bakorc 05.04.04, 16:00 Znacie może takie połączenia?Jestem bardzo ciekawa,czy taki związek ma szansę przetrwania.Pozdrawiam:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scorel Re: ONA PANNA-ON SKORPION 05.04.04, 19:00 Znam przypadek odwrotny ONA-Skorpion, ON-Panna. Wiele razy zrywali ze sobą i wracali ale po dwóch latach takiej zabawy Ona ostatecznie zakończyła związek, On długo nie mógł się pozbierać ... Odpowiedz Link Zgłoś
noachen a może tak.......... 06.04.04, 01:08 Bardziej w praniu sprawdzone sa związki Pani Panny i Pana Strzelca. Pan Strzelec jest człowiekiem, który ma tzw. niski poziom nudy, czyli szybko się nudzi i szuka dalej. pani Panna potrafi jednak go utrzymać przy sobie, gdyż ciągle stanowi dla niego tajemnicę. A Panowie Strzelecy lubią tajemnice. poza tym cała otoczka wokół Pani panny fascynuje strzelca. Taki związek ma większe szanse przetrwania, niż z bykiem. Co dziwniejsze Pani Panna świetnie sprawdza sie w związkach z Panem Skorpionem, łączy ich oprócz namiętności, którą Pan Skorpion potrafi podsycać - zamiłowanie do pracy. Pan skorpion czesto korzysta z wykalkulowanych rad pani panny. W tradycyjnej astrologii najcześciej łączy sie Pannę z Bykiem i Koziorożcem. Pan Skorpion potrafi zarazić Panią pannę swoją namiętnością i to wyzwala ją ze swojej bezpiecznej otoczki. Polecam pozycje Davida Harkleya, spraedziły się w moim życiu. Mój partrner to strzelec i wielokrotnie powtarza mi, że jestem jedyną osobą, która potafi go zaskoczyć. Odpowiedz Link Zgłoś