monika.w11 17.03.04, 12:10 Szukam wróżki-tarocistki w Lublinie,prosze o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bubu76 Re: Wrózka-Lublin 18.03.04, 13:26 Na Starym Mieście, na ul. Złotej, przyjmuje Anna Marciniak tel. 502397412. Umówić się trzeba pod numerem stacjonarnym, ale go zgubiłam. Myslę, że jest niezła. Korzystałam z jej porad 2 razy. Dużo mówi o ludziach na podstawie zdjęć. Polecam Marzena Odpowiedz Link Zgłoś
kama.k Re: Wrózka-Lublin 22.03.04, 01:05 Moniko poszukaj kogoś innego albo się wstrzymaj.Byłam u niej i do tej pory nie mogę sobie tego wybaczyć.Doradziła mi po prostu jak...ehh szkoda słów a ja się głupia posłuchałam.Zastanawialam się wtedy nad wyborem...to czy tamto.Doradziła mi bardzo nietrafnie odradzajac z wielkim przekonaniem cos co jednak było o niebo lepsze.Przecierpiałam swoje a miało byc tak pieknie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kama.k Re: Wrózka-Lublin 22.03.04, 23:29 WITAM CIĘ!!! CZY MOGŁABYŚ DO MNIE NAPISAC CZY BYŁAS U NIEJ, JESLI TAK TO JAKIE WRAZENIA? JA UWAŻAM ZE Z NIEJ SYMPATYCZNA KOBIETA I NIEZŁY PSYCHOLOG ALE NIE MOGĘ SOBIE WYBACZYĆ ŻE POSŁUCHAŁAM JEJ RAD.CHCIAŁABYM WIEDZIEC JAK TO WYSZŁO U CIEBIE. POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
bubu76 Re: Wrózka-Lublin 25.03.04, 14:27 Kama Wydaje mi się, że bardzo mi pomogła w bardzo trudnym dla mnie momencie. Ale czy moje posunięcia w zwiazku z tym okazały sie słuszne ??? Po 3,5 roku ( zlekkim dystansem do spraw które jeszcze mimo wszystko trwają) myślę, że tak. Bardzo trafnie podsumowała mój kończący się związek, dała nadzieję na lepsze jutro, utwierdziła w moich podejrzeniach i przekonaniach. Dała parę ostrzeżeń na dalsze życie (niektóre z nich dopiero się realizują). Nie wiem dlaczego u Ciebie nie wyszła ta wizyta na dobre...Jak chcesz to zapraszam na priva. Marzena Odpowiedz Link Zgłoś
kama.k Re: Wrózka-Lublin 25.03.04, 18:32 Witam Cię!!! Bardzo chetnie bym z Tobą porozmawiała na privie ale nie wiem jak to zrobic? zalogowałam sie tu niedawno... Odpowiedz Link Zgłoś
bubu76 Re: Wrózka-Lublin 26.03.04, 12:42 mój adres mailowy bubu76@gazeta.pl i napisz do mnie ze swojej poczty na ten adres marzena Odpowiedz Link Zgłoś
leeloo7 Re: Wrózka-Lublin 23.03.04, 04:07 Polecam dobrego tarociste-jasnowidza Zbigniew Warda tel.0501-016-095. Odpowiedz Link Zgłoś