tylko ładnie opowiada co on potrafi.
      ja2313 - kompletnie nic nie dało.
      greg - tez kompletnie nic.
      Laguz - sympatyczny, ale się nie zdecydowałam.
      tw_tc - nie zostawiła w potrzebie, wysłałam jej milion pytań,
      odpowiedziała za darmo.
      Szczerze wątpie, żeby był ktoś skuteczny.
      • paris-ienne Re: Malo Wiarygodni 02.07.10, 13:53
        Algiz - fakt pięknie i dużo mówi o swoich osiągnięciach,
        umiejętnościach itp, w praktyce jakoś tego nie widać. Ma gadane, ale
        nic z tego nie wynika, porażka.
        Tw_tc - trochę zagadkowa, nie mówi wprost,... sama nie wiem...
        • Gość: Mirka Re: Malo Wiarygodni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.10, 23:15
          Wystarczy wejść na forum magowie i szamani a znajdziesz kompletną
          listę oszustów i naciągaczy ,jak się żrą pomiędzy sobą a jest o co.
    • Gość: hahahaha Re: Malo Wiarygodni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.10, 23:30
      A lilith i słynny Stan?
      • Gość: huna Re: Malo Wiarygodni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.10, 12:32
        Jest wiele osob malo wiarygodnych, w ten sposob magiczny na dodatek zarabiaja
        pieniadze zerujac na biedzie, glupocie, naiwnosci, oraz wmuwieniu czytajacym
        swojej mocy.
        Udaja czesto swoich wdziecznych klijentow, by wzmocnic efekt swojego NADSZAMANSTWA.
        Czasem zaczynaja wierzyc w swoja wielka moc i tu tylko lekarz od umyslu moze im
        pomoc, ale ile szkody wyrzadza innym to juz odrebna sprawa i to nie tylko finansowy.
    • Gość: ania Re: Malo Wiarygodni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.10, 23:07
      ja korzystałam z alzena5,ja2313 i nic .
      • Gość: zoa Re: Malo Wiarygodni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.10, 08:09
        Jeszcze jest Sławek czyli Algiz9 od run
        również zero efektu!
        • Gość: cisza wyborcza Re: Malo Wiarygodni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.10, 09:15
          Ten algiz tylko gada, gada i gada.
          Zero efektu, obiecuje cuda a jak coś nie wyszło to zrzuca na klienta.
          • Gość: Aga111 Re: Malo Wiarygodni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.10, 10:00
            Mnie nie wyszedł rytuał u Bucardi, ponoc to moja wina wedłóg WIELKIEJ
            BUCARDI,a
            kase wzieła że az miło.
            Nie polecam równiez Laguza, jego wrózba była zupełnie nie trafiona
            taka od
            czapy, ma facet fantazje!
            To dwie osoby i tyle.
            • Gość: ja Re: Malo Wiarygodni IP: *.adsl.inetia.pl 04.07.10, 11:05
              pewnie , najlepiej wszystkich wsadźcie do jednego worka!
              • Gość: user Re: Malo Wiarygodni IP: *.hsd1.ga.comcast.net 04.07.10, 11:24
                Ciekawie czytało się wypowiedzi LiL Black Moon czy jakiejs ta pisała sama ze soba.
                Wniosek często pomagają niesczeży i chorzy na umyśle.
                Do wspólnego wora, nie!
                Na 1000 magów myśle że znajdzie się jeden uczciwy i mający dar o który innym
                cieżko.
                • Gość: qqq Re: Malo Wiarygodni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.10, 20:17
                  Wszystkich nie, ale wiekszość to oszuści.
                  Algiz jest wulgarny, nic nie potrafi, lilith oszukuje, szeptunka
                  marta okrada i tak dalej...
                  • Gość: jasienka Re: Malo Wiarygodni IP: *.centertel.pl 04.07.10, 20:29
                    Dorzućcie manipulatorkę twtc która udaje kilka osób naraz
                    • Gość: wth Re: Malo Wiarygodni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.10, 20:56
                      To mnie zaciekawiło.
                      Dlaczego manipulatorkę??
                      • Gość: Sabinka Re: Malo Wiarygodni IP: *.piratpartiet.se 09.07.10, 15:19
                        OLO!
                        Są tu oszukani i oszukujący, oraz czuby!
                        I nic więcej!
                        Oszukują za grubą kasę, jeszcze obdzierajac ludzi ze złudzeń, a raczej dając im
                        złudna wiarę w coś czego nie ma.
                  • bogini_ate Re: Malo Wiarygodni 09.07.10, 17:24
                    hah...czyli wszyscy są oszuści., nie wiarygodni. itp itd etc.no to skoro wszyscy już to wiedzą to po cholere dalej ciągnąć ten wątek??:D UWAGA....KAŻDY DORADCA NA TYM FORUM TO OSZUST I NACIĄGACZ!!!! tak trzymać :D:D:D:D:D
    • Gość: xxx Re: Malo Wiarygodni IP: *.chello.pl 09.07.10, 18:52
      Do Natali
      Korzystałaś z tych wszystkich osób?
    • bogini_ate Re: Malo Wiarygodni 09.07.10, 19:16
      nie. ja polecam babe jage która robi czary mary i nawet hokus spokus
    • stokrotka030279 Re: Malo Wiarygodni 09.07.10, 19:31
      czytam was tak czasem, i zastanawiam się kto jest dobry i skuteczny i wiarygodny? bo jak dotądd widzę żeę wszyscy się nie nadają
    • stokrotka030279 Re: Malo Wiarygodni 09.07.10, 19:51
      twc janson??? a skad masz taka pewność?? przecież z tego co pamiętam to ona tu wróżyła za darmo i były dobre opinie
    • laguz Re: Malo Wiarygodni 09.07.10, 21:57
      Natalio, to może jak masz jakieś ale, to napisz do mnie na maila lub GG lub
      nawet zadzwoń! Bo wiesz - takie anonimowe grożenie na forum, to jest mało
      wiarygodne, dwa świadczy o tchórzostwie, no i oczywiście język jakim piszesz
      tutaj jest prosto z rynsztoka - takim językiem posługują się pijusy spod baru,
      którzy wyłoili po dziewięć piw, język im się plącze i sami nie wiedzą, co gadają.

Poza tym na temat tego jak to się już zniszczy takie, czy innego ezoteryka, to
      gazecie już pisało się i pisze ciągle, a to gadanie staje się po woli bełkotem.

Jeśli masz jakieś ale, to napisz do mnie bezpośrednio i przed wszystkim
      ujawnij się, bo tak to jesteś kolejnym wyssanym z palca anonimem. nie wspomnę
      już, że nie przypominam sobie klientki o imieniu Natalia!!!
    • Gość: Oszukana-lakuz Re: Malo Wiarygodni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.10, 22:23
      Dlaczego masz darować Lakuzowi,złożyłam zamówienie zapłaciłam i
      czekam na realizacje,i chyba się nie doczekam bo On zmienił profesje
      Na "niańczenie dzieci"żłobek otworzył czy coś?.Jest tak samo
      oszustem jak pozostali a swoją drogą skąd wiesz że ma zarejstrowaną
      działalność,strona o niczym nie świedczy.Tylko patrzeć jak usunie
      ten wpis ,bo tylko to potrafi.
      • Gość: ja Re: Malo Wiarygodni IP: *.adsl.inetia.pl 09.07.10, 22:28
        lol, ma firme bo posiada NIP i REGON sieroto! a REGON to Krajowy Rejestr Urzędowy Podmiotów Gospodarki Narodowej, a NIP to Numer Identyfikacji Podatkowej
      • laguz Re: Malo Wiarygodni 09.07.10, 22:30
        Tak? A kim jesteś, bo nie wiem - nie kojarzę klientki o imieniu "Oszukana" na
        dodatek nie potrafisz nawet poprawnie napisać mojego pseudonimu.

Napisz do mnie i bezpośrednio i wyjaśnij sprawę anonimie, no chyba, że się boisz!

Ciekawe, jak długo będziecie karmić własne paranoje.
        • laguz Re: Malo Wiarygodni 09.07.10, 22:36
          Hmmm...a Ty co potrafisz? Bo jak na razie, to nie masz odwagi napisać do mnie
          bezpośrednio, zamiast tego piszesz na publicznym forum jak osoba o nieznanej
          tożsamości, hmmm...
    • Gość: Emka Re: Malo Wiarygodni IP: *.chello.pl 09.07.10, 22:42
      A w ogóle to jest jakaś gwarancja na wróżby???
      • Gość: Oszukana-lakuz Re: Malo Wiarygodni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.10, 22:51
        Napisałam tak jak cie odbieram, i nie rżnij głąba że nie wiesz o co
        chodzi ,nie rub z gęby d..y jesteś cwaniakim który uważa że się
        ustawi na tym forum ,było takich wielu ale ostatnio wyjechali na
        seans na mazury, dla uspopkojenia atmosfery.
        • laguz Re: Malo Wiarygodni 09.07.10, 22:59
          Hmmm... od początku wiedziałem, że nie jesteś, ani nie byłaś nigdy moja
          klientka. I nie rżnę głupa, natomiast Ty owszem, bo dalej nie masz odwagi do
          mnie napisać ani zadzwonić, tylko plujesz jadem na odległość, puki nikt nie wie
          kim jesteś, to jesteś cwana i tyle.
          • laguz Re: Malo Wiarygodni 09.07.10, 23:11
            Na tym forum aż śmierdzi tchórzostwem, każdy pisze jako anonim i pluje jadem na
            odległość niczym żmija, tylko, że jak robi to żmija, to przynajmniej wiadomo, że
            to żmija, podczas, gdy większość osób tutaj, to anonimy, wtedy są groźni, wtedy
            są cwani najbardziej wygadani jak "gość, oszukana" itp...

Ciekawe ile jeszcze będzie takich anonimowych cwaniaków. To jak gó...arze, co
            mocni, to są w grupie i to tylko w gębie.

Jak ktoś ma pytania, to zapraszam osobiście, ponieważ nie zamierzam wyjaśniać
            spraw publicznie z anonimami...
      • Gość: Emka Re: Malo Wiarygodni IP: *.chello.pl 09.07.10, 23:09
        Piszecie sobie, acha ... no to piszcie sobie. Pa, pa.
        • Gość: Oszukana-lakuz Re: Malo Wiarygodni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.10, 23:14
          Nie potrzebowałam wróżby ,sprawdzałam tylko wiarygodność klienta i
          beknoł, a on dalej ma tupet walić głąba, to samo zrobiłam z innymi.
          • laguz Re: Malo Wiarygodni 09.07.10, 23:16
            Jasne!!! I śmierdzisz tchórzem na wylot!
    • Gość: Kimonko Do Natalii IP: 109.243.62.* 09.07.10, 22:53
      Jakoś tak zastanawiający jest ten fakt, ze korzystałaś ze wszystkich których
      wymieniłaś "Lilith, Algizie, Stanie, Laguzie i oszustce i manipulatorce,
      kłamliwej suce tw_tc!!" Naprawdę zastanawiające...
      Jakoś nie chce mi się w to wierzyć!
    • Gość: Była klientka Tak Tak Pan Laguz to nieudacznik!!! IP: 109.243.62.* 09.07.10, 23:11
      Tu akurat popieram osoby wieszające psy na P.Laguza. Totalna porażka!
      Nieudacznik! Koloryzować to ten Pan potrafi! Obiecywał gruszki na wierzbie, a
      gó... wyszło. Nic nie potrafi, a za każdym razem mówił "dziwne! u moich innych
      klientek wszystko wychodzi" Wychodzi!!! Tak!!! Chyba kasa z konta!!! Pan Tłumok
      niczego nie potrafi!!! I takich osób jak ja jest więcej, ale najwidoczniej nie
      czytają już tego forum, bo zapewne już dawno Pan Laguz zwinąłby stąd swoje
      manatki. Śladu by po nim nie było!!! A szkoda....Oj szkoda, ze nie ma!!! Panoszy
      się i wypowiada jakby wszystkie rozumy pozjadał, a pojęcie o tym co robi "jeśli
      w ogóle coś robi" ma ŻADNE!!!
      Pozdrawiam Pana!!! Panie Laguz!
      Była klientka

Ps.i proszę Pana, Panie Laguz niech Pan nie krzyczy na forum "proszę się
      ujawnić, zadzwonić czy napisać" Ja już skończyłam z Panem interesy - Pan się
      wzbogacił, ja straciłam! Tylko oby Pan za to po buzi nie dostał za swoje gó...
      warte czary mary!!!
      Aż wstyd pomyśleć, że naraża na to swoją kobietę i dziecko. Co za
      niedojrzałość!!!!!!!
      • laguz Re: Tak Tak Pan Laguz to nieudacznik!!! 09.07.10, 23:15
        I jak każdy anonim potrafi pani opluwać jedynie i pisać o swojej biedzie
        publicznie na forum, anie ma pani odwagi napisać do mnie.

Wszyscy tutaj jak widzę są wygadani jako anonimy!!!
        • Gość: Była klientka Re: Tak Tak Pan Laguz to nieudacznik!!! IP: 109.243.62.* 09.07.10, 23:24
          Panie Laguz!!! Pisząc o "stracie" nie miałam na myśli swojej "biedy". Nie mam
          zamiaru się ujawniać, bo gdybym to zrobiła, zrobiłby się Pan czerwony,
          fioletowy, a za moment zielony i na 100% by śmierdziało totalną porażką! Nie ma
          Pan na tyle wewnętrznej siły, żeby dać radę to znieść, a co dopiero przeżyć!
          Więc oszczędzę sobie...
        • laguz Re: Tak Tak Pan Laguz to nieudacznik!!! 09.07.10, 23:25
          Każdy tutaj pisze co powinienem, albo czego nie powinienem robić i już mam tego
          dosyć, każdy może tutaj opluwać i oczerniać innych, tylko ja nie mogę? A niby
          dlaczego?

W każdym razie powinienem na pewno jedno - zniknąć z tego forum jak wszyscy inni
          ezoterycy stąd uciekli ja tez tak zrobię, pa, pa...

Ps. A jak ktoś chce ze mną rozmawiać, to zapraszam tylko osobiście..
          • Gość: nikt prawie Re: Tak Tak Pan Laguz to nieudacznik!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.10, 23:30
            Laguz miał nauczycielkę Lillith i jak widać jest świetnym jej uczniem, czego
            wymagacie od niego jeszcze????
            • Gość: nikt prawie Re: Tak Tak Pan Laguz to nieudacznik!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.10, 23:31
              Acha Laguz ulżyj sobie, spluń śmiało!
              • Gość: Była klientka Re: Tak Tak Pan Laguz to nieudacznik!!! IP: 109.243.62.* 09.07.10, 23:37
                "Acha Laguz ulżyj sobie, spluń śmiało! "

Hahahahhaahh tak, tak Panie Laguz!!! I najlepiej przez ramie na szczęście!!!!
                Hahahahhah
          • Gość: Była klientka Re: Tak Tak Pan Laguz to nieudacznik!!! IP: 109.243.62.* 09.07.10, 23:34
            Takiego finału Panie Laguz to się nie spodziewałam!!!
            I teraz Drodzy Państwo widzą jaka 100% pewność jest w Panu Laguzie!!! Ogonek
            podwinięty i uciekamy!!! Za ciepło się pod dupą zrobiło!!!
            BRAWO!!! BRAWO!!! Właśnie pokazał Pan swoje umiejętności!!!

Nie wiem jak Państwo, ale ja z doświadczenia wiem, że najlepszych specjalistów w
            jakiejkolwiek dziedzinie znajduje się pocztą pantoflową :) Pan Laguz do niej na
            pewno nie należy! ODRADZAM KORZYSTANIE Z JEGO USŁUG!!!
            • Gość: kiepski Re: Tak Tak Pan Laguz to nieudacznik!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.10, 23:38
              Mam Pomusła Wysłać tego Laguzu Do Jasienieckiego Na Wyleczenie!
              • laguz Re: Tak Tak Pan Laguz to nieudacznik!!! 09.07.10, 23:48
                Podwinąć ogon to tylko wy potraficie, bo ja mam odwagę aby napisać i rozmawiać z
                wami, a wy wszyscy jesteście dla mnie śmierdzącymi tchórzami, bo żaden nie ma
                odwagi do mnie napisać ani zadzwonić tylko jako anonimy piszecie wszystkie osoby
                jak: Oszukana, Była klientka, Natalia i inni, to wyssane z palca anonimy,
                których na oczy nie widziałem, nie rozmawiałem z nimi, ani żadne z nich nigdy
                nie byli moimi klientami w żaden sposób. A zwłaszcza rzekoma "Oszukana", która
                sama napisała tutaj, że chciała mnie sprawdzić i nie brała nawet wróżby.

To już o czymś świadczy!

A rzekoma " Była klientka", która śmieje się wtedy jak napisałem, że się
                wycofuje dopiero wtedy się śmieje. jeśli ktoś z państwa jest rzeczywiście taki
                odważny, to niech napisze lub zadzwoni i to do mnie osobiście.

Nie pobieram za to opłat!!!;-D
                • Gość: Kiepski Re: Tak Tak Pan Laguz to nieudacznik!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.10, 23:54
                  Panie Laguz a ja mam telefon w playu i on mi kasuje klienta, to takie miłe, buc
                  Pan jesteś i tyle!
                  • laguz Re: Tak Tak Pan Laguz to nieudacznik!!! 10.07.10, 00:06
                    Ale ma pan maila GG lub Skypa czyż nie? ;-) A jak pan nie ma, to komputer pan ma
                    na pewno, można założyć, rozmowy na Skype są darmowe. Byle wymówkę, to każdy
                    anonim zawsze znajdzie ;-D
                    • Gość: Kiepski Re: Tak Tak Pan Laguz to nieudacznik!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.10, 00:17
                      Panie e z o t e r y k u Laguzie
                      jak się tam sam Pan nazywasz może warto zamiast obrażać się na ludzi ich
                      posłuchać i wybrać się samemu do egzorcysty, może być to Jasieniecki, on Panu
                      może pomóc!!!!!!!!!!!
                      Skutek gwarantowany, on wyleczy PANA ze wszelkiej głupoty!
                      • laguz Re: Tak Tak Pan Laguz to nieudacznik!!! 10.07.10, 00:23
                        Panie "Kiepski" - to poprawny nick dla pana, bo jak zwykle zero odwagi cywilnej,
                        jak większość tutaj osób. A ja się na nikogo nie obrażam.
                        A ludzi słucham, tylko takich, co piszą do mnie osobiście anie jako wyssany z
                        palca anonimy.
                        • Gość: Kiepski Re: Tak Tak Pan Laguz to nieudacznik!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.10, 00:27
                          anie jako wyssany nie moge tego odczytać, napisz może Pan w jezyku polskim....
                          Bardzo proszę!
                          • Gość: Kiepski Re: Tak Tak Pan Laguz to nieudacznik!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.10, 00:30
                            Swoją drogą Pan Algiz jest przy innych WIELKI!!!
                            • laguz Re: Tak Tak Pan Laguz to nieudacznik!!! 10.07.10, 00:40
                              Bo to pewnie pan, panie Algiz
                              • Gość: Kiepski Re: Tak Tak Pan Laguz to nieudacznik!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.10, 00:46
                                co piszą do mnie osobiście anie jako wyssany raz jeszcze proszę o napisanie
                                tego poprawnie, nie potrafię odczytać Pana tekstu, widać moje wypociny do Pana
                                nie trafiają i nie jestem Algizem!
                                • laguz Re: Tak Tak Pan Laguz to nieudacznik!!! 10.07.10, 01:02
                                  Chodziło mi o to, że większość klientów, to mam właśnie poczta pantoflową i z
                                  polecenia. A jeśli nie rozumie pan zdania, to chętnie wszystko wytłumaczę:
                                  zarzuca się mi, że nie słucham ludzi się obrażam, więc piszę, że się na nikogo
                                  nie obrażam, a ludzi owszem słucham, ale pod warunkiem, że napiszą do MNIE NA
                                  MILA, GADU-GADU, CHCĄ ROZMAWIAĆ NA SKYPIE LUB DZWONIĄ DO MNIE. Na forum gazeta,
                                  gdzie każdy nosi dziwaczny nick, a jego tożsamość jest nieznana, dodatkowo nie
                                  ma odwagi cywilnej, aby porozmawiać osobiście, to i owszem takich, to nie słucham.

Zatem...zapraszam na rozmowę osobistą, za darmo...Żeby nie było, że wyłudzam kasę.
                                • Gość: Żermena Re: Tak Tak Pan Laguz to nieudacznik!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.10, 01:03
                                  Panie Kiepski ten Laguz jest jednak bucem, on ma cos przeciw Pana nikowi, a to
                                  dziwne, runa laguz byla zawsze dobra runa, widac ludzie to potrafia zmieniac
                                  • laguz Re: Tak Tak Pan Laguz to nieudacznik!!! 10.07.10, 01:10
                                    Hmmm...jak to było w Biblii? Czemu widzisz źdźbło w oku bliźniego swego, a belki
                                    we własnym nie widzisz?
                                    To tak apropos bycia bucem, a osoby, które mnie to wyśmiewają, to niby kim są?
                                    • Gość: z okulty Re: Tak Tak Pan Laguz to nieudacznik!!! IP: *.riseup.net 10.07.10, 01:16
                                      Laguz zna biblie od lewej reki!
                                      • laguz Re: Tak Tak Pan Laguz to nieudacznik!!! 10.07.10, 01:18
                                        Raczej ze studiowania Biblii, podobnie jak Kabały, Talmudu, Zoharu, Koranu i
                                        innych ksiąg...
                                        • Gość: Kiepski Re: Tak Tak Pan Laguz to nieudacznik!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.10, 01:35
                                          Ide spac i nie pisze juz z tym bucem
                                          • Gość: natalia Re: Tak Tak Pan Laguz to nieudacznik!!! IP: *.inowroclaw.mm.pl 10.07.10, 09:22
                                            Nie dyskutujcie o Laguzie, on ma firmę i jako jedyny był w miarę zrównoważony.
                                            Podobnie greg. Ale reszta to pożałuje. A mój język jest chamski bo odpowiedni do
                                            stylu algiza i reszty. Będzie taki bo jestem wkurzona
                • laguz Re: Tak Tak Pan Laguz to nieudacznik!!! 10.07.10, 00:03
                  I nie będę sobie "używał", jak wy to nazywacie, bo pewnie wam na tym zależy.
                  Wielu osobom, to już się tak nudzi strasznie te wakacje, że siedzą i smarują
                  wyssane z palca informacje jako anonimy. Bo tylko tyle potrafią robić. Skończyły
                  się tematy o Lilith, to trzeba na kogoś wskoczyć, hmmm...na kogo by tu, TW_TC
                  już była, no to teraz Laguz jeszcze nie oberwał, a jak.

Jak pisze o kontak osobisty, to każdy pisze dalej jako anonim i oczywiście nikt
                  się nie odezwie, bo potrafi tylko jako anonim pisać. Udaje klienta lub klientkę
                  , bo wtedy, to ma odwagę, wtedy, jak nikt nie wie kim jest, to może sobie
                  poużywać sobie i i podleczyć własne sutki na innych. Przecież najłatwiej się
                  leczy kompleksy poniżając innych, o jacy jesteśmy wtedy wielcy. Wtedy czujemy
                  się tacy podbudowani, no bo przecież dopiekliśmy Laguzowi i innym ezoterykom,
                  którzy kiedyś siś udzielali. I tak ciągle, kto nowy się pojawi, to trzeba mu
                  walnąć po głowie, a bo w mięliśmy dzisiaj zły dzień i z innego byle powodu, byle
                  poczuć się lepiej...To jest właśnie polska mentalność i w tym, to jesteśmy na
                  prawdę doskonali, w leczeniu własnych kompleksów wyśmiewając innych.
    • Gość: tiery Re: Malo Wiarygodni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.10, 18:22
      Miałam okazję kontaktować się z algiz9.Na pomoc nie zdecydowałam się ze względów finansowych, ale nie mogę powiedzieć,żeby był chamski.Normalnie ze mną rozmawiał.Muszę przyznać,że przy wstępnym zdiagnozowaniu mojego problemu miał rację.Potwierdziło się to przy zapytaniu również u innej osoby.Jak jest w rzeczywistości z jego pomocą-nie wiem.
      • Gość: gosc Re: Malo Wiarygodni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.10, 23:45
        Placisz i madrzejesz, bo wydanie pieniedzy bez oczekiwanego pozniej efektu
        leczy z glupoty........
        Jest to oczywiste.
        • Gość: Oszukana- lakuz Re: Malo Wiarygodni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 11:42
          Myślałęś "wielki"lakuzie że ci odpuściłam,pomyliłęś się w ezoteryze
          jesteś WIELKIM ZEREM ,tak jak pozostali Algiz,Stan, Lilich,Greg.
          Dla wszystkich zainteresowanych "Laguz" to runa - która na
          finanse,prace znaczy że wszystko nam płynie i WIELKIE ZERO Z EKIPĄ
          spłynie bo nikt u nich niczego nie zamówi,chyć się uczciwej roboty
          ty sprzedawczyku marzeń.
          • stokrotka030279 Re: Malo Wiarygodni 12.07.10, 13:00
            omg....ale wy już nuidni jesteście. ciągle jedno i to samo piszecie... jacy to oni nie są. NAKRĘCILIŚCIE SIE CZY CO? to tylko świadczy o waszej niskiej inteligencji
            • Gość: Jo Re: Malo Wiarygodni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 13:06
              to świadczy tylko o tym, że to oszuści.
              Piszemy zeby inni nie dali sie nabrać. jak chcesz to plać, bądz
              kolejnym frajerem.
              Spie...m stąd:D
            • Gość: Wścibska Re: Malo Wiarygodni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 16:10
              Może ty jesteś odłamem jednym z nich że tak ich bronisz
              • Gość: Normalny Re: Malo Wiarygodni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 16:26
                Zobaczcie coś nie piszą od pewnego czasu ci wielcy, jakoś zamilkli??
                • Gość: kama Re: Malo Wiarygodni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 18:01
                  Ja dostałam dzisiaj meila od znanej M. Bucardi i jej świetlistą mocą sygnowane,
                  bo ponoć są miesiące magiczne, ona rzeżbi coś nowego!
                  To równiez jest ściemniara obok Lakuzów, Gregów, Algizów i Lilian.
                  • Gość: hahaha Re: Malo Wiarygodni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 18:58
                    Bucardi Srardi Pierdziardi idiotka zaszczana. I te wszystkie ku... z
                    tego forum.
                    Spie...ć
    • Gość: tiery Re: Malo Wiarygodni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.10, 12:38
      Wpisy dotyczące naszych doświadczeń z róznym wróżami itp. to jedno.Na forum dochodzi jednak do walki słownej pomiędzy tymi osobami.Każdy na wzajem chce oczernić tzw. konkurencję.Nie wierzę żeby udało się rzetelnie wymienić informcje.Sama poszukiwałam informacji na temat skuteczności poszczególnych osób, ale jest to jednak trudne.Ludzie,przeciez nikt was nie zmusza do korzytsania z usług tej czy innej osoby.Jeżeli natomiast uważacie,że dana osoba okazała sie oszustem, to czy nie można napisac krótko,że wróżba się nie sprawdziła, a opłata za nią była spora.Czy od razu trzeba wszystkich wyzywać i pluć.Zdecydowaliście się zapłacić, więc teraz pretensje miejcie do samych siebie.Nie mylcie wymiany informacji z pluciem na każdego.Sama miałąm okazję wymienić parę zdań z jednym z reklamujących się tu wróżów.Nie zdecydowałąm się na szerszą pomoc, ale nikt mnie w związku z tym nie szantarzował,nie wyzywał i nie zastraszał.Wymieniłąm parę zdań i tyle.Spróbujcie podejśc do tego w inny sposób.Polecacie-napiszcie dlaczego.podajcie namiary na siebie,aby można było szerzej na ten temat porozmawiać.Zostaliście oszukani - podobnie-jeśli nie chcecie nikogo oczerniać na forum i chcecie być bardziej wiarygodni,podajcie namiary na siebie,wymieńcie z zainteresowanymi osobami uwagi,napiszcie krótko o niezadowoleniu.I tyle.
      • Gość: gosc Re: Malo Wiarygodni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.10, 08:57
        basza Albion o nim zapomnieliscie!
    • Gość: ........... Re: Malo Wiarygodni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.10, 07:47
      Autor: Gość: Normalny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 16:26
      Dodaj do ulubionych Skasujcie
      Odpowiedz

Zobaczcie coś nie piszą od pewnego czasu ci wielcy, jakoś zamilkli??

Zamilkli bo moze juz do nich doszla fama jak to jeden z działajacych
      tu oszustoezoteryków dostał porzadny wpie...ol od kolegow pewnej
      niezadowolonej a w zasadzie naciagnietej i oszukanej klientki. Lezy
      teraz w szpitalu i raczej szybko z niego nie wyjdzie :D
      • Gość: gosc Re: Malo Wiarygodni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.10, 09:39
        a ktoren to taki biedny ezoteryk?
        • Gość: Ciekawa Re: Malo Wiarygodni IP: *.pp.htv.fi 20.07.10, 12:07
          Laguz i Greg zamilkli, pewnie któryś z nich???
          Obaj byli tacy magiczni.
          • greg1982fr Re: Malo Wiarygodni 28.07.10, 15:56
            Gość portalu: Ciekawa napisał(a):

> Laguz i Greg zamilkli, pewnie któryś z nich???
            > Obaj byli tacy magiczni.

Co do Laguza to nie wiem, bo kontaktu nie utrzymuję. Ja mam się dobrze.
            A co do jakiegoś tam posta wstecz od kolejnego tchórzliwego anonima - nie piszę,
            bo i o czym? Człowiek nawet nie reklamując się tu, jest mieszany z błotem przez
            motłoch, niezależnie od poziomu jaki prezentuje. Są fora gdzie jestem, udzielam
            się i gdzie z szacunkiem ludzie odnoszą się do czyjejś wiedzy czy doświadczenia.

-----------------------------------------
            www.szamanizm.com.pl
            mail: greg1982fr@o2.pl
            X R M X
            • Gość: xxx Re: Malo Wiarygodni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.10, 17:15
              Jakoś jeszcze nie było słychać pochwał na twoją cześć ,chyba że
              pisałeś je sam, a co do zadowolonych klintów to chyba sobie
              żartujesz.
              • greg1982fr Re: Malo Wiarygodni 28.07.10, 17:28
                Gość portalu: xxx napisał(a):

> Jakoś jeszcze nie było słychać pochwał na twoją cześć ,chyba że
                > pisałeś je sam, a co do zadowolonych klintów to chyba sobie
                > żartujesz.

Moi klienci nie są jedynie z gazeta.pl I całe szczęście.
                Tutaj to nawet nie jest forum. To szambo, gdzie utrzyma się tylko ten, kto daje
                za darmo, albo pyta się gdzie jaka wróżka. A - i jeszcze oczernia każdego
                ezoteryka.
                Pochwały? Kto normalny będzie piał peany na czyjąś cześć? Dla mnie pochwałą jest
                przesłany indywidualny mail ze zwykłym "dziękuję".

-----------------------------------------
                www.szamanizm.com.pl
                mail: greg1982fr@o2.pl
                X R M X
                • Gość: xxx Re: Malo Wiarygodni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.10, 18:00
                  To ty jesteś w tym szambie i z tego szamba łapiesz klintów
                  sprzedająć iluzje, żaden szanujący się ezoteryk nie podaje swojej
                  strony www. na tym forum ,jak i nie występuje w jakimiś cyrku typu
                  EZO,to że tu jesteś świadczy tylko o tym jakim jesteś Ty i twoi
                  koledzy i koleżanka po fachu znawcami sztuki ezoterycznej,jak jesteś
                  taki mocny to dlaczego jeszcze nie uruchomiłeś sobie pieniędzy
                  LOTTO,niektórzy to potrafią ,ale oni tu nie reklamują się
                  • Gość: JK Re: Malo Wiarygodni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.10, 18:04

Proponuje leczenie Panu co gazete nazywa szambem i szybko u egzorcysty!!
                    Albo u lekarza nie od zaziebien
                  • greg1982fr Re: Malo Wiarygodni 28.07.10, 18:10
                    Tak jak pisałem wcześniej - jeśli ktoś na tym zarabia to jest "be". Jeśli wróży
                    za darmo - to się pieje na jego cześć.
                    Wygrane w lotto na podstawie przewidywania przeszłości? Bzdura.
                    Raczej przy kumulacje posiadając kapitał i wykluczając pewną ilość niemożliwych
                    kombinacji można wygrać. Plus oczywiście szczęście.
                    Istnieją tylko się nie ujawniają? Może jeszcze na tym forum? :D
                    Tak samo jak rozmawiają ze sobą tutaj wszyscy moi klienci? :D Ze statusu tchórza
                    i gościa każdy może. Obrażać na odległość też.
                    Nie mam zamiaru się kłócić. Nie mam zamiaru się zniżać do poziomu tego czegoś co
                    nazywasz forum.
                    Miłego dzionka wszystkich ala moherek czytający Fakt.

Gość portalu: xxx napisał(a):

> To ty jesteś w tym szambie i z tego szamba łapiesz klintów
                    > sprzedająć iluzje, żaden szanujący się ezoteryk nie podaje swojej
                    > strony www. na tym forum ,jak i nie występuje w jakimiś cyrku typu
                    > EZO,to że tu jesteś świadczy tylko o tym jakim jesteś Ty i twoi
                    > koledzy i koleżanka po fachu znawcami sztuki ezoterycznej,jak jesteś
                    > taki mocny to dlaczego jeszcze nie uruchomiłeś sobie pieniędzy
                    > LOTTO,niektórzy to potrafią ,ale oni tu nie reklamują się
                    • Gość: ja Re: Malo Wiarygodni IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.10, 18:30
                      masz rację Greg. nie warto zniżać się do poziomu tego czegoś co sie nazywa forum.
                    • Gość: xxx Re: Malo Wiarygodni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.10, 18:32
                      Jakoś bardzo uwielwiasz siedzenie w tym szambie,nawet gó... obraca
                      się tu w pieniądze
                      • Gość: gosc Re: Malo Wiarygodni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.10, 13:21
                        Ostatnio pojawila sie na forum Lilith znana szamanka, cos zaczyna sie sie jakby
                        wielki powrot!
                        • Gość: gosc Re: Malo Wiarygodni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.10, 23:07
                          Basza Albion rozsyla energie meilami i co wy na to, moze kase chce zarobic?
                          • Gość: ktos Re: Malo Wiarygodni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.10, 23:08
                            Niech moc switlistej wiary, czy czegos tam M Bucrdi i to jest to
                            Cota jej kryptonim
      • Gość: qqq Re: Malo Wiarygodni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.10, 16:56
        A kto dostał wpie... bo ciekawy jestem strasznie.
        Jak mu sie należało to bardzo dobrze :)))
        • Gość: gosc Re: Malo Wiarygodni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.10, 15:52
          Jasieniecki- co o nim sadzicie?
          • Gość: qqq Re: Malo Wiarygodni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.10, 20:00
            Przestrzegam przed K.J.
    • agrentowy4321 Re: Malo Wiarygodni 05.03.23, 04:04
      Niekiedy trzeba pochylić się nad wieloma aspektami
    • irona.sonata Re: Malo Wiarygodni 25.04.23, 13:21
      Raz tak a raz inaczej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka