Dodaj do ulubionych

Wróżka Merkurja z Łodzi - zna ktoś?

06.04.11, 18:26
Anna Grzywaczewska-Cieciura ta pani się nazywa, o ile dobrze pamiętam... Czasem w tv Toya ją widzę. Słyszałam jedną pozytywną opinię od znajomej, która dzwoniła z prośbą o wróżbę, ale chciałabym zasięgnąć opinii większej liczby osób, gdyż chętnie wybrałabym się na wróżbę osobistą.
Zaskoczona jestem, że w sumie osoba znana, a nie ma o niej absolutnie żadnej opinii w necie... Jeśli ktoś był, to bardzo proszę o komentarz.
Pozdrawiam serdecznie.
Obserwuj wątek
    • Gość: misia Re: Wróżka Merkurja z Łodzi - zna ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.11, 23:12
      znam,byłam w tamtym roku-pani jest miła i sprawia wrażenie osoby bardzo kompetentnej-lecz,niestety-nic się nie sprawdziło z jej wróżby!!absolutnie nic-co dziwne nawet nie mogłam naciągnąć realu do tego co mi mówiła??!!!
      • Gość: marta Re: Wróżka Merkurja z Łodzi - zna ktoś? IP: 212.191.195.* 17.08.12, 15:38
        mnie tez nic sie nie sprawdziło wszystko zupełnie inaczej się potoczyło nic a nic się nie sprawdziło
        • mergy74 Re: Wróżka Merkurja z Łodzi - zna ktoś? 09.11.14, 16:03
          nic sie nie sprawdzilo.nic a nic. kazala mi zapisac konkretne daty i na pewno to sie wydarzy. - a mialo wydarzyc sie bardzo szybko no coz minelo bardzo duzo czasu i nic. zero nic. czlowiek chwyta sie nadziei.i nie ma w tym nic zlego.ale nie wierzcie we wrozki. trzeba sie wziac za robote i tyle. 200 pln mozna wydac na cos znacznie przyjemniejszego
    • Gość: aaaaa Re: Wróżka Merkurja z Łodzi - zna ktoś? IP: *.wejherowo.vectranet.pl 02.12.11, 22:52
      na wizji starsznie irytująca,dziwie sie ze zatrudniaja tak niesympatyczne osoby do telewizji
    • Gość: jakaja Re: Wróżka Merkurja z Łodzi - zna ktoś? IP: *.microchip.net.pl 03.12.11, 08:25
      ja też ją znam tylko tv ale za każdym razem jestem pod wrażeniem jej wróżb, w odróżnieniu od wróżb innych telewizyjnych wróżek...
      • wrozkagimmel Re: Wróżka Merkurja z Łodzi - zna ktoś? 03.12.11, 10:32
        Mnie zastanawia czemu jak tylko ktoś pochwali jakąś wróżkę zaraz pojawiają się osoby, które zaczynają po niej jechać. Zazdrość? Pewnie teraz się dowiemy, że ja albo "jakaja" jesteśmy jej alterego, bo bronimy.
        • Gość: trzcina myśląca Re: Wróżka Merkurja z Łodzi - zna ktoś? IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 03.12.11, 11:33
          Wróżki występujące w telewizji są osobami publicznymi. To oczywiste, że jednym będą się podobać a innym nie. Występując w telewizji poddawane są opiniowaniu już w kontrakcie, bo wróżby i tematy programów to produkty udostępnione.
          • wrozkagimmel Re: Wróżka Merkurja z Łodzi - zna ktoś? 03.12.11, 11:35
            To bez różnicy - zauważ, że jak powiedziała założycielka tematu : o tej wróżce nic nie można było znaleźć w sieci. Teraz jak ktoś podsumował, że i lepiej, że na takim forum nic nie ma o niej, zaraz zaczęły się negatywne komentarze pojawiać.
        • Gość: jakaja Re: Wróżka Merkurja z Łodzi - zna ktoś? IP: *.microchip.net.pl 03.12.11, 12:27
          jeśli o mnie chodzi - niech myślą co chcą :) mogę być jej altergo i kilku innych też :) niestety wrozkagimmel wszystkim nie dogodzimy. Na nieszczęście na tym świecie jest więcej złości niż życzliwości... chyba pora się z tym pogodzić ;)
          pozdrawiam
          • Gość: :) Re:jest na allegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.11, 12:52
            Na allegro pojawiła się jej oferta(nie wiem czy to ona, czy ktoś się pod nią podszywa).
        • Gość: Merkurja Re: Wróżka Merkurja z Łodzi - zna ktoś? IP: *.lodz.mm.pl 01.01.12, 19:41
          Bardzo Pani dziękuję, za trzeźwą, rozsądną i bardzo budującą wypowiedź. To miłe, kiedy ktoś bezinteresownie wypowie się o kimś dobrze, szczególnie kiedy mamy do czynienia z internetem, w którym pozytywne zdania są prawdziwą rzadkością. Tym bardziej zasługują na docenienie. I nie chodzi tutaj o to, czy ktoś będzie mnie chwalić, czy też nie, bo każdy ma prawo do swojej opinii, jeżeli jest ona rzetelna.

Z pozdrowieniami na Nowy Rok 2012.

Merkurja
          Anna Grzywaczewska - Ciuciura
      • ansa75 Re: Wróżka Merkurja z Łodzi - zna ktoś? 28.09.12, 16:58
        uwielbiam słuchać i patrzec na Merkurję w ezotv. nie korzystałam z Jej usług ale bardzo bym chciała,niestety mieszkam daleko od łodzi,ciekawe czy w formie listu lub maila można sie z Nią skontaktować?prosze o wiadomosc jesli Ktoś coś wie . cziko1@poczta.onet.pl
    • Gość: gość Re: Wróżka Merkurja z Łodzi - zna ktoś? IP: *.tktelekom.pl 04.12.11, 02:21
      nie wiem jak wy szukacie bo w sieci jest duzo inf na temat tej wrozki nawet ma str internetowa
      a m.in wystepowała w Nowe twarze w czerwcu na kanale EZO TV - Wróżka Merkurja www.youtube.com/watch?v=UN70ItPOaR0 - 87k
      www.ezotv.pl/40,20,zaraz-zaczynamy-podwojna-moc-w-ezo-tv--beata-dymka-i-merkurja-,info_detal.html - 22k -
      astrologia.interia.pl/wrozki - 19k

"Merkurja" Anna Grzywaczewska-Ciuciura
      Łódź, woj. łódzkie, kod 91-035

Strona www: www.merkurja.pl
      tel.jest też podany w sieci nawet prywatny
      • Gość: laura Re: Wróżka Merkurja z Łodzi - zna ktoś? IP: *.31.30.22.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.12.13, 14:43
        Jakiś czas temu byłam u Pani Ani. Zrobiła na mnie ogromne wrażenie i to w pozytywnym znaczeniu tego słowa. Po wizycie przez dwa/ trzy dni czułam się źle psychicznie o czym mnie uprzedziła. Po tym , jak ja to nazywam, oczyszczeniu stałam się kimś innym, lepszym. Otworzyła mi oczy na pewne rzeczy. To co mówiła o mojej przeszłości było prawdą. Moje przepowiednie powinny się spełnić lada chwila. Wychodzi na to, że część zmian nadchodzi... Mam nadzieję, że się spełnią. Bardzo w to wierzę.
        Mam dosyć duże doświadczenie jeśli chodzi o wróżki. Panią Anię postrzegam bardzo pozytywnie. Potwierdziła to co usłyszałam od trzech innych; pozostałe mówiły od rzeczy.
        Sprawia wrażenie osoby kompetentnej; przygotowuje się do "seansu" z czym wcześniej się nie spotkałam. Na mnie zrobiła pozytywne wrażenie.

Życzę zdrowych, wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku. Pozdrawiam
        • Gość: do laura Re: Wróżka Merkurja z Łodzi - zna ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.13, 21:14
          Nie mam zamiaru nawracać Cie, Lauro, ale podziwiam hipokryzję katolików: poczytaj może co Bóg, którego Narodziny masz zamiar obchodzić, mówił na temat wrózek! Ty, na co dzień korzystasz z usług wrózek i nie widzisz zupełnie nic nagannego w tym, że najnormalniej w świecie - chodzisz do kościoła?
          Podkreślam, moje pytanie nie dotyczy wiary, tylko - niejako rozdwojenia osobowości, (lub obłudy moralnej?), niekonsekwencji w tym w co wierzymy , a jak postępujemy?
    • Gość: trzcina myśląca Re: Wróżka Merkurja z Łodzi - zna ktoś? IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 04.12.11, 07:50
      występuje w ezotv, podawała astrologiczną prognozę
      • Gość: ukasza Re: Wróżka Merkurja z Łodzi - zna ktoś? IP: *.toya.net.pl 30.01.12, 05:33
        Ja mam na ten temat mieszane uczucia do tej wróżki.Sprawdzalnośc jej przepowiedni jest 50 na 50%Kiedy ktoś poczuje kasę i stanie się osobą medialną olewa klienta.I tak jest w jej przypadku.Pani Aniu nie można nażucać komuś swoich racji,ponieważ każdy z nas ma swój rozum i intelekt.Ja jestem rozczarowany pani zachowaniem po ostatniej wizycie u pani.
      • Gość: anka Re: Wróżka Merkurja z Łodzi - zna ktoś? IP: 212.191.195.* 04.07.12, 11:41
        Witam byłam u tej Pani ze trzy miesiące temu sprawdziło mi się parę rzeczy że jeden facet któremu ufam jest fałszywy w stosunku domnie na drugi dzień się sprawdziło 2. chodził za mną taki amant w pracy nie cierpiałam go powiedziała że w ciągu 2 miesięcy się go pozbędę nie wierzyłam ale nie przedłużyli mu umowy , w sprawie koleżanek też się nie pomyliła no i jeszcze parę innych rzeczy faceta przepowiedziała na lipiecsierpień więc nie wiem pozdr
    • hegema [...] 30.01.12, 14:28
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: gosc Re: Wróżka Merkurja z Łodzi - zna ktoś? IP: *.play-internet.pl 30.01.12, 15:47
        parasfera tam nie ma wiarygodnych wrozek nie polecam
        • Gość: ukasza [...] IP: *.toya.net.pl 31.01.12, 03:10
          • Gość: Merkurja Re: Wróżka Merkurja z Łodzi - zna ktoś? IP: *.lodz.mm.pl 15.02.12, 10:47
            Niczego się nie przestraszyłam, a już na pewno tego wpisu, który Pani dokonała. Złość nic Pani nie pomoże. Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego.
      • Gość: Merkurja Re: Wróżka Merkurja z Łodzi - zna ktoś? IP: *.lodz.mm.pl 15.02.12, 10:45
        NIE MA MNIE na Parasferze ani na Allegro. Powtarzam, że najlepszym i najpewniejszym sposobem kontaktu jest moja strona www.merkurja.pl, tam są podane numery kontaktowe i adres mailowy. Pozdrawiam :)
        • Gość: Ala Re: Wróżka Merkurja z Łodzi - zna ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.12, 11:29
          Z wróżka merkurją współpracuję od niedawna aczkolwiek dosyć często się z nią konsultuję, praktycznie wszystkie jej przepowiednie sprawdziły się w 100% z dokładnoscią czasową ... mam nadzieję, że reszta informacji również się sprawdzi z równie ogormna trafnością.... Ale odchodząc od sprawdzalności wróżb pozwolę sobie dopisać, iż Pani Ania z niezwykle dużą życzliwością i otwartością potrafi wczuć się w syt.danego klienta. Z całego serca i czystym sumieniem mogę polecić Panią Anię jako kompetentną i wrażliwą osobę.
    • rozarozowa Re: Wróżka Merkurja z Łodzi - zna ktoś? 18.02.12, 22:20
      Fantastyczna Kobieta, która dokładnie widzi rzeczy takimi jakimi sa, a co najwazniejsze znajduje przyczyne i istote naszego problemu,
      prawda czasem moze byc bolesna, ale dokładnie wie jak wprowadzic człowieka
      na swietlista droge przeznaczenia :) sczerze i z całego serca polecam spotkanie z Pania Anią
      • Gość: Nieznajomy Re: Wróżka Merkurja z Łodzi - zna ktoś? IP: *.toya.net.pl 20.02.12, 03:39
        Powiem tak o tej osobie,że pani Ania jest bardzo sympatyczną i miłą osobą.No o cze wiście o jej uroda jest zapierająca dech w piersiach.No dobrze ale chciałem jeszcze napisać,że dzięki niej mam parę cennych rzeczy w życiu z których korzystam na co dzień.Muszę przyznać,że kosztowało mnie to sporo wysiłku ale dobrnołem do celu.Za to z góry pani dziękuje.Pozdrawiam i życzę pani wszystkiego najlepszego.
        • Gość: Darek Re: Wróżka Merkurja z Łodzi - zna ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.12, 18:35
          POTWIERDZAM
          Pani Anna jestt wyjątkowo pomocną osobą.
          Gdyby każdy z otwartością serca podążał za jej głosem, na Świecie byłoby więcej dobrych i zyczliwych ludzi.
    • a-mo Re: Wróżka Merkurja z Łodzi - zna ktoś? 20.02.12, 09:03
      Ja znam wróżkę Merkurję od kilku lat i często korzystam z jej usług. Jestem bardzo zadowolona z kontaktów z Panią Anią. Bardzo profejsonalnie podchodzi do swoich klientów.
      Poświęca im dużo czasu i uwagi. Mnie jej rady wielkokrotnie pomogły. W każdym razie kontakt z nią pomógł mi spojrzeć z innej perspektywy na moje problemy, co okazało się bardzo dobre. Osobiście polecam! A propos - sugerowanie, że celem Pani Ani jest wyciąganie pieniędzy od klientów jest w moim odczuciu obraźliwym pomówieniem. Biorąc pod uwagę zaangażowanie, jakie Merkurja wkłada w przygotowanie się i poprowadzenie sesji z klientem można wręcz dojść do wniosku, że wróżka często dokłada dużo z własnych środków, żeby tylko komuś pomóc.
      • 9helena Re: Wróżka Merkurja z Łodzi - zna ktoś? 22.10.12, 13:45
        Poznałam wróżkę Merkurję z telewizji. Zaciekawiła mnie jej wnikliwość, to jak przykłada wagę do każdego słowa. Zwróciłam uwagę na reakcje ludzi dzwoniących, którzy już podczas rozmowy telefonicznej często potwierdzali jej słowa. Nawet jeżeli wróżba nie była wyjątkowo korzystna zawsze starała się znaleźć drogę wyjścia z kłopotliwej sytuacji. Ja też w poprzednim roku znalazłam się na rozstaju dróg. Postanowiłam odwiedzić wróżkę Merkurję i do tej pory jestem z tego bardzo zadowolona. Nie pytając się o sytuację, tylko na podstawie imienia i daty urodzenia trafnie odpowiedziała na moje pytania. Mówiąc kolokwialnie to było fascynujące, a byłam już u kilku wróżek i mam porównanie. Trafnie i bardzo wnikliwie wyjaśniła mi moją sytuację. Pokazała mi drogi wyjścia i muszę powiedzieć, że wszystko się sprawdziło, aż było to niesamowite. Nawet czas tych wydarzeń się sprawdził. W tym roku odwiedziłam wróżkę ponownie. Było to dla mnie ważnie żeby potwierdzić pewne informacje i po roku czasu potwierdziła słowa z poprzedniej swojej wróżby, a to co miało się wydarzyć wydarzyło się. Serdecznie polecam wróżkę Merkurję, jeżeli ktoś się waha do jakiej wróżki się udać, bo jej wróżby na prawdę się sprawdzają. Jest bardzo profesjonalna, ma dużą wiedzę i to widać na każdym kroku. Przykłada się do wróżby, do tego co mówi no i sprawdzalność jest niesamowita. To naprawdę mądra kobieta i może pomóc. Warto właśnie u niej zasięgnąć porady.
        • Gość: Niebieski Re: Wróżka Merkurja z Łodzi - zna ktoś? IP: *.toya.net.pl 21.11.13, 18:36
          Byłem u Pani Ani jakiś czas temu i wszystko mi się sprawdziło . Jestem zadowolony , jednego nie posłuchałem i źle na tym wyszedłem . Jestem troszkę upartym Rakiem .I strasznym niedowiarkiem . Teraz postąpiłbym zgoła odmiennie, zgodnie z radą Pani Ani .
          Tak niestety mam pytam o zdanie , a i tak czasami postąpię po swojemu . Wróżka Merkurja jest wspaniałą osobą i wczuwa się bardzo w to co robi . Gorąco polecam , oczywiście nie można położyć się i czekać po wróżbie . Samo nic nie przyjdzie .
          Lubię ludzi z pasją i to u Pani Ani bardzo cenię . Według mnie jest godna polecenia , pozwala spojrzeć na wszystko w nowym świetle . Tylko trzeba sobie na to samemu  pozwolić .
          Niebieski
    • Gość: ktosik Re: Wróżka Merkurja z Łodzi - zna ktoś? IP: *.adsl.inetia.pl 01.05.12, 23:12
      sama nie wiem co o Niej sądzić.Kilka miesięcy temu skorzystałam z Jej wiedzy i pewnie: część mogę podciągnąć , w część nie chcę sama uwierzyć:( trochę się sprawdziło( tu warto zaznaczyć ,że trudno by było komuś uwierzyć jak bardzo trafnie powiedziała mi kilka informacji, bo nic na mój temat nie wiedziała poza datą ur. i miastem) - tylko tak jakby wszystko szło z poślizgiem kilku tygodni.
      Z tym,że sama mam mieszane uczucia co do wróżbiarstwa. To była potrzeba chwili i tak reasumując to ok 70-75% informacji potwierdziło się z tego o czym z Nią rozmawiałam.....
      ale bardzo lubię je horoskopy i zawsze czytam a w ostatnim czasie dużo jest opóźnień na stronie i zastanawiam się czy to rzeczywiście "problemy" z internetem czy może rezygnuje P.Ania z aktualizowania .
      Pani Aniu jeśli Pani to czyta to proszę wiedzieć ,że pewnie nie tylko ja czekam na aktualne horoskopy :)
    • Gość: Konewka Re: Wróżka Merkurja z Łodzi - zna ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.12, 14:17
      Była..wyszłam w cięzkim szoku...wiedziała o mnie więcej niz ja sama :) co do przyszłośi..zobaczymy
      • Gość: alice [...] IP: *.dip.t-dialin.net 28.09.12, 16:02
        • Gość: ktoś Re: Wróżka Merkurja z Łodzi - zna ktoś? IP: *.toya.net.pl 03.10.12, 19:17
          Dlatego ludzie nie bierzcie sobie do serca co ta kobieta mówi.Trzeba zawsze do wróżb podchodzić z dystansem.I traktować to jak zabawę.
        • Gość: Darek Re: Wróżka Merkurja z Łodzi - zna ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.12, 18:15
          Bzdury,
    • Gość: Maciek25 Merkurja z Łodzi IP: 212.191.69.* 01.10.12, 15:29
      Witam wszystkich. Ja miałem szczęście trafić do Pani Anny już 3 lata temu, kiedy byłem w totalnej depresji. Bez zbędnych słów z mojej strony wiedziała o co mi chodzi. Cierpliwie wyciągała mnie z mojego pokręcenia. Nie odczułem, że chodzi jej głównie o pieniądze, bo kiedy nie miałem forsy, a bardzo potrzebowałem się o coś dopytać dostałem wizytę gratis, jako że byłem trzeci raz. Swoją drogą czy nie płacicie w piekarni czy w aptece? To skąd zdziwienie, że tutaj się płaci? Nie mogę zrozumieć ludzi, którzy idą się o coś poradzić, a jak nie jest po ich myśli to krytykują. Ja nie mogę złego słowa powiedzieć. Posprawdzało się nawet to, co wydawało mi się kompletną mrzonką... Ja ze swojej strony polecam a i moi znajomi są zadowoleni.
    • Gość: Darek Re: Wróżka Merkurja z Łodzi - zna ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.12, 18:06
      Witam
      Wróżkę i Astrologa Merkurję poznałem kilka lat temu.
      Spotkania Z Panią Anną bardzo pomogły mi w wielu trudnych sytuacjach w życiu.
      Praca z Panią Anną to bardzo skutecznie i bezpieczne działanie na bardzo wielu płaszczyznach i pozimach.
      Pani Anna to świetny Astrolog, dobra a może najlepsza wróżka i doskonały doradca rozwuju osobistego jakiego spotakłem w swoim życiu.
      GORĄCO POLECAM spotkania z MERKURJĄ
      Z Całego Serca..................
      Dzięki pracy z Panią Anną moje życie wygląda zupełnie inaczej.
      • Gość: Teresa Re: Wróżka Merkurja z Łodzi - zna ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.12, 18:12

Z Panią Anną Grzywaczewską poznałam się dzięki poleceniu mojego bliskiego znajomego.
        Bardzo, bardzo praca z Merkurją mi pomogła.
        Dziękuję ,że jest i wspiera innych.Dzięki Pani Ani jestem wolna , spokojna i szczęśliwa.
        Czuję się bezpieczniej.
        To najskuteczniejszy Astrolog i wróżka.
        Polecam usługi Pani Anny
      • Gość: Edyta Re: Wróżka Merkurja z Łodzi - zna ktoś? IP: *.messagelabs.net 25.10.12, 10:13
        Pani Ania pomogła mi uporac sie z moimi problemami. Pokazala, że rzeczywistość wyglada nieco inaczej niz moje wyobrażenie o niej. Na poczatku nie bardzo chcialam przyjac do wiadomosci, ze tak jest. Postanowilam jednak zaufac Pani Ani i spojrzec na sprawy "inaczej". Okazało sie, że moje dotychczasowe postrzeganie rzeczywistości nie zgadza sie z obiektywnymi faktami, bo fakty po weryfikacji okazały sie zupelnie inne. Pani Ania niczego nie narzuca, nie daje rad. Jedynie i AŻ sprawiła, że sama zaczełam patrzec na siebie i swiat z innej perspektywy. Wreszcie moje życie idzie do przodu:) Wiem juz, że jak sami chcemy coś zmienic znajdziemy te siłe - potrzeba tylko Kogos, dzieki Komu dostrzeżemy nowe możliwości.
    • Gość: Darek Re: Wróżka Merkurja z Łodzi - zna ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.12, 18:19
      Gorąco polecam kontakt i pracę z Panią Anną.
      Bardzo mi pomogła.
      POLECAM
    • Gość: Lucyna Re: Wróżka Merkurja z Łodzi - zna ktoś? IP: *.play-internet.pl 25.10.12, 21:56
      Merkurja jest astrologiem,Jej wiedza jest podparta naukowymi stwierdzeniami . Daje wskazowki jak poradzic z problemem ,co zrobic z dana sprawa ,podaje konkretne daty /ktore co do dnia sie sprawdzaja./.Polecam bardzo
      • marcella2705 [...] 04.11.12, 19:41
        • Gość: anetac00 Re: Wróżka Merkurja z Łodzi - zna ktoś? IP: *.elartnet.pl 10.12.12, 19:15
          Oj bidulko, po co w takim razie poszłaś 2 razy, jesli nic się nie sprawdziło..?
          Mnie Merkurja pomogła,to życzliwy człowiek i dobra wrózka, poza tym piękna kobieta, a to niestety niektóre panie boli..no coż
          Pozdrawiam i życzę Merkurji wszystkiego dobrego
          • Gość: marcella2705 [...] IP: *.toya.net.pl 29.12.12, 17:13
            • Gość: anetac00 Re: do anettac00 IP: *.dynamic.chello.pl 03.03.13, 12:28

" rzetelnie" to jest dobre słowo jesli chodzi o wróżenie:))
              • Gość: Teresa Re: do anettac00 IP: *.devs.futuro.pl 03.03.13, 12:55
                Ta Pani powyżej chyba chciała, żeby Merkurja jej męża na sznurku przyprowadziła... :)
          • Gość: Aneta Re: Wróżka Merkurja z Łodzi - zna ktoś? IP: *.toya.net.pl 08.02.13, 17:17
            Korzystałam z usług Pani Merkurji pod koniec sierpnia 2012. Przepowiadanej pracy, którą miałam podjąć do końca listopada ( w jakimś urzędzie) jak nie było, tak nie ma do tej pory. Do końca stycznia miało być, cytuję: "albo zawarcie związku małżeńskiego, albo zmiana partnera, bo widać tu nowy początek odnośnie życia uczuciowego". Nic się w moim życiu osobistym nie zmieniło. Także w moim przypadku nie sprawdziło się nic. Niestety. Piszę niestety, bo nawet nie wiecie jak bardzo chciałabym, aby choć w połowie wróżba się zrealizowała. Potwierdzam jednak, że Pani Merkurja sprawia wrażenie osoby kompetentnej. Jest bardzo miła, empatyczna i naprawdę widać, że chce pomóc drugiemu człowiekowi, ale sprawdzalność, w moim przypadku, jest 0%.
            • Gość: marcella2705 Re: Wróżka Merkurja z Łodzi - zna ktoś? IP: *.toya.net.pl 09.02.13, 17:32
              U mnie również chodziło o sprawy uczuciowe. Tak jak wspomniałam, byłam 2 razy, raz na początku, raz w połowie 2012 r. Dwukrotnie chybiła jeśli chodzi o czas poznania nowego partnera, jednak bardziej rozczarowało mnie to, że za każdym razem inaczej go charkteryzowała - "niby mężczyzna z przeznaczenia, docelowy" - a raz z trygonu powietrza poznany w pracy, za drugim razem mówiła, że z trygonu ziemi poznany na wyjeździe.
              Na wiosnę tego roku miałam brać ślub, zima powoli mija a kandydata na męża na razie brak :)

I jeszcze coś, na początku wróżby pani Merkurja intrpretowała moją przeszłość z układu planet. Z zażenowaniem słuchałam o swoich rodzicach, którzy ponoć nadużywali alkoholu, patologia w rodzinie na maxa, "siekiery latały" - cytując panią Merkurję. Niestety dla pani, stety dla mnie, siekier nie było, alkoholu też, moi rodzice dali mi dużo miłości i do dziś na szczęście tak jest.

Tak więc ani przeszłość, ani przyszłość :)

• Gość: Ela Re: Wróżka Merkurja z Łodzi - zna ktoś? IP: 213.25.143.* 05.12.12, 16:43
      Panią Anię Grzywaczewską - Cieciurę poznałam dzięki mojemu koledze. Jestem mu za to bardzo wdzięczna. Pani Ania jest wyjątkowym Człowiekiem, nie tylko doskonale odczytuje przyszłość i przeszłość (podejrzewamy ją nawet o jasnowidzenie) ale również potrafi ciepło, ze zrozumieniem i bez oceniania porozmawiać o róznych problemach życiowych. Dzięki niej zrozumiałam genezę moich kłopotów, a jej wróżba sprawdziła się w 90%.(szczerze), tylko z niewielkim przesunięciem czasowym:). Wierzę, że sami wpływamy na swoje życie, ale ktoś taki jak pani Ania może pomóc znaleźć nam właściwy kierunek. Polecam.
      • Gość: Pozytywna Re: Wróżka Merkurja z Łodzi - zna ktoś? IP: *.toya.net.pl 08.01.13, 20:03
        Sprawdziłam "na własnej osobie" i łączę się z wszystkimi pozytywnymi opiniami.
        • Gość: Ktoś111 Re: Wróżka Merkurja z Łodzi - zna ktoś? IP: 91.239.168.* 26.01.13, 12:47
          Byłam u tej Pani w październiku, na tzw. wróżbie łączonej. Pani bardzo miła, wczuwa się w sytuację klienta. Układa horoskop urodzeniowy i to jest chyba najciekawsze. Wróży też z tarota i kart anielskich. Przed wróżbą modli się, ale najpierw spytała, czy mi to nie przeszkadza. Mam wrażenie, że mówi wszystko, bez owijania w bawełnę. Czy jej przepowiednie sprawdzają się? Póki co, trudno powiedzieć, ale może jeszcze jest za wcześnie...........
    • jemk Re: Wróżka Merkurja z Łodzi - zna ktoś? 04.10.13, 01:49
      Drodzy Panstwo poznalam Pania Anie Grzywaczewska-Ciuciure okolo miesiaca temu bedac w Polsce w rodzinno -duchowej podrozy w ktora sie wybralam poniewaz wiedzialam ze cos zlego dzieje sie w moim zyciu i chcialam to naprawic i z tego wyjsc. Moja wizyta u Pani Ani nie byla planowana ,zupelnie przypadkowa. Na 5 mni przed moim wyjazdem z Polski moja przyjaciolka zadzwoniala do mnie : byla wlasnie po wizycie u Pani Ani ,byla pod bardzo duzym wrazeniem i zachwalala ja po niebiosa.Przed wizyta u Pani Ani bylam juz po miesiecznych wizytach u innymi osob ktorych nie nazwalabym wrozbitami ale duchowymi-uzdrowicielami byli oni jednak zdolni powiedziec mi o przyczynach sytuacji w ktorej sie znalazlam. A ktore to rzeczy Pani Ania potwierdzila oraz podala pelniejszy obraz przyczyn dzieki czemu lepiej zrozumialam co sie dzieje.

Pani Ania jest osoba ktora ma dar widzenia swiata dla wiekszosci ,niewidzialnego, i uzyskania informacji ktore dla wiekszsci sa tajemnica. Moja Wizyta u Pani Ani po pierwsze potwierdzila informacje ktore uzyskalam od osob wczesniej poznanych, po drugie dala mi glebszy i wyrazniejszy obraz przyczyn sytuacji w ktorej sie znalazma,po trzecie Pani Ania powiedziala mi co mam zrobic aby polepszyc ta sytuacje: tak zrobialm i tak sie stalo.Po czwarte ,bedac u wielu wrozek w swym zyciu, Pani Ania jest jedyna ktora zaczyna spotkanie od modlitwy i przywolywania Boskich wspomozycieli- aniolow. Po piate jestem z Pania Anie w kontakcie poprzez skype i zawsze jest bardzo ciepla, pomocna i podnoszaca na duchu. Tego co robi Pani Ania nie nazwalabym tylko wrozbiarstwem jest to uzdrawianie-duchowe i polecam wizyte u Pani Ani kazdej osobie chcacej wyprostowac swoje zycie. Z Powazaniem J.K.
      • Gość: gość [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.13, 08:03
        • jemk Re: Wróżka Merkurja z Łodzi - zna ktoś? 04.10.13, 16:44
          Dear Gosc and everybody else. jemk stands for my first intials.However, I am not going to give you a pleasure of knowing my name. I have a favor to ask ,please, do not insult my good name. I am a highly educated person, an English professor at USF,FL. A lesson for you: People follow 2 great forces in their life on the planet Earth: one is fear, the other is love. It is so so sad to see people who are so filled with fear as you are. Regards. J.K.
          • Gość: gość Re: Wróżka Merkurja z Łodzi - zna ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.13, 22:13
            <JASNOWIDZ Z CZŁUCHOWA>
            • klientka74 [...] 06.12.14, 20:34
              • ruudai Re: Wróżka Merkurja z Łodzi - zna ktoś? 06.12.14, 20:58
                A świstak siedzi i zawija papierki. Duperele totalne konkurencji
          • Gość: gość Re: Wróżka Merkurja z Łodzi - zna ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.13, 09:03
            emk 04.10.13, 16:44 Odpowiedz
            Dear Gosc and everybody else. jemk stands for my first intials.However, I am not going to give you a pleasure of knowing my name. I have a favor to ask ,please, do not insult my good name. I am a highly educated person, an English professor at USF,FL. A lesson for you: People follow 2 great forces in their life on the planet Earth: one is fear, the other is love. It is so so sad to see people who are so filled with fear as you are. Regards. J.K. Żenada.Profesorowie chodzą do wróżek i jasnowidzów po porady.Na 100% jest to światowy CIEMNOGRÓD XXI w. Widać wyraznie, iż zawładnęły nimi siły zła/strach,lęki,obawy/. Nie ważne czym się kierują idąc po pomoc do w/w.WAŻNE,że są słabi w sobie, nie mają siły by przeciwstawić się przeciwnościom losu.Szukają pomocy by ktoś inny rozwiązał za nich problem. W oparciu o rządy / politykę i gospodarkę/ takich ludzi społeczeństwo nie może czuć się bezpieczne.
    • Gość: minia Re: Wróżka Merkurja z Łodzi - zna ktoś? IP: *.tktelekom.pl 04.10.13, 10:08
      Nie polecam. Wg tej Pani miałam poznać mężczyznę z przeznaczenia na koniec sierpnia, nic takiego się nie wydarzyło
      • Gość: Leo:))) Re: Wróżka Merkurja z Łodzi - zna ktoś? IP: *.toya.net.pl 05.10.13, 23:08
        A ja polecam z całego Serca!
        Pani Ania w styczniu 2013 powiedziała mi to, co dokładnie się wydarzyło m-c temu!:)
        A nie był to drobiazg ale kwestia ogromnie ważna dla mnie!
        To Dobry darzący miłością ludzi Człowiek z tzw. Sercem na dłoni!
        Kto wypisuje negatywne opinie na temat tej osoby ma zwyczajnie problem ze sobą......i dlatego należy wybaczyć i zrozumieć,,,
        Pani Ania swój fach wykonuje profesjonalnie ( a mam tutaj doświadczenie:) i mogę ocenić.
        Robi to z najlepszymi intencjami popartymi wiedzą i ogromnym doświadczeniem
        A ja po następnej już wizycie oczekuję tych wspaniałych zdarzeń,które mają nastapić w moim życiu:))) Polecam Panią Anię Wszystkim Dobrym Ludziom!!! Z całego SERCA!!!
        Z całego serca polecam i dziękuję:)
        • Gość: minia Re: Wróżka Merkurja z Łodzi - zna ktoś? IP: *.tktelekom.pl 22.11.13, 08:46
          chyba Ty masz problem ze sobą, jednemu sie sprawdza drugiemu nie, nie ma powodu śłodzić jak rzeczywistość jest inna
          • nik-a66 Re: Wróżka Merkurja z Łodzi - zna ktoś? 08.12.15, 12:28
            Korzystałam z konsultacji z panią Anią poprzez poradę tzw. ekspresową i osobiście jestem bardzo, bardzo zadowolona. Pani Ania to przede wszystkim dobry, ciepły i bardzo wyrozumiały człowiek. Ona naprawdę chce pomóc, o czym świadczy chociażby fakt, że słysząc moją rozpacz w głosie i doskonale rozpoznając stan emocjonalny, zgodziła się na udzielenie
            porady jeszcze tego samego dnia. Dodam, że to była sobota wieczór, a pani Ania ledwo zdążyła wrócić do domu po całodniowych warsztatach. Ilu doradców duchowych w takiej sytuacji by Was olało wyznaczając odległy termin - odpowiedzcie sobie sami. Sam przebieg porady - absolutnie doskonały. Prawdziwy balsam na duszę - pomimo tego, że wcale nie słyszałam tego co chciałabym usłyszeć - tylko prawdę. Przekazaną jednak w taki sposób, że uczucie ulgi nastąpiło niemal natychmiastowo. Czasem potrzebujemy wiedzieć więcej, zrozumieć coś z czym nie dajemy sobie sami rady... i w takich sytuacjach gorąco polecam panią Anią, wiedząc, że będę wracać tylko do niej. Pozdrawiam serdecznie, Weronika
    • laspada Re: Wróżka Merkurja z Łodzi - zna ktoś? 15.06.19, 07:32
      Nic się nie sprawdziło!!!!Pomylka. Pani była bardzo pewna siebie. Na wizji jest dużo milsza. Pomylila się co do oceny osób, faktów, wydarzeń. Miałam wrażenie pośpiechu i szybkiego załatwienia tematu ze strony tej pani. 150 zł za 30 min!!
      Doradziła mi pozostanie w pracy, gdzie był mobing i stres. Miał być facet poznany na lotnisku.... Opowiastki bez sensu. Nie polecam
    • laspada Re: Wróżka Merkurja z Łodzi - zna ktoś? 15.06.19, 07:42
      Nie polecam. Nic się nie sprawdzilo
    • gu_ann Re: Wróżka Merkurja z Łodzi - zna ktoś? 21.04.21, 17:55
      To Pani z mojego rodzinnego miasta. Słyszałam o niej bardzo dobre opinie. Jeszcze gdy Pani nie była tak znana to moja koleżanka zamówiła u niej horoskop i wróżbę, wszystko praktycznie wszystko się sprawdziło. Bardzo dobrze zawsze wspomina tą wróżkę, w zasadzie astrologa.
    • imatynib Re: Wróżka Merkurja z Łodzi - zna ktoś? 29.04.21, 08:45
      Merkurja jest całkiem niezła choć nie wszystko się sprawdza.
    • meronanka Re: Wróżka Merkurja z Łodzi - zna ktoś? 30.04.21, 07:14
      Znam. Mało się sprawdza
      • dobramamusia Re: Wróżka Merkurja z Łodzi - zna ktoś? 06.05.21, 22:00
        Byłaś osobiście?
    • odamoda Re: Wróżka Merkurja z Łodzi - zna ktoś? 06.05.21, 23:14
      Merkurja się dobrze reklamuje ale sprawdzalność gorsza.
    • mariaigreeegor Re: Wróżka Merkurja z Łodzi - zna ktoś? 15.03.23, 20:37
      Jak dobrze, że ja to przeczytałam... ALE PO KONSULTACJI U PANI ANI... Pewnie bym się zniechęciła tymi bzdurami, które tutaj wypisuje sama nie wiem kto, ale chyba jacyś pomyleńcy. Na szczęście mam swoje zdanie osobiście wyrobione i nie tylko ja, ale wiele moich kuzynek i przyjaciółek. Ale po kolei... Mieszkam w Szwecji. Półtora roku temu kuzynka poleciła mi p. Anię, bo była namiętną fanką jakiejś tv i oglądała tam p. Anię w każdy weekend. I zachęcała i męczyła, spróbuj i spróbuj... No i spróbowałam, bo już właściwie nie miałam nic do stracenia. Pomimo tego, że proponowałam podwójną stawkę i tak musiałam poczekać swoje... Odczekałam i miałam sesję. I teraz do sedna. Nie wiem skąd ta kobieta to ma, nie wiem jak ona to zrobiła, ale najważniejsze jest to, że mój Gregor był chory. Próbowaliśmy i tego i siego. Lekarze kołowałi nami na wszystkie strony i w Polsce i w Szwecji. Trzy pytania od p. Merkurji. Konkretne zalecenia CO MAMY ZROBIĆ i jakie badanie wykonać... I wszystko, po temacie! Moja kuzynka miała problem z ciągnącym się sądem. Też wszystko jota w jotę. Nawet namówiłam koleżankę i po angielsku też miała sesję i też bardzo zadowolona. Ludzie. Nie czytajcie tych bzdur, które tutaj wypisują ludzie chyba pomyleni... Sami swobie wyróbcie opinie. Ale ja pracuję z klientami w branży telekomunikacyjnej i wiem, że są tacy co im sam świety cztery litery miodem smarując nie dogodzi... I NIECH PISZĄ te głupoty, uwierzą w nie ludzie podatni, a przynajmniej osoby, które chcą prawdziej pomocy nie będą czekać tak długo... Pani Aniu, jeśli Pani to czyta, to niech Pani niebo wynagrodzi. I nie mówię tylko w swoim imieniu Pani wie... Z wdzięcznością. Maria L.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka