Dodaj do ulubionych

Wasze doświadczenia

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.11, 12:28
Chciałam podzielić się kilkoma uwagami na temat sprawdzalności wróżb w moim przypadku i zapytać o Wasze doświadczenia. U mnie zazwyczaj jest tak, że jeśli wyjdzie w kartkach coś niedobrego to się najczęściej sprawdza, a te dobre rzeczy gdzieś 'giną' czy trzeba na nie w nieskończoność czekać...Powiedzie, że myśląc o tym przyciągam? Otóż teraz coś się wydarzyło, niezbyt korzystnego, o czym w ogóle nie pamiętałam, że było mi przepowiadane. Dopiero po fakcie sobie o tym przypomniałam...
Czy macie czasem podobnie? I z czego to wynika?
Obserwuj wątek
    • Gość: gw Re: Wasze doświadczenia IP: *.access.telenet.be 30.03.11, 22:03
      Mi sie tez tylko zle wrozby sprawdzaja, moze jednak nie warto chodzic do wrozki, sama nie wiem.. a na te dobre tez czekam juz dlugo i nic, nie wiem dlaczego tak jest
    • Gość: Fatum Re: Wasze doświadczenia IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.11, 22:12
      Potwierdzam, mnie też tylko złe a te dobre nawet nie są sprawdzalne w 1 procencie :|
      • Gość: doris Re: Wasze doświadczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.11, 22:40
        No to faktycznie coś w tym jest...Tylko pytanie - dlaczego?? Powiem Wam więcej - u mnie tych złych, gorszych rzeczy jest zazwyczaj niewiele, dużo więcej dobrych, ale niestety te niewiele właśnie się potwierdza...
    • morg.ana Re: Wasze doświadczenia 31.03.11, 02:38
      Gość portalu: doris napisał(a):

> Chciałam podzielić się kilkoma uwagami na temat sprawdzalności wróżb w moim prz
      > ypadku i zapytać o Wasze doświadczenia. U mnie zazwyczaj jest tak, że jeśli wyj
      > dzie w kartkach coś niedobrego to się najczęściej sprawdza, a te dobre rzeczy g
      > dzieś 'giną' czy trzeba na nie w nieskończoność czekać...Powiedzie, że myśląc o
      > tym przyciągam? Otóż teraz coś się wydarzyło, niezbyt korzystnego, o czym w og
      > óle nie pamiętałam, że było mi przepowiadane. Dopiero po fakcie sobie o tym prz
      > ypomniałam...

Na te dobre nastawiamy się, oczekujemy ich cały czas. Złe wypieramy, nie chcąc pamiętać o nich. Tak jest na codzień jedno myślimy - mówimy drugie...

• agrentowy4321 Re: Wasze doświadczenia 04.03.23, 11:51
      Ile czasu trzeba?
    • irona.sonata Re: Wasze doświadczenia 23.04.23, 22:03
      Sprawdź czy nie ma Ciebie za ściana dobrze
    • irona.sonata Re: Wasze doświadczenia 24.04.23, 10:55
      Ile dołożysz tyle wynik
    • irona.sonata Re: Wasze doświadczenia 24.04.23, 15:44
      Nie wiem, ale się dowiem
    • irona.sonata Re: Wasze doświadczenia 02.05.23, 21:01
      Nie wiem, ale się dowiem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka