Dodaj do ulubionych

Arkana Magii

02.07.11, 16:59
Mam pytanie czy ktos z was korzystal i kogo mozecie polecic mi?
Obserwuj wątek
    • Gość: Zniesmaczona Re: Arkana Magii IP: *.dynamic.chello.pl 02.07.11, 18:46
      Kolejny portal z tymi samymi twarzami. Na szczęście coraz mniej osób daje się oszukiwać i rozumie na jakiej zasadzie działają portale tego pokroju.
      PS: Myślę, że reklama się nie uda. Wystarczy prześledzić to forum, żeby domyślić się, kim Pani jest.
      • bulawy Re: Arkana Magii 02.07.11, 19:06
        a kim jestem pani jasnowidz?Ten portal nie potrzebuje reklamy,a pytanie jest na serio.a pani nie znajac odp na nie podbija watek tym samym on idzie w gore i wiecej osob go czyta(to pani robi reklame -"zniesmaczona"
        A kogo pani poleca ??????/
        wiem pani nie poleca, pani tylko śledzi forum.........????
      • 3sabina33 Re: Arkana Magii 05.07.11, 14:32
        podzielam Twoje zdanie.
    • tagoria Re: Arkana Magii 02.07.11, 23:55
      Faktycznie te same twarze co wszędzie... Wróżka co jest wszędzie, to jakby nigdzie nie była... Nieważne.

Jest coś ciekawszego.
      Ta sama Twarz na akranach magii jest wróżką Seleną Gomez, a na parasferze jest wróżką agnes.
      Starsza brunetka, w fioletowej bluzce :-)
      Znaczy że to zdjęcie wielokrotnego użytku z banku twarzy ? ;-) co to się już wyprawia na tych portalach....
      • morg.ana Re: Arkana Magii 03.07.11, 00:32
        tagoria napisała:

> Faktycznie te same twarze co wszędzie... Wróżka co jest wszędzie, to jakby nigd
        > zie nie była... Nieważne.
        >
        > Jest coś ciekawszego.
        > Ta sama Twarz na akranach magii jest wróżką Seleną Gomez, a na parasferze jest
        > wróżką agnes.
        > Starsza brunetka, w fioletowej bluzce :-)
        > Znaczy że to zdjęcie wielokrotnego użytku z banku twarzy ? ;-) co to się już wy
        > prawia na tych portalach....
        To jest jedna osoba, zresztą udzielała się i na tym forum dość mocno. Słowa nawet jak nie były do niej kierowane, odbierała je do siebie. Poszukaj na forum pisała jako agnes, wróżka i jeszcze jakieś. Wcześniej na portalach była jako Agnes( mocno reklamowała się będąc na portalu oranum) teraz jak widać wróży pod dwoma imionami. Jak dla mnie mało profesjonalne podejście.
        • bulawy Re: Arkana Magii 03.07.11, 00:44
          morgana a ty przypadkiem nie wrozysz na wizyta u wrozki,bo wtedy zrozumiale by bylo skad tyle jadu masz do Agnes ja u niej wrozylam i powiem ze to nie tylko dobra wrozka ale i szamanka...
          W poprzednim poscie slesz jad do agi2 a tu do agnes czy ty nie masz zaburzen osobowosci.
          Przegladam to forum i widze ze ty jestes najgorsza ............siejesz zamet i wogole tyle zlosci w twoich postach ze szok.......
          • Gość: Zniesmaczona Re: Arkana Magii IP: *.dynamic.chello.pl 03.07.11, 01:10
            Tylko potwierdziła Pani moje przypuszczenia Pani A:) Po raz kolejny pisze Pani na forum pod nowym nickiem, nawet nie wiem ile ich było. To nie jest profesjonalne podejście.
            • morg.ana Re: Arkana Magii 03.07.11, 01:23
              Gość portalu: Zniesmaczona napisał(a):

> Tylko potwierdziła Pani moje przypuszczenia Pani A:) Po raz kolejny pisze Pani
              > na forum pod nowym nickiem, nawet nie wiem ile ich było. To nie jest profesjona
              > lne podejście.

Zniesmaczona o tym samym pomyślałam.
            • bulawy Re: Arkana Magii 03.07.11, 01:26
              wy na prawde jestescie wszystkie chore i nic was juz nie uleczy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nie jestem zadna Pania A.ale widze ze bardzo jej zazdroscisz bo smigasz bo wszystkich portalach razem z morgana patrzac gdzie jeszcze jest ,to jest obsesja.Nieuleczalna choroba!!!!!!!
              • Gość: Zniesmaczona Re: Arkana Magii IP: *.dynamic.chello.pl 03.07.11, 01:36
                Nieuleczalną choroba jest bieganie po wszystkich portalach i wypowiadanie się na forum pod różnymi nickami. Wiem, że ma to być reklama, ale naprawdę ludzie nie są głupi. Wystarczy odrobinę ruszyć głową, żeby załapać, że to jedna i ta sama osoba. Poza tym, chyba nikt poza Panią nie prezentuje na tym forum takiej agresji i bezwzględnego przekonania o własnych racjach.
                Nie zamierzam się z Panią kłócić, ponieważ i tak wiem swoje. Więcej w tym wątku wypowiadać się nie zamierzam.
          • morg.ana Re: Arkana Magii 03.07.11, 01:22
            bulawy napisał:

> morgana a ty przypadkiem nie wrozysz na wizyta u wrozki,bo wtedy zrozumiale by
            > bylo skad tyle jadu masz do Agnes ja u niej wrozylam i powiem ze to nie tylko d
            > obra wrozka ale i szamanka...
            > W poprzednim poscie slesz jad do agi2 a tu do agnes czy ty nie masz zaburzen os
            > obowosci.
            > Przegladam to forum i widze ze ty jestes najgorsza ............siejesz zamet i
            > wogole tyle zlosci w twoich postach ze szok.......
            Dla Twojej wiadomości nie wróżę. Każdy ma prawo wyrazić opinię na tym forum, czy się to Tobie podoba czy nie. Wyraziłam swoje zdanie, powtórzę dla mnie to brak profesjonalizmu, a może specjalne ukrywanie się pod innym imieniem. Pani agnes i selena gomez to jedna osoba, doskonale o tym wiedzą osoby, które zaglądają tu na forum,albo wróżą sobie na portalach. ( to było skierowane do tagorii, która już podejrzewała, że zdjęcie jest zapożyczone) Swojego czasu na oranum wróżyłam u agnez i kompletnie nic się nie pokryło z rzeczywistością, nie mówiąc już o przyszłości. Stąd też wiem jak wygląda agnes.
            Zacznij czytać ze zrozumieniem i nie doszukuj się nie wiadomo czego. Dla mnie wróżka zmieniająca swoje imię, albo występującą pod kilkoma imionami nie jest profesjonalną osobą. A Agnes właśnie tak robi. To samo dotyczy wróżki, która o klientkach wypowiada się, że głupie i powinny skorzystać z psychiatry. To dopiero żenada. Masz prawo nie zgadzać się z moim zdaniem, ale nie obrażaj mnie. Jest to forum publiczne i każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie, które nie musi pokrywać się z Twoją opinią.
            • bulawy Re: Arkana Magii 03.07.11, 01:33
              nie wierze ze ciebie bylo stac na wrozbe na oranum u agnes,jak przegladam twoje wpisy i widze ze tu zebrzesz o darmoche raz piszesz ze pracujesz w szpitalu psychiatrycznym a gdzie indziej zebrzac o darmowe wrozbe piszesz ze zakladasz firme zdecyduj sie bo jestes niewiarygodna.
              • morg.ana Re: Arkana Magii 03.07.11, 01:50
                bulawy napisał:

> nie wierze ze ciebie bylo stac na wrozbe na oranum u agnes,jak przegladam twoje
                > wpisy i widze ze tu zebrzesz o darmoche raz piszesz ze pracujesz w szpitalu ps
                > ychiatrycznym a gdzie indziej zebrzac o darmowe wrozbe piszesz ze zakladasz fir
                > me zdecyduj sie bo jestes niewiarygodna.
                W co wierzysz, a w co nie to już Twoja sprawa. Powiem Ci jedno jak byłabyś rozumną osobą, to wiedziałabyś że praca na etat nie wklucza prowadzenia działalności. Resztę Twojej wypowiedzi pozostawię bez komentarza. Wiedz jednak o tym, że nie wszyscy muszą mieć takie samo zdanie jak Ty. Na tym kończę rozmowę z Tobą.
                Na tym kończę rozmowę z Tobą i
            • bulawy Re: Arkana Magii 03.07.11, 01:50
              nie zamierzam ci udowadniac ze nie jestem osoba za ktora mnie bierzesz a ze sie mylisz to powiem ci tak,wejdz na wrozby online i wpisz Agnes i selena gomez i zobaczysz sama ze to 2 rozne osoby i zadna z nich nie jestem ja i czesciej korzystam z porad pani Henrietty bo u agnes bylam 2razy po wpisach z forum i pewnie nie zła reklame jej ta pyskowka zrobisz a moze to ty nia jestes morgana co....
              • morg.ana Re: Arkana Magii 03.07.11, 01:59
                bulawy napisał:

> nie zamierzam ci udowadniac ze nie jestem osoba za ktora mnie bierzesz a ze sie
                > mylisz to powiem ci tak,wejdz na wrozby online i wpisz Agnes i selena gomez i
                > zobaczysz sama ze to 2 rozne osoby i zadna z nich nie jestem ja i czesciej korz
                > ystam z porad pani Henrietty bo u agnes bylam 2razy po wpisach z forum i pewnie
                > nie zła reklame jej ta pyskowka zrobisz a moze to ty nia jestes morgana co....
                Po pierwsze cały czas grzecznie piszę do Ciebie, czego o Tobie powiedzieć nie można. Popatrz na wrozby online i parasferę. Dwie nazwy, jedna osoba. To jest profesjonalizm?
                • bulawy Re: Arkana Magii 03.07.11, 02:48
                  nie wazna nazwa ,komentarze zadowolonych klientow ta pani ma super.poza tym ani ja ani ty nie wiemy czy portal nie zazyczyl sobie takiej zmiany nicku zobacz jestes madra kobieta to spojrz na to logicznie agnes na online juz byla wczesniej po dacie komentarzy widac (nie wiem ktora nie znam tak jak ty osobiscie )a ta pani zatrudniala sie jak widac po komentarzach pozniej od tej 1szej agnes to na chłopski rozum nie mogla wziasc takiego niku a na parasfera nie ma agnes wiec mogla tak ja tlumacze poslugujac sie logika bo o parasfera nie wiedzialam ale o wizyta ...tak.A to ze sa 2 Agnes na jednym portalu chyba nie masz watpliwosci jesli twierdzisz ze zdjecie prawdziwe.I powiem ci jeszcze 1 narobilas tyle szumu ze posledzilam statystyki tej pani dzisiejszego wieczoru i sa w porownaniu z kilkoma innymi (3 inne osoby porownywalnie wzielam)zadziwiajace.Powinna ci podziekowac ty ja musisz lubic bo dbasz o jej portfel.
                  p.s.pytam serio czy Ty jestes ta agnes-selana?nieoczekuje ze mi tu odp ale napisz na meila z tym skrzyzowaniem milas racje jak to ty i chetnie bym skorzystala z wrozby poza portalem.
                  • ja-tekla do buławy 03.07.11, 20:03
                    Kobieto,uspokuj sie,bo zaczynasz sie osmieszac!Jak napisala morgana i inne osoby-kazdy ma prawo do swojej opinii!A ty podskakujesz jak żaba!Przestan bronic tej wrózki,bo chyba naprawde to TY nia jestes!Zresztą - bądź sobie i sie reklamuj,nie moja sprawa!
                    Lecz nie czepiaj sie innych!Mamy prawo wypowiadac się na tym forum,nawet krytycznie,bo po to ono jest!A nie do autoreklamy,wrózko - niewróżko...
                    • dwamelony Re: do buławy 03.07.11, 20:13
                      Buławy ma problemy z emocjami.Wszystkich atakuje niewspółmiernie do tematu.To sie powinno leczyć.albo ignorować.Przynajmniej tu na forum.Wróżko nie wróżko wsiadaj na miotłe i odlatuj.Ja już na pewno z tych portali nie skorzystam.
                      • Gość: aja-aja Re: do buławy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.11, 22:49
                        Buławy ma problem z pamięcią i z logiką....02.07 zaklada wątek z pytaniam o to, kogo polecić z Arkana Magii, a 03.07. stwierdza, ze wiele razy korzystała z usług wróżki Henrietty...
                        jak dla mnie,to brak logiki w tym. Po co pytac, kogo się poleca, skoro się korzysta?
                        Buławy,nie pamietałas, ze korzystalas?
                        • Gość: Amija Re: do buławy IP: *.182.51.237.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.10.11, 03:19
                          Wiem, jedno: napisałam sms z konkretnymi pytaniami. Niestety odpowiedz była lakoniczno-wymuszająca, czyli: jesteście, kochacie się ale....napisz sms jak chcesz się dowiedzieć.Pierwszy raz napisałam do wróżki i drugi raz tego nie zrobię. Widać że muszę wydać odpowiednią kasę aby wróżka odpowiedziała mi na pytanie, mimo iż w ofercie jest inaczej.To dziękuję, widzę o co chodzi:)Pozdrawiam wszystkie wróżki.
    • Gość: Tina Re: Arkana Magii IP: *.play-internet.pl 20.12.11, 09:46
      Najgorszą wróżką, ktorą widziałam na wizjii jest pani Danuta, żadnych konkretów, masło maślane, udaje osobę inteligentną a używa słów, których znaczenia nie zna.
      • Gość: ADAM Re: Arkana Magii IP: *.olsztyn.mm.pl 20.04.13, 10:46
        HAHAHH MNEI NIKT nie przebije!!
        Wysłąłem sma" jak skonczy sie znajomość Patryka z Anią ur xxx". Otrzymałem odpowiedź, że "już niedługo znajdziesz miłość zycia, spotkasz ja w przeciągu 2 miesiecy, czy chcesz poznać szczegóły"?.
        DNO
    • agrentowy4321 Re: Arkana Magii 04.03.23, 22:50
      Ciekawe
    • irona.sonata Re: Arkana Magii 25.04.23, 08:05
      O jezu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka