Dodaj do ulubionych

Lilith Black Moon VIP

06.08.10, 16:52
Witam
Czy ktoś korzystał z Lilith Black Moon z opcji VIP??
jakie były efekty?

Nie pytam tych którzy z Jej usług nie korzystali!!!!!!!!!!
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Lilith Black Moon VIP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.10, 23:53
      sprawdzisz i sam bedziesz pisal o NIEJ
      poczytaj, polecam Twojej uwadze
      • Gość: hmm Re: Lilith Black Moon VIP IP: *.adsl.inetia.pl 07.08.10, 01:22
        u jednych działa u jednych nie. przypadek ?
        • Gość: yui Re: Lilith Black Moon VIP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.10, 01:35
          nic nie działa!!
          • Gość: HAHAHA Re: Lilith Black Moon VIP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.11, 00:50
        • Gość: hmmm lili IP: *.adsl.inetia.pl 07.08.10, 09:32
          miałam na mysli ze bardziej nie działa niż działa:D
          • Gość: Marusia Re: lili IP: *.146.86.127.nat.umts.dynamic.eranet.pl 07.08.10, 20:36
            Powiem ,że u mnie Vip się ładnie udał i jestem bardo zadowolona . Mężczyzna
            którego pokochałam całym sercem , ale niestety z przyczym losowych , który
            zrezygnował ze związku ze mna wrócił po 3 tygodniach . Może nie od razu , ale
            jednak .
            • obvious Re: lili 07.08.10, 22:03
              mogłabym prosić o bezpośredni kontakt??
              awunia@wp.pl

pozdrawiam :)
            • obvious Re: lili 07.08.10, 22:06
              mogłabym prosić o bezpośredni kontakt do wymiany zdań?
              awunia@wp.pl

pozdrawiam :)
              • Gość: Marusia Re: lili IP: *.147.169.139.nat.umts.dynamic.eranet.pl 08.08.10, 10:16
                Aldona-tomaszyk@wp.pl
                • obvious Re: lili 08.08.10, 12:39
                  oj Marusia wyskakuje mi że takiego e-maila nie ma :(
                  • Gość: lena Re: lili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.10, 12:49
                    lenaszu@tlen.pl
                    tez jestem ciekawa
                    • Gość: Marusia Re: lili IP: *.147.169.139.nat.umts.dynamic.eranet.pl 08.08.10, 15:08
                      Oj przepraszam literówka Aldona-tomaczyk@wp.pl
                      • Gość: Marusia Re: Lilith Black Moon IP: *.147.169.139.nat.umts.dynamic.eranet.pl 08.08.10, 17:35
                        po prostu tu zamieszczę co też napisałam Pani bo nie mogę tak każdemu
                        odpisywać . Też i zwłaszcza teraz czas dla siebie też jest ważny

Hej :)

mam 34 lata i jakieś pół roku temu temu zaczęłam się spotykać z kilka lat
                        młodszym facetem. Ogólnie rzecz biorąc dobrze się dogadywaliśmy i wydawało mi
                        się, że jest ze mną tak szczęśliwy jak ja z nim. Jednak z czasem

(jakieś 2 miesiące później) coraz trudniejbyło przekonać go do kolejnego
                        spotkania, przestał odbierać telefony, zaczął się odemnie oddalać. Po 3
                        tygodniach wszystko się wyjaśniło, poznał inną kobietę. Nie mogłam się z tym
                        pogodzić,

bo wydawało mi się, że jestem kimś ważnym w jego życiu. Naprawdę mi na nim
                        zależało i chciałam z nim stworzyć poważny związek. Prosiłam go, żeby do mnie
                        wrócił, później błagałam, ale niczego nie mogłam wskórać. Powoli

zaczynałam tracić nadzieję, sama już nie wiedziałam co zrobic aby to
                        uratować.Zaczęłam się rozglądać w internecie za miłosnymi urokami . Najpierw
                        znalazłam się u Anubisa a potem u Marii ale niestety nic się nie powiodło .
                        Znalazłam w końu Lilith . Początkowo chciałam zrobić zwykły urok , ale jednak
                        skusił mnie rytuał vip . Po 3 tygodniach od dostania paczki około wrócił do
                        mnie skruszony i jesteśmu teraz razem .Jest bardzo szarmancki , dba o moje
                        uczucia , o mój komfort . Często mówi mi ,że zrozumiał ,że tylko ze mna jest
                        szczęśliwy . Kocham go nad życie . Nigdy nie będę żałować tej decyzji . To chyba
                        wszystko co mogłabym napisać .

pozrowienia

• Gość: idiota Re: Lilith Black Moon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.11, 23:20
                          lil pocałujesz mnie??
        • Gość: bubu Re: Lilith Black Moon VIP IP: *.icpnet.pl 29.03.12, 03:18
          u jednych działa a u jednuch nie to proste nawet logiczne i tak mówi statystyka ze zawsze za iles par ludzie do siebie wracaja i to nie za żadną przyczyną rtuału
      • Gość: bini Re: Lilith Black Moon VIP IP: *.icpnet.pl 29.03.12, 03:16
        zapewniam wszystkich którzy brali u niej rytuał nawet 2 razy niestety niezadziałał!
    • Gość: Marusia Re: Lilith Black Moon IP: *.147.169.139.nat.umts.dynamic.eranet.pl 08.08.10, 20:11
      Przepraszam ,ale widzę ,że na tym forum nawet odezwać się nie można .
      Przestańcie wy " wróżbici stąd " patrzeć przez swój pryzmat i przeszkadzać w
      rozmowach komuś kto klientką jest .Wczoraj ledwo dałam e-mail juz dwie oferty
      pomocy od was . Nie dziękuję i proszę moderatora o kasację mojego e-maila . A
      tym naciągaczom z tego forum należałaby się porządna nauczka . Dziwię się ,a
      właściwie już się nie dziwię ,że ktokolwiek zgłasza się do was z problemami czy
      po wróżbę . Macie ludzi za idiotów którzy wam uwierzą . Czytajac wasze wypociny
      widzę ,że jesteście tu tylko dla reklamy naciągacze . Uczciwe osoby takiej
      reklamy nie potrzebuja dlatego pewnie ich nie ma i dlateog też nic ciekawego na
      temat wróżbiarstwa nikt tu nie pisze . Pozdrawiam i życzę udanego naciągania .
      • obvious Re: Lilith Black Moon 08.08.10, 20:33
        kurde pisałam .. do tych którzy z LILITH mieli coś wspólnego
        Twoja sprawa czy wierzysz czy nie.
        Jeśli skorzystałaś z Jej usług i się nie udało - napisz
        Jeśli korzystałaś i się udało - napisz
        Jeśli nie jesteś/byłaś Jej klientką to proszę się nie odzywać! :)
        pozdrawiam
        • Gość: katie Re: Lilith Black Moon IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.10, 22:53
          no u mnie się nie udało
          • obvious Re: Lilith Black Moon 09.08.10, 00:05
            a brałaś VIP czy zwykły?
            • Gość: ktos Re: Lilith Black Moon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.10, 00:26
              Koleżanko pytająca.....
              Sprawdzisz na własnej skórze i zobaczysz, moim zdaniem szkoda pieniędzy, ale
              przekonaj się sama na własnej kieszeni i nerwach i po jakimś czasie zrozumiesz
              co znaczy naciąganie łatwowiernych ludzi.
              • Gość: gebo od lucyfera Re: Lilith Black Moon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.11, 23:17
                otóż to a ona dalej pracuje zróbmy coś
            • Gość: gebo od lucyfera Re: Lilith Black Moon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.11, 23:18
              lil pilnuj interesu
          • Gość: katie Re: Lilith Black Moon IP: *.adsl.inetia.pl 09.08.10, 10:45
            mialam zwykły. tak jak cała reszta ludzi...im tez nie wyszło.
            po prostu ta pani idzie na ilość a nie jakość
            • Gość: obvious Re: Lilith Black Moon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.10, 13:06
              z tym że w VIP jest 100% pewności :P
              więc bardziej pytam o Jej zdolności
              • Gość: katie Re: Lilith Black Moon IP: *.adsl.inetia.pl 09.08.10, 13:35
                nigdy nie ma się 100% pewności. pozatym, znam kilka osób u których VIP nie wyszedł.
                • Gość: obvious Re: Lilith Black Moon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.10, 14:27
                  hmm to nie jest dobrze.
                  jakieś namiary - lub czy mogłyby te osoby coś tu naskrobać
                  Lilith pisała że VIP to 100% pewności
                  pozdrawiam
                  • Gość: dexter Re: Lilith Black Moon IP: 212.183.140.* 09.08.10, 14:37
                    prawie wszyscy mieli pozakladane konta email tylko do tego typu korespondencji,potem kontakt sie
                    urwal.powie ze Lilka namawiala na dodatkowe ryty po 600zl tylko zeby kase zgarniac,ja tez mialem
                    100%pewnosci.daj sobie spokoj.przejdzie samo.a ona to naciagara
                    • Gość: katie Re: Lilith Black Moon IP: *.adsl.inetia.pl 09.08.10, 15:02
                      lilka ryty powtarzała. i nie brala dodatkowo kasy. ale i tak g**** wysz\ło.
                      • Gość: Dexter Re: Lilith Black Moon IP: 212.183.140.* 09.08.10, 15:19
                        tak,ale potem co niektorym proponowala wzmocnienia za 600;)
                        • Gość: nikt Re: Lilith Black Moon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.10, 15:31
                          oraz głośno było póżniej na forum, coś chyba nam Lilka się uaktywnia
                          A długo była cisza
                    • doora40i4 Re: Lilith Black Moon 18.08.13, 09:26
                      Tutaj na czarnych to prawie 90 procent to klony Lilith BM To się zgadza. Stąd moje pytanie czy znacie kogoś kto dobrze rozkłada karty?

Nie chodzi o to, że naopowiada mi miłe rzeczy. Ma być wiarygodna po prostu

Gość portalu: dexter napisał(a):

> prawie wszyscy mieli pozakladane konta email tylko do tego typu korespondencji,
                      > potem kontakt sie
                      > urwal.powie ze Lilka namawiala na dodatkowe ryty po 600zl tylko zeby kase zgarn
                      > iac,ja tez mialem
                      > 100%pewnosci.daj sobie spokoj.przejdzie samo.a ona to naciagara
                      • Gość: ada Re: Lilith Black Moon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.13, 23:52
                        ja korzystałam z usług kobietymag. większość się sprawdziło.namiar na nią to kobietamag@interia.pl
              • Gość: dexter Re: Lilith Black Moon IP: 212.183.140.* 09.08.10, 14:04
                U u mnie i ok 10osobom g wyszlo.2os w tym czasie mialy vipa,jednej nic nie ruszylo.2niby tak,ale po kilku
                tyg i tak ja zostawil wiec to byl przypadek.Tak Liluniu PRZYPADEK
                • Gość: Sprawiedliwość Re: Lilith Black Moon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.10, 16:06
                  Ja przeciwko niej wniosłam sprawę do sądu, proszę może wy również
                  się dołączycie?! Przecież to co ona robi z ludźmi musi się w końcu
                  skończyć! Potrzebuję kontaktu do ludzi od ktorych wyłudziła
                  pieniądze i zniszczyła im życie, poczucie własnej godności, dała
                  złudną nadzieje... Ludzie, ktos musi sie jej przeciwstawić, a
                  wierzcie mi, ona jest najmocniejsza tylko w gębie... miałam już z
                  nią do czynienia! i w swojej miejscowości jest dość dobrze znana
                  jako awanturnica.. to tylko cwana naciągaczka żerująca na ludzkim
                  nieszczęściu!
                  • Gość: gosc Re: Lilith Black Moon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.10, 16:12
                    oj bedzie ciekawia, ona ma pomocnikow grega i laguza.
                    to jakby dwa wilki i ponoc maja wielka moc.
                    • Gość: ]]]]]] Re: Lilith Black Moon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.10, 21:56
                      Nie warto.Jeśli ryt Ci wyjdzie nie wyobrażasz sobie ile jest od tego
                      problemów.Początkowo jest pięknie, potem są prawdziwe "uroki" rytuałów.Nie
                      polecam nikomu.Rytuały istnieją, owszem, ale należy z nich korzystać u osób,
                      które potrafią zmienić rzeczywistość przez siebie, nie korzystanie z jakichś
                      tajemnych moc.Nie jestem nawiedzona, wiem, co mówię.
                      • Gość: ]]]]]]]]]]]]]]]]]] Re: Lilith Black Moon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.10, 22:02
                        prawda!!!!!!!!!!!!
                        • Gość: hanka Re: Lilith Black Moon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.10, 22:18
                          SCIEMa
                      • Gość: obvi Re: Lilith Black Moon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.10, 14:48
                        no dobra a jakie ryty wychodzą? :>
                        konsekwencje konsekwencjami - są i będą
                        • Gość: ]]]]]]]]]]] Re: Lilith Black Moon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.10, 15:06
                          Głupie pytanie.Jak komuś ma nie wyjść to i VIP nie pomoże.Poza tym trudno, żeby
                          wyszły jak ktoś ich nie robi albo robi 100 na raz, trudno oczekiwać, że wyjdą.
                          • Gość: obvi Re: Lilith Black Moon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.10, 15:23
                            dla laików pytanie nie głupie:P
                            • Gość: ]]]]]]]]]]]]] Re: Lilith Black Moon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.10, 15:24
                              Powiem Ci tak jak musisz koniecznie korzystać z rytów zamów zwykły.Jeśli zwykły
                              nic nie da VIP też nie, stracisz tylko masę czasu i pieniędzy.
                              • Gość: obvi Re: Lilith Black Moon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.10, 15:31
                                a zdarza się że ryty Lilith działają - tak naprawdę widać że to rytu zasługa??
                                • Gość: ]]]]]]]]]] Re: Lilith Black Moon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.10, 15:38
                                  Tak, ale nie warto.Mnie wyszło, a skończyło się na tym, że musiałam odczynić, bo
                                  mężczyzna zaczął świrować.Straciłam tylko czas, pieniądze i nerwy.
                                  • Gość: obvi Re: Lilith Black Moon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.10, 15:39
                                    świrować to znaczy?
                                    mniej więcej?

jeśli wolisz kontakt e-mail, podawałam: awunia@wp.pl
                                    • Gość: ]]]]]]]]]] Re: Lilith Black Moon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.10, 15:48
                                      Rozszczepienie osobowości, jednego dnia kochał, drugiego chciał by mnie udusić,
                                      poważne problemy ze zdrowiem.Kiedyś też szukałam pomocy i pisałam na gazecie,
                                      miałam zalogowany nick, zachwalałam.Z perspektywy czasu piszę nie warto, nie
                                      jestem nawiedzona, nie jestem przesadnie religijna itp.Śmiałam się z ludzi,
                                      którzy pisali czym to grozi, teraz wiem, że mieli rację.Poszukaj jakiejś
                                      szeptunki, one korzystają z dobrych mocy.
                                      • Gość: Kamilka Re: Lilith Black Moon IP: *.147.47.4.nat.umts.dynamic.eranet.pl 10.08.10, 16:00
                                        A moge spytac jak wygladalo odczynianie? czy tez Lilith zdejmowala
                                        ryt czy moze ktos inny? i jak jest teraz tzn czy macie jakis kolwiek
                                        kontkat czy po odczynieniu juz wszystko sie urwalo?
                                        • Gość: Kamilka Re: Lilith Black Moon IP: *.147.47.4.nat.umts.dynamic.eranet.pl 10.08.10, 16:07
                                          Zapomnialam we wczesniejszym poscie spytac jeszcze o cos co mnie
                                          nurtuje... Tzn po jakim czasie zadzialal rytual bo wydaje mi sie ze
                                          trzy miesiace czekania to mocno naciagana teoria ;/ i jeszcze jezeli
                                          moge sie dowiedziec ile w takim razie trwalo szczescie jak juz sie
                                          udal rytual? oczywiscie zdaje sobie sprawe ze nieporownywalnie
                                          krotko do tego dymu ktory byl potem ale tak z ciekawosci jesli
                                          mozna ;)?
                                          przepraszam za dociekliwosc
                                          • Gość: ]]]]]]]]]]]] Re: Lilith Black Moon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.10, 16:09
                                            Ryt zadziałał w 2 tygodnie.Uważam, że jak do miesiąca nie zadziała nie ma na co
                                            czekać i wierzyć w brednie, że na 100% będzie dobrze.Znam takich, co czekali po
                                            rok, bo już za chwilę, za moment.Dwa miesiące.
                                            • Gość: Kamilka Re: Lilith Black Moon IP: *.147.47.4.nat.umts.dynamic.eranet.pl 10.08.10, 16:24
                                              Ciesze sie ze wyszlas z tego calo :) No i rowniez z tego ze udalo
                                              wam sie utrzymac jakas normalna relacje i kontakt bo wiele sie czyta
                                              ze po wszystkim to juz tylko nienawisc zostaje albo w ogole zupelnie
                                              nic ;/ W kazdym badz razie w swoim imieniu dziekuje ze
                                              odpowiedzialas na pytania i udzielilas sie na forum bo to napewno
                                              cenna przestroga dla niektorych :)
                                              pozdrawiam cieplo
                                              • Gość: ]]]]]]]]]]] Re: Lilith Black Moon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.10, 16:33
                                                Dwa miesiące było idealnie, natomiast kolejne były nieustanną walką i huśtawką
                                                nastrojów.Straciłam 4 stówy, więc nie tak dużo, ale nerwów i niepewności nie da
                                                się wycenić.Szczerze wam radzę korzystajcie z szeptunek-jeśli już z kogoś
                                                musicie.Lilith powinna być specjalistą od marketingu, sprzeda wam każdą bajkę,
                                                będzie mówić, że już za chwilę, za moment, będzie proponować VIPY.Bez sensu.Też
                                                się kiedyś śmiałam z ludzi, którzy pisali, że to zło i będą problemy.Dziś wiem,
                                                że mieli rację.
                                                • Gość: Kamilka Re: Lilith Black Moon IP: *.147.47.4.nat.umts.dynamic.eranet.pl 10.08.10, 17:10
                                                  A ja jeszcze jezeli moge jedno pytanie bo dawno tu chyba nie bylo na
                                                  forum osoby ktorej by sie moze nie tyle udal ryt co zadzialal - czy
                                                  faktycznie facet po rycie jest zaslepiony? nie widzi innych kobiet?
                                                  jest uległy ? w takim sensie pantoflarzowym, niedozniesienia? bez
                                                  wlasnego zdania?
                                                  • Gość: ]]]]]]]]]]]]] Re: Lilith Black Moon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.10, 17:47
                                                    Nie.Nieprawdą jest, że mężczyzna po rycie nie zdradzi, nie odejdzie do innej
                                                    itp.Tak naprawdę mężczyzna wie, że nie chce z Tobą być, ale coś mu każe.Dlatego
                                                    to bez sensu, bo jego prawdziwe zdanie daje o sobie znać i w efekcie są
                                                    problemy(skoki nastrojów itd.)Radzę korzystać z szeptunek, bo nie ściągną nic
                                                    złego.Poza tym pomagają wtedy, kiedy widzą, że ludzie do siebie pasują i powinni
                                                    być ze sobą, a nie tak, jak bywało, że dziunia sobie wymyśliła, że chce odbić
                                                    męża kobiecie, idzie i ma.
                                        • Gość: ]]]]]]]]]]]]] Re: Lilith Black Moon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.10, 16:08
                                          Trwało jeden dzień, nie, nie u Lilith, ona olewa swoich klientów jak stają się
                                          dla niej niewygodni albo już zapłacili.Usłyszałam tylko, że niezłego bigosu
                                          sobie narobiłam i całe szczęście, że się zgłosiłam, bo było naprawdę
                                          niewesoło.Polecam szeptunki, one przynajmniej nic na was nie ściągną:)Kontakt
                                          mamy i jest lepszy niż w czasie rytu, bo jest sobą i nic nim nie steruje.
                                          • Gość: obvi Re: Lilith Black Moon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.10, 18:24
                                            ok, czyli okazało się że działają (może nie do końca tak jak tego oczekujemy..)
                                            ale co się stało, że tyle osób mówi, że to ściema?
                                            nie robi wszystkich rytów czy jak?
                                            • Gość: ]]]]]]]]]]] Re: Lilith Black Moon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.10, 18:34
                                              Nie robi albo robi np. 100 za jednym posiedzeniem.Poza tym nie każdemu wyjdzie i
                                              to jest z góry wiadome.Jeśli ktoś jest silny psychicznie albo kocha kogoś
                                              szczerze nie rozdzieli się go z tą osobą.Może chwilowo będzie z wami, ale i tak
                                              wybierze żonę/partnerkę.Jeśli osoby się kochają zachęcam do wizyty u szeptunki,
                                              ona pomoże, jeśli zaś ktoś kieruje się swoim chciejstwem niech sobie da spokój,
                                              bo nic z tego nie będzie.Może ryt zadziała, ale nie będzie to związek, jaki
                                              sobie wyobrażacie.
                                              • Gość: [[[[[[[[[[[[[[[[[[ Re: Lilith Black Moon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.10, 19:09
                                                Po pierwsze Lilith nie sprawdza sprawy, którą bierze tylko w ciemno bierze
                                                wciska kit, że będzie dobrze a nawet bardzo dobrze i się na tym przejechałam
                                                straciłam na szczęście nie dużo byłam u innego ezoteryka i za nim cokolwiek miał
                                                robić to sprawdził, czy może zrobić i położył karty i stwierdził, że nie
                                                jesteśmy sobie przeznaczeni i odmówił mi wykonania magii i mnie odesłał a na
                                                dodatek jego ekspertyza wyczytana z kart się sprawdziła i dzięki temu nie
                                                zapłaciłam nic a się przekonałam, że ten Pan mi oczy otworzył za darmo bez
                                                płacenia bo za karty nie wziął nic tylko mnie odesłał.
                                                • Gość: Kamilka Re: Lilith Black Moon IP: *.147.47.4.nat.umts.dynamic.eranet.pl 10.08.10, 19:14
                                                  No wlasnie osoby wykonujace ryty obiecuja gruszki na wierzbie, ze
                                                  bedzie wierny, zapatrzony i zakochany a tak naprawde dziala sztuczna
                                                  smycz jak widac ;/ moze faktycznie lepiej nie igrac z
                                                  przeznaczeniem... albo wspomoc sie rytualami ogolnie przyciagajacymi
                                                  milosc czyli takimi ktore postawia na naszej drodze tego jedynego a
                                                  nie tego ktory sie jedynym na dany moment wydaje...
                                                  Pozdrawiam ciepło i jeszcze raz dziekuje ze sie z nami podzielilas
                                                  swoimi spostrzezeniami. Nie wiem jak innym ale mi one daly bardzo
                                                  bardzo do myslenia
                                                  • Gość: [[[[[[[[[[[[[[[[[[ Re: Lilith Black Moon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.10, 19:18
                                                    Bo taka jest prawda ten Pan mi powiedział jak takie sprawy wyglądają i tak
                                                    naprawdę kiedy działa prawdziwa magia miłosna a kiedy nie, on zawsze sprawdza
                                                    daną sprawę i stawia diagnozę jakie są szanse albo tych szans nie ma, jak ktoś
                                                    chce mogę zostawić emaila do siebie i dać namiary na tą osobę podczas kontaktu
                                                    ściśle prywatnego.
                                                  • Gość: lena Re: Lilith Black Moon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.10, 19:20
                                                    lenaszu#tlen.pl
                                                    Mozesz mi wyslac namiary.
                                                  • Gość: lena Re: Lilith Black Moon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.10, 19:21
                                                    lenaszu@tlen.pl
                                                    Oczywisci literowka.
                                                  • Gość: [[[[[[[[[[[[[[[[[[ Re: Lilith Black Moon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.10, 19:35
                                                    Lena wysłałam emaila, odbierz.
                                                  • Gość: obvi Re: Lilith Black Moon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.10, 19:51
                                                    awunia@wp.pl również proszę...
                                                  • Gość: obvi Re: Lilith Black Moon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.10, 20:04
                                                    nic nie doszło :(
                                                  • Gość: gosc Re: Lilith Black Moon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.10, 20:07
                                                    Pewnie myślisz o Stanie, lub o Laguzie?
                                                  • Gość: [[[[[[[[[[[[[[[[[[ Re: Lilith Black Moon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.10, 20:09
                                                    Puściłam Ci emaila, doszedł?
                                                  • Gość: arwena Re: Lilith Black Moon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.10, 21:31
                                                    Ja tez poporsze o kontakt do tego Pana jezeli mozna
                                                    moj mail to arwena1986@o2.pl
                                                  • Gość: ]]]]]]]]]]]]]]]]] Re: Lilith Black Moon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.10, 21:35
                                                    To, co jest pisane od godziny 19 nie jest mojego autorstwa i nie biorę za to
                                                    odpowiedzialności.Ktoś sobie wziął nick podobny do mojego.
                                                  • Gość: [[[[[[[[[[[[[[[[[ Re: Lilith Black Moon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.10, 21:57
                                                    Arwena wysłałam email.
                                                  • Gość: Koli Re: Lilith Black Moon IP: *.infocoig.pl 11.08.10, 10:21
                                                    stysz@interia.eu- ja też poprosze o namiary do tego pana. dziękuje
                                                  • Gość: kathie Re: Lilith Black Moon IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.10, 10:59
                                                    o widze że wszystkie stare nicki się ujawniają:D
                                                  • Gość: ds Re: Lilith Black Moon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.10, 11:03
                                                    i znowu ktos sam bedzie chwalic niby sprawdzona osobe, a tak naprawde samego
                                                    siebie, kiedys Lilka pisala sama ze soba, no i Algiz, a teraz moze Laguzowi sie
                                                    nudzi i rzeczywisci moze nawet i Greg.
                                                    Czuje tu jednak kryptoreklame.
                                                  • Gość: gebo od lucyfera Re: Lilith Black Moon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.11, 23:19
                                                    Tak jest.
                                                  • Gość: wiwa Re: Lilith Black Moon IP: *.icpnet.pl 31.07.11, 14:19
                                                    proszę mi wysłac namiary do tego wróża o którym piszesz
                                                  • Gość: K Re: Lilith Black Moon IP: *.ip.netia.com.pl 14.08.13, 11:15
                                                    witam,

proszę o namiar do tego Pana.
                                                    princessa2000@wp.pl
                                            • Gość: MĄŻ Re: Lilith Black Moon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.11, 00:44
                                              BO TO JEST ŚCIEMA JEJ ZALEŻY NA POCISKU BO POTRZEBA JEJ POCISKU;....
                                      • Gość: hello Re: Lilith Black Moon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.11, 23:23
                                        wycw...iłaś się... niczym się nie sugeruj jutro Cię zamykamy....
                  • Gość: violetta Re: Lilith Black Moon IP: *.fbx.proxad.net 09.03.14, 09:27
                    Sprawiedliwość, jestem z tobą całym sercem. Jest dokładnie tak jak piszesz, na wsi poprzekupywała albo zakrzyczała ludzi, ale to niewiele pomogło, jak się rozmawiało z nimi w cztery oczy. Ona nawet w gębie nie jest mocna, bo jej dialogi są na poziomie cwaniary z poprawczaka która nie ma szacunku do nikogo! Jej dni oszukańczej działalności są już policzone!!!
          • Gość: co za negatyw Re: Lilith Black Moon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.11, 00:48
            WYSTARCZY DAĆ JEJ TROCHĘ POCISKU I JUŻ JEST LEPSZA A WIECIE CZEMU BO "JESTEM IDELANA"!!!! CO ZA pocisk!!!
      • Gość: idiota Re: Lilith Black Moon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.11, 23:20
        lil idiotka
    • Gość: gosc Re: Marusia jesteś facetem czy kobietą pytam bo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.10, 18:49
      W aspekcie Aldony i innych...
      Jest kilka ugrupowań...
      Lilki, Algiza i innych mniej znanych, to całe poradnictwo!
    • Gość: obvi Re: Marusia jesteś facetem czy kobietą pytam bo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.10, 19:21
      eee ALDONA to męskie imie?
    • Gość: Gebo z Lucyfera Re: Lilith Black Moon VIP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.11, 23:12
      w zasadzie to żeńska sefirot płaczu i problemów.
      • Gość: Gebo z Lucyfera Re: Lilith Black Moon VIP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.11, 23:13
        czyli chodzi oto żeby przychodzili do niej ludzie z problemami...

lil to nimfomanka....
    • Gość: Gebo z Lucyfera Re: Lilith Black Moon VIP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.11, 23:15
      od razu widać co to za osoba.... a pisze się sefiro
    • Gość: Gebo od lucyferka Re: Lilith Black Moon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.11, 23:16
      w pełni się zgadzam nie jest pani jak ona.

to nimfomanka
      • Gość: violetta Re: Lilith Black Moon IP: *.fbx.proxad.net 10.03.14, 06:15
        Gebo, dobrze pisesz, Lilith 666 black moon to nimfomanka i ladacznica! Za pieniądze ukradzione klientom sprasza sobie kolesi na libacje, żeni im kiciory, że ona niby jest jakimś tam kimś, ale nie wiadomo kim, bo każdemu innemu mówi co innego, z zakonu Phosphorusa, o którym w rzeczywistości nie ma pojęcia, bo kilka osób w polsce mających jakie kolwiek pojęcie o lucyferianiźmie wypowiadało się o niej wyjątkowo źle! Bazując na paru tłumaczeniach fragmentów Michaela Forda ta nachalna nimfomanka uzurpuje sobie prawa do jakiegoś wymyślonego przez nią zakonu, do którego wprowadza wiejskich metalowców inicjując ich własną dupą. Mój detektyw mało nie puścił pawia, jak ta ladacznica proponowała mu wejście do tego zakonu bezpośrednio przez jej obleśne zapasione dziursko! Nawet zażądał ode mnie dopłaty za usługę, bo kosztowało go to niemałą utratę godności osobistej. W normalnych warunkach on by nawet nie rozmawiał z kimś takim, ale w ramach pracy musiał się poświęcić, żeby zdobyć dla mnie wiele cennych informacji. Bardzo dziwię się tym młodym chłopcom, dwudziesto dwudziesto paro letnim, którzy nie wstydzą się pokazywać publicznie z takim potworem... Musiała im nieźle zryć beret, ale na szczęście większość z nich po paru miesiącach ucieka jak najdalej od pasożyta energetycznego, bo zaczynają łapać o co w tym wszystkim chodzi...
        • schat7 Re: Lilith Black Moon 18.09.14, 14:00
          violetta,
          podaj jakiś kontakt do siebie, potrzebuje informacji o tej Lilith Black Moon,
          to poważna sprawa
          • 9123g Re: Lilith Black Moon 06.10.14, 12:24
            Rowniez prosze o kontakt.
            Chetnie przystapie do pozwu zbiorowego itp
    • Gość: Hej Re: Lilith Black Moon VIP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.11, 00:14
      Żeby z tego korzystać trzeba być idiotą
      • Gość: ? Re: Lilith Black Moon VIP IP: *.play-internet.pl 20.04.11, 14:45
        O co tu chodzi z tą Lilith? może ktoś w skrócie uswadomić?
        Skorzystać z jej usługi czy nie? ma ktoś jakieś doświadczenie w kontaktach z nią?
    • Gość: JAJA Re: Lilith Black Moon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.11, 00:49
      zAMYKAĆ
    • Gość: aaa Re: Lilith Black Moon VIP IP: *.jmdi.pl 05.06.11, 12:44
      podbijam temat

kto miał efekty??
      • Gość: pewien facet Re: Lilith Black Moon VIP IP: *.adsl.inetia.pl 05.06.11, 13:02
        Zerowe nie licząc wydanych pieniędzy.
        • Gość: ja Re: Lilith Black Moon VIP IP: *.xdsl.centertel.pl 05.06.11, 21:54
          szkoda zachodu!!!
          • Gość: Fajny Facet. Re: Lilith Black Moon VIP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.11, 22:39
            lepiej zrobić samemu.
            • Gość: iwka1111 Re: Lilith Black Moon VIP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.11, 15:23
              ale jak samemu ..
            • Gość: Fajny Facet. Re: Lilith Black Moon VIP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.11, 15:45
              Rytuały miłosne

Rytuał na przywołanie miłości

Różową i zieloną świecę ustaw na tle lustra, tak, ażeby odbijały się w całości. Róż i zieleń to kolory Wenus, bogini miłości. Odpowiednikiem Wenus jest egipska bogini Izis, która prawdopodobnie jest tą samą osobą. Następnie musimy mieć metal bogini, a jest nim miedź, może to być miedziana moneta lub bransoleta. Do tego postarajmy się o kwiat róży, oczywiście w kolorze czerwonym. Kwiat róży symbolizuje odnowę miłości, chroni istniejące uczucia, ma także moc przyciągania nowego i niezwykłego uczucia. Świece należy zapalić, pomiędzy świecami a lustrem położyć miedziany przedmiot i kwiat róży. Następnie przeglądając się w lustrze i jednocześnie wizualizując ukochaną, wymarzoną osobę, należy sześciokrotnie wymówić ten wierszyk:

O Izis, piękna pani, ty miłością władasz

Za sprawą Amora w ludzkie serca ją wkładasz.

Spraw, by miłość mnie dotknęła,

Swym urokiem mnie objęła.

O Izis nieziemska, ześlij mi miłego,

Obym czekać nie miała roku całego.

Niechaj tak się stanie.

Oglądając w lustrze swój wizerunek, czekaj aż świeczki wypalą się do końca. Myśl, że zasługujesz na dobrego i czułego partnera lub partnerkę. Ten rytuał jest dobry i dla panów i dla pań. Ważne jest, aby lustro, należało tylko do was, oby to nie było jakieś stare zwierciadło, które nie wiadomo do kogo należało. Nie znając jego energii, nie możemy ryzykować, gdyż czary mogą obrócić się przeciwko nam. Ponadto musimy wchodzić z dobrymi intencjami, ta osoba o której marzymy ma być przysłana przez dobry los.

Gdy świeczki dopalą się do końca, weźmy kwiat róży w swoje dłonie, rozsypmy płatki i zasuszmy je. A miedzianą rzecz nośmy przy sobie do czasu, gdy spotkamy swoją drugą połówkę i wierzcie mi, stanie się to w najmniej spodziewanym momencie.

Niektórzy z nas są sami i marzą o wielkiej miłości, ale inni mają już swoich partnerów, z tym, że pomiędzy nimi nie ma dawnej ekscytacji, miłość przywiędła i przygasła. Oto rytuał na jej odnowę.Staramy się, aby ten wieczór był niezwykły, dekorujemy nasze mieszkanie, stawiamy dużo czerwonych i zielonych świec, aby swoim płomieniem wprowadziły odrobinę magii. Ubieramy się w kolorach czerwonych lub różowych, bielizna w kolorach zieleni. Stół nakrywany zieloną serwetą, ale kładziemy czerwone serwetki. Oprócz ulubionych potraw musimy przyrządzić magiczny proszek, którego szczyptę dodamy do wina lub soku.

Do jego przygotowania potrzebujesz kilka liści bazylii, zasuszone płatki jednej róży, 5 goździków i łyżeczkę cynamonu. To wszystko ucieramy na proszek, następnie zamykamy w szczelnym, szklanym pojemniku, może to być słoiczek. Utartą miksturę dobrze dodać do czerwonego wina, oczywiście, tak aby ukochana osoba niczego nie zauważyła.

Ponadto należy zmieszać po trzy krople olejku różanego, jaśminowego i sandałowego, wlać do miseczki z odrobiną wody i podgrzać. Zanieść do sypialni i umieścić w pobliżu łóżka, pod poduszki włożyć po czerwonej róży. I tu zachować tajemnicę, po jakimś czasie u swoich partnerów zauważycie pozytywne zmiany. Proszek można wykorzystać w całości, już po andrzejkowym wieczorze nabierze szczególnej mocy.

Te rytuały możemy powtarzać w ciągu całego roku, pamiętajmy jednak, by robić je przy przybywającym księżycu, który pomaga magii zyskiwania.

Ubywający zaś księżyc dobry jest do magii rozstawania się, chociażby z niechcianym brzuszkiem lub sadełkiem na bioderkach.

Magia i czar andrzejkowego wieczoru nie ogranicza się tylko do wróżb miłosnych, możemy prognozować rok następny, jaki będzie, jak wyglądać będzie nasza kariera i finanse.

Samotne serca

To bardzo silne czary. Nie wolno jednak tym sposobem próbować odzyskać dawnego kochanka, jeśli jego uczucie do nas już wygasło. Pamiętaj, manipulacja ludźmi i zdarzeniami nigdy nie popłaca i zawsze mści się w taki lub inny sposób. Nie nadużywaj magii.

Weź rubin lub czerwony jaspis - to kamienie miłości i namiętności.

Rytuał może się odbywać o dowolnej porze dnia i nocy. Ale ważne, aby była to ta pora, kiedy przybywa Księżyca lub właśnie jest on w pełni.

Dobrze jeśli wieje południowy ciepły wiatr, który najbardziej sprzyja tworzeniu uczuć.

Zapisz na białej, czystej kartce papieru czerwonym atramentem to starodawne zaklęcie:

"Za trzy dni i noce trzy,

O tej godzinie przybądź.

Miłości przybądź na moje

wezwanie,

Przybądź w czerwieni

i bursztynu płomieni,

Przybądź w wezbranej

pełni nocy,

Przybądź w cichej

porze oczekiwania,

Za trzy dni i noce trzy,

O tej godzinie,

Na moje wezwanie, przybądź".

Trzymając kartkę i kamień w ręku, spróbuj wyobrazić sobie ogień, który pełza po kamieniu, rozgrzewając jego ducha i moc zarazem. Odczytaj zaklęcie na głos. Następnie włóż kartkę razem z kamieniem do szkatułki i zostaw na pełny cykl Księżyca - wtedy w twoje życie wkroczy wielka miłość.

Recepty na miłość

Jeśli mężczyzna, na którym Ci zależy, zamierza spędzić wieczór walentynkowy bez Ciebie, spróbuj wzbudzić jego miłość za pomocą magii.

Na rozbudzenie miłości sposób pierwszy

Stół przykryj obrusem, zapal świecę, połóż na obrusie gałązkę lawendy lub też postaw naczynko z olejkiem lawendowym czy przygotowaną przez siebie mieszanką zapachową, przygotuj lusterko. Rozbierz się do naga, rozpuść włosy. Do prawej ręki weź kubek mleka, do lewej - łyżkę miodu. Miód zjedz, przeczytaj zaklęcie: "Matka mnie urodziła. Pszczoła miód przyniosła. Krowa mleko dała. Jak miód jest słodki, tak niech stanę się słudze Bożemu (imię) słodka. Jak człowiek nie może żyć bez mleka, tak niech sługa Boży (imię) nie może beze mnie ani żyć, ani być. Słowo - zamek, klucz - język. Amen."

Wypij mleko, patrząc przy tym w lustro. Następnie wypowiedz to samo zaklęcie jeszcze raz.

Na rozbudzenie miłości sposób drugi

Stół przykryj obrusem. Przygotuj lawendę lub mieszankę zapachową. O północy postaw na stole fotografię ukochanego, za nią umieść cienką świecę cerkiewną. Na białej kartce papieru, przy świetle świecy, napisz atramentem słowa: "Położę się ja, służebnica Boża (imię), pomodliwszy się, na cztery strony świata przeżegnawszy się. Nie będę spać do świtu, do ranka nie zmrużę oczu, a będę smucić się i tęsknić za sługą Bożym (imię). Ty, smutku mój, idź ku mojemu wybrańcowi, stań u jego wezgłowia, wyszepcz mu słowa miłosne, aby myślał tylko o mnie i we śnie, i na jawie. Podsuń mu tylko jedno marzenie - jak pieścić i obejmować służebnicę Bożą (imię), jak myśleć o niej w nocy - północy, podczas dnia - południa, w każdej godzinie i każdej minucie!" Kartkę zapal od płomienia świecy, przesuń ją nad fotografią i powiedz głośno:

"Co nad głową przejdzie - niech w głowę wejdzie. Jak za plecami się zapali - tak serce gorące sługi Bożego (imię) się rozpali."

Popiół ze spalonej kartki rozsyp na wietrze. Fotografię włóż pod poduszkę, wizerunkiem do dołu, a rano sprzątnij ją tak, żeby nikt nie widział, i nie patrz na nią przez siedem dni. (Ten ostatni warunek może być trudny do spełnienia - jest jednak konieczny!)

Na umocnienie miłości sposób pierwszy

A jeśli walentynkowy wieczór zamierzasz spędzić wraz z ukochanym? Cóż, oznacza to, że magia miłosna nie jest już Wam do niczego potrzebna. Chyba że chcesz umocnić uczucie ukochanego do Ciebie. Możesz wówczas spróbować zrobić to w następujący sposób.

Podczas tańca przytul się do swojego partnera i patrząc mu głęboko w oczy, wypowiedz trzykrotnie słowa: "Adam i Ewa zgrzeszyli, dzieci spłodzili, bo nawzajem się kochali. Tak i ty będziesz mnie kochał. Amen".

Na umocnienie miłości sposób drugi

Możesz też zaczarować wino lub koktajl, którym poczęstujesz lubego. Nad trunkiem wypowiedz zaklęcie: "Anioły niebieskie, siły nieziemskie. Przywołuję was na pomoc, proszę was o siłę nieludzką, czary nieziemskie, żebym mogła ja, służebnica Boża (imię), tak związać swoimi więzami sługę Bożego (imię), aby nie mógł ich zerwać na wiek
              • Gość: iwka1111 Re: Lilith Black Moon VIP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.11, 18:19
                a czy to jest sprawdzone :)ciekawe
              • Gość: Ania Re: Lilith Black Moon VIP IP: *.jmdi.pl 08.06.11, 18:32
                asne...juz widze jak to dziala, to ryty z Bravo Girl???
                • Gość: Fajny Facet. Re: Lilith Black Moon VIP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.11, 18:57
                  Nic innego współcześni ezoterycy nie robią tylko jadą na podobnych przepisach i trzepią kasę na ludzkiej głupocie i niewiedzy.
                  • Gość: kobitka Re: Lilith Black Moon VIP IP: *.dynamic.mm.pl 31.07.11, 15:24
                    no dobrze zrobie sama te "zaklecia", a jak długo trzeba czekać na efekt jeśli on w ogóle nastapi ???/
                    • Gość: Fajny Facet. Re: Lilith Black Moon VIP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.11, 17:34
                      Do pół roku.
                      • Gość: kobitka Re: Lilith Black Moon VIP IP: *.dynamic.mm.pl 31.07.11, 17:54
                        oj oj :( to znaczy że u mnie nic nie wyszło :(
                    • lilia263 Re: Lilith Black Moon VIP 21.02.13, 11:02
                      oj nie polecam podobno wiele osob wplacilo i nie otrzymalo odpoeidzi balabym sie tym bardziej ze bierze 250 zl koleznaka moja wplacila z 4 miesiace temu bo myslala ze jak taka droga to skuteczna a tu klapa i pieniadze poszly sie...
                      • Gość: gość Re: Lilith Black Moon VIP IP: *.play-internet.pl 21.02.13, 12:10
                        Dziękuję za odpowiedź. Zastanawiam się skąd wyżej pochlebne opinie na temat tej kobiety, kto je pisze? Jak taka osoba może działać i nic sobie z tego nie robi, a ludzie ufają, a potem wielu jest rozczarowanych, sądząc po tym i innych forach. Nie wiem czy wobec wszystkich się tak zachowuje, ale takich osób jak ja i koleżanka jest bardzo dużo. Miała oddać pieniądze i nic, a wiem, że jest wciąż aktywna. Powinna stawiać sprawę jasno, a nie mówić, że odda, a potem unikać kontaktu
                        • Gość: violetta Re: Lilith Black Moon VIP IP: *.fbx.proxad.net 09.03.14, 04:39
                          Gość, ona sama sobie pisze takie komenty w celach handlu szemranymi usługami które nie mają nic wspólnego z ogólnie przyjętą etyką handlu usługami i towarami na rynku polskim. Ta osoba powinna zostać zbadana przez zespół biegłych psychiatrów nakazem sądu oraz pozbawiona możliwości prowadzenia wszelkiej własnej działalności gospodarczej na terenie Państwa Polskiego, z powodów wielu oszustw na rzecz skarbu państwa oraz prywatnego mienia jego obywateli!!! Ludzie, w was nadzieja że doprowadzicie do tego i przypilnujecie, aby pozbyć się zaropiałego wrzoda z organizmu naszego państwa i naszego społeczeństwa!
                    • senior100 Re: Lilith Black Moon VIP 27.02.13, 14:35
                      ja sie zastanawialem swego czasu,ale nie doszlo do transakcji bo wrozka lilith nie reagowala dlugo na moje maile, na gg rowniez kontaktu nie bylo a w tym samym czasie pisali na forum zachwyceni klienci jakos to spowodowalo ze zmienilem zdanie ,ale ciekawosc pozostala
                      • Gość: new Re: Lilith Black Moon VIP IP: *.play-internet.pl 01.03.13, 15:19
                        czy ci wrózyła? Spróbuj może też będziesz zachwycony:(
                        • Gość: boomboom Re: Lilith Black Moon VIP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.13, 23:05
                          ma ktos kontakt z Lil obecnie?
                          • Gość: noon Re: Lilith Black Moon VIP IP: *.play-internet.pl 23.03.13, 07:54
                            kto ma kontakt z lilith? Czy to krętaczka?
      • Gość: bibo Re: Lilith Black Moon VIP IP: *.icpnet.pl 29.03.12, 03:23
        dosłownie NIKT !
    • Gość: siwy Re: Lilith Black Moon VIP IP: *.adsl.inetia.pl 14.11.11, 20:00
      Ja korzystałem z vipa i nie działa,jestem w 100 procentach pewny,że nic nie działa.Pozdrawiam naiwnych
    • Gość: D Re: Lilith Black Moon VIP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.11, 20:57
      Witam, kożystałam z 3 różnych. Niestety żaden nie działa, dodatkowo ostrzegam: do kogoś innego wysłała wangi i od tamtej chwili brak kontaktu. Nie potrafi przyznać się do błędu. Pozdrawiam gorącą tych co jeszcze mają nadzieję :) ona umiera ostatnia :D
      • Gość: kriss Re: Lilith Black Moon VIP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.11, 22:07
        czyli naiwni kupują kota w worku ::DD:D:D:D:D:
    • Gość: czyli Re: Lilith Black Moon VIP IP: 67.159.36.* 15.11.11, 12:50
      wystarczy w google.pl wpisać: A nawet > poszłem do wróżki czy rytualisty bo już nie wiem jak to > się nazywa. Kobieta Lilith Black Moon albo po prostu los > bo nie wiem czy to skutek przperowadzonego rytuały czy po > prostu przeznaczenie sprawiła ,że do mnie wróciła

Wtedy widać jak działają opinie/
    • Gość: gość Re: Lilith Black Moon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.12, 07:30
      Lilith jest uczciwa !!! UCZCIWA!!, odpisała po dłuższym czasie bo była chora, jest zapewne sama do tulu spraw!!! UCZCIWIE ZOBOWIĄZAŁA SIĘ WRÓCIĆ PIENIĄDZE ZA TO CO NIE WYSZŁO WG ZLECENIA, do tej pory korzystałam z rożnych takich usług i nikt tak uczciwie jak LILIT nie postąpił, nie wszystko zawsze wychodzi jak byśmy chcieli... nadziałam się na kilku tego typu osób bez kontaktu i nie przyjęli reklamacji, nawet wspólnie rytuał robiliśmy i tez odchorowałam. JEST UCZCIWĄ SUPER KOBIETKĄ!!! Pieniądze jak wróci postanowiłam przekazać dla biednej rodziny na opał, a znam taką i czasem paczki żywnościowe tam podrzucam, jedno dziecko 6 latka ma białaczkę. Jeszcze raz piszę UCZCIWA jest Lilith black Moon!!!!!
      • Gość: violetta Re: Lilith Black Moon IP: *.fbx.proxad.net 10.03.14, 07:52
        Weź się tylko nie udław tą jej uczciwością babo, bo co to za uczciwość zwrot kasy za nieudane oszustwo?? Bez żadnej łaski powinna zwracać kasę jak się ludzie rozmyślą i zrezygnują, albo się zorientują, że to jeden wielki pic i blef! A to że rodzinie pomogłaś, to dobrze zrobiłaś, wszyscy zamiast ładować kase w to zapasione dupsko oszustki i naciągaczki Lilith 666 powinni pomagać takim rodzinom albo chorym dzieciom, z pewnością nie stracą kasy w tak haniebny sposób, żeby jeszcze płacić za własne upokorzenie...
    • Gość: EWA Re: Lilith Black Moon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.12, 07:33
      Lilith black Moon odpisze !!! jest uczciwa jak nie wyszło oddaje kasę , nie wszystko zawsze nam wychodzi jak chcemy!! Jest UCZCIWA, odpisuje jest sama na tyle zleceń, po długiej przerwie odpisuje, teraz była chora, jest super uczciwą Kobietką!!!
      • Gość: Ewa Re: Lilith Black Moon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.13, 15:53
        nie prawda nadal nie oddała kasy, nie odpisuje, itp... jak takie jej postępowanie można nazwać??
      • Gość: gość Re: Lilith Black Moon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.13, 16:49
        nie odpisuje nadal, przesyłka zwrócona a jak obiecała zwrócić kasę tak do tej pory nie zwróciła
        • Gość: gość Re: Lilith Black Moon IP: *.play-internet.pl 16.01.13, 14:59
          ja też mam z lilith problem, miała od razu zwrócić gotówkę, a teraz ciągle coś
          • Gość: gość Re: Lilith Black Moon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.13, 20:19
            najlepsze jest to że nie odpisuje na emall jak żądam zwrot pieniędzy a jak założyłam innego emall i napisałam z prośbą o zlecenie to oczywiście od razu odpisała no bo ma nowego naiwnego klienta!!!!
            • Gość: gość Re: Lilith Black Moon IP: *.play-internet.pl 16.01.13, 20:25
              a czy zwrot dotyczy gotówki za Vip??
              • Gość: gość Lilith Black Moon IP: *.play-internet.pl 16.01.13, 20:51
                czego dotyczy zwrot, czy gotówki za vip?
              • Gość: gość Re: Lilith Black Moon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.13, 18:04
                myslęże4 zwrot powinien być w każdym przypadku gdy nie zadziała
                • Gość: gość Lilith Black Moon IP: *.play-internet.pl 17.01.13, 19:10
                  warto zgłosić sprawę
      • Gość: takało wariatka Re: Lilith Black Moon IP: *.opera-mini.net 30.09.13, 20:45
        odpowiedz do wszystkich tych co zadaja zwrotu pieniedzy za nie udana wróżbe to zart i kpiny to tak jak ludzie poszli by do apteki zadac zwrotu kasy za leki bo nie dzialaja albo zwrotu pieniedzy za szkołe bo dziecko nic nie umie ludzie sami do h...a płacicie i o pujdziemy do sadu bo tej wrózba nie wyszla lub jakis ryt . Wrózka to zawód jak kazdy inny a to ze nie kazda jest 100% jasnowidzem to normalka ludzie sami sie nauczcie wrózyc i nie placcie !
        • Gość: !!! Re: Lilith Black Moon IP: *.free.aero2.net.pl 01.10.13, 08:24
          owszem, ale jeżeli coś jest zagwarantowane na piśmie i do tego jest rachunek, to czy nie jest to podstawą zwrotu gotówki? Co innego wróżba, a co innego mieć dokument. Ja myślę, że każdy ma inną sytuację...
          • Gość: gość Re: Lilith Black Moon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.13, 09:16
            Wykonywanie rytuałów to wykonanie pewnego dzieła,do tego winna być odpowiednio sprecyzowana umowa. Zarówno omówienie wykonywanych czynności, postawione warunki płatności jak i sposób potwierdzenia prawidłowo wykonanego dzieła przez klienta. Po wykonaniu i osiągnięciu prawidłowych efektów winna być wystawiona faktura i przelana zapłata. Koniec z naciąganiem jak zawód to i prawidłowe jego rozliczanie.Tyle w temacie nie dajcie się oszukiwać.
            • Gość: !!! Re: Lilith Black Moon IP: *.free.aero2.net.pl 01.10.13, 09:21
              Bardzo mądra odpowiedź. Ciekawe czy Lilith zna zasady?
              • Gość: gość Re: Lilith Black Moon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.13, 09:58
                Jeżeli jej działalność jest zarejestrowana i odprowadza podatek do US to pewnie wie jak udokumentować wykonywanie swoich usług.
      • Gość: violetta Re: Lilith Black Moon IP: *.fbx.proxad.net 10.03.14, 13:45
        Ewa, a może Lilith uczciwa NIEUCZCIWA!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: violetta Re: Lilith Black Moon IP: *.fbx.proxad.net 10.03.14, 15:05
        Trzeba być bezczelnym na maxa, jawnie będąc ZŁODZIEJEM, NACIĄGACZEM i PASOŻYTEM, żeby pisać o uczciwości!!! Zwłaszcza tworząc fałszywe nicki i zapewniając o uczciwości kogoś kto kompletnie nie ma z nią nic wspólnego!!! Co za nikczemny obłudny i zakłamany babsztyl!!! Ludzie, to KPINA w żywe oczy! Na żywca opasła INTRYGANTKA vel LILITH 666 manipuluje faktami, publicznie robiąc z ludzi IDIOTÓW!!! A zwłaszcza śmiejąc się beszczelnie w twarz tym których oszukała, okradła, naciągnęła, wyłudziła spore pieniądze, zmarnowała wiele czasu i nerwów, zastraszyła i zaszantażowała!!! Prawda jest taka, że tym sposobem najbardziej sama z siebie robi Idiotkę! I nie jest wcale taka cwana pokraka, kompromitując się wszystkim dobrze znanymi PRYMITYWNYMI erystycznymi sztuczkami. Ludzie, macie przecież oczy i widzicie jaki cyrk ta małpa wyprawia?! NIE POZWÓLMY SIĘ DALEJ MANIPULOWAĆ I OKRADAĆ TEJ OSZUSTCE LILITH 666 !!!!!!
      • Gość: violetta Re: Lilith Black Moon IP: *.fbx.proxad.net 11.03.14, 06:40
        Zdanie innych ludzi jest podobne:

LILITH BLACK MOON to oszustka!
        Postautor: PASTELA » 4 grudnia 2010, 12:27

Ta cała lilith to zwykła oszustka która naciągnęła na swoje bajki i kłamstwa już sporo ludzi Trzymajcie się od niej z daleka jeżeli nie chcecie stracić swoich pieniędzy Na różnych stronach blogach forach itp. non stop zmienia imiona nazwiska daty swojego urodzenia miejsce zamieszkania maile telefony itp. celem uniknięcia ewentualnej konfrontacji z niezadowolonymi klientami którzy zazwyczaj po jakimś czasie orientują się że zostali najzwyczajniej w świecie przez nią oszukani Czasami podaje się za Ukrainkę Wielokrotnie została też wyrzucona z wielu for za kradzieże cudzych tekstów zaczerpniętych z różnych publikacji książek itd jak i też sianie zamętu kłótnie wyzwiska i oczernianie ludzi zamieszczanie ich zdjęć na stronach internetowych i naśmiewanie się z nich! szantaż i tu uwaga.....próby zwykłego zastraszania!!! (uważajcie na swoje dane osobowe!!!) Do tego po jej ostatniej "akcji " naciągnięcia wielu osób na swe pseudo ezoteryczne oferty po której zrobiła się niemała afera - oczywiście za pieniądze - zmieniła dotychczasowy nick z lilith666_vip na lilith black moon Przez pewien okres zawiesiła swą działalność po tym jak cała sprawa wyszła na jaw że wszystko to była jedna wielka bujda na resorach mająca na celu tylko i wyłącznie kradzież pieniędzy a teraz ponownie znów stara się wznowić swe oszukańcze praktyki....................LILITH BLACK MOON TO OSZUSTKA!!! Ps Jezeli ktos pisze cokolwiek pochwalnego na temat lilith to jest to ona sama!
        PASTELA

www.lm.pl/forum/viewtopic.php?p=1103758
    • 1skorpionica Re: Lilith Black Moon VIP 30.12.12, 23:18
      nie wiem jak działają jej rytuały, ale pamiętam, że swego czasu jej wróżba sprawdziła się całkowicie i wspominam ją jako ciepłą i życzliwą osobę, nie wiem skąd te nagonki na nią
      • Gość: gość Re: Lilith Black Moon VIP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.13, 15:55
        jakie nagonki, prawda brak kontaktu, nic nie działa, jakieś propozycje co robić?
        • Gość: Sahmat Re: Lilith Black Moon VIP IP: *.biznes-host.pl 17.01.13, 21:22
          Mi na szczęście u niej vip zadziałał, ale był robiony w listopadzie. Wiem, że ona długo chorowała wcześniej pewnie dlatego nie wychodziły. Ja jej dziś dałam linka do tego tematu i niejaka Ewa nie jest jej żadnym klientem vip, więc już nie wiem co z tym forum wróżbiarstwo jest nie tak. Poza tym jestem zdania jak skorpionica, że wróżąc sobie u niej od 2010 roku mogę powiedzieć, że to bardzo dobra wróżka.
      • Gość: gość Re: Lilith Black Moon VIP IP: *.opera-mini.net 01.10.13, 11:12
        wieżycie w moc nad przyrodzona? Pytam powaznie.
        • Gość: gość Re: Lilith Black Moon VIP IP: *.free.aero2.net.pl 01.10.13, 15:03
          Ale nie Lilith, trzymajcie się od niej z dala!
          • Gość: wariatka Re: Lilith Black Moon VIP IP: *.opera-mini.net 01.10.13, 16:02
            gó... wiesz lilith jest the best i zamknij sie hahaha
            • Gość: PRZESTRZEGAM Re: Lilith Black Moon VIP IP: *.free.aero2.net.pl 01.10.13, 16:27
              Dla mnie lilith też jest beznadziejna-wystarczy poczytać kilka wcześniejszych postów jaka jest świetna. Hahaha
              Unikajcie jej, szukajcie kogoś innego. PRZESTRZEGAM jeżeli nie chcecie stracić pieniędzy. Nie dajcie się naciągnąć. Ona wam nie pomoże.
              Pozytywne posty pisze lilith albo osoby z nią powiązane.
              • Gość: violetta Re: Lilith Black Moon VIP IP: *.fbx.proxad.net 10.03.14, 15:11
                Tak, PRZESTRZEGAM !!! Wszystkie pozytywne posty to MANIPULACJA !!!
      • Gość: msw Re: Lilith Black Moon VIP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.14, 12:30
        a skąd, z konkurencji
    • Gość: EWA Re: Lilith Black Moon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.13, 19:58
      czy ktoś ma kontakt z lilith? znowu cisza,
    • Gość: Ewa Re: Lilith Black Moon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.13, 19:03
      witam

Lilith nawiązała po przerwie kontakt, wywiązała się z umowy, przepraszam za pochopne wypowiedzi które ją uraziły, uczciwie załatwiła sprawę, myślę, że temat mamy Obydwie załatwiony, PRZEPRASZAM Lilith, że działając pochopnie impulsowo nazwalam ją oszustką, jeszcze raz przepraszam i życzę jej sukcesów:)
      • Gość: KrystynaJ. Re: Lilith Black Moon IP: *.linuxpl.com 18.01.13, 20:27
        Cieszę się, że wyjaśniła się sprawa, bo ja śledzę ten wątek od początku. W lipcu 2011 roku brałam urok miłosny vip i do tej pory jesteśmy razem choć wrócił, nie po miesiącu a po 7 tygodniach od vipa. Mam podejrzenia małe, że one go zrobiła dwa tygodnie później niż mówiła bo tak też otrzymałam paczkę. Natomiast Ty Ewo nie wiem czy brałaś vipa bo nie ma na tej vipowskiej liście gdzie się vipy kontaktują żadnej Ewy to był vip czy coś innego?
        • Gość: Sahmat Re: Lilith Black Moon IP: *.biznes-host.pl 18.01.13, 20:33
          Tam sądziłam, że to się wyjaśni wszystko, choć nie jest jedyną wróżką z której korzystam nigdy nie było z nią problemów i uważam, że jest dobra w tym co robi. Musiało się coś stać, pewnie ta choroba wtedy. Zresztą 100 proc skuteczności nie ma ani lekarz ani adwokat - nikt.
          • Gość: gość Re: Lilith Black Moon IP: *.play-internet.pl 21.02.13, 10:21
            Kto ma kontakt z tą kobietą, bo obiecała zwrócić kasę, a teraz długa cisza. Nawet jeżeli jest chora to wystarczy zrobić przelew na konto, bo z innymi umawia się na wróżby. Nie odpisuje na maile gdy ma zwrócić pieniądze. Na pytania nie odpowiada i nie wyjaśnia, a z innym wróży.
    • lilia263 Re: Lilith Black Moon VIP 22.02.13, 18:35
      daj spokoj to oszustka bierze kase a potem cisza, zero kontaktu z nia, przepada gdzies a bierze grube pieniadze stac ja jest na oplacanie ludzi aby pisali na forach zawsze pod kazdym zlym komentarzem od prawdziwych klientow pojawia sie jakis pozytyw od kilku a pisza to ludzie Lilith Black Moon
      • Gość: gość Re: Lilith Black Moon VIP IP: *.play-internet.pl 24.02.13, 21:39
        tak, dziwne zachowania. Nie rozumiem jak tak można. W końcu ktoś zajmie się tym jak należy
      • Gość: czukatabra Re: Lilith Black Moon VIP IP: *.server4you.net 27.02.13, 14:21
        noo,biedaczki, oszukała was? oj,oj.
        a ona siedzi teraz przy kompie i się śmieje z idiotów
        • Gość: tatiana Re: Lilith Black Moon VIP IP: *.play-internet.pl 27.02.13, 19:21
          być może i olewa to
          • Gość: xxx Re: Lilith Black Moon VIP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.13, 07:34
            nie rozumiem, po co pisać takie bezsensowne posty
            wy naprawde nie macie co w domu robić, siedzicie przed kompami, dupa rośnie
            a później się dziwią, że ktoś ich nie chce

niech teraz 50 osób odpowie "pewnie olewa" "może nie olewa" " mi się wydaje, że jest tka jak mówisz"

po h... tak pisać
            • Gość: tatiana Re: Lilith Black Moon VIP IP: *.play-internet.pl 28.02.13, 08:47
              Odpowiem, po to by inne osoby przestrzec. Wiele osób dało się nabrać ale posty czytają też osoby które zastanawiają się czy warto zapłacić tyle pieniędzy, czy nie będzie to wydatek wyrzucony. Forum jest po to by wymieniać się doświadczeniami, zamieszczać swoje opinie nikogo przy tym nie obrażając. Jedni chcą podzielić się tym co myślą, inni tak jak Ty uważają, że zachowanie lilith to oczywistość i nie warto pisać.
              • Gość: ? Re: Lilith Black Moon VIP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.13, 22:22
                ??
                • Gość: ? Re: Lilith Black Moon VIP IP: *.play-internet.pl 07.03.13, 23:29
                  daj spokój, ciężko się z nią skontaktować. Musisz mieć dużo cierpliwości albo zapomnij. Czy ma coś Ci wysłać, czy zalega?
                  • Gość: adzia Re: Lilith Black Moon VIP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.13, 23:44
                    dlaczego tak cięzko ... czy ktoś coś wie? ktoś ma kontakt ? ...
                    • Gość: P. Re: Lilith Black Moon VIP IP: *.play-internet.pl 23.03.13, 09:43
                      ona cały czas jest ale jak weźmie kase to znika :d
                      • Gość: noon Re: Lilith Black Moon VIP IP: *.play-internet.pl 23.03.13, 17:56
                        dzięki, to bez sensu ją wzbogacać jak bierze kasę i zrywa kontakt. Opinie o niej są fatalne ale są i dobre i nie wiadomo komu wierzyć. Reklamę ma super, jaka to jest dobra.
                        • Gość: pim pam Re: Lilith Black Moon VIP IP: *.skomur.pl 24.03.13, 01:49
                          to naciagaczka i oszustka - tyle w temacie - chcecie sprawdzic to dajcie jej kase i zobaczycie co z tego bedzie - jest grupa pieskow ktore pisza o niej niby pozytywy ktore sa gowno warte ( ona sama zreszta tez pisze) a biedni naiwni daja sie na to nabierac
                          • Gość: gość Re: Lilith Black Moon VIP IP: *.play-internet.pl 24.03.13, 11:10
                            dołaczę się do wypowiedzi, komu nie zwróciła pieniędzy za vip, a nadmienię, że kosztuje 6 000 złotych, albo zwróciła tylko część, a obiecuje, że gotówkę zwraca od razu jak klient powie, że vip nie zadziałał? Złoty interes, prawda? Brać pieniądze i potem ich w całości nie móć odzyskać i do tego cisza i żadnego wyjaśnienia. Może to jest sposób na pożyczkę nieoprocentowaną, albo przywłaszczenie póki co. A taka etyka, lojalność, uczciwość bije z jej strony internetowej. Może warto zrobić pozew zbiorowy?
                            • Gość: whisper Re: Lilith Black Moon VIP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.13, 16:12
                              Lilith ma moc... namacalnie to odczulam.
                              • Gość: igrek Re: Lilith Black Moon VIP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.13, 16:32
                                weźcie już nie zaśmiecajcie tego forum, szkoda miejsca na te wywody
                                milion watkow o urokach magii a wy dalej pytacie sie kto lepszy
                                ludzie od siedzenia i pisania na forum wasza milosc nie wroci
                                • Gość: gość Re: Lilith Black Moon VIP IP: *.play-internet.pl 24.03.13, 17:14
                                  Pani Lilith, jak to Pani napisała lub ktoś od Pani "Lilith ma moc" ale niech załatwia sprawy jak należy i oddaje kasę, a swoją mocą obdarza innych, niestety!
                                  Lilith, nie ma Pani odwagi odpisywać na priv, woli upubliczniać swoje zachowania
                                  • Gość: poppop Re: Lilith Black Moon VIP IP: *.play-internet.pl 25.03.13, 07:10
                                    Ha, ha, to wielka ściema dla naiwniaków. Moc ma chyba do dojenia forsy. Nic się nie sprawdza, ryt u niej nie działa. Shit nie ryt
                                    • Gość: przestrzegam Re: Lilith Black Moon VIP IP: 178.73.32.* 29.03.13, 16:09
                                      Przypadkiem, zupełnie przypadkiem zauważyłam to forum, weszłam i myślałam, że normalnie padnę ze śmiechu... To jeszcze nadal się wszystko kręci? Dokładnie cztery lata temu miałam bardzo kiepski okres w życiu, rozstałam się z miłością mojego życia (a przynajmniej tak mi się wtedy, idiotce skończonej wydawało) i zamiast skorzystać z pomocy psychologa, zaczęłam szukać wróżek, rytów miłosnych. I na tym właśnie forum dowiedziałam sie o LILITH, wysłałam kasę, kontaktu z nią zero. W końcu sie wystraszyłam, że jednak robię cos bardzo złego, sprzecznego kompletnie z moim sumieniem, coś chorego. Poprosiłam o odwołanie, ale.... cisza. Po jakimś czasie przyszła laleczka - znaczy się zrobiła ryt. Wypieprzyłam to do śmieci. I spokój. Znaczy się, na szczęście dla mnie ryt nie działa. W porę się opamiętałam, dzisiaj nawet sie z tego śmieję, ale faktem jest, że:
                                      - to chore szukać pomocy w ten sposób, chcieć zmuszać inne osoby do miłości, albo gorzej, rzucać klątwy. Zamiast tego do psychologa albo do kościoła iść trzeba, jeśli ktos sobie nie radzi (chociaż ja do kościoła nie chadzam)
                                      - gdyby to działało, ta cała magia - ludzie wyobraźcie sobie, co by się działo na tym świecie. A poza tym to prędzej, czy później obróciłoby się przeciw wam
                                      - tak, LILITH to oszustka, jak wiele jej podobnych. Dziwię się, że nadal jest w branży i wyłudza kasę. Ale z drugiej strony: kto ja pozwie, kto pójdzie z tym na policję? Do sądu? Przecież nikt normalny by się nie przyznał w jakim celu powierzył jej kasę. Wszyscy by padli ze śmiechu. Dlatego oszukani, którzy przejrzeli na oczy, milczą. A ona korzysta. Zajebisty sposób na interes. Gdyby nie fakt, że tym, którzy się nie otrząsną moze to poważnie zaszkodzić. Padnie im na psychikę.
                                      Po prostu ogarnijcie się wszyscy. Straszne to.
                                      PS. Na szczęście nie wydałam 6000, chyba coś koło tego, tylko bez jednego zera :)
                                      • Gość: Honest Re: Lilith Black Moon VIP IP: *.play-internet.pl 27.04.13, 20:55
                                        Zgadzam się z tym: tak, LILITH to oszustka, jak wiele jej podobnych. Dziwię się, że nadal jest w branży i wyłudza kasę. Ale z drugiej strony: kto ja pozwie, kto pójdzie z tym na policję? Do sądu? Przecież nikt normalny by się nie przyznał w jakim celu powierzył jej kasę. Wszyscy by padli ze śmiechu. Dlatego oszukani, którzy przejrzeli na oczy, milczą. A ona korzysta. Zajebisty sposób na interes. Gdyby nie fakt, że tym, którzy się nie otrząsną moze to poważnie zaszkodzić. Padnie im na psychikę.
                                        Ale trudno się zgodzić, że nic w tym temacie nie zrobi. Nie warto zwracać uwagę co pomyśli sąd lub policja, czy będą się śmiali czy nie. Jakie ma znaczenie, trzeba ukrócić jej "działalność". Niech chociaż ma papiery nadszarpnięte, bo jak się wybroni, że działa uczciwie. Ona tylko straszy, więc olać ją i wziąć się za sprawę. A jak jest uczciwa, niech wykaże. Wystarczy poczytać posty i każdy wie z kim ma do czynienia
                                        • Gość: gość Re: Lilith Black Moon VIP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.13, 07:23
                                          Zgadzam się z Tobą Honest naciągaczy i oszustów trzeba tępić w zarodku i dać przykład jak likwidować takie zło w społeczeństwie.NIE podarowałbym nawet 6zł oszustowi w kraju gdzie tyle dzieci i rodzin jest potrzebujących pomocy.Należy z takimi sprawami iść do Sądu bez względu na wstyd i żądać zadośćuczynienia a wygrane sprawy dla czystości sumienia przekazać na cele charytatywne.
                                          • Gość: honest Re: Lilith Black Moon VIP IP: *.play-internet.pl 28.04.13, 23:34
                                            Czy Lilith Ciebie też oszukała jak inne osoby?
                                            • Gość: gość Re: Lilith Black Moon VIP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.13, 10:13
                                              Na szczęście nie wierzę w żadne takie badziewie na które przeznaczyłbym kasę.
                            • Gość: violetta Re: Lilith Black Moon VIP IP: *.fbx.proxad.net 11.03.14, 07:35
                              To nie są żarty, ta naciągaczka zorganizowała sobie grupę przestępczą, z którą zajmuje się nagabywaniem naiwniaków, wyłudzaniem czasem sporych sum pieniędzy, szantażując kompromitacją i ujawnieniem danych z rozmów żądając zapłaty za jej za milczenie nie małych sum pieniędzy i wiele wiele innych nadużyć, jak malwersacja wpłaconych na konto pieniędzy bez wykonania usług itd itp......... Żeby ktoś jeszcze oprócz mnie zgłosił sprawę na policję, żeby policja zajęła się wreszcie tą naciągaczką i jej szajką przestępczą, przepytała ludzi, którzy dali jej kasę i zostali oszukani nie mając żadnego potwierdzenia wykonania usługi ani rachunku, żadnych świadków i oczywiście brak zwrotu zmalwersowanych pieniędzy! Zwłaszcza policja skarbowa miała by tu sporo roboty! Gdyby zebrała się grupa ludzi, można by było pójść do sądu z tą sprawą nawet bez świadków, pokazując rozmowy i ewentualne wpłaty na konto, żeby dostać zwrot, bo wszystkie nasze historie są do siebie bardzo podobne i pozew zbiorowy był by wskazany! Przecież kwoty od 4 do 20 tysięcy to nie są małe pieniądze!!! Nie jestem za tym, aby donosić na kobieciny, które dorabiają sobie po 50 do 200 zł za usługę wróżąc czy robiąc jakieś rytuały w czyjejś intencji, ale tu mamy do czynienia ze sporymi pieniędzmi, niektórzy muszą 2 lub 3 miesiące albo i dłużej pracować na kwoty typu 6 tyś, więc miejmy do siebie jakiś szacunek i do tych pieniędzy!!! Warto by było sprawdzić na ile ona oszukała fiskus nie rozliczając się za wykonane albo raczej nie wykonane usługi typu vip, bo to wchodzą w gre dosyć spore malwersacje! Osobiście zgadzam się na wykorzystanie moich wpisów aby zgłosić sprawę urzędowi skarbowemu, aby prześwietlił jej konta, komputery i konta sługusów!!! Ludzie, nie bądźcie naiwni! To babsko o pseudonimie Lilith 666 zorganizowało grupę przestępczą i zajmuje się żerowaniem na ludziach! Mało tu macie dowodów, wpisów różnych oszukanych ludzi, pozbawionych pieniędzy szacunku i godności?? Ja sama złożyłam sprawę na policję i dałam dowody do analizy, żeby założyć sprawę w sądzie o szantażowanie, znęcanie się psychiczne, wyłudzenie kilku tysięcy złotych itp! Ilu z was jest takich którzy padli ofiarą oszustwa, a wstydzą się cokolwiek z tym zrobić, gdyż zostali zastraszeni i zaszczekani???? Ta szmata nie ma pojęcia co to jest dyskrecja!!! To kwestia honoru aby pozbyć się najgorszego przekleństwa dla nas wszystkich w postaci tego obłudnego, zakłamanego, toksycznego babska Lilith 666 i jej szajki przestępczej! Pora wyleczyć nasze społeczeństwo z nikczemnego pasożyta powodującego raka umysłu i duszy! Zamierzam użyć wszelkich dostępnych mi możliwości, aby zdekonspirować tą całą szajkę przestępczą z Lilith 666 na czele, by nikogo już nie wyzyskali, okradli, zmanipulowali, zastraszyli, zaszantażowali, zniszczyli życie i psychikę! Moim celem jest bezwzględny KONIEC grupy przestępczej kierowanej przez pazerną cwaniarę Lilith 666 i jej samej! Póki ona będzie próbowała dalej oszukiwać ludzi ja będę robić wszystko, żeby to udaremnić i ochronić naiwnych przed jej szarlatanerią!!!
                              • 9123g Re: Lilith Black Moon VIP 08.10.14, 12:29
                                Prosze o kontakt w celu jakiegoś wspólnego pozwu itp
    • casablanka11 Re: Lilith Black Moon VIP 04.10.14, 00:08
      Cena że aż kopara opada. Bardzo miła i szeroko opowiada, ma dar przekonywania jaka to dobra. Propozycja na 2500 zł a gwarancja na 200 procent. To wiedziałam że oszustwo w białych rękawiczkach! Bo na portalach amerykańskich czy niemieckich żaden szanujący się rytualista nie daje takich informacji. powiedziałam by spadała to jeszcze oczernia ludzi urokami. trzeba tylko wiedzieć że na to są osoby podatne o słabym charakterze. Wyśmiałam i powymyślałam od wariatek. Mam spokój. takich jak ona trzeba traktować w taki sam sposób jak oni ludzi.
      • slonecznik831 Re: Lilith Black Moon VIP 08.10.14, 12:02
        a co to za VIP rytual? na czym polega?> jak sie go wyjkonuje?>
        • 9123g Re: Lilith Black Moon VIP 08.10.14, 12:27
          Wyłudza się pieniądze od Klienta obiecując cuda i gwarancję 30 dni, później przez 1-2miesiące zwodzi się Klienta a następnie kompletnie milknie i znika. Przepada kasa i oczywiście nic się nie dzieje - brak kontaktu itp. Oczywiście z obiecanej faktury/rachunku również nici... Pozostaje droga sądowa i skarbowa.
          Omijać szerokim łukiem tą oszustkę i złodziejkę!
          • casablanka11 Re: Lilith Black Moon VIP 11.10.14, 11:15
            Dlaczego osobiście nie udajecie się na uroki. Macie puste głowy czy portfele, to drugie na bank.
            • 9123g Re: Lilith Black Moon VIP 15.10.14, 12:47
              To czy się udasz na miejsce czy nie - to nie ma żadnego znaczenia. Możesz sobie obserwować teatrzyk przez skype itp - nie zmienia to faktu, że cała jej działalność to właśnie teatrzyk prowadzący do wyłudzeń, bo ludzie mają później słabe dowody na egzekwowanie swoich strat w sądzie. Ale myślę, że już niedługo prokuratura zamknie temat lilith i będzie spokój w temacie jej pseudodziałalności....
    • agrentowy4321 Re: Lilith Black Moon VIP 05.03.23, 03:32
      Bardzo trudny temat
    • irona.sonata Re: Lilith Black Moon VIP 25.04.23, 12:48
      To dziwne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka