almanachy 12.12.10, 08:53 Nie ma tej talli, ale może wróżycie nią? Jak się wam pracuje? Co sądzicie o postaci samego twórcy tej talli? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Talia Aleistra Crowleya IP: 109.207.96.* 12.12.10, 17:33 Dla mnie ta talia to małe dzieło sztuki, piękne obrazy. Widać talent i zmysł artystyczny, wyobraźnię autorki. Każda karta to obraz, dzieło sztuki. Nie czuję od tych kart żadnego zła -piszesz w innym wątku, że cieszą się złą sławą, dlaczego tak uważasz? Dla mnie są pozytywne, piękne, zmysłowe, być może dlatego że owszem Crowley był pomysłodawcą ale jednak całe dzieło wyszło spod pędzla kobiety ,Friedy Harris i o ile wiem Crowley nie wtrącał się w tą pracę za bardzo ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
almanachy Re: Talia Aleistra Crowleya 12.12.10, 17:40 Przeczytałam w jednym z wątków, że nie jest wskazane jej używanie, ze względy na kontrowersyną przeszłość Crowleya. Dlatego pytam co o nie sądzą wróżący. Na dobrą sprawę nie wiadomo jakich kart używać, bo wsztstko jest pod coś podłączone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Talia Aleistra Crowleya IP: 109.207.96.* 12.12.10, 21:29 Skoro obawiasz się podłączeń, bo faktycznie każde karty takie mają ponieważ wychodzą spod pędzla okreslonej osoby która ma jakieś swoje wizje i poglady, to chyba najlepiej namalować swoją własną. Wtedy będzie miała tylko jedno podłączenie- z Tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: Talia Aleistra Crowleya 05.03.23, 01:44 Bardzo ambitne zagadnienie Odpowiedz Link Zgłoś