Dodaj do ulubionych

Siostra Lucyfera - Lilith black Moon

IP: 188.33.210.* 08.01.11, 13:07
do klientek Lilith!!!!!!!. Idźcie do sklepu i kupcie sobie Fakty i Mity. Tam jest o lilith piękny art. pt. "Siostra Lucyfera" Tytuł w sam raz dla owej pani wróżki.

Tam wreszcie dowiecie się prawdy. Tyle razy pisaliśmy, ostrzegaliśmy, a Wy wierzyłyście jej.
Prawda jak oliwa, zawsze na wierzch wypływa.
Obserwuj wątek
    • Gość: ha! Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon IP: *.prothost.com 08.01.11, 13:36
      Podaj proszę numer gazety jeśli możesz:)
    • Gość: d Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon IP: 94.254.133.* 08.01.11, 16:24
      To jest wczorajszy numer. z piątku. FAKTY i MITY, art jest na stronie 12.
      Tytuł : Siostra Lucyfera. autor Tarczyńska Anna
      • Gość: gość Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon IP: 109.207.96.* 08.01.11, 17:27
        a jest do tego jakiś odnośnik w necie? Czy ta gazeta ma internetową wersję?
        • Gość: d Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon IP: 94.254.133.* 08.01.11, 17:53
          nie ma odnośnika w internecie,trzeba kupić gazetę, ale ktoś juz to przepisuje i link podamy za jakieś 10 minut
          • niemo-ralny Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon 08.01.11, 18:02
            Kupiłem prenumeratę to zrobię zdjęcie www.egazety.pl/index.html bo przepisywanie to wiadomo. Może się okazać, że to Pani niejaka Simisti, która od dawna chodzi za nią i choć nie jest klientem fimy a prowadzi sobie nowe forum okultyzm.dbv.pl/forum/ po zamknięciu starego gdy kopiowała jej teksty www.inholilem.fora.pl/ przepisze po swojemu. Zobaczyłem ten temat przez nią dany na forum FiM już jakiś czas temu www.faktyimity.pl/Forum/Forum_postst623/Gusa-i-zabobony/Default.aspx . Moje pytanie brzmi: nie wstyd Ci kopować cudze posty a potem ze złości, że ktoś nie pochlebia kradzieży intelektualnej szargać komuś opinii nasyłając dziennikarzy i dając im trefne informacje? Jak to robisz to rób to na jakiegoś e-maila do nich, żeby nikt nie mógł przeczytać.
            • Gość: gość Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon IP: 109.207.96.* 08.01.11, 18:09
              sugerujesz że artykuł może być fałszywy?
              • niemo-ralny Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon 08.01.11, 18:15
                Na pewno wiem, że jest fałszywy bo wiem, że już 17 listopada Lilith wysłała pozwy sądowe o naruszenie przez te osoby dóbr osobistych zaś dziennikarze oskarżeni zostali również przez prokuraturę z 2 paragrafów więc ona nie żartowała tylko nie pomyślała i nie wie jeszcze o konsekwencjachi do czego doprowadziły jej pomówienia. Nie trzeba też na to dowodów widać po powyższych linkach. Na pewno o tej sprawie zrobi się głośno po zakończeniu spraw sądowych i pewnie i na tym forum zamieszczą co poniektórzy przeprosiny. Szkoda jedynie,że zmuszeni przez sąd i szkoda nerwów Lilith ale moim zdaniem dobrze zrobiła. W końcu i sprawa tego forum ujrzy światło dzienne. Niestety tak to jest jak się człowirk broni przed internetowymi ludźmi pokoju Pani Simisti.
            • Gość: d Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon IP: 94.254.133.* 08.01.11, 18:11

niemo-ralny, a gdzie tam pisze o lilith na tym forum Faktów i mitów ? ta dziewczyna nie pisze o lilith tylko OGÓLNIE o wróżkach ;d

Wstyd? przeczytaj art we wczorajszej gazecie, to będzie wstyd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              A może Anna Tarczyńska to Simisti? buhahahahahahaha
              • niemo-ralny Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon 08.01.11, 18:17
                Nie o wrózkach tylko wyraźnie skopiowała ofertę allegro Lilith która jesy unikatowa a więc nie o wszystkich. Dodatkowo wysłała maila do samej redakcji z pewnością. Jednak nie chce przed zakończeniem rozpraw się o tym wypowiadać.
                • Gość: d Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon IP: 94.254.133.* 08.01.11, 18:24
                  kolejne groźby. buhahahaha
                  rozprawy. boże drogi,
                  Zamilcz, wstydu sobie lilith oszczędź
                  • niemo-ralny Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon 08.01.11, 18:27
                    Jak widać po tym forum nie jestem Lilith i to nie jest groźba? To o takich gorźbach mówiłaś Simisti nasyłając na nią dziennikarzy nie będąc nawet klientem jej firmy? Może oni powinni się tobą zainteresować? Bo ty stanowisz niebezpieczeństwo na internecie :)

Powtórzę

Kupiłem prenumeratę to zrobię zdjęcie www.egazety.pl/index.html bo przepisywanie to wiadomo. Może się okazać, że to Pani niejaka Simisti, która od dawna chodzi za nią i choć nie jest klientem fimy a prowadzi sobie nowe forum okultyzm.dbv.pl/forum/ po zamknięciu starego gdy kopiowała jej teksty www.inholilem.fora.pl/ przepisze po swojemu. Zobaczyłem ten temat przez nią dany na forum FiM już jakiś czas temu www.faktyimity.pl/Forum/Forum_postst623/Gusa-i-zabobony/Default.aspx . Moje pytanie brzmi: nie wstyd Ci kopować cudze posty a potem ze złości, że ktoś nie pochlebia kradzieży intelektualnej szargać komuś opinii nasyłając dziennikarzy i dając im trefne informacje? Jak to robisz to rób to na jakiegoś e-maila do nich, żeby nikt nie mógł przeczytać.

I dobrze się stało w sumie dla niej. Przynajmniej po zkaończeniu spraw zajmą się tobą i tobie podobnymi. Pomówienie publiczne nie jest już takei śmieszne jak się wydaje osobom takim jak ty którzy nie potrafią nawet swojego artykułu wyklepać lecz musią kopiować czyjeś. Najgorsze jest to, że dziennikarze nie doceniają pracy wróżki i wierzą takim jak ty.
                    • Gość: d Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon IP: 94.254.133.* 08.01.11, 18:44
                      Oj lilusiu, chora osobo. Czytałas ary? to leć do sklepu. jeszcze zdązysz
                      • niemo-ralny Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon 08.01.11, 18:52
                        Jestem facetem i nie siej nastęnych pomówień bo nikt tu nie jest debilem i po moich postach może stwierdzić kim jestem i gdzie pisze. Mój nick wystarczy wpisać w szukaj. Jeżeli ktoś tu jest chory to takie osoby z internetu jak ty. Pomówienia są i będą pomówieniami, ale to Polska właśnie. Dlatego też mimo twoich usilnych starań temat wydaje tylko osoba która mogła się powołać na te brednie czyli podrzędna gazeta szmatławiec coś w stylu byłych skandali wydawanych w Polsce. Cóż mam swoje latka w przeciwieństwie od ciebie i takie gazety pamiętam. Szkoda tylko zdrowia dziewczyny, że do zakończenia spraw musi się z wami męczyć. Ja mam nadzieję, że dostanie porządne odszkodowanie i wskaże z imienia i nazwiska te osoby. Wtedy was opiszą nie tylko w szmatławcach. To również nie jest groźba tylko pobożne życzenie. Ta dziewczyna klientów ma i będzie mieć jak mrówek. Wystarczy wpisać w google słowo wróżka by wyskoczyła na pierwszej ich stronie co oznacza, że wiele osób z jej usług korzysta bez jakiejkolwiek bojaźni bo nie ma czego. A Lilith Black Moon to raczej punkt astrologiczny a nie siostra Lucyfera. To co zrobiliście jest żanujące. Najgorsze jest to, że nas mieliście za frajerów. Ciekawe ile tu taka Simisti ma kont wróżbiarskich i na ile kasy nas naciągnęła.
                        • Gość: d Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon IP: 94.254.133.* 08.01.11, 18:55
                          lilusiu, nie szalej, tam jest wszystko w artykule opisane, to wszystko opisują twoi klienci, oszukani, i szantażowani przez ciebie.
                          Żadnego nicku niejakiej Simisti tam nie ma, ale są inne ;d;d;d;d
                          aż się zdziwisz kto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                          Lilusiu, i pisz poprawnie bopo tym cie mozna poznać ;p
                          • niemo-ralny Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon 08.01.11, 19:02
                            Pisze poprawnie i nie wmówisz tu, że jestem Lilith. Przecież dałem linka do wypowiedzi Simisti a to nie jest jej klient, tylko osoba która kopiowała jej posty. Ja nie muszę tu nic udowadniać bo jest czarno na białym. To jest stek zbdur i pomówień w wykonaniu takich osób jak ty. Czyli dosłownie ilu 4 ? Tyle to klientów ma Lilith dziennie. Ja dobrze wiem kim są te osoby bo od listopada śledzę sprawę . Wszystkie są na lolach. Każdy normalny to wie i nie będzie ulegał waszym pomówieniom. Macie od niej żal o lole czy o to, że podałe skaradzione przez was artykuły do kasacji. Czytałem wpis od porkuratury na ten temat bo w listopadzie byłem u niej na wróżbie osobiście. I bardzo mi się podoba, że tego nie popuściła. Wychodzę z założenia, że trzeba przegrać bitwę i wybrać wojnę czasem i tak jest tutaj. Niech to będzie ostrzeżeniem dla innych wróżących by tu na forum nie pisać. Jedyne wróżki bowiem jakie tu piszą to Pani Beatrycze czyli Carmilla Vamp i Simisti w różnych nowych wydaniach. Myślę, że z moich wypowiedzi to tyle w tym temacie bowiem wiadomo wszem i wobec, że wojny z internetowymi trollami nie da się wygrać i szkoda na nią nerwów. Nie muszę nic udowadniać nikomu. Polecam tu różne wróżki u których byłem co widać po moich wypowiedzach i przestańcie ludziom wciskać ten wasz kit.
                            • Gość: d Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon IP: 94.254.133.* 08.01.11, 19:05
                              O różnych wcieleniach Lilith pisze w artykule, więc o wcieleniach nie pisz. I idź już, wstydu sobie oszczędź.
                              • niemo-ralny Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon 08.01.11, 19:12
                                tak Simisti tak.... Rozsiej więcej plotek na jej temat. Pisz na różnych nickach choć jużnie raz zostałaś przyłapana bo ludzie tu nie są głupi. Nasyłaj na nią dziennikarzy i rób wszystko by ją zniszczyć. Niestety jak mówię ludzie dawno to przejrzeli dlatego mimo twoich prób Lilith nadal ma pracę i trzyma się dobrze. A po zakończeniu spraw sam dam tu linka do przeprosin dla niej. Zaś za pomówienia pod moim adresem dam namiar na ciebie dziennikarzom i na to jak próbowałaś zniszczyć inne osoby i nasyłałaś na nich dzienniarzy. Co kopiowałaś a,że dzięki temu iż jestęś świadkiem dziennikarzy choć nawet nie jesteś klientem jej firmy co dla mnie jest niedorzecznością stałaś się już osobą medialną więc mam nadzieję, że będę mógł podawać pełna namiary na ciebie. Przestań obmawiaćinnych i ich prześladować. Ja ni jestem nawet wróżbitą. Jesteś po prostu dnem a to co robisz jest chore. Ty masz obsesje na jej punkcie dziewczyno i powinnaś się leczyć.
                                • Gość: d Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon IP: 94.254.133.* 08.01.11, 19:16
                                  Kobito, ciągle piszesz o tej simstri, ziazi w głowke masz?
                                  ja tam nie widziem tego nicku, są tylko twoje klientki,które poprosiły o pomoc dziennikarkę ;d
                                  oj, kropelki sobie wez na uspokojenie (oO)
                                  • niemo-ralny Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon 08.01.11, 19:22
                                    I znowu Simisti zamierzasz kłamać ? www.faktyimity.pl/Forum/Forum_postst623/Gusa-i-zabobony/Default.aspx ? Choćnie ty napisałaś maila do dziennikarzy widać jak kopiujesz tu jej cennik by zapodać e-maila. Nie chodziło o klientów Lilith tylko o tak zwane lolokultyzmy internetowe gdzie powiedzieliście im, że strona jest jej własnością. Przestań siać pomówienia bo po tym co zrobiłaś nikt tobie ani wróżce Carmilli Violi czy innej już nie uwierzy. Innymi słowy Lilith nie jest trollem internetowym i czemu nie powiesz dlaczego prokuratura uznała wniosek Lilith? Dlaczego zostaliście oskarżni o naruszenie dóbr osobistych ? Dlaczego teraz zanim się sprawy nie skończą nie opowiesz o tym jak kopiowaliście jej artykyłu a gdy się upomniała o swoje pod różnymi nickami internetowymi ją oczernialiście? Odpowiedz na te pytania?
                        • Gość: Ala Niemo-ralny - Lilith black Moon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.11, 17:55
                          niemo-ralny napisał:
                          > Jestem facetem i nie siej nastęnych pomówień bo nikt tu nie jest debilem i po moich postach może stwierdzić kim jestem i gdzie pisze. Mój nick wystarczy wpisać w szukaj.

Poszedłem za Twoją radą i co się okazuje? Twoja płeć nie jest taka jednoznaczna.

bo:

Autor: niemo-ralny 02.05.09, 17:38
                          Ja kbrałem u Lilith klątwe to postanowiłem ,że ona albo nikt . Zdecydowałam się na nią bo ktoś napisał Lilith-demon więc sądziłem ,że bedzie odpowiednia .

Najlepsze jest to jak niemo-ralny /niemo-ralna/ odpowiada gregowi.
                          greg pisze:

Autor: greg_32 04.05.09, 13:50
                          Niemoralny - zawsze tak można sytuację spłycić i powiedzieć ona
                          odeszła dla kasy, banalne i typowo męskie, wiem! ale odpowiedz sobie
                          sam szczerze na to pytanie, czy to był prawdziwy powód?

Autor: niemo-ralny 04.05.09, 13:56
                          Odpowiedzialam sobie Greg i ona mi rownież się przyznała .

Zdecyduj się niemoralny czy niemoralna?
                          • Gość: on Re: Niemo-ralny - Lilith black Moon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.11, 19:02
                            Algis jest ok!
    • Gość: Szybki Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon IP: *.rev.rootvps.pl 08.01.11, 19:55
      FiM fragment autor Pani Anna Tarczyńska

" W ofercie znajdują się też niewymienione z nazwy usługi specjalne o których lilith ujawnia jedynie że przeznaczone sa wyłacznie dla VIPów, a ceny negocjuje indywidualnie.

- Chodzi z grupsza o te same zabiegi, ale odbywane bardziej starannie.Moja znajoma chciała rzucić klatwę na rywalkę a ponieważ bardzo jej zależało, żeby szybko i mocno zadziałała, zapłaciła prawie siedem tysięcy złotych zamiast czterystu, ale i tak g..o z tego wyszło - żali się Katarzyna z Warszawy.
      Pewien żołnierz zawodowy o imieniu Jacek zamówił u Lilith ekspresową klątwę(miała zadziałać w ciągu trzech dni) i miłosno-zdrowotny rytuał, do którego wykonania konieczne było ustalenie miejsca pobytu osoby na podstawie danych zastrzeżonych dla spec służb z logowaniem się przez telefon. Zapłacił 6 tysięcy złotych. Z rezultatów klątwy był umiarkowanie zadowolony, ale rytuał po umówionym terminie kompletnie nie zadziałał. Gdy na forum publicznym zarządał zwrotu kasy Lilith odparła :
      " Nie kupujesz mnie, lecz ryt, a info, a info, które chciałeś, jest nielegalne.Dwa dni po upływie miesiaca to nie wielki szok. Nie wspomniałeś o klątwie, która zadziałała 3 dni na cito for you i nie była to zwykła klątwa lecz vip special only for you. A to że ci teraz z tym źle, to nie mój biznes."
      Jacek: Sabina, ja chyba śnię ! Temat legalności może niech tu nie pada, bo moze wyjść niezła draka, kto i co robi nielegalnie, więc - grzecznie proponuję- ostrożnie z tego typu określeniami. Klątwa only for me?Czyżbyś zapomniała jaka z tego wyszła bryndza?Dowód z odcinkiem i datą właty też mam przedstawić?Żeby zamówić ryt z najwyższej półki, bo tylko taki ponoć gwarantował powodzenie całego "przedsięwzięcia"musiałem na to cieżko zapracować. poproszę o zwrot moich pieniędzy za coś, za co zapłaciłem i czego nie mam. Umowa była konkretna : miesiąc i ani dnia dłużej, a po tym się rozliczymy.I radzę kolejny raz , skończ ze straszeniem. Chcesz być poważnie traktowana, to przede wszystkim wywiązuj się z umów terminów i deklaracji.Chcę swoich pieniędzy i tyle w temacie, bo nie jestem dla ciebie instytucją charytatywną.
      Sabina zagroziła klientowi skompromitowaniem go, jeśli się nie uspokoi.
      "Na twój domowy adres zostanie wysłana faktura ze wszystkimi materiałami oraz dowód wpłaty. Pieniędzy nie dostaniesz, zatrzymam też twoje sms'y i rozmowy o namierzeniu telefonu dziewczyny, by było jasne jak na dłoni"
      • niemo-ralny Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon 08.01.11, 20:05
        A to ja pamiętam . Jacek nie zapłacił za klątwe z której jak pisze byl umiarkowanie zadowolony? A potem chciał następny rytuał więc Lilith powiedziała, że najpierw za klątwe Vipowska za którązapłacił zgodnie z cennikiem a potem za rytuał . On miał do niej żal, że Lilith mu za darmo jej nie zrobiła na co Lilith odparła,że nie będzie płacić za materiał. To ma być to straszenie? Że mu fakturę wyśle do domu? Toż ta sprawa była jak ja pierwszy rytuał u Lilith brałem czyli dwa lata temu? A może Lilith straszyła Panią Violę z Banku która chciała zrobić u niej klątwe na jakąs kobietę w ciązy jako dodatek a jak Lilith odmówiła o posłała na wsparcie w depresji ta powiedziała tu ze ją zniszczy i jej to jak widac wychodzi?
        To ja się pytam gdzie to straszenie jest ?

Zamiast straszenie jedyne co udowodniliście to to, że Lilith jednak działa. A klienci którym odmówiła to miała do tego prawo w końcu przynajmniej jedna nie jest łasa na pieniądz kosztem wszystkiego. Pogratulować Simisti, Wróżce Beatrycze, Violecie K i Panu Jackowi .

A teraz gdy już wiemy, że Lilith jednak działa a jej straszenie niby to jakby powiedzieć, że harcerz nosi mały sztylecik w celu zabicia może odpowiecie na pytanie dlaczego prokuratura przyjęła wniosek Lilith i dlaczego jesteście oskarżni o naruszenie dóbr osobistych z powództwa cywilnego?
        • Gość: dante Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon IP: *.1and1.pl 08.01.11, 20:09
          Lilisiu, nie osmieszaj się , miej litość nad sobą
          Fragment Fakty i Mity autor Pani Anna Tarczyńska

"Dlaczego akurat ją wzięliśmy pod lupę ? stało się to na skutek próśb wielu osób , które błagały nas o pomoc, skarżąc się, że pod urokiem Lilith straciły gigantyczne pieniądze, a próby ich odzyskania skutkują zastraszaniem, a nierzadko szantażem.
          W tym miejscu od razu wyjaśnijmy, że w kwestii zwrotu kasy całkowicie się z wróżką zgadzamy(gdyby postąpiła inaczej, to ludzie mogliby zacząć dobijać się na przykład do kolektur Lotto, żądając zwrotu gotówki za kupony, na których przynajmniej nie trafili"trójki"), ale szantażu przemilczeć niewolno.
          Pani Sabina wraz ze swoim wiernym giermkiem o pseudonimie artystycznym WhiteCrow (z zamiłowania informatyk) prowadzi marketing przede wszystkim za pośrednictwem internetu. Na różnych tematycznych forach nieustannie pojawiają się setki hymnów pochwalnych dotyczących jej nadzwyczajnej skuteczności , a analiza stylu takich wpisów prowadzi do jednoznacznego wniosku, że ich produkcją zajmuje się co najwyżej 3-4 osoby. Uważnie śledzą one wszelkie wypowiedzi , aby - zmieniając co chwila swoje nicki-manipulować dyskusją i kontratakować w przypadku najdrobniejszych choćby zagrożeń. Internet jest dla Lilith także podstawowym narzędziem pracy, bowiem w jej ofercie są przede wszystkim usługi zdalne oraz sprzedaż wysyłkowa."
          • niemo-ralny Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon 08.01.11, 20:10
            FiM fragment autor Pani Anna Tarczyńska

" W ofercie znajdują się też niewymienione z nazwy usługi specjalne o których lilith ujawnia jedynie że przeznaczone sa wyłacznie dla VIPów, a ceny negocjuje indywidualnie.

- Chodzi z grupsza o te same zabiegi, ale odbywane bardziej starannie.Moja znajoma chciała rzucić klatwę na rywalkę a ponieważ bardzo jej zależało, żeby szybko i mocno zadziałała, zapłaciła prawie siedem tysięcy złotych zamiast czterystu, ale i tak g..o z tego wyszło - żali się Katarzyna z Warszawy.
            Pewien żołnierz zawodowy o imieniu Jacek zamówił u Lilith ekspresową klątwę(miała zadziałać w ciągu trzech dni) i miłosno-zdrowotny rytuał, do którego wykonania konieczne było ustalenie miejsca pobytu osoby na podstawie danych zastrzeżonych dla spec służb z logowaniem się przez telefon. Zapłacił 6 tysięcy złotych. Z rezultatów klątwy był umiarkowanie zadowolony, ale rytuał po umówionym terminie kompletnie nie zadziałał. Gdy na forum publicznym zarządał zwrotu kasy Lilith odparła :
            " Nie kupujesz mnie, lecz ryt, a info, a info, które chciałeś, jest nielegalne.Dwa dni po upływie miesiaca to nie wielki szok. Nie wspomniałeś o klątwie, która zadziałała 3 dni na cito for you i nie była to zwykła klątwa lecz vip special only for you. A to że ci teraz z tym źle, to nie mój biznes."
            Jacek: Sabina, ja chyba śnię ! Temat legalności może niech tu nie pada, bo moze wyjść niezła draka, kto i co robi nielegalnie, więc - grzecznie proponuję- ostrożnie z tego typu określeniami. Klątwa only for me?Czyżbyś zapomniała jaka z tego wyszła bryndza?Dowód z odcinkiem i datą właty też mam przedstawić?Żeby zamówić ryt z najwyższej półki, bo tylko taki ponoć gwarantował powodzenie całego "przedsięwzięcia"musiałem na to cieżko zapracować. poproszę o zwrot moich pieniędzy za coś, za co zapłaciłem i czego nie mam. Umowa była konkretna : miesiąc i ani dnia dłużej, a po tym się rozliczymy.I radzę kolejny raz , skończ ze straszeniem. Chcesz być poważnie traktowana, to przede wszystkim wywiązuj się z umów terminów i deklaracji.Chcę swoich pieniędzy i tyle w temacie, bo nie jestem dla ciebie instytucją charytatywną.
            "Na twój domowy adres zostanie wysłana faktura ze wszystkimi materiałami oraz dowód wpłaty. Pieniędzy nie dostaniesz, zatrzymam też twoje sms'y i rozmowy o namierzeniu telefonu dziewczyny, by było jasne jak na dłoni"
            • niemo-ralny Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon 08.01.11, 20:14
              Wielu osób ? Czyli 4 ? Toż więcej Lilith ma dziennie. Oj oj nie ma to jak życ w Polsce i mieć szmatławce zamiast gazet która nawet kardynała nazywają wampirem heh. I poprosiłbym nie nasyłać na mnie dziennikarzy XD Przynajmniej wiadomo jedno. Lilith jednak działa a większość tych wypowiedzi była pomówieniami xD

Ja teraz bym poprosił o odpowiedź na moje pytanie: Czemu prokuratura przeciwko co poniektórym wniosła za wnioskiem Lilith oskarżenie i czemu jesteście pozwani o naruszenie dóbr osobistych? Jeszcze nasuwa mi się jedno. Gdzie są dowody na te słowa i czy nie jest tak, że dziennikarz często wierzy na słowo zamiast kierować się faktami.
              • niemo-ralny Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon 08.01.11, 20:20
                Nie rozumiem szantażowaniem było to, że mu fakturę do domu wyślęza klątwe za która nie zapłacił a się powiodła? Simisti zaś nie była klientem jej firmy. A może szantażowaniem było to, że zgłosiła sprawę na policje po tym jak osoby nie będące klientami jej firmy oczerniały ją ? Czyli co Rytuały wychodzą ale to ma być szantaż niby? Przecież ona przyjmuje osobiście więc, że posiada stronę internetową również to oznacza,że jest to głowne miejsce jej pracy? Ludzie co się z tym światem porobiło, żeby dziennikarz wierzył internetowym trollom i się na nich powoływał a nasz kardynał to wampir i już nie mają o czym pisać. Z tego kraju to wyjechać trzeba.
                • Gość: dante Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon IP: *.1and1.pl 08.01.11, 20:24
                  O jakiejś tam Simisti nie ma w artykule a ciągle coś pleciesz i pleciesz . zapleciesz się
                  Weźcoś na uspokojenie, bo twoja paranoja aż internetem wyłazi ;d
                  • Gość: Gebo Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.11, 10:54
                    Nie należy wierzyć we wszystko co się czyta!!! Ja też starałem się kiedyś uprzykrzyć życie Lilith, z powodu własnych wad, trwało to krótko i widocznie mi to nie służyło z racji tego że kocham magie i chce być wobec niej lojalny. Jeśli kto mówi o duchowości i chce być w tym szczery i prawdziwy nie powinien obrażać ludzi pokroju Kariny, którzy są szczerzy i szlachetni i z pewnością pragną pomagać bardziej niż szkodzić.
              • Gość: dante Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon IP: *.1and1.pl 08.01.11, 20:21
                Fragment Faktów i mitów autor Pani Anna Tarczyńska

"Pewien zadłużony po uszy młodzieniec poprosił o "rytuał finansowy" z katalogu, oraz coś extra.
                A jaka będzie cena aby się dowiedzieć czyjś login i hasło? - zapytał wróżkę o dostęp do cudzych pieniędzy
                S:156,89 euro
                Klient: Na 100% będzie dobre?
                S: Tak
                Gdy ujawnił później tą zarejestrowaną rozmowę , Lilith oszalała: " Nie zamierzam odpisywać bezczelnemu gó...arzowi z mordą, jakby cię matka o krawężnik stłukła.Twoje życie jest już moje."
                • niemo-ralny Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon 08.01.11, 20:26
                  Hahaha któremu xD ? Wiesz co Simisti weź ty z kolegami daj sobie spokój. Za parę miesiecy okaże się, że to wmysły i będzie problem XD

Cóż najlepszy jest dla mnie fagment, że działa i cieszę się, że odmawia rytuału ludziom którz jej się nie podobają czy nie chce dla niech go robić. Ma do tego prawo. I to oznacza,że nie nie jest łasa na gotówka jak co niektórzy.

Mi niejednokrotnie już wróżyła osobiście więc nie działa jak piszą MITY przez internet. A jeżeli chciała komuś wysłać fakturę bo nie zapłacił za klątwe która wyszła to nie jest żaden szantaż. To jest tylko tyle, że ma działalność gospodarczą i rozlicza się z państwem. I oby więcej takich wróżek było bo w końcu najważniejszy jest skutek.

• niemo-ralny Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon 08.01.11, 20:29
                    Nikog onie ma z imienia i nazwiska a po forum mitów widać. Czyli nie klinetka Sabiny która kopiowała jej artykuły poszła do Mitów ( bo tak tę gazetę od dziś nazywam) i zaczęła temat z zemsty bo jej forum wykasowali po tym jak Lilith zgłosiła, że jej artykuły kopiuje. Kolego Simsti.

Oczywiście Simisti i Viola oraz Wróżka Carmilla mają do tego prawo by iść do Mitów i ich wkręcać :)
                  • Gość: dante Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon IP: *.1and1.pl 08.01.11, 20:31
                    paranoiczko, to napisali twoi klienci.
                    a te osoby ktore to czytaja niech pomysla

twoj cyrk twoje malpy, zostawiamy cie juz w twoim szambie
                    • niemo-ralny Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon 08.01.11, 20:34
                      Przestań mnie pomawiać bo jestem zwykłym klientem co widac po moich postach. Jeśli ktoś jest paranoikiem to tacy ludzie jak wy którzy pomawiają innych wróżących i klientów ich.

To jest straszne! Lilith uroki działają co nawet gazeta potwierdziła ! Straszne jest to, że Lilith się z pańswem rozlicza bo mia firmę i wystawia faktury! Straszne jest to, że jak klient za rytuał mie zapłacił chce mu wysłać fakturę do domu! Okropność! Lecz się człowieku i zamiast chodzić za nią, śledzić miej swoje życie.
                      • niemo-ralny Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon 08.01.11, 20:39
                        A najstraszniejsze w tym wszystkim jest to, że oprócz tego,ze Lilith działa o czym pisze sama gazeta i potrafi wróżyć jest fakt ,że na internecie istnieją osoby takie jak Simisti i jej pomagierzy z internetowych trollów którzy nie mogąc znieść jej sukcesu chodza do dzinnikarzy i się przebierają

Weź ty się kobieto opanuj bo zamiast zaszkodzić tylko jej klientów przysporzyłaś. Mity jednak powinny były sprawdzić inforacje przed publikacją.

A jeśli nie chcą byc jedynie Mitami a również faktami powinni zamieścić sprostowanie wcześniej nim komukolwiek nakarze to sąd.
                        • Gość: ranne zwierze Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon IP: 188.33.144.* 08.01.11, 22:59
                          Dziwne, zaprawde dziwne co piszesz Lilith.
                          Niby zamknięto forum Simisti to Inholilem i że założyła dopiero nowe.
                          To jakim cudem na tym starym zaprasza na nowe, na nowym serwerze,
                          Juz w tych kłamstwach się zakręciłaś.
                          odbiło ci zupełnie od tych oszustw i kłamstw
                          macie tu, patrzcie. http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:Kxt8IM_79jQJ:www.inholilem.fora.pl/sprawy-forum,13/nowe-forum-i-portal,2406.html+www.inholilem.fora.pl/sprawy-forum,13/nowe-forum-i-portal,2406.html&cd=1&hl=pl&ct=clnk&gl=pl&lr=lang_pl

A opowiedz wszystkim jak chaoci zamknęli twoje forum, masz tu ,zdechniętego psa
                          www.okulta.fora.pl/
                          czemu zamknięte? ano handlowało się nie legalnie ksiązkami i miało się cudze, skopiowane posty.
                          oooo ijeszcze jedna okulta, www.okulta.jun.pl/install.php
                          też zamknięta.
                          ojj...siostra lucyfera, zaprawdę zaprawdę ;d;d;d;d;d
                          • niemo-ralny Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon 08.01.11, 23:14
                            Simisti jak ty mogłaś pisać i pomawiać kogoś ! podawałaś się za klienta firmy pisząc tu pod różnyim nickami raz jako robert raz kasia czy marysia i przyłapałem się niejednokrotnie . Nawet ludzie z twojego forum już ci nie wierza www.forum.fora.pl/pomoc-i-pytania,3/mam-pytanie-o-forum,39442.html . Do fora.pl którego właścicielem jest gadu gadu polska nikt się nie włamuje . Zablokowali Ci forum bo kopiowałaś cudze artykuły i nie tylko Sabiny. Właściwie to nawet wiem,że tym razem nie Lilith zgłaszała tylko chyba taraka. Wstyd dziewczyno wsyd. Ty się lecz na nogi bo na głowę już za póżno.
                            • niemo-ralny Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon 08.01.11, 23:25
                              Czyli nieklienci Lilith jak sama przynajesz się o niej wypiadali negatywnie? A klienic mówili, że wyszło ale chciała fakture? Wiesz co Simisti takiej chorej baby jak ty to jeszcze nie widziałem. Wraz z wróżką Carmillą i Panią Violetta która występuje jako Kasia powinnyście się udać do zakładu z pokojami bez klamek. Tego niestety nazwać inaczej nie można. Nie dość, że pomawiacie inne wróżki to jeszcze klientów wyzywacie od debili o baranów. Nazwij mnie jeszcze raz tak a złożę wniosek na komendę by i mi dała dane jako, że osoba fizyczna nie jestem w stanie ich ustalić. Możesz to sobie uznać za straszenie. Nie będziesz mnie tu głupia babo obrażać. Przestań pomawiać wróżbitów i klientów. Ty jesteś chora na głowę babsztylu i to porządnie. Włąśnie przyznałaś, że uwierzyła Ci dziennikarka. Na szczęście przynajmniej miała tylko godności by powiedzieć, że rytuały Lilith wychodzą.
                              • niemo-ralny Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon 08.01.11, 23:28
                                I przestań to forum nachodzić pod różnymi nickami ranne zwierze czy " p" tu nie ma idiotów a takich chciałaś z ludzi zrobić. Tymsamym trochę ci nie wyszło bo się okazało,że jednak działa. A chodziło o to by ją zniszczyć. Klienci wróżek nie są temakami a takich internetowych trolli jak wy czuja na kilometr. Powtarzam ci idź do przychodni. Niech ci rodzice zabiorą komputer zanim stanie się komuśbezbrnnemu krzywda wariatko.
                                • Gość: gość Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon IP: 109.207.96.* 09.01.11, 11:28
                                  Czytam te posty i jestem zdumiona. Zdziwiona jestem że wam tak zależy żeby na tym forum wypaść jak najlepiej, tak jakby to forum miało nie wiadomo jak wysoką rangę co najmniej porównywalną z przyznawaniem Oskarów.
                                  Kurcze, przecież to tylko jedno z tysięcy takich for na świecie i setek w Polsce. To forum na prawde nie ma wielkiego znaczenia.
                                  To forum to tylko wpisownik rangi lokalnej knajpy gdzie spotkają się ludziska żeby pogadać sobie bla bla co komu ślina na język a na drugi dzien zapomnieć.
                                  A wy tu sądy, paragrafy, dziennikarze! Tak jakby poważny proces o oszustwo- bo sprawy ww. są bardzo poważne- prowadzić w knajpie gdzie ludzie przychodzą się napić i pogadać... Nie TO miejsce! Ja uważam że takie sprawy załatwia się w cztery oczy, w sądzie, u prokuratora, a nie drąc z siebie pasy na jakimś podrzędnym forum :)

• niemo-ralny Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon 09.01.11, 11:56
                                    Dokładnie setno sprawy! Kupiłem spacjalnie wydanie " e" by przeczytać ten artykuł. Najgorsze jest to, że to wróżki z teog forum pomówiły Lilith Black Moon. Przecież ta cała Valentina to wróżka Carmilla tak nam znana. Mało tego ta osoba szantażowała też inne wróżki. Właściwie wszystkich którzy nie zgadzali się z jej opinią. I się przyznała, że sprzedawała się za pieniądze nawet w artykule. Co z tego, że się sprzedawała? A co to prostytuacja w naszym kraju jest zawodem? I taka osoba była wróżką? Oczerniała inne wróżki? Pomówienia i szantaże? Jak Lilith tam nie zrobi rytuału to cię zniszczę? Co za powalony świat, że na takie rzeczy powołują się dziennikarze. Nastęna osoba to Simisti też nie jej klientka. Chodziła tu, łaziła, przebierała się za jej klientów. Pisała pod różnyim nickami a potem stwierdziła" przecież to wolna Polska" i tyle. Wstyd dla tego forum, dla wróżek stąd i wtyd dla dziennikarzy którzy zamiast okazywać się mądrymi ludźmi okazują się barankami szukającymi tematu i powołującymi się na ploty a nie fakty ludzi którzy nawet nie byli klientami jej firmy. Zarzucili jej, że straszyła bo chciała wysłać fakturę za udaną klątwe vipowską? Toż ma swoją firmę ! Jakei to straszenie! To jest wstyd ! I każdego kto widzi co się tu dzieje i nie jest idiotą te dwie panienki plus Pani Viola wyzywają od idiotów. Wyzwają tak przeciętnych klientów. Takei wróżki jak Carmilla i panna Simisti powinni zamykać w pokojach bez klamek ! W dziennikarzom teog typu państwo powinno zakazac wykonywania zawodu. Ja od 1,5 roku jestem jej klientem to, że wracam, ten sam fakt stwierdza,że jest świetną wróżką. I cieszę się, że od niej trafiłem. Mogłem w końcu trafić na taką Simisti czy Wróżkę Carmille. Wstyd! Dobrze,że choćta dziennikarka przyznała, że rytuał wyszedł.
                                    • Gość: gość Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon IP: 109.207.96.* 09.01.11, 15:45
                                      Co to jest ta klątwa vipowska? ta nazwa się przewija po tym forum, nie pisze jednak co to takiego? miłosna, na kasę?

Jak kto kogoś oczerania i szantażuje to są na to paragrafy i można skutecznie dochodzić swego.
                                      • niemo-ralny Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon 09.01.11, 15:52
                                        Jakby tak było to by dochodzili. Nie było a jedyne co mogli zrobić to wkręcić dziennikarkę . Przecież czego innego można było sięspodziewać po naszej Carmilli Vamp czy Simisti. Oto dokładnie chodzi.
    • Gość: Andrzej Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon IP: *.org 09.01.11, 14:34
      lilusia, a co nas to obchodzi, jakaś Carmilla, czy simisti.
      Jesteś w gó...e po szyję. na twoim miejscu siedzialabym cicho a nie pisala z męskiego nicku ;d
      zenado.
      • niemo-ralny Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon 09.01.11, 15:11
        Przede wszystkim to widać ,że Lilith nie jestem i jestem ptencjalnm klientem wróżek a chwalę tu nie tylko Lilith. Owszem obchodzi bo to na słowa wróżki Carmilli wypowiedziane na tym forum oraz na słowa niejakiej Simisti czyli sławnej kopiatorki artykułów powołał się ten tygodnik. Więc warto jest pokazać ile to forum jest warte jeśli chodzi o opinie innych bo potem się kazuje,że opinie negatywne stawiają wróżkom inne wróżki. A najbardziej podobał mi sięfragment wróżki Carmilli " omiesznie zabawiałam sie w prostytucje". Ona jest w g... po uszy ? No jeżeli przez to nazywasz to, że nawet Mity nie mogły zaprzeczyć jej skuteczności to naprawde jest w g... po uszy. To jest straszne ! I ja mam dość teog forum i oczerniania innych i tym razem nie zamierzam popuścić. Jak jestęs taki twardziel i potrafisz mnie obrazić na internecie kolego kopiatorki Simisti to podaj swój adres a powiem ci to w twarz. Bo jedyne co potraficie na tym orum to obrazić innych z coraz to nowych nicków internetowych i to wszystko co potrafisz. Pozdów koleżanki prostytuki i złodziejki . Niech się trzymają kupy. Kupy zawsze nikt nie ruszy.

A najgorsze jest w tym wszystkim to, że to mogło spotkać każdego z nas.
        • Gość: ciekawy Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon IP: *.srv.az.pl 09.01.11, 15:39
          to po co piszesz?
          kto oczernia?
          w gazecie opisano twój proceder
          dokładnie opisano
          wiec siedz cicho ,lilko, i wreszcie naucz sie pisac
          módl sie do lucyfera zeby tego policja nie przeczytala
          nie,nie pojdziesz siedzec, ty pojdziesz do psychiatryka
          • Gość: Robert Mam pytanie IP: *.rev.netart.pl 09.01.11, 15:48
            Czemu odpowiadacie na posty tego przygłupa.?
            Myśli, że nikt nie wie, że to Lilith pod kolejnym nickiem.
            Będziecie pisać, a toto będzie odpisywać w nieskończoność.
            Tak się toto nauczyło, żeby tylko trollować fora.
            Redaktorka napisała, że z różnych nicków pisze i manipuluje ludźmi.
            Zróbcie ciszę nad tą trumną ;d
            • niemo-ralny Re: Mam pytanie 09.01.11, 15:50
              Przepraszam to redaktorka o mnie mówiła ?
            • Gość: TV Re: Mam pytanie IP: 46.112.85.* 09.01.11, 17:01
              może nie tyle milczeć... ale zrobić z nią porządek, żeby juz nigdy więcej nikogo nie oszukała!!! dlatego od dawna proponuje zjednoczenie sił ;)
              • niemo-ralny Re: Mam pytanie 09.01.11, 17:28
                Ty Violetto już rok czasu tu szukałaś i nie znalazłeś . Co Lilith klątwy na tę kobietę zrobić nie chciała i się zemściłaś tak ? Koleżanki Simisti i wróżkę Beatrycze sobie dobrałaś ?
          • niemo-ralny Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon 09.01.11, 15:49
            No Lilith na pewno czyta ten temat i sama zgłosiła sprawę na policji 20 listopada więc policja to czytała jak i całe forum. Violecie K i wielu osobom postawiła prokuratura parę zarzutów. Nie będę tu nikogo bronić . Okzało się, że Lilith jest niewinna. Szkoda jedynie, że musiała aż to na prokuraturę wnieść i wiem, że z tego w ciągu 2 miesięcy wybuchnie wielka afera. A do Pani Simisti. Tak złodzieju nasyłaj nowych kolegów, ale życie realne to nie zabawka i już nie jesteś tak anionimowa jak kiedyś. Za tę obrazę Lilith mam nadzieję, że ci w sądzie nakopie a jak się dowiem jaki jest twój adres to sam złoże wniosek z powództwa cywilnego o publiczną zniewagę bo nazwałaś mnie już dwa razy brzydko.
            • Gość: TV Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon IP: 46.112.85.* 09.01.11, 16:58
              Reportaż w TV jest tak niezwykle ciekawy, przesunął się w czasie, ale to chyba opatrzność boska nad tym czuwała :) Prawdziwe oblicze lilith będzie można zobaczyć w TVP2, i mam nadzieję, że już w najbliższy wtorek ;) Ludzie "źle potraktowani" przez lilith trzeba zjednoczyć siły!!! Za nasze pieniążki lodówka jej pęka w szwach ;) Niewyedukowana niunia znalazła sposób na łatwe i dostatnie życie... Maturę pisemną jeszcze w szkole wydziergała przy pomocy "uśmierconej" mamusi, a ustną już na porodówce... bo rozpękła w międzyczasie... a potem wypierała się własnych dzieci... jak widać wszystko dla kasy można...
              • Gość: tery Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.11, 17:14
                Taa... Zbierzcie się w kupę- kupy nikt nie rusza:) Tak się czasem zastanawiam co by to było jak by wam rodzice komputera nie kupili. Pewnie byście dalej oddawali się samogwałtowi w szopie swojego taty:P Staliście się już nudni po prostu:/ Cały czas ta sama śpiewka która nic tu nie wnosi.
                • niemo-ralny Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon 09.01.11, 17:22
                  To straszne złodziejka Simisti Wróżka Carmilla i Violetta K zrobia z nią porządek czyli co? Zasiejecie nowe plotki pod różnymi nickami ?
                  • niemo-ralny Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon 09.01.11, 17:26
                    i54.tinypic.com/2z6f7kh.jpg pochodziłem po internecie i znalazłem coś ciekawego dla Lilith . AAAA złodziejka jej tekstów i Wróżka Carmilla vel Valentine sięznały i blog ośmieszający swego czasu na nią zrobiły ? Hohoho jak to dobrze, że Lilith za wczasu wezwała policję. Mam nadzieję, że za te pomówienia dostanie porządne odszkodowanie. A potem przyjedzie od was i powie na głos również i w mediach lokalnych z imienia i nazwiska na kogo ludzie powinni uważać bo jak łatwo jest przez pomówienia zniszczyć człowieka.
                    • Gość: lol Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon IP: 46.112.127.* 09.01.11, 17:58
                      FiM jak opublikowały to nie pomówienia tylko mają na to dowody;d
                      wsciekaj się, no dalej lilusia. idź do szkoly
                      ukończ tą podstawówkę
                      • niemo-ralny Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon 09.01.11, 18:06
                        Te" dowody" z tego forum mają . Każdy pamięta tu sytuacje Jacka co nie zapłacił czy Violetty która chciała klątwe na kobietę w ciąży. Jak jej Lilith odmówiła to płakała i ryczała. Każdy pamięta też Simisti i Wróżkę Carmille. To są dowody? To czemu ich w sądzie nie przedstawią ? Aaaaa przepraszam... dziennikarze za dowody mają posty takich ludzi jak ty czyli raz jako TV a raz jako lol hah no to są dowody ! Niezbite. Jedyne dowody jakie tu są takie, że te same osoby chodziły za nią przez dwa lata szykanając pod różnyim internetowymi nickami. Nikt szanujący się o tym nie napisze i tego nie wyda bo nie będzie dla smarkaczy głowy nastawiał. Dlateog mimo chodzenia Violetty Simisti i wróżki carmilli po wszystkich możliwych dziennikarzach sprawą zainteresowały się Mity. A zapomniałbym, że tym dziennikarzom których wcześniej tak naciągała Violetta znana nam tu, która przez półtora roku zbierała dowody przeciwko Lilith bo jak mówiła "zrobisz albo cię wykończe" prokuratura wszczęła dochodzenie. Po zakończeniu spraw w sądzie które są na wniosek samej Lilith to z teog co wiem Lilith niejednemu dziennikawi opowie cała sytuacje od początku do końca a także ( może zwłaszcza) dziennikom lokalnym w miejscu zamieszkania tychże osób. Dziwne, że to Lilith zgłosiła sprawę na policję i z powództwa cywilnego. Znam tę sprawę od podszewki i wiem kiedy się wydarzyła 11 listopada. 17 listopada już sprawy do sądu poszły na wniosek samej Lilith.
                        • Gość: antyspam Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon IP: 69.42.216.* 09.01.11, 18:39
                          zostawcie toto w spokoju.
                          jest art. wszystko jasne. podawaj jak chcesz gazete ;d sad cie wysmieje
                          to było dziennikarstwo sledcze a ty lilith naucz sie pisac. Kazdy wie kiedy piszesz.
                          • niemo-ralny Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon 09.01.11, 18:44
                            Poproszę więc o adres osoby która twierdzi, że jestem Lilith kasny i wyraźny ze stwierdzeniem, że ja niżej podpisany .
          • Gość: violetta Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon IP: *.fbx.proxad.net 10.03.14, 06:38
            Tak, ciekawy, psychiatryk to dobre miejsce dla takich pasożytów, a z tym Lucyferem jej nie pochlebiaj, bo ona nie ma żadnego pojęcia o niczym, a już napewno nie o tej ścieżce. Ona sobie znalazła dobry sposób na wylansowanie swojego tłustego obleśnego dupska, afiszując się wśród wiejskich metalowców z jakimiś bredniami, folgując swojej nimfomanii oraz wielu innym uzależnieniom, w tym i od energii młodych naiwnych kolesi, których łatwo wyssać. Ona rzuca jakieś ochłapy, ściemniając że ma niby wiedzę, której wszyscy dobrze wiemy, że nie ma, bo by nie żyła na tak prymitywnym poziomie oszukując i okradając innych, a te zakute metalowe pały zlatują się do jej obsranej dupy jak muchy do gówna! Mam wiele dowodw na to, że Lilith 666 black moon to nimfomanka i ladacznica! Za pieniądze ukradzione klientom sprasza sobie kolesi na libacje, żeni im kiciory, że ona niby jest jakimś tam kimś, ale nie wiadomo kim, bo każdemu innemu mówi co innego, z zakonu Phosphorusa, o którym w rzeczywistości nie ma pojęcia, bo kilka osób w polsce mających jakie kolwiek pojęcie o lucyferianiźmie wypowiadało się o niej wyjątkowo źle! Bazując na paru tłumaczeniach fragmentów Michaela Forda ta nachalna nimfomanka uzurpuje sobie prawa do jakiegoś wymyślonego przez nią zakonu, do którego wprowadza wiejskich metalowców inicjując ich własną dupą. Mój detektyw mało nie puścił pawia, jak ta ladacznica proponowała mu wejście do tego zakonu bezpośrednio przez jej obleśne zapasione dziursko! Nawet zażądał ode mnie dopłaty za usługę, bo kosztowało go to niemałą utratę godności osobistej. W normalnych warunkach on by nawet nie rozmawiał z kimś takim, ale w ramach pracy musiał się poświęcić, żeby zdobyć dla mnie wiele cennych informacji. Bardzo dziwię się tym młodym chłopcom, dwudziesto dwudziesto paro letnim, którzy nie wstydzą się pokazywać publicznie z takim potworem... Musiała im nieźle zryć beret, ale na szczęście większość z nich po paru miesiącach ucieka jak najdalej od pasożyta energetycznego, bo zaczynają łapać o co w tym wszystkim chodzi...
    • Gość: abba Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon IP: *.dynamic.chello.pl 10.01.11, 01:34
      Ja jako była klientka Lilith stwierdzam, że jej uroki nie działają. I może nie to było najstraszniejsze. Najbardziej przykry jest fakt , że po wpłacie pieniędzy nastąpił brak jakiegokolwiek kontaktu. Mimo zapewnień ,że wszystko będzie OK następnie zaległa cisza. Nic się nie wydarzyło. A wystarczyło powiedzieć nie udało się. Niestety ani drogą mailową , ani przez komunikatory po upływie owych trzech miesięcy jakikolwiek kontakt ze strony Lilith nie nastąpił. Zostałam totalnie zignorowana, na moje zapytania nigdy więcej nie otrzymałam żadnej odpowiedzi. No cóż człowiek uczy się na błędach. Ale to podważyło moją wiarę w jej uczciwość.
      Nie oczekiwałam zwrotu pieniędzy, nie zamierzałam rozliczać z efektów. Jedyne co mnie interesowało to uczciwe podejście do tematu. Tego niestety zabrakło.
      • niemo-ralny Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon 10.01.11, 06:52
        Widzisz a ja byłem jej klientem i mi się powiodło, powiodło sieteż jackowi i wielu wielu innym. Za pewne nie tylko zaś tobie się nie powiodło tak to już jest. Pytanie tylko czemu tu zostałem opluty gdy się tylko dobrze wypowiedziałem teraz? Czemu zostałem obrażony przez takie osoby jak podałem powyżej? Co to jej jednej nie wszystko wychodzi? Dlczego zostałem w ten sposób potraktowany ?
        • niemo-ralny Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon 10.01.11, 07:05
          Ja doskonale wiem jak powstał taki artykuł. 3 powyższe osoby które są znane starym klientom Lilith do szpiku poszły jak widąc było na forum by może skorzystać z okazzji nagonki na nią i pewnie nie spodziewały się tego, że Lilith sięnie przrstraszy i do sądy pójdzie. Lilith ma wielu klientów dziennie i to niewiele znaczy jak jakiemuś procentowi nie wyjdzie bo nikomu nie wychodzi wszystko. Dziennikarka powołała się na wieści od nich a nie jakieś fakty a to nie są osoby którym wierzyć można. To jest taka sama prawda jak to, że napisałi o naszym kardynale " wampir" . Wystarczy popatrzeć na allegro , viversum czy wróżby online, żeby się przekonąc, że choc nie ma samych pozytywów 90 procent to pozytywy więc ja sięnie dziewię, że chce sprawy w sądzie z tymi osobami. Moim zdaniem po sprawach w sądzie powinna też opowiedzieć o tym zdarzenia gazetom lokalnym z ich miast i TV .
          A przede wszystkm co się tyczy np wróżki Carmilli z kiełbasą powinna pojechać do rodziców.
          • Gość: brakautora Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon IP: *.prothost.com 10.01.11, 10:58
            www.leoncin.fora.pl/co-z-tym-leoncinem,7/szukam-wrozki-wroza-kregarza-w-okolicy,245.html
            a tutaj sama sobie reklame robi.
            niemoralny robisz błędy w pisowni jak bohaterka, sporo wiesz o niej, mieszkasz z nią? może to ty A.?
            • niemo-ralny Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon 10.01.11, 11:11
              Tak i jest na tyle głupia by ze swojego imienia pisać. To ma być dowód ? nie musi sobie reklamy robić bo jej strona jako wróżka jest na pierwszej stronie goole. Za to tu mamy przykład antyreklamy . Nediawno pisałeś jako Ha! a teraz juz masz nowy nick. Te pomówienia są równie śmieszne jak internetowe trolle na które powołała się ta dziennikarka. Ja też robię błędy z pospiechu zwykłego bo w robocie jestem. Zostałem tu zwyzywany ja ktylko stanałem w jej obronie. To co mówisz nie jest dowodem a ona nie jest kręglarzem głąbie. Jest w dodatku parę wróżek Lilith np w Sopocie czy też Lilka270 więc nie mów i nie pomawiaj innych internetowy trollu. Z jednego trzeba się cieszyć, że sprawy jednak będą mieć finał w sądzie a nie w internecie. Tam jak nie przekażą jasnych dowodów to wybulą odszkodowania a potem prasa napisze o tych ludziach i miejscu ich zamieszkania. Zwłaszcza mam nadzieję, że opiszę tę żlodziejkę Simisti, Panią od kiełbachy wróżkę Carmille czy Valentine La Croiź i Pania od banków która dawno powinna siedzieć w psychiatryku.

Ten wątek dosadnie pokazuje skąd się wzięly plotki na jej temat i kto je pisał.

A mimo tego co próbowaliście zrobić g.. wam z tego wyszło. Jakim baranem trzeba być żeby 2 lata chodzićza dziewczyną . Ciekawy czy wiedzą o tym przychodnie.
              • Gość: brakautora Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon IP: *.prothost.com 10.01.11, 11:20
                a co to za różnica jaki nick wpisuję?
                sabina, sabinasdk, karina, lilith to też są nicki. tak samo jak ruda777, takizwyczajnynick, anielacośtam i wiele innych.
                • niemo-ralny Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon 10.01.11, 11:24
                  Pokaż na to dowody ! Ty tu piszesz na prudziesięciu nickach nie będąc nawet klientem jej firmy ! Ja jestem klientem jej firmy ! Też zostałem przez was opulty i znieważony! Wiec podaj chłopcze swoje namiary żebym wiedział gdzie ci mam pozew wysłać ! I pokaż dowody na to nie pomówienia ! Bo takimi pomówieniami właśnie zniesławiliście osobę ! Nie będąc nawet klientami jej firmy wymyślacie kłamstwa obrażając przy tym niewinnych i nie tylko samą poszkodowaną !

Faktycznie to nic, że nie jesteś klientem! Ze piszesz bóg wie na ilu nickach bo cwaniak to ty w internecie jesteś. Wraz z koleżanami złodziejami i prostytutkami lepiej pochowajcie sie do dziury.
              • Gość: zdzisia Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon IP: *.org 10.01.11, 11:23
                Lilith, jesteś lolem i będziesz lolem. Piszesz już nawet sama ze sobą. Krew cię zalewa i dobrze.
                Oszukane szantażowane klientki zawiązały spółę. Nie tylko powiadomiły gazety ale i TV.
                Będa udzielały wywiadów i przedstawią dowody bo mają do tego prawo.
                Poza tym są jeszcze klientki, które ci zapłaciły a ty się nie rozliczylas z urzedem skarbowym.
                więc nie pisz bzdur tylko zbieraj sily na geste tłumaczenie się ;d

• niemo-ralny Andzej zmieniłeś płeć na Zdzisię ? 10.01.11, 11:29
                  A ty to jesteś Andrzej forum.gazeta.pl/forum/w,468,120679896,120716154,Re_Siostra_Lucyfera_Lilith_black_Moon.html czy Zdzisia ? Płeć zmieniasz ! No dalej pokażcie jak to zrobiliście ! Jak sprawiliście, że powstał ten artykuł ! Pokazujcie jak przez dwa lata szykonowaliście wróżkę przez internet tylko dlatego, że odmowila zrobienia rytuału wariatce, nie chciała umówić się z Valentine bo nie jest lesbijką czy nie pozwałała kopiować swoich postów złodziejom ! To nie są klienci jej firmy ! I pewnie, że nie wszyskie rytuały jej wychodzą do czego przyznawała się publicznie ! Ja się k... pytam kto mnie tu zwyzywał ???????

• Gość: brakautora Re: Andzej zmieniłeś płeć na Zdzisię ? IP: 213.25.24.* 10.01.11, 11:34
                    a co za różnica czy karina czy sabina?
                    • Gość: eryk Re: Andzej zmieniłeś płeć na Zdzisię ? IP: *.1and1.pl 10.01.11, 11:38
                      Dla niej widocznie jest róznica, może ma rozdwojenie jaźni buhahaha
                      Ale artykuł niezły. Zwłaszcza ten tekst z kupieniem hasła do cudzego konta.
                  • Gość: magic Re: Andzej zmieniłeś płeć na Zdzisię ? IP: *.1and1.pl 10.01.11, 11:36
                    idź lilka lepiej obiad ugotuj bo jeszcze schudniesz ;d
                    ubaw mamy nie z tej ziemi
                    myslisz ze wszystkich zastraszysz i oszukasz.
                    skonczyly sie tłuste lata dla ciebie.
                    klientki nie dadzą się oskubac
                    idź sprzatac do szkoly albo gdzie do szpitala nocniki wynosic ;d
                    • niemo-ralny Re: Andzej zmieniłeś płeć na Zdzisię ? 10.01.11, 11:42
                      Ja wam spokoju nie dam bo jako osoba która pracuje w branży handlwej i potronnej znieważyliście mnie w sposób publiczny . To co mówicie to szykanowanie i znieważanie osób publicznie. Gdyby tak było jak mówiliście dziennikarzom Sabina byłaby w prokuraturze a tymczasem to przeciwko tej wariatce i paru innym osobom prokuratura wszczeła sledztwo i mam nadzieję , że otrzyma za to porządne odszkodowanie. Mam nadzieję, że uda się wyłapać wszystkie osoby z tego wątku i skończy się internetowe oczernianie innych pod różnymi nickami. Tak jak to zrobił Andrzej który zmienł płeć nagle na zdzisię i mam nadzieję, że ten wątek zostanie podany jako dowód. Ja zaś sam dziś złożę donos na prokuraturę by ustaliła adres tej osoby ze 188* która w sposób publiczny nazwała mnie debilem. Bo o ile Lilith nie czyta tego by sięnie denerwować ja wam dalej nie pozwolę jej oczerniać.
                      • Gość: lol? Re: Andzej zmieniłeś płeć na Zdzisię ? IP: 96.44.169.* 10.01.11, 11:49
                        tartatatatatatatata
                        tratatatatata
                        tratatata
                        biedna kobieta po trzydziestce, zdesperowana, bo pojdzie z torbami. oj.!!!
                    • niemo-ralny A ty w końcu jesteś Eryk czy magic ? 10.01.11, 11:44
                      To tak daliście takie informacje dziennikarzom? Podszywając się za różne osoby? A gdzie dowody na to? Czy dowody to wasze słowa przez internet ?
                      • Gość: abrakadabra Re: A ty w końcu jesteś Eryk czy magic ? IP: 96.44.169.* 10.01.11, 11:47
                        nie eryk nie magic tylko Andzej , nie andrzej, tylko Andzej.
                        Analfabetko, milo patrzec jak się pienisz .
                        bedzie cie miło zobaczyc w TVN , buhahahahaha
                        temat swietny, zapewni im ogladalnosc
                        siostra lucyfera - buhahahahahahahahaha
                        • niemo-ralny Re: A ty w końcu jesteś Eryk czy magic ? 10.01.11, 11:50
                          Przepraszam to mnie nazywasz analfabetą czy Lilith tak nazywasz ? Bo jeśli mnie to podaj mi swoje dane nie w celu zastraszenia lecz w celu napisania pozwu. Chyba,ze to jest straszenie tka jak straszeniem była chęc wydania faktury przez Lilith
                          • niemo-ralny To ty jesteś lol czy abrakadabra? 10.01.11, 11:52
                            forum.gazeta.pl/forum/w,468,120679896,120747594,Re_Andzej_zmieniles_plec_na_Zdzisie_.html . No to ładnie,ze gazeta podała wiarygodne źródła. Od wiarygodnych ludzi. Ja zgłaszam również sprawę na policję i to jeszcze dziś! Nie będziecie więcej szykanować osób na internecie !
                      • Gość: lol? Re: A ty w końcu jesteś Eryk czy magic ? IP: 96.44.169.* 10.01.11, 11:50
                        Po dowody idź do Pani Redaktor
                        • niemo-ralny Re: A ty w końcu jesteś Eryk czy magic ? 10.01.11, 11:55
                          Ależ byłem abrakadabra czy też lolu. Okazało się, że Pani dziennikarz nie redaktor jak piszesz swoje dowody poparła opinią Pani Simisti , Katarzyny K. ze Zapolic : obie nie klientki firmy oraz Pani Violetty K. której Lilitj nie chciała zrobić klątwy to są osoby wiarygodne które piszą tu właśnie i pisały na internecie. Wiem też, że w sprawie sądowej przeciw FiM poszedł dziś pozew o naruszenie dóbr osobistych i odszkodowanie więc na pewno zeznacie w sądzie i poprzecie to niezbitymi dowodami !
                          • Gość: lolx2 Re: A ty w końcu jesteś Eryk czy magic ? IP: 46.112.83.* 10.01.11, 11:59
                            taaa..poszedł. Cały czas siedzisz przed kompem i piszesz na tym forum analfabetko.
                            strasz, strasz, ale od straszenia to są duchy .
                            obserwuj TVN,po dzienniku .
                            • Gość: brakautora Re: A ty w końcu jesteś Eryk czy magic ? IP: *.prothost.com 10.01.11, 12:01
                              a kiedy w tvn??? daj znać.
                              bo w tvp2 ponoc jutro o 21 50;)
                              • niemo-ralny To już nie TV 10.01.11, 12:10
                                forum.gazeta.pl/forum/w,468,120679896,120720847,Re_Mam_pytanie.html ? To na was oni się powołują ? Ja w to nie wierze wręcz to nie Polska tylko kraj gdzie media powołują się na internetowe trolle !
                • Gość: viletta Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon IP: *.fbx.proxad.net 08.03.14, 03:35
                  Mam do powiedzenia coś na temat tej wypaczonej do granic możliwości manipulantki, a mianowicie, ta ohydna ropucha zawsze łże jak pies, nawet na swojej stronie okulta.pl, że nie robi rytuałów na kobietach w ciąży... To nieprawda, ona za pieniądze pogrzebała by żywcem własną babkę! Kiedyś 5 lat temu zamówiłam u niej rytuał odzyskania miłości, mój chłopak odszedł do innej kobiety i pomimo, że ona była z nim w ciąży ja robiłam wszystko, żeby on do mnie wrócił. Lilith 666 black moon zaproponowała mi za 4 tyś złotych modlitwę śmierci za ciężarną kobietę, mówiąc że to jedyny sposób, aby on do mnie wrócił. Chciała abym przesłała jej zdjęcie tej kobiety a po kilku dniach ona przesłała mi zdjęcia wang, i od tamtej pory zaczął się mój życiowy koszmar. Ja nie chciałam się przyczynić do niczyjego wypadku, byłam poprostu załamana i zła, ale nie chciałam zostać współmorderczynią w sensie magicznym, bo po paru miesiącach ta kobieta miała wypadek samochodowy i w wyniku powikłań zmarła kilka tygodni później wraz z nienarodzonym dzieckiem. A ja trafiłam do szpitala psychiatrycznego z powodu ataku paranoi, bardzo się przestraszyłam tego co się stało. Oczywiście zapomniałam o tym, że po czymś takim mogła bym wrócić do mojego ukochanego, któremu wyrządziłam coś tak potwornego. Dręczyły mnie wyrzuty sumienia i koszmarne sny których w żaden sposób nie mogłam się pozbyć. Postanowiłam pójść do innej wróżki po pomoc, gdyż nie umiałam dalej z tym żyć. Ta wróżka o imieniu Nef rozłożyła karty i powiedziała mi, że niejaka Lilith 666 która użyła czarnej magii aby pozbyć się ciężarnej kobiety za pieniądze, ma bardzo toksyczną osobowość pełną zaburzeń i wypaczeń, zakłamaną i obłudną, niebezpieczną dla innych i nawet siebie samej, oraz nieodwracalne karmiczne obciążenie, które powoduje całe to zagęszczenie negatywnych energii wokół niej i jej popleczników. Jej działalność nie potrwa zbyt długo, bo los się bardzo mści na tego typu czarownicach, ich służących i klientach, a cała negatywna magia którą ona się otoczyła z pewnością do niej wróci w najmniej spodziewanym momęcie, i żadna butelka czarownicy czy bokorskie zaklęcia ochronne jej nie pomogą, bo przekroczyła ona wszelkie limity tolerancji. To mnie jeszcze bardziej dobiło. Zapytałam, jak mogę chociaż częściowo ukoić sumienie, gdyż czułam się faktycznie przytłoczona tym wszystkim. Wtedy ta wróżka Nef powiedziała, że jedynym ukojeniem jest przyznanie się, i powiedzeniem prawdy innym ludziom, zanim ktoś popełni taki błąd, zadając się z tą chorą osobą i słuchając jej djabelskich podszeptów. Kto igra z życiem innych ten sam wcześniej czy póżniej padnie ofiarą silniejszych drapieżców, albo własnych magicznych manipulacji. Ammit tylko czyha na takie ścierwa dusz, aby pożreć je w całości, by nigdy i nigdzie one nie mogły się na nowo narodzić i zatruwać innym życie!!! Czułam, że te słowa żyją, że są one namiastką sprawiedliwości w tej perfidnej walce z mroczną stroną duszy, że jest jeszcze nadzieja na odkupienie prawdą.
                  • Gość: wera do viletta IP: *.eaw.com.pl 08.03.14, 12:46
                    Ona jak ona, kare na pewno dostanie. Ale ja sie pytam, upadla na samo dno kobieto, kto ci kazal godzic sie na taki precedens??? To mial byc akt milosci? Raczej chorej desperacji! Jestes wspolwinna smierci niewinnej osoby! Nie powinnas wychodzic z psychiatryka do konca zycia!!!
                    • Gość: ho ho :( Re: do viletta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.14, 12:54
                      Wera, szczera katoliczka. Niech twoja "dobroć" do Ciebie powróci i co innym życzysz, Twoim udziałem sie stanie!
                      ZYczysz innym psychiatryk do końca życia? Sama tam pozostań, kaleko moralna!
                      Dobijasz kobietę, któta i tak jest w depresji i rozpaczy.
                      Iśćie po chrzescijańsku.
                      Tfu!
                      • Gość: wera Re: do viletta IP: *.eaw.com.pl 08.03.14, 14:56
                        To ja wynajme morderce, zeby zadzgal mojego bylego i bede uzalac sie na forum, ze byly nie zyje, i oczerniac morderce. Najlepiej zrzucic wszystko na wrozke i swojej winy nie widziec. Tacy ludzie w ogole zyc nie powinni, zycze zeby ta kobiete zagryzly wyrzuty sumienia. I jeszcze jedno, nigdzie nie pisalam, ze jestem katoliczka, tyle we mnie chrzescijanstwa, ile w tobie rozumu.
                        • Gość: ho ho :( Re: do viletta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.14, 15:03
                          Niestety wero oznacza to że masz w sobie bardzo dużo chrzesciajaństwa, ja na rozum nie narzekam :) Właśnie religijni fanatycy najbardziej pałają "miłością' do bliźniego i decydują, komu żyć a komu nie. A jak ja powiem ze takie jak ty nie powinny były sie urodzić, no i jak, miło? Czy masz żelbeton w mózgu i nie dociera?
                    • Gość: violetta Re: do viletta IP: *.fbx.proxad.net 09.03.14, 07:09
                      Owszem, mam wyrzuty sumienia spowodowane dziwną koincydencją zła w moim życiu wniesionego za sprawą kontaktu z Lilith 666 od której bije syfiasta energia i takie zagmatwanie, ze nie da się tego w żaden sposób odgmatwać. Ja byłam zła, ale nie życzyłam nikomu śmierci. Ta szantrapa wychwyciła moje załamanie psychiczne i zaczęła mnie namawiać na drogie klątwy, które są niby skuteczne, a jak zaczęłam zadawać pytania, to już nie było odwrotu, bo ona miała wszystkie informacje o mnie i szantażowała mnie, że jeśli nie zapłacę jej gotówki do ręki podstawionego kolesia, to ona opublikuje rozmowy, sfabrykuje je tak, że to ja zamawiam modlitwę śmierci i wyśle do mojego ex, pracy, rodziny... byłam pod wpływem psychomanipulacji i częściowo uległam ale po kilku dniach chciałam się wycofać i prosiłam tą szkaradę, aby zwróciła mi pieniądze, nawet część, i zapomnimy o sprawie, bo ja naprawdę z całego serca rezygnuję. Oczywiście spotkałam się z dosyć sporą agresją ze strony rozjuszonego potwora, który pewno wydał moje pieniądze i nie miał z czego zwrócić! Mściła się na mnie w różny sposób zastraszając, szantażując i zmuszając do milczenia. Pomimo, że wycofałam się ze wszystkiego ona przysłała zdjęcia jakichś glinianych ulepek wciskając mi że to są wangi na modlitwę, którą niby zamówiłam, a ja napewno jej nie chciałam, nie wiedziałam nawet, że jest taka opcja, chciałam tylko żeby w jakiś cudowny sposób ukochany do mnie wrócił, ale po tej sytuacji zrozumiałam, że to nie ma sensu zabierać nienarodzonemu dziecku ojca, i dałam sobie spokój pozwalając żeby to uczucie naturalnie wygasło. Po kilku miesiącach dziwnym zbiegiem okoliczności dowiedziałam się że kobieta mojego ex miała wypadek jadąc samochodem. Nie miałam odwagi nawet się spotkać z moim ex, odciełam wszelkie więzi i zakończyłam na zawsze naszą historię, żeby nie spowodować większego cierpienia. Ta sytuacja mnie przerosła, zgłosiłam się do znanego psychiatry i poprosiłam o pomoc. Ten psychiatra zaopiekował się mną i wyjaśnił, że możemy mieć wpływ na koincydencje, ale jeśli nie jest to naszą intencją tylko zostaliśmy do tego namówieni przez chciwą i żądną kontroli nad ludzkim losem osobę, nie możemy się winić w nieskończoność, to raczej tą osobę należało by poddać wnikliwym badaniom i odizolować od społeczeństwa, by nie infekowała podatnych na myślenie magiczne ludzi zarazą własnego toksycznego umysłu. To mi pomogło walczyć z tym, ale nie pomogło mi w wyzbyciu poczucia winy, że godząc się na taką klątwę przez szantaż w pewnym sensie przyczyniłam się do koincydencji wypadku niewinnej osoby. Dlatego tu piszę i próbuję ostrzec innych, że za takie błedy płaci się całe życie... A destruktywna magia zawsze wraca do źródła wielofalowo, bez możliwości uniknięcia konsekwencji, gdyż na tym poziomie nie można nikogo oszukać, nawet siebie... Pewna wróżka o imieniu Nef przepowiedziała mi konsekwencję tego na co się zgodziłam wieloletnią izolacją społeczną i osamotnieniem, ale też znalazła rozwiązanie mojego problemu w przyznaniu się do błędu publicznie i przestrodze dla innych którzy w bezczelny sposób igrają z fatum.
                      • Gość: gość Re: do viletta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.14, 08:06
                        Gość portalu: violetta napisał(a): <To mi pomogło walczyć z tym, ale nie pomogło mi w wyzbyciu poczucia win
                        > y, że godząc się na taką klątwę przez szantaż w pewnym sensie przyczyniłam się
                        > do koincydencji wypadku niewinnej osoby. > Pozbyć się poczucia winy może jedynie świadome poddanie się KARZE. Jeżeli nie jest to tylko i wyłącznie czarny pijar, to sprawa powyższa winna być zgłoszona do PROKURATORA.Zarówno sam sprawca zaistniałej sytuacji jak i podżegacz,manipulator i szantażysta jest winien śmierci dwóch osób. Jeśli Twoja historia jest prawdziwa winnaś ponieś karę wraz ze swoim sprzymierzeńcem. NIC a NIC Cię nie usprawiedliwia.Radzę zgłoś sprawę do prokuratora,bo jeśli tego nie zrobisz, zrobię to ja. Nikt w internecie nie jest anonimowy na pewno odszukają osobę wypisującą tutaj takie straszne rzeczy.A jeżeli to jest perfidna reklama grająca na uczuciach ludzkich to jest wielka hańba dla "światka ezoterycznego". Jak można budować swoją sławę w tak wulgarny sposób.Że co,że kogoś zabijam to jestem super magiem? Walnij się kobieto głową w mur może odzyskasz rozum zanim coś póżniej napiszesz. Do autorki postów Violetta:-czekam na Twoją odpowiedż co zamierzasz z Tym zrobić? Zgłaszasz posty do usunięcia czy kierujesz swoje kroki na policję?
                        • Gość: violetta Re: do viletta IP: *.fbx.proxad.net 09.03.14, 08:42
                          W świetle prawa nie ma paragrafu na to, że jestem współwinna śmierci kogoś. kogo kompletnie nie znałam, nigdy nie miałam kontaktu osobistego, a w dodatku ta osoba uległa wypadkowi prowadzonego przez siebie samą pojazdu, co było nielogiczne nawet dla psychiatry klinicznego, który stwierdził, że nie mogę się obwiniać za sam fakt, jedynie mogę się poczuwać do odpowiedzialności za chwilową niedyspozycję psychiczną która w jakiś niewyjaśniony sposób mogła się przyczynić do tej koincydencji. Dlatego właśnie o tym piszę i informuję. że złe życzenia nawet chwilowe mogą się przypadkiem spełnić, a wtedy wyrzuty sumienia nie są do ukojenia żadną karą, zwłaszcza, że nie ma na to przepisów prawnych. Nie ma niestety kary za koincydencję, gdyż ja sama zgłosiła bym się dobrowolnie nie oszczędzając żadnych szczegułów całej sytuacji. z takim piętnem niestety trzeba żyć i nie ulegać paranoi, a przynajmniej nie na tyle, aby sparaliżowała ona nasze życie i przydatność społeczną. gdybym mogła cofnąć czas, nigdy bym nie pomyślała nawet o jakim kolwiek kontakcie z pseudo wiedźmą lilith 666, która zmanipulowała chwilowo moim myśleniem i sprowokowała we mnie potwora, projektowała na mnie chore uczucia i emocje do ludzi których ja nie miałam wcześniej ani później, gdy przestałam się z nią kontaktować. Przykro mi z powodu tej nieszczęsnej koincydencji, ale nie cofnę czasu, by powiedzieć tej osobie, by nie prowadziła w dany dzień pojazdu, czy nie wychodziła z domu. Pewnych rzeczy sama nie potrafię pojąć, ale wiem, że wokół tej manipulantki jest tak niska energia, że ludzie po kontakcie z nią stają się prymitywnymi egoistami skupionymi na chwilowej chorej ułudzie.
                          • Gość: wera Re: do viletta IP: *.eaw.com.pl 09.03.14, 13:46
                            "Ta szantrapa wychwyciła moje załamanie psychiczne". Aha, a druga szantrapa polknela haczyk. Ty masz ze soba gigantyczny problem. Nie jestes w stanie zobaczyc wlasnej winy, tylko zwalasz wszystko na Lilith i tlumaczysz sie slaboscia psychiczna. To tak samo jakby powiedziec, ze alkohol zniszczyl mi zycie, bo sam wlewal mi sie do gardla. Coz za wstretna butelka! Tutaj jednak sprawa jest duzo bardziej powazna. Ja czegos w tej historyjce nie rozumiem - to ty nie wiedzialas od poczatku, na jakiej zasadzie Lilith chce ci pomoc? Myslalas, ze wysle ci modlitwe uzdrawiajaca??? Tez jestem zdania, ze powinnas poniesc kare. Moze nauczysz sie wreszcie brac odpowiedzialnosc za swoje czyny i zrozumiesz, czym jest, a raczej czym nie jest prawdziwa milosc. A Lilith zaplaci za to, czym sie trudzi.
                            • Gość: gość Re: do viletta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.14, 14:03
                              Tłumaczy się ,że nie znała osoby a skąd miała zdjęcie? Nie wiedziała ,że rzuca czary uśmiercające dwie niewinne istoty ludzkie. Będziecie się obydwie smażyć w piekle jeżeli tu na ziemi nie odkupicie swoich win. Współpracowałyście wspólnie z szatanem teraz on Was zniszczy.Nawet nie mam dla Was współczucia.
                              • Gość: dp gość Re: do viletta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.14, 14:14
                                Współpracowałyście wspólnie z szatanem teraz on Was zniszczy

Sam ci o tym powiedział?
                                • Gość: violetta Re: do viletta IP: *.fbx.proxad.net 09.03.14, 18:37
                                  Co, masz atak schizofrenii paranoidalnej tchórzliwa pokrako, że słyszysz głosy w główce Ach jak mi przykro... Ja żadnych zdjęć tej kobiety nie miałam, już zapomniałaś Sabinko vel Lilith 666 jak wyłudziłaś ode mnie jej imie żeby mnie potem szantażować, że jak pójdę na policję o te pieniądze, to spreparujesz rozmowy i wyślesz do mojego ex żeby mnie skompromitować no tak chorzy psychicznie ludzie żyją w fantastycznym świecie i sami nawet wierzą we własne kłamstwa żeby było łatwiej im manipulować innymi!!!
                            • Gość: violetta Re: do viletta IP: *.fbx.proxad.net 09.03.14, 18:23
                              Używasz prymitywnej erystyki Sabinko vel Lilith 666 właściwej tylko twojej skrzywionej osobowości pełnej zaburzeń i splątań, z których nigdy się nie wyleczysz ani nie uwolnisz!!! Żal mi tylko twoich nieszczęsnych klientów którym się udziela twoja parszywa aura i twój fałsz, jadowita żmijo pełna kompleksów!!! Z pewnością spotka cię to na co zasłużyłaś bo wiele osób pracuje nad końcem twojego końca odsyłając do ciebie całe twoje gó... którym próbowałaś obrzucić innych!!! Każdy z nas poniesie jakieś konsekwencje, ale ty poniesiesz sromotną konsekwencje swojej toksycznej działalności!!!
                      • Gość: violetta to Re: do viletta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.14, 14:19
                        A gdzie jest to publiczne przyznanie się do błędu i komu i do czego jest potrzebne? Kazdy sam odpowiada za swoje intencje., przede wszystkim przed soba, własnym sumieniem. A że psychiatrzy uwierzyli, że kobieta miała wypadek tylko dlatego, że to Ty zamówiłaś na nią klątwę... no no, sami powinni poddać się leczeniu zamknietemu!
                        • Gość: violetta Re: do viletta IP: *.fbx.proxad.net 09.03.14, 18:29
                          Ja niczego nie zamawiałam, sama mi ją wcisnęłaś na siłę Sabinko vel Lilith 666 żeby wyłudzić ode mnie 4 tysiące złotych bez pokwitowania, ja się wielokrotnie chciałam wycofać z całości, nawet z uroku miłosnego, pisałam, płakałam, prosiłam... Ale dla ciebie były najważniejsze tylko pieniądze, żadna ludzka godność ani honor, tylko te przeklęte pieniądze za które sprzedałaś djabłu swoją zgniłą duszę a teraz tylko odgrywasz się na innych za swój parszywy los i żałosne życie w hańbie i wiecznym przekleństtwie!!!
                  • ruudai Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon 08.03.14, 14:46
                    Brednie reklamowe i inny Czarny Marketing. Ma przekonać niedowiarków żeby nie korzystali - czyli reklama zadziała inaczej. Ludzie z ciekawości pomyślą że to prawda. Okulta często takie materiały zamieszcza gdy brak naiwnych. Nic nowego w temacie.....

Gość portalu: viletta napisał(a):

> Mam do powiedzenia coś na temat tej wypaczonej do granic możliwości manipulantk
                    > i, a mianowicie, ta ohydna ropucha zawsze łże jak pies, nawet na swojej stronie
                    > okulta.pl,
      • Gość: g Re: - Lilith black Moon IP: *.146.128.162.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.03.11, 00:21
        mam pytanie czy wrózka Lilith black Moon to jest ta sama osoba co wrózy na portalu ktorego reklame mamy z prawej strony na tym forum(reklama z okiem)czy osoba z tego watku i pracujaca na tamtym portalu to dwie rozne osoby ,dziekuje za informacje
        • Gość: aga Re: - Lilith black Moon IP: 92.17.143.* 31.03.11, 14:08
          Korzystalam z uslug tej Pani raz.Wystawilam jej negatywna ocene na portalu wrozbyonline.pl i tej oceny nie ma.Myslalam,ze sie pomylilam i chcialam jeszcze raz wystawic opinie,ale nie mialam takiej mozliwosci.Otoz,to co ta Pani napisala we wrozbie bylo kompletna bzdura.Uwazam,ze kasowanie negatywnych opinii to falszerstwo i oszukiwanie klientow.Ta wrozka jest BEZNADZIEJNA.Napisala mi,ze wyjde za maz za Pana X i inne bzdury.Tymczasem Pan X to mial mnie totlanie w nosie i oszukal wiele kobiet.Tak to ja wrozyc tez potrafie.Pozdrawiam naiwnych
          • Gość: gość Re: - Lilith black Moon IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.11, 16:06
            Może to jakaś diabelska sztuczka- spójrz na tytuł całego postu, tak serio to dziwne, ale może i prawdziwe, jeśli tak jest to mało uczciwe.
    • Gość: klientka Re: TV2 IP: 96.44.169.* 10.01.11, 13:52
      O 21:50 zaparzcie sobie dobrej kawy albo herbaty, usiądźcie przed telewizorem i tam, w Magazynie Expresu Reporterów zobaczymy coś ciekawego.
      Bedziemy zadowolone
      • niemo-ralny Re: TV2 10.01.11, 14:05
        To to gratuluję ci klientko czy też Autor: Gość: lol? IP: 96.44.169.* 10.01.11, 11:49 forum.gazeta.pl/forum/w,468,120679896,120747594,Re_Andzej_zmieniles_plec_na_Zdzisie_.html usiąde i zobacze kogo mam pozwać za zniesławienie publiczne osób postronnych . Cięzko w to uwierzyć wręcz, że na takie osoby powołują się dziennikarze. Gratuluje. Tymczasem ja na tym forum więcej pisał nie będę a sprawę oddaje dziś z Sieradzu na policję niech po ip sprawdzą kto zniesławiłnie tylko Sabinę ale i ich klientów. Jako, że osoboa postronna i fizyczna nie jestem w stanie tego sprawdzic sam . I osobiście przejadę się wtedy do rodziców.
        • Gość: buhahaha Re: TV2 IP: *.1and1.pl 10.01.11, 14:10
          ja nie mogę. a pozywaj.
          dyskutujemy tu o osobie opisanej w FiM i jakiejś jeszcze jednej gazecie, Za tydzień będzie w następnej, a jutro w TV2.
          To są fakty, a idź, zgłaszaj. kto cie trzyma. będzie więcej materiałów
          • niemo-ralny Re: TV2 10.01.11, 14:16
            Oczywiście, że tak zrobię właśnie biorę wolne w pracy i się wybieram. A gdy Lilith pozakańcza z wami sprawy w sądzie sam osobiście póde do gazet i do waszych szkół, sąsiadów i rodziny by opisać was i to na kogo powołują się media czyli na złodziejki , prostytutki i osoby chore psychicznie. Bo to żal że młodzież mogła takie rzeczy zrobić przez internet i uwierzyli im dziennikarze. Myślę, że dziennikarze będą bardoz zainteresowani tym tematem. Tymczasem żegnam więc i do zobaczenia w relanym świecie .
            • Gość: smerf Re: TV2 IP: 173.0.49.* 10.01.11, 14:33
              Przeczytałam artykuł o tej sabinie. To jest porażajace.
              I mam pytanie: po co z nią jeszcze tutaj dyskutujecie?
              przecież to nie ma sensu.
              groźby jakie rzucała temu żołnierzowi już zalicza ją do wiadomej kategorii.
              Nie karmcie tego trolla.
              A ty idz lilusia, idz na policje, przynajmniej nie beda musieli się fatygowac do ciebie do domu.
              policja tez gazety czyta ;d juz znana jestes
    • Gość: Magdalena Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon IP: *.freeproxyserver.ca 10.01.11, 20:35
      Jezu, przeczytałam ten artykuł.
      Szok!!!
      Na taką "wróżkę" trafić, to trzeba mieć pecha
      • czarny.roxio Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon 10.01.11, 22:39
        Gość portalu: Magdalena napisał(a):

> Jezu, przeczytałam ten artykuł.
        > Szok!!!
        > Na taką "wróżkę" trafić, to trzeba mieć pecha

Gdzieś jest ten artykuł w necie ?
        • Gość: diana Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon IP: *.devs.futuro.pl 11.01.11, 21:41
          W necie nie znalazłam, ale można zakupić e-gazetę, na stronie FiM
          Specjalnie kupiłam to wydanie by przeczytać ten artykuł, jestem w szoku. Co prawda można było się tego spodziewawać czytając to forum.
          Nie korzystałam z jej usług i nie zamierzam, szczególnie po tym artykule. Gdyby nie ludzie chętni do tego typu usług i płacący taką kasę, ta "wróżka" nigdy by nie zaistniała.Nim skorzysta sie z takich usług, nim przeleje się taką kasą trzeba się dwa razy zastanowić. Do rytuałów nie potrzeba wiele i można je samemu zrobić. I takie na 100% działają.
          • Gość: tery Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.11, 22:49
            Popieram to co mówi Diana w kwestii myślenia. Zastanówcie się nie dwa a dziesięć razy co robicie. Co do artykułu to według mnie jest on całkowicie stronniczy i oparty na pomówieniach kilku osób. Tak jak i w przypadku tygodnika zamojskiego tak i w FiM polecieli na sensacje której tam nie ma. Co do skuteczności jakichś tam rytuałów, to w co kto tam sobie wierzy.
            A teraz druga sprawa picki nie myte. Cały pier****ny wieczór zmarnowałem sobie czekając na program ekspres reporterów na dwójce w którym to miał być materiał o Sabinie. I co? I NIC KU**A!! Zamiast materiału który to mówiliście że będzie to do dzików strzelają, o nałogowym graniu mówią i o jakimś gościu co mu chaty wyremontować nie chcą. A mogłem spędzić wieczór z narzeczoną, zjeść pizze w Valentino a potem się z nią pokochać!! Z tego miejsca chciałby podziękować wszystkim trollom którzy tak to się podniecali tu tym materiałem. I pogratulować wam tego żeście mi wieczór spier****li!!!
            • Gość: apacz Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon IP: 46.113.83.* 12.01.11, 06:51
              Jakie pomówienia? W tym artykule są cytaty wypowidzi Lilith które szokują.
              Co do tej dziewczyny, Valentain to sama Lilka zrobiła o niej prześmiewczy link.
              gdzie tu pomówienia, pomyśl tery zanimcos napiszesz.
              No i ciekawostka. Lolkultyzmu juz nie ma, z wiadomych względów usunęła po artykule w FiM.
              ziółko z niej, nie ma co
              • niemo-ralny Apacz, TV czy brakautora 12.01.11, 07:45
                To już 3 twój nick na tym forum . Pytałem. Okazało się, że to są posty stąd a nie wypowiadali się klienci. Mało tego policja zajmie się również ip 188 * a ja poinformowałem prasę osobiście, że zostałem zwyzywany i przez kogo. Mój znajomy rozmawiał wczoraj z wróżką Carmilla. Jest dziennikarzem. Za wszystkie te pomówienia gazeta opublikuje z pewnością przeprosiny. Ja sobie pozwolę zaś wkleić rozmowę tu z PaniaValentine La Croix czyli Wróżka Carmilla:

saylen
                16:42:37
                Na pewno nie jest to pomyłka. Numer prywatny mamy do Pani od Pani koleżanki z wakacji można powiedzieć. Adres zamieszkania potwierdziliśmy. Czy możemy przed stworzeniem artykułu i ewentulaną emisją programu zadać Pani Katarzyno parę pytań?

Valentine (19143571)
                17:44:35
                Bardzo mi przykro, nie jestem zainteresowana wspolpraca z zadnymi mediami. Jak juz mowilam - nie ten adres.

saylen
                17:45:11
                Dobrze, ale wypowiedziała się Pani ostatni na łamach gazety mojego przyjeciela FiM
                17:45:38
                Czy już w tym momencie zakończy Pani współpracę czy też możemy liczyć na parę słów ?

Valentine (19143571)
                17:45:56
                odnosnie?

saylen
                17:46:16
                Odnośnie wróżki Lilith Black Moon

Valentine (19143571)
                17:46:35
                Hm..

saylen
                17:46:48
                Po prostu parę pytań
                17:46:52
                Nic więcej

Valentine (19143571)
                17:46:55
                O co konkretniej chodzi?

saylen
                17:47:00
                Nie zajmę Pani dużo czasu
                17:47:19
                Z tego co wiem poznałyście się na jakimś forum tak?

Valentine (19143571)
                17:47:28
                czas nie ma znaczenia, liczy sie prawda
                17:47:55
                dam panu/pani nr, prosze zadzwonic, ok?

saylen
                17:48:08
                Niestety mamy obowiązek mieć na piśmie
                17:48:12
                ale proszę
                17:48:25
                Może jak będę miał jeszcze jakieś pytania
                17:48:36
                Coś mi się przypomni to zadzownię

Valentine (19143571)
                17:48:44
                Lilith Black Moon
                17:48:55
                Ale co konkretnie?

saylen
                17:49:59
                Chciałem zapytać o pewne zdarzenie. Zapolice to mała miejscowość. Czy przez jej działania ktoś np z Pani miejscowości dowiedział się o tych aukcjach?

saylen
                18:00:55
                Pani Katarzyno?
                18:01:56
                Rozumiem,że nie chce Pani udzielać wywiadu. A może zna Pani kogoś kto by go udzielił ?

Valentine (19143571)
                18:05:29
                Prosze mnie posluchac uwaznie - nie udzielam zgody na przytaczanie moich slow. Ponadto, moglby pan miec o wiele lepszy temat, ktory czeka tuz za rogiem.

saylen
                18:05:40
                Jaki?
                18:07:47
                Ale przecież w tym momencie udzielając wywiadu FiM już stała się Pani osobą medialną i nie rozumiem. To nie jest atak na Panią, jedynie zwykłe pytania

Valentine (19143571)
                18:07:53
                A, to juz pozostawiam Pana inwencji tworczej. Moglabym nawet pomoc, jednak poki co nie mam na to ochoty.
                18:08:40
                tak sie sklada, ze moj korektor jest dziennikarzem
                18:08:52
                i odradza mi jakiekolwiek z panem kontakty

saylen
                18:09:05
                Rozumiem. Cóż reportaż tak czy inaczej muszę to zrobić
                18:09:25
                Rozumiem, na pewno więc korektor wie lepiej i już nie przeszkadzam.

Valentine (19143571)
                18:09:40
                Oczywiscie. W koncu specjalizujecie sie w tym.

saylen
                18:10:02
                Nic mi o tym nie wiadomo. Ja nie jestem redaktorem naczelnym
                18:10:24
                Moim obowiązekiem jest napisać precyzyjny artykuł który nie jest jednostronny

Valentine (19143571)
                18:10:32
                to nieistotne.

saylen
                18:10:36
                Stąd kontakt z Panią

Valentine (19143571)
                18:12:06
                ma pan glowe na karku.. wiec prosze o jedno - o postawienie sie w mojej sytuacji. chcialby pan rozmawiac z kims na temat tego, jak pana obsmarowano ?

saylen
                18:12:32
                Od Pani kolegów o koleżanek którzy są zbulwersowani Pani słowami i jak nas poinforomowali a nawet dali linka zamieszcza Pani na internecie motto życiowe " Kłamie ile wlezie" . Nadto dali nam rozmowy gdzie Pani z Panią Magadelną Krasoń oczywiście pod pseudonimem
                18:12:51
                tworzyłyście blogi internetowe zniesławiające inne osoby

Valentine (19143571)
                18:13:06
                prosze po kawalku, jestem na tel

saylen
                18:13:18
                zdjęcia Pani wymazane czymś czerwonym jakby krwią

Valentine (19143571)
                18:13:49
                Nie ma moich zdjec we krwi.

saylen
                18:13:55
                To wszystko z powodu tego, że podobno zamieszcza Pani fałszywe pogłoski na internecie
                18:13:59
                Sprawdziliśmy
                18:14:12
                to czerwone nie wiemy czy to krew ale jest autentyczne

Valentine (19143571)
                18:14:18
                To niemozliwe.

saylen
                18:14:19
                zdjęcie oczywiście
                18:14:41
                zdjęcia pani wymalowej z arbuzem w ręku i wiele wiele innych

Valentine (19143571)
                18:14:44
                Nie moze byc autentyczne.

saylen
                18:14:49
                na pewno są

Valentine (19143571)
                18:15:03
                arbuzem?
                18:15:10
                Pan zartuje?

saylen
                18:15:15
                Mamy również Pani rozmowy jak Pani mówi o piciu krwi?
                18:15:38
                Ale to nie są ataki na Panią
                18:15:58
                Wywiad musi powstać bo z tego co wiemy z Sieradzu przeciwko Pani
                18:16:13
                Został złożony wniosek o naruszenie dóbr osobistych

Valentine (19143571)
                18:16:20
                Doprawdy? Nie bylo takich zdjec. A krew to inna sprawa.
                18:16:32
                Slucham?

saylen
                18:16:46
                Wniosek złożyła Pani Sabina Darłowwska właściciel firmy Okulta

Valentine (19143571)
                18:16:50
                Jakich dobr?

saylen
                18:16:52
                Czyli Lilith Black Moon

Valentine (19143571)
                18:17:17
                No to ma problem, bo niczego nie naruszylam.

saylen
                18:17:21
                Piszemy bo już do śadu wpłynęła wpłata od niej w wysokości 950 zł za opłatę na rozprawę
                18:17:34
                przeciwko Pani Katarzynie Krzos z Zapolic czyli Pani
                18:17:46
                Ja nie twierdzę, że Pani naruszyła

Valentine (19143571)
                18:18:00
                aha. Dziekuje za informacje.

saylen
                18:18:01
                Ale defakto negatywnie się Pani o niej wypowiadała wielokrotnie
                18:18:12
                Również na łamach gazet
                18:18:22
                Na internecie
                18:18:59
                Stworzyła Pani wraz z koleżanką blog zniesławiający ją na którym zamieściłyście zdjęcie kobiety przebranej za świnie. A na pewno rozmawiała Pani z tą osobą

Valentine (19143571)
                18:19:00
                Mialam powody. Nie toleruje oszustwa i klamstw.

saylen
                18:19:10
                Jakich oszustw?

Valentine (19143571)
                18:19:20
                To nie jest moj blog.

saylen
                18:19:21
                O tym właśnie chcę porozmawiać
                18:19:25
                Wiemy
                18:19:31
                Ale śmiała się Pani z niego
                18:19:47
                Była to dla Pani frajda

Valentine (19143571)
                18:19:54
                A co, mam plakac?
                18:20:03
                Wspolczuc?

saylen
                18:20:13
                Oczywiście, że nie ale to właśnie jest naruszenie dóbr osobistych

Valentine (19143571)
                18:20:17
                Po tym co zrobila? Ha.

saylen
                18:20:24
                A co zrobiła?

Valentine (19143571)
                18:20:30
                nie sadze

saylen
                18:22:39
                Pytamy jedynie co zrobiła to wszystko
                18:23:23
                Chcemy wiedzieć czym sobie zasłużyła na takiego bloga który pisała Pani koleżanka niejaka Simisti czyli Magdalena Krasoń niby jako sama Lilith Black Moon
                18:25:23
                Dobrze dziękujemy więc za rozmowę bo chyba Pani nie ma ochoty nam tego wyjaśnić i niecierpliwie czekamy na rozprawę
                18:25:32
                Pozdrawiam

• niemo-ralny Re: Apacz, TV czy brakautora 12.01.11, 07:54
                  I dobrze się stało. Prasa chwyciła wątek ludzi uzależnionych od internetu którzy tworzą tak zwany marketing negatywny. Praca bez myśli tak wiarygodnej pracy jak Fakty i Mity bo to co było napisane na Sabinę to tylko szmatławiec mógł wydać. Nie było żadnych klientów oprócz jednej pani z którą chyba każdy miał okazję przemęczyć się tu na tym forum. Ja ją sam znam juz chyba z rok i to, że Sabina nie chciała jej jako klienta nie powinno powodować jej zemsty. Zaś panna kopiatorka Magda K. Czyli Simisti czy Katarzyna K Valentina na pewno klientami jej nie były bo to inne wróżki. Dopytałem i sprawdziłem. Jak się okazało potem nie pomogł słowa, że przecież Fakty i Mity to Tygodnik satyryczny i sprawę wniesiono do sądu. Wiem, że toczyć się będzie 5 rozpraw w sądzie złożonych przez Lilith Black Moon o naruszenie dóbr osobistych. Mam, nadzieję, że wszystkich trolli wyłapią co do jednego i zapłacą spore odszkodowania jak nie oni to rodzice. To wszystko co mam do powiedzienia na ten temat. Gdy skończą się rozprawy zrobię wszystko aby każdą z tych trollujących osób opisała gazeta z jego regionu i dopomogę w tym ze wszystkich sil. Co zaś tyczy się strony www.lolokultyzmy.pl nie jest właścicielem strony Lilith Black Moon tylko jak się okazało koledzy wróżki Carmilli. Strona pod tym linkiem istnieje i nie została wykasowana. Lilith jest właściecielem strony www.okulta.com.pl która jak widac trzyma się świetnie.

Nawet te Całe FiM podały, że jednak jej klątwy działają. Mi wróżby i rytuały też się sprwdziły. Owszem nie wszystkim się sprawdzą jak u każdej wróżki ale niewątpliwie ona jest jedną z tych wróżek do których warto pójść jeżeli chce się korzystąć z pomocy takich osób.
                  • niemo-ralny Dłuższe rozmowy z trollami 12.01.11, 07:57
                    Tu nie mają sensu bo jak widąc przybierają różne nicki by tylko temat przypadkiem nie spadł. Sam zaś dorzucę wszelakich informacji na internet o tych osobach które trolowaly ten wątek. Linki do gazet, rozprawy itp. Chce by wasi koledzy, szkoły, rodzice odpowiedzialni w końcu za to mieli co czytać. Uważam, że społeczeństwo musi uważać na was w przyszłości bo trollizm internetowy nie odchodzi wraz z wiekiem. Tymczasem pozdrawiam i życze miłego dnia spędzonego na internecie i owocnej pracy w niszczeniu ludzi.
              • Gość: tery Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.11, 14:24
                Tępa strzało. Artykuł jest napisany wyraźnie stronniczo. Jeśli nie zauważasz tego, to znaczy że ty nie myślisz. Tak zgadzam się z tobą że są tam zacytowane wypowiedzi lili ale każdy kto choć trochę pomyśli wie że każdą wypowiedz wyrwaną z kontekstu i umiejętnie zacytowaną przez redaktora który szuka sensacji, zabrzmi tak żeby pasowała mu do artykułu. Ten artykuł z górnego założenia miał zadziałać destrukcyjnie na sprawy Sabiny, więc właśnie tego się spodziewałem po nim. Może i artykuł ma w sobie jakąś prawdę ale czemu nie dano jej prawa obrony? Zamiast wywiadu z Sabiną zamieszczono wywiad z niejaką valentiną. Osobą która też jest wróżką, więc Sabina jest dla niej konkurencją a ona dla sabiny. Mamy tu przykład typowej rywalizacji między nimi i nie tylko, bo jest w to jeszcze kilka osób zamieszanych. Więc nie mów mi żebym myślał co pisze, bo nie trudno zauważyć co tu się dzieje. Jest grupa osób które niszczą chwytami po niżej pasa życie sabiny. Teraz przez te całkowicie stronnicze wypociny w szmatławcach dołączyła grupa ludzi pokroju "nam myśleć nie kazano" które to są święcie przekonane że to co w gazetach to musi być prawda. No i niestety dla tych trolli jest jeszcze kilka takich osób co potrafią spojrzeć na tą sprawę z perspektywy człowieka i zauważyć że te całe pranie brudów zostało sprowokowane przez kilka osób które mają swoje prywatne porachunki z Sabiną. To że są one rozgrywane na łamach gazet itp. nie jest dobre. One powinny być rozgrywane w waszych prywatnych e-mailach lub na sali sądowej z powództwa cywilnego. Co do procederu wyłudzania pieniędzy przez "Wróżki", jestem zdania że durnych ludzi nie ma co żałować. Nikt tu nie zabiera pieniędzy małym dzieciom czy staruszką przykładając im nuż do szyi. Jeśli są ludzie tak naiwni żeby w jakieś czary mary wierzyć to jest to ich prywatna sprawa. Dziwi mnie że potem taki człowiek ma pretensje i roszczenia z którymi lata jeszcze po gazetach. Mówią że debili dużo na tym świecie nie ma.... Ale zauważyłem że są tak sprytnie porozmieszczani że trafiam na nich co chwile...
                • Gość: tery Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.11, 14:30
                  Ta dla ścisłości to post powyżej jest odpowiedzią dla - "apacz'a"
                • Gość: Mija Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon IP: *.dynamic.chello.pl 19.01.11, 22:19
                  Koncówka tekstu rewelacja;-)... No i ogólnie trudno się nie zgodziac.
                  • Gość: ula Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon IP: *.securenet-server.net 20.01.11, 11:08
                    Mija, to jest wina ludzie, ze wysylają w ciemno kasę do takiego kogoś.
                    A myslisz ze terazktos rozumu nabierze?
                    wątpie, dalej będą paść takie kogos
                    • Gość: gość Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon IP: 109.207.96.* 21.01.11, 17:57
                      Liki0 w wątku "magia" napisała o co chodzi z magią. Przypuszczam że wiele osób powierza swoje życie czraodziejkom ponieważ tak na prawdę nie mają pojęcia że wszystko to co "oferują" ludzie od rytuałów, my możemy sami zrobić. Nie,nie,możemy zrobić znacznie więcej. Powierzając swoje sprawy rytualistce to tak jakby kupić lewy dyplom na czarnym rynku, lub lewe prawo jazdy.Uciecha trwa krótko, nauki i pracy to nie zastąpi.
                      • Gość: tery Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.11, 19:22
                        Czyli jeśli dobrze zrozumiałem twoją wypowiedz to mówisz żeby zamiast latać po wróżkach i magikach, wziąć się do roboty i samemu zapracować w sposób bardziej materialny na swoje szczęście... Jeśli tak to proponuje "polać mu" bo ten forumowicz jako jeden z nielicznych tu dobrze prawi. Podpisuje się pod tym byście się ludzie do roboty wzięli i pracowali na swoje dobro a ten sposób na pewno się sprawdzi. Niestety nie od dzisiaj wiadomo że "po między chcieć i mieć trzeba wstawić- zarobić"
                      • Gość: Paulina Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon IP: *.vodafone-net.de 30.01.11, 16:16
                        Nie zgadza sie z tym do konca ale kazdy ma swje zdanie.. ja sama probowalam kilka razy wykonac rytual ale oczywiscie bez rzadnych skutkow.Potem znalazlam nie jaka Elleni na necie,ktora z wielko laska wykonala dla mnie rytual przez tel. itez bez skutkowPotem skorzystalam z Lilith Black Moon i mowcie co chcecie juz czuje,ze mi pomogla nie jestesmy razem ale sie odezwal mamy kontakt i czekam c dalej.Polecam ja bardzo bo jest niesamowita i piszcie co chcecie o niej ale JEST SKUTECZNA.pozdrawiam
                        • candice0 Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon 30.01.11, 20:23
                          Paulinko a mozesz napisac cos wiecej na priv? poniewaz zastanawiam sie nad rytem u Lilith, ma duzo negtywnych opini wiec troche sie wacham, u Cb poskutkowalo, jak dlugo to trwalo? jesli dasz rade napisz: candice0@gazeta.pl
                          • Gość: gosc Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.11, 15:37
                            Paulinko a mozesz napisac po jakim czasie od rytualu zaczal sie kontakt ?
                            • klaudynianka Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon 31.01.11, 16:27
                              Ja się też na nią zdecyduje bo nie wiem, ale wydaje mi się mimo tego co czytałam najpewniejszą osobą.
                              • Gość: Paulina Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon IP: *.vodafone-net.de 31.01.11, 20:13
                                Powiem ci Klaudynianka.ze tez tam mialam jakies obawy ale ona nie jest oszustka-takie jest moje zdanie.zreszta jej artykuly swiadcza tez o niej i jej wiedzy.
                            • Gość: Paulina Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon IP: *.vodafone-net.de 31.01.11, 20:11
                              Kontakt zaczal sie u mnie krotko po miesiacu i tak tez powiedziala mi Lilith.
                          • Gość: Paulina Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon IP: *.vodafone-net.de 31.01.11, 20:07
                            Tez czytalam o niej sporo tu na forum i wydaje mi sie,ze to raczej bzdury byly.Moim zdaniem jest uczciwa i polecam ja naprawde.Odezwal sie do mnie po dlugim czasie,teraz czekam co dalej sie wydarzy ale wiem ze to dzieki Lilith,normalnie by sie nie odezwal.Ale naprawde ona jest niesamowita jestem pod ogromnym wrazeniem.Nie czytajcie co tu wypisywali o niej.poczytaj co ona pisze o ezo i jaka ma wiedze.Narazie tyle co moge napisac.Polecam szczerze.Pozdrawiam
                            • Gość: W Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.11, 20:41
                              hmm za dużo zachwalania tu widzę hmm..............
                              • Gość: Paulina Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon IP: *.vodafone-net.de 31.01.11, 21:56
                                W..... moje zdanie,moge je miec (-;
                      • se-neszal Siostry i bracia Lucyfera 03.02.11, 13:45
                        poszukajcie innych wątków na podobny temat tyle tylko,że bardziej ogólnie.
                        są tacy co twierdzą,że te same "doradzczynie ezoteryczne" piszą sms-ki erotyczne itp..buahahahaha.
                        A ci "doradcy" co wystepują to tylko na wabia sa...toż to bardzo dochodowy interes ,wart kilkaset milonów złotych....te "wróżki" na priv biora pózniej po 300-500zł za 40 min "porady".

==============================================================
                        PS,
                        otóż,w jednym z portali wrózbiarskich (reklamowanych jako wiarygodny i tam tez była ta LIlith...)jako "doradca" był zarejestrowany człowiek skazany dwoma prawomocnymi wyrokami sądowymi a trzeci nieprawomocny....za.np.kierowanie zorganizowana grupa przestepcza,pranie brudnych pieniędzy,grozby karalne itp.....był kilka lat wczesniej poszukiwany listem gończym i przebywał w areszcie sledczym ok.roku......

i proponował :jasnowidzenie.zaklęcia na przyciąganie pieniędzy,oczyszczanie ze złych energii domów i ludzi...zabiegi jako bioenergoterapeuta ..i był członkiem polskiego Cechu Bioenergoterapeutów ( posługiwał sie Dyplomem Mistrza bioterapii na ,którym widniały podpisy i pieczątki "czołowych i najlepszych uzdrowicieli i bioenergoterapeutów "w Polsce- tyle tylko,że nie spełniał warunków zgodnych z przepisami Izb Rzemieslniczych....sic!! aby móc taki dyplom posiadac....ale jakoś zarządowi tego Cechu to nie przeszkadzało...?!
                        był jeszcze ok.3 lat asystentem "jasnowidza" Krzysztofa Jackowskiego....temu "jasnowidzowi tez nie przeszkadzało,że jest przestępca ...itp
                        • se-neszal Re: Siostry i bracia Lucyfera 03.02.11, 13:48
                          wyjaśnienie do mojej wypowiedzi :"był jeszcze ok.3 lat asystentem "jasnowidza" Krzysztofa Jackowskiego....temu "jasnowidzowi tez nie przeszkadzało,że jest przestępca ...itp "

oczywiście cały czas mam na mysli tego byłego asystenta "jasnowidza" Jackowskiego.
                • Gość: violetta Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon IP: *.fbx.proxad.net 08.03.14, 04:41
                  Tak Sabinko, wszyscy znamy twój styl i twoje braki w edukacji.
    • Gość: aga [...] IP: *.1and1.pl 01.02.11, 00:31
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: oki [...] IP: 69.195.136.* 01.02.11, 01:04
        • klaudynianka Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon 01.02.11, 06:45
          To wszystko ci piszecie o tej Pani wcale nie pokrywa się z prawdą. Kontakt jest bardzo miły i razi wasza głupota. Myślę, że tu Paulino jak kogokolwiek pochwalisz to jest źle więc jeśli chcesz jej zrobić przysługę nie rób tego. Kontaktuje się wprawdzie z nią, ale kontakt jak mówię jest miły i cieszę się, że ją wybrałam. Zauważyłam też na tym forum następującą prawidłowość. Każdy kto wypowie się pozytywnie na kogokolwiek temat jest natychmiast ganiony, mówi się o nim, że to on sam itp. Dla mnie to głupota czysta, ale widać tam ma być. Może wróżek jest za dużo zwłaszcza tych nielegalnych i Państwo powinno się zastanowić nad tym czt niw ukrucić procederu wróżkom wprowadzającym różnego typu marketing negatywny.
          • Gość: Tery Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.11, 17:25
            Ja tylko chciał bym jeszcze dodać że jakoś nie widzę reportaży ani artykułów w normalnych gazetach o Sabinie....
            Chyba szczęście Pani Simisti i Valentiny po raz kolejny porzygało się na ich puchową pierzynkę i zdechło...:(
            Całe te pomówienia i oszczerstwa okazały się "krzykiem idioty".
            Druga sprawa to mianowicie to że nie widzę aby ktokolwiek poczuwał się do przeprosin za wykopanie tego szamba w którym chcieliście trolle Sabine utopić. Widać takie z was kozaki że krzyczeć potraficie ale już przyznać się i zrehabilitować to już nie.. Przykre to do prawdy:(
            • Gość: Mariusz [...] IP: *.centertel.pl 03.02.11, 18:41
              • Gość: Tery Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.11, 22:08
                Tiaaaa...:)
                Ja też przeżyłem nawet kilka takich wstrząsających historii. Pewnego pięknego dnia jak zwykle siedziałem sobie w pracy, zajmowałem się różnymi sprawami. Nie wiem co mnie podkusiło do tego by włączyć sobie radio... Jak się potem okazało doprowadziło to do szeregu niefortunnych czynności do których zostałem namówiony przez pana redaktora który to na eterze BEZKARNIE i PODLE dawał nadzieje na wygranie 80 tysięcy złoty! Warunkiem było wysłanie SMS-a pod podany przez niego numer... Taaak... tego popołudnia nie zapomnę nigdy... Wziąłem do swej ogarniętej żądzą wygrania ręki telefon i wysłałem swoje imię.... Kwotę z kąta pobrano,wiadomość potwierdzająca przyszła a ja zacząłem składać rezerwacje na dwutygodniowy wyjazd do Grecji.. Wyobraźcie sobie moją traumę gdy telefon nie dzwonił przez długie godziny... W oczekiwaniu powoli opuszczała mnie nadzieja która wracała gdy tylko telefon zaczynał dzwonić. Niestety... nie doczekałem się tego jednego telefony.. Tego który dał by mi szczęście.. Oczywiście potem chodziłem po różnych instytucjach- telewizji, gazetach by oni pomogli mi odzyskać te moje zrabowane dwa złote+VAT,al niestety nie doczekałem się pomocy znikąd...:( Całkowicie łącze się Mariuszu z tobą w żalu i smutku bo doskonale wiem co czujesz.... Niestety muszę też powiedzieć że to nie jedyna tak smutna sytuacja jaka mnie w życiu spotkała. Byłem kilkukrotnie oszukiwany przez Kolektury Lotto i jak dotąd nie udało mi się odzyskać ani złotówki.. A mi już nie chodzi nawet o te miliony co mi się należały za zakupienie losu... oddajcie mi te kilka złoty co na te losy wydałem...:( Jeśli ktoś z was został oszukany przez jakieś instytucje zajmujące się poprawą naszego bytu po przez szczęśliwi traf, typu kolektury gier liczbowych, czy też wróżki, piszcie tutaj a my utworzymy grupę wsparcia dla was...
                • Gość: tery Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.11, 22:16
                  Oczywiście nie mówiłem poważnie jeśli chodzi o te grupy wsparcia, bo według mnie sam ze sobie winny że się dajesz naciągać na jakieś czary mary.
                  Tak miedzy nami to ile ty masz lat ze w takie coś wierzysz?????
                  Idź się człowieku lecz na naiwność lepiej.. Albo jedz do jakiejś pracy za granice i opuść tą naszą święta polską ziemie, skropioną krwią moich dziadków którzy walczyli o to byś mógł godnie żyć w wolności a nie pod nazistowskim lub radzieckim biczem..... I weź ze sobą Carmelie i Simisthi...
                  • Gość: vvjknh Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.11, 03:36
                    .... I Luntka i Kubę Grzybowskiego też zabierz..........
    • Gość: buhahaha Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon IP: *.com 05.02.11, 20:10
      Wreszcie sie otyla wrozka doigrala.
      Anna Tarczyńska Fakty i Mity

"Na rynku usług magicznych trwa zażarta wojna o klientów. Nie unika się szantażu i zastraszania, padają też ofiary...

Jedną z najbardziej rozreklamowanych w naszym kraju wróżek jest niejakaKarina D.-K. vel Karina S. znana wśród klienteli jako Lilith Black Moon(także Lilith666, Kara, Kara von Bast). Przez kilka lat pracowała na czarno, a od września 2010 roku uprawia magię i handluje jej akcesoriami pod szyldem jednoosobowej firmy z siedzibą we wsi L. na Lubelszczyźnie.
      W zależności od potrzeb prezentuje się jako"ukraińska szeptunka zamieszkująca wschodnią część Polski" bądź "wnuczka ukraińskiej szeptunki", której babcia przekazała "tajniki prastarej słowiańskiej tradycji magicznej" polegającej na umiejętności rzucania i odczyniania rozmaitych uroków. Powiada o sobie, że jest ekspertem w dziedzinie jakiejś Ścieżki Lewej Ręki oraz autoryzowanym przedstawicielem Zakonu Lucyfera na całą Europę Wschodnią, swój zawód traktuje jako sztukę, " cieszy się dużym zainteresowaniem , a rezultaty świadczonych przez nią usług - skutecznością", w chwilach wolnych "szkicuje, lubi podróże, pasjonuje ją muzyka metalowa".
      Pewną ciekawostką w życiorysie Sabiny jest fakt, że legitymuje się dyplomem ukończonych w 2008r. studiów na Katolickim Uniwersytecie Lubelskim(Wydział Zamiejscowy Nauk Prawnych i Administracyjnych w Tomaszowie Lubelskim), choć informacji o obronie jej rzekomej pracy magisterskiej nie udało nam się potwierdzić na Uczelni...
      Dlaczego akurat ją wzięliśmy pod lupę ? stało się to na skutek próśb wielu osób , które błagały nas o pomoc, skarżąc się, że pod urokiem Lilith straciły gigantyczne pieniądze, a próby ich odzyskania skutkują zastraszaniem, a nierzadko szantażem.
      W tym miejscu od razu wyjaśnijmy, że w kwestii zwrotu kasy całkowicie się z wróżką zgadzamy(gdyby postąpiła inaczej, to ludzie mogliby zacząć dobijać się na przykład do kolektur Lotto, żądając zwrotu gotówki za kupony, na których przynajmniej nie trafili"trójki"), ale szantażu przemilczeć niewolno.
      Pani Sabina wraz ze swoim wiernym giermkiem o pseudonimie artystycznym WhiteCrow (z zamiłowania informatyk) prowadzi marketing przede wszystkim za pośrednictwem internetu. Na różnych tematycznych forach nieustannie pojawiają się setki hymnów pochwalnych dotyczących jej nadzwyczajnej skuteczności , a analiza stylu takich wpisów prowadzi do jednoznacznego wniosku, że ich produkcją zajmuje się co najwyżej 3-4 osoby. Uważnie śledzą one wszelkie wypowiedzi , aby - zmieniając co chwila swoje nicki-manipulować dyskusją i kontratakować w przypadku najdrobniejszych choćby zagrożeń. Internet jest dla Lilith także podstawowym narzędziem pracy, bowiem w jej ofercie są przede wszystkim usługi zdalne oraz sprzedaż wysyłkowa.

Rytuały przyciągające miłość wybranej osoby kosztują 600zł, zaś najprostsza klątwa - 400zł (za klątwę z "kamieniem odczyniajacym lub miłosną winszuje sobie 600zł). Żeby skorzystać z takiego zabiegu, trzeba najpierw zapłacić , a następnie zdać (pocztą elektroniczną) Lilith dokładną relację o rodzaju przezywanych kłopotów lub opis tych, które na kogoś chcemy ściągnąć.
      ""Na adres który znajduje się w wiadomości jaką ode mnie otrzymasz musisz mi wysłać wasze: daty urodzenia ,imiona i nazwiska ,zdjęcia (mogą być wydrukowane , obojętne czy razem czy oddzielnie wytnę) ,oraz twoje życzenie do rytu np." życzę sobie aby"…,napisane odręcznie, twój pukiel włosów oraz coś co należało do niego nawet nitka z ubrania czy próbka pisma( jeśli takowa rzecz posiadasz)jeśli nie trudno poradzę sobie inaczej. W środku dopisz mi swój e-mail po otrzymaniu od Ciebie maila napiszę Ci termin rytuały (w przeciągu tygodnia od pierwszego kontaktu odbędzie się rytuał ).Gdy wyznaczę termin ,przed rytem(obojętnie ile dni) oczyścisz mieszkanie szałwia.zrobisz to także porycie. Szałwie np. w torebkach z apteki (wtedy około 3 torebek)wsypujesz do filiżanki ,podpalasz i okadzasz dom przynajmniej półgodziny przy zamkniętych oknach.następnie wywietrzysz pomieszczenie.Po rytuale otrzymasz ode mnie paczkę, którą sobie schowasz" - instruuje pani Sabina.
      Jak szybko zadziała rzucony urok i przesłane pocztą figurki przewiązane kolorową wstążką? "Czas trwania spełnienia to od miesiąca do 3 miesięcy choć generalnie około 1,5 miesiąca ponieważ zdarzają się dwa tygodnie czasem a czasem 3 miesiące " i lojalnie uprzedza, żeby później nie było pretensji bowiem "klątwa jest sprowadzana na człowieka z zamiarem szkodzenia mu, a nieszczęścia przeznaczone przez przekleństwa mogą prowadzić do choroby, a nawet śmierci".
      Amulety i talizmany (800zł za sztukę) to przede wszystkim (torby mojo), które wedle życzenia przyciągają pieniądze, miłość ,usuwają klątwy, przynoszą szczeście wgrze czy wreszcie - zapewniają dobra prace. W ofercie specjalnej przeznaczonej tylko dla kobiet jest "torba mojo zapewniajacą kontrolę nad mężczyzną". Batem na wszelkich nieproszonych gości jest "parzystopa"(800zł), czyli proszek sporządzony z papryczki chilli, siarki, olejków i przypraw, gwarantujący, że wskazane wróżce osoby będą omijać nasz dom z daleka.
      Wróżba z tarota i kart klasycznych (dziesięciodniowa - 60zł, całoroczna - 200zł) W tym przypadku wysyłamy Lilith jedynie imię, datę urodzenia i nurtujące nas pytanie.
      "Odpowiem wróżbą w ciągu 24h od otrzymania wpłaty.Pamiętajcie, że na ogólne pytania, otrzymacie również ogólne odpowiedzi. Zadając pytania precyzyjne, otrzymacie precyzyjną wróżbę.
      Przykładowo: Jak będą wyglądały w przyszłości moje relacje partnerskie? to wróżba ogólna, a "Jak będzie wyglądał związek między mną a...( tu imię i nazwisko), to wróżba precyzyjna. Nie wróżę na dłużej niż na rok w przyszłość, ponieważ wróżba nie jest odgórnie przesądzonym losem,lecz jest następstwem tego co zrobiliśmy do tej pory.

W ofercie znajdują się też niewymienione z nazwy usługi specjalne o których lilith ujawnia jedynie że przeznaczone sa wyłacznie dla VIPów, a ceny negocjuje indywidualnie.

"Na twój domowy a
      • Gość: Tery Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.11, 21:58
        Tiaaaaa... Ktoś tu w temacie nie nadąża, albo celowo go trolluje:) Ten artykuł to już komentowaliśmy z miesiąc temu chyba. I na nic twój złowieszczy śmiech :D No chyba żeby z ciebie się śmiać:)))))))))) Komentarzu po raz enty pisać mi się do tych wypocin z "Pierdół i kitów" nie chce więc linka wstawię..

forum.gazeta.pl/forum/w,468,120679896,120834567,Re_Siostra_Lucyfera_Lilith_black_Moon.html

Na koniec taka złota myśl dla ciebie- "Błogosławieni ci którzy nie mają nic mądrego do powiedzenia i nie próbują tego przybrać w słowa"
      • Gość: violetta Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon IP: *.fbx.proxad.net 08.03.14, 03:29
        Mam do powiedzenia coś na temat tej wypaczonej do granic możliwości manipulantki, a mianowicie, ta ohydna ropucha zawsze łże jak pies, nawet na swojej stronie okulta.pl, że nie robi rytuałów na kobietach w ciąży... To nieprawda, ona za pieniądze pogrzebała by żywcem własną babkę! Kiedyś 5 lat temu zamówiłam u niej rytuał odzyskania miłości, mój chłopak odszedł do innej kobiety i pomimo, że ona była z nim w ciąży ja robiłam wszystko, żeby on do mnie wrócił. Lilith 666 black moon zaproponowała mi za 4 tyś złotych modlitwę śmierci za ciężarną kobietę, mówiąc że to jedyny sposób, aby on do mnie wrócił. Chciała abym przesłała jej zdjęcie tej kobiety a po kilku dniach ona przesłała mi zdjęcia wang, i od tamtej pory zaczął się mój życiowy koszmar. Ja nie chciałam się przyczynić do niczyjego wypadku, byłam poprostu załamana i zła, ale nie chciałam zostać współmorderczynią w sensie magicznym, bo po paru miesiącach ta kobieta miała wypadek samochodowy i w wyniku powikłań zmarła kilka tygodni później wraz z nienarodzonym dzieckiem. A ja trafiłam do szpitala psychiatrycznego z powodu ataku paranoi, bardzo się przestraszyłam tego co się stało. Oczywiście zapomniałam o tym, że po czymś takim mogła bym wrócić do mojego ukochanego, któremu wyrządziłam coś tak potwornego. Dręczyły mnie wyrzuty sumienia i koszmarne sny których w żaden sposób nie mogłam się pozbyć. Postanowiłam pójść do innej wróżki po pomoc, gdyż nie umiałam dalej z tym żyć. Ta wróżka o imieniu Nef rozłożyła karty i powiedziała mi, że niejaka Lilith 666 która użyła czarnej magii aby pozbyć się ciężarnej kobiety za pieniądze, ma bardzo toksyczną osobowość pełną zaburzeń i wypaczeń, zakłamaną i obłudną, niebezpieczną dla innych i nawet siebie samej, oraz nieodwracalne karmiczne obciążenie, które powoduje całe to zagęszczenie negatywnych energii wokół niej i jej popleczników. Jej działalność nie potrwa zbyt długo, bo los się bardzo mści na tego typu czarownicach, ich służących i klientach, a cała negatywna magia którą ona się otoczyła z pewnością do niej wróci w najmniej spodziewanym momęcie, i żadna butelka czarownicy czy bokorskie zaklęcia ochronne jej nie pomogą, bo przekroczyła ona wszelkie limity tolerancji. To mnie jeszcze bardziej dobiło. Zapytałam, jak mogę chociaż częściowo ukoić sumienie, gdyż czułam się faktycznie przytłoczona tym wszystkim. Wtedy ta wróżka Nef powiedziała, że jedynym ukojeniem jest przyznanie się, i powiedzeniem prawdy innym ludziom, zanim ktoś popełni taki błąd, zadając się z tą chorą osobą i słuchając jej djabelskich podszeptów. Kto igra z życiem innych ten sam wcześniej czy póżniej padnie ofiarą silniejszych drapieżców, albo własnych magicznych manipulacji. Ammit tylko czyha na takie ścierwa dusz, aby pożreć je w całości, by nigdy i nigdzie one nie mogły się na nowo narodzić i zatruwać innym życie!!! Czułam, że te słowa żyją, że są one namiaską sprawiedliwości w tej perfidnej walce z mroczną stroną duszy, że jest jeszcze nadzieja na odkupienie prawdą.
      • Gość: violetta Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon IP: *.fbx.proxad.net 09.03.14, 06:18
        Jej działalność oszukańczo-przestępcza jest prowadzona głównie za sprawą internetu, i ten chciwy pazerny babsztyl Lilith 666 nie przepuści żadnej okazji, aby oskubać niczego nie świadomych nieszczęśników szukających pomocy z kasy, a tych którzy się nie tak łatwo dają naciągnąć bierze szantażem... ona ma internet w telefonie, gdyż jest uzależniona od tego medium, i tylko zgrywa głupa, (którym faktycznie zresztą jest, więc wiele nie musi udawać:)). Szkoda mi tylko tego chłopaczyny White Crow, on sobie nie zdaje sprawy w co ta małpa go wplątała płacąc mu za jego poslugi... Sama się chwaliła mojemu detektywowi, że to niepełnosprawna ciota, którą ona sobie kupiła i utrzymuje za pieniądze wyłudzone od naiwnych ludzi, on jest jak jej piesek, spełnia każda zachcianke swej pani za parę groszy... Mówiła nawet że po tym co ona niby dla niego zrobiła on bedzie jej dupę lizać bez końca, nigdy nie zdradzi, bo we wszystkim ma udział... Żałosne! Jak policja do spraw przestępstw skarbowych dobierze się tej parszywej świni do dupy, to ten chłopaczyna będzie zmuszony kłamać, a i tak policja jest w stanie zbadać komputery i wykryć wszelkie zapisy danych z dysków, różnych komunikatorów itp. Szkoda, żeby przez taką małpę chłopak poszedł do więzienia, bo to także ofiara jej intryg i manipulacji a nie przestępca! Mamy namiary na chłoptasi którzy pomagali jej w przestępstwach i niektórzy zgodzili się zeznawać przeciwko niej, a innych przyprzemy do muru dowodami, zdjęciami i nagraniami, to się na pewno nie wyprą. Wszyscy poplecznicy, kochasie i sługusy obleśnej baby jędzy nie będzie dla was litości tak jak ona nie miała żadnej litości ani skrupułów w stosunku do poszkodowanych przez los i okradzionych przez nia samą ludzi!!!
      • Gość: violetta Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon IP: *.fbx.proxad.net 09.03.14, 09:06
        Już pisałam ten koment, ale dla pewności wklejam jeszcze raz: Lilith 666 podczas rozmowy negocjacyjnej w kwestii uroku miłosnego na mojego ex zmusiła mnie szantażem na zakup modlitwy śmierci na kochance, jako jedynej możliwości odzyskania ukochanego, której ja tak na prawdę nie chciałam, ale ona zmusiła mnie żebym dała pieniądze do ręki jakiemuś jej kolesiowi, bo sama sie przyznała że załatwia tak sprawy ze wszystkimi vipowskimi klientami, aby nie dzielić się kasą z fiskusem, gdyż nie ma żadnych śladów takich transakcji, żadnych umów ani przelewów bankowych na podstawie których można by było pójść do sądu. Ta szantażystka na tyle sprytnie i cwanie to zrobiła, że miała wszelkie informacje na mój temat i żadnego potwierdzenia wpłaty, więc nie miałam z czym nawet iść do sądu bo bym się jeszcze bardziej ośmieszyła. Po jakimś czasie dopiero postanowiłam walczyc o prawdę, gdyż wiem że pieniędzy napewno żadną siłą nie odzyskam, ale mogę pomóc innym, i ostrzec jakich konkretnie metod manipulacji ona używa, w jaki sposób pozyskuje informacje oraz kim ona właściwie jest w życiu prywatnym, gdyż zatrudniłam detektywa aby zebrać o niej informacje i upublicznić gdyż przestałam się bac jej szantaży i gróźb. Otóż mój detektyw bardzo szybko zorientował się że upodobała ona sobie towarzystwo wsiowych metali, za którego on się przebrał i nie miał żadnego problemu w kontakcie z samą siostrą lucyfera albo raczej wypierdem lucyfera, bo z prawdziwymi lucyferianami ona nie ma nic wspólnego, ci ludzie się jej brzydzą, kto ją zna a większość z nich nie ma o niej pojęcia, jak chociażby ten cały Michael Ford, który odpowiedział nam na maila, że to jakaś uzurpatorka i mitomanka, a z którym ona się afiszuje na swojej stronie okulta pl, że go zna, i wciska kity tym wsiowym metalowcom, żeby zabłysnąć, a prawda jest taka, że musi posuwać się do różnych kłamstw, żeby ktokolwiek połakomił się na to zatłuszczone dziursko... Mój detektyw widział, jak ona za pieniądze zmalwersowane swoim klientom kupuje sobie chłoptasi na posługi, urządza zjazdy i libacje dla tych prymitywnych wsiowych metaluchów, który potem wzamian za pare złotych bronią tej maszkary na różnych forach i pod różnymi pseudonimami, szantarzuja oszukanych i przestraszonych klientów, itp. Ona sama się chwaliła mojemu detektywowi na jednej z takich libacji, że kupiła sobie papiery na uczelni w Tomaszowie, bo było łatwo, kompletnie nic nie umiejąc kończąc studia, a już napewno nie potrafiąc samodzielnie napisać pracy magisterskiej, która od początku do końca sfingowała z jednym asystentem wykładowców podrabiając oceny w indeksie i na listach. Jak tak wyglądają studia, to każdy debil który nie potrafi nawet pisać może sobie kupic magistra prawa i zastraszać ludzi na forach domniemaną wiedzą. Tak samo szczyciła się do mojego detektywa, że naciagneła wielu frajerów na kasę, ale nie szkoda jej głupich ludzi, niech płaca podatek za głupotę ku jej dobrej zabawie. Mam mnóstwo materiałów, zdjęć i nagrań, w odpowiednim momęcie z pewnością to wykorzystam aby odzyskać stracony honor!
        • Gość: wera Idz sie lecz!!! IP: *.eaw.com.pl 10.03.14, 12:02
          Jakos mi Lilith nic nie zrobila, bo mam rozsadek i nawet nie zagladam na jej strone. Zawsze mozna sie wycofac, nie szukaj pretekstu. I to raczej nie twoja sprawa, na co ta kobieta wydaje zarobione pieniadze. Czy ktos moze zglosic posty tej chorej psychicznie violetki na policje? To sa zwykle oszczerstwa i pomowienia zyciowego nieudacznika!
          • Gość: violetta Re: Idz sie lecz!!! IP: *.fbx.proxad.net 10.03.14, 12:47
            Tak, było by bardzo dobrze, żeby ktoś zgłosił sprawę na policję, żeby policja zajęła się wreszcie tą naciągaczką i przepytała ludzi, którzy dali jej kasę i zostali oszukani nie mając żadnego potwierdzenia wykonania usługi ani rachunku, żadnych świadków i oczywiście brak zwrotu zmalwersowanych pieniędzy! Zwłaszcza policja skarbowa miała by tu sporo roboty! Gdyby zebrała się grupa ludzi, można by było pójść do sądu z tą sprawą nawet bez świadków, pokazując rozmowy i ewentualne wpłaty na konto, żeby dostać zwrot, a jak nie, to sprawdzić na ile ona oszukała fiskus nie rozliczając się za wykonane albo raczej nie wykonane usługi! Ludzie, nie bądźcie naiwni! To babsko o pseudonimie Lilith 666 zorganizowało grupę przestępczą i zajmuje się żerowaniem na ludziach! Mało tu macie dowodów, wpisów różnych oszukanych ludzi, pozbawionych pieniędzy szacunku i godności?? Ja sama złożyłam sprawę na policję i dałam dowody do analizy, żeby założyć sprawę w sądzie o szantażowanie, znęcanie się psychiczne, wyłudzenie kilku tysięcy złotych itp! Ilu z was jest takich którzy padli ofiarą oszustwa, a wstydzą się cokolwiek z tym zrobić, gdyż zostali zastraszeni i zaszczekani????
    • Gość: ? Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.14, 16:54
      Lilith jest siostrą Lucyfera???? To powinna być najskuteczniejsza w te bajki
    • Gość: były klient Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon IP: *.play-internet.pl 10.03.14, 16:48
      i ty tyle się naciągasz Violka z tą grubą świnią?
      • Gość: violetta Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon IP: *.fbx.proxad.net 10.03.14, 22:40
        To kwestia honoru aby pozbyć się najgorszego przekleństwa dla nas wszystkich w postaci tego obłudnego, zakłamanego, toksycznego babska Lilith 666 i jej szajki przestępczej! Pora wyleczyć nasze społeczeństwo z nikczemnego pasożyta powodującego raka umysłu i duszy! Zamierzam użyć wszelkich dostępnych mi możliwości, aby zdekonspirować tą całą szajkę przestępczą z Lilith 666 na czele, by nikogo już nie wyzyskali, okradli, zmanipulowali, zastraszyli, zaszantażowali, zniszczyli życie i psychikę! Moim celem jest bezwzględny KONIEC grupy przestępczej kierowanej przez pazerną cwaniarę Lilith 666 i jej samej! Póki ona będzie próbowała dalej oszukiwać ludzi ja będę robić wszystko, żeby to udaremnić i ochronić naiwnych przed jej szarlatanerią!!!
    • anielowkad Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon 16.02.23, 10:25
      Czasem sporo czasu to zajmuje
    • agrentowy4321 Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon 05.03.23, 01:12
      Niekiedy trzeba pochylić się nad wieloma aspektami
    • irona.sonata Re: Siostra Lucyfera - Lilith black Moon 25.04.23, 10:30
      Sceptyczna na 100%
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka