diament9 Re: Wróżka Hanna 12.11.13, 21:56 do Grażynka: a z jakich uroków pani korzystała, czy długo musiała pani czekać na ich działanie efekty?? Podrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moim zdaniem Re: Wróżka Hanna IP: *.vdl.pl 05.12.13, 18:18 no to moim zdaniem:"grażynka" co interes kiepsko idzie? Dosc tej reklamy!! moim zdaniem:taka cudownie obdarowana darem, taka uznana a wystawiała się na allegro. która uznana wróżka tak robi? żal. Gdzie jej jeszcze nie było? jak się ma dar to się trzyma jednego miejsca tam dobrze zarabiając, nie musi człowiek ciułać z paru źródelek. znam wróżke z Katowic,która pracuje u siebie na swoim nie urabiając się po pachy zarabia 9-12 tys na miesiac /wizyta 200 zl 2h, max 3 ludzi dziennie, ma kolejki/, bez portalu, bez allegro, bez świecenia gębą z każdego miejsca. i ta jej mania ciągle pieniedze, pieniedze, i że zawiść. żałosne moim zdaniem są takie zachowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewrozka Re: Wróżka Hanna IP: *.wroclaw.vectranet.pl 07.12.13, 00:59 Ja też napisze swoje zdanie. nie mam nic złego na myśli, chcę się wypowiedzieć.A co ty taka jesteś zaangażowana? gołym okiem widać że masz interes w tym co piszesz. Daj spokój Grażynka żenujące jest co piszesz. długie terminy to typowy chwyt psychologiczny na określony typ ludzki, gruba kasa za spotk. podobnie, to typowy chwytyo których można w necie poczytać o takim lepie. Kto chce niech wierzy że to wyznacznik bycia najlepszym, wedle mnie? typowy lep na klientów. Kto chce niech wierzy, ich sprawa.-wróżka, klienci warci siebie, zaściankowe myślenie że jak coś jest drogie, się czeka to jest dobre. Kto chce niech wierzy, ja mówie za siebie. W publicznej służbie zdrowia też się czeka, też trzeba słono dopłacać a wiadomo jak jest. a prawatnie leczyć się nie zawsze jest bardzo drogo, trZeba tylko troche pochodzić, pomyślec. Jak ktoś chce być poważnie traktowany to niech nie rżnie zapracowanej drogiej gwiazdy a pokaże pokorność,dobroć do ludzi, wiedze,a nie chwali się co się nim reklamuje, to żaden wyznacznik daru, po prostu kolejna twarz a że świeża,to można zwerbowac klienta. cały sekret. trochę się o tej pani nasłuchałam, każdego podejrzewa o fałsz, zawiść, zazdrość, itp.itd. kiedyś było mi jej żal ale po tym co Grażynka napisałaś widze że mówią prawde. na allegro na prośbę klientów-może i tak,ale co to za wróżka która zgadza się na coś takiego. powszechnie wiadomo, że wróżyć tam to albo stawiać pierwsze kroki, albo łapać się ostatniej deski ratunku. Jakbym była wróżką to takim co proszą o wrózenie na allegro poleciłabym płatnoś na konto za wróżenie na prywatnej komórce, emailu, skype. szanowałabym siebie, ale tez dała wiele z siebie a nie tylko o tym pisała. dość mam tych chwalipięt,zapracowanych gwiazd ceniących się, uważających za Bóg wie kogo. nie wchodze wróżkom do kieszeni, nie wiem ile zarabiają ale to akurat fakt jak ktoś jest dobry w tym co robi ma jeden etat. Wróże sobie czasem na portalu, zaprzyjaźniłam się z moją wróżką ona powiedziala o sobie otwarcie-musze być w wielu miejscach żeby zarobić, jest kiepsko nie mam aż tylu stałych klientów, zarobki są marne dlatego dorabiam ale się szanuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Wróżka Hanna IP: *.13-2.cable.virginm.net 30.01.14, 12:44 Skorzystalam z uslug Pani Hanny i musze przyznac, ze jest to osoba wysoce niekompetentna. Rozmowa z nia to raczej zart, rozklada karty wylacznie oczekujac pytan a nie spojrzenia na calosc danej osoby. Jestem w zaawansowanej ciazy, przed dosc waznymi wydarzeniami w moim zyciu a ona nie potrafila nic a nic powiedziec, dac jakies wskazowki.obliczyc, ze ten rok jest dla mnie rokiem przelomowym i sporych zmian. Moja ciazka jest dosc spora zmiana w moim zyciu, do tego na dniach przeprowadzka. Z jej strony wylacznie uslyszalam moze byc tak a tak raczej nie ma poprawy. Nawet z numerologii mozna obliczycm, ze ten rok jest dla mnie przelomowy. Z mojego doswiadczenia z kontaktu z wrozkami (nie mam az takiego wielkiego korzystam raz na kilka lat) mowi sie o aktualnej sytuacji, przeszlosci i choc krotkeij przyszlosci. Pani Hanna nie potrafila nic mi powiedziec , oczekujac, ze to ja bede jej opowiadac o sobie. Do tego sklania sie dosc mala znajomosc zycia i psychologii. Nawet jesli jest sie osoba mozna miec wiedze, chociazby z podstawowych zachowan ludzich .Rozkladajac karty tarota mamy wiekszy obraz danej osoby. rozmowa to strata czasu i pieniedzy. Wolalabym przekazac te pieniadze na jakis szczytniejszy cel a nie rozmowe z zupelnie nie nadajaca do swojej roli osoba. Chciec wcale nie oznacza umiec, a jesli juz swiadczy sie pewne usslugi nalezy zaglebic sie w temat, a nie stwarzac pozory. Odpowiedz Link Zgłoś
diament9 Re: Wróżka Hanna 30.01.14, 19:59 do Kasia: zgadzam się z przedmówczyniom też korzystałam...i NIE POLECAM!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: latający Holender Re: Wróżka Hanna IP: *.30.63.161.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.02.14, 11:44 Nie ma nic takiego jak 100 procent sprawdzalności. Jest tylko prawdopodobieństwo trafności czyli statystyka. U jednej jest ona większa u innych gorsza. Wszystko zależy od wielu czynników, więc nawet ta polecona może okazać się nietrafna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wróżka Hanna IP: 212.191.195.* 19.03.14, 11:01 mi u hanny też sie nie sprawdziło a liczyłam na to Odpowiedz Link Zgłoś
odessa87 Re: Wróżka Hanna 25.03.15, 12:51 Ja skorzystałam jakis czas temu, niestety - same ogólniki. Rozczarowałam się, ale może mam takie nudne życie i przyszłość, że nic o niej powiedzieć nie można :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuz1986 Re: Wróżka Hanna 24.07.20, 07:59 Ja zadzwoniłam do pani Hanny przypadkiem wczoraj wieczorem. Powiem tak rozmawiam z wieloma wróżkami, ale tutaj byłam rozczarowana. Odniosłam wrażenie, że Pani dopiero wstała albo tak dziwnie mówiła. Zadałam konkretne pytanie dostałam w jednym zdaniu odpowiedź, próbowałam pociągnąć dalej co do tego pytania to już gorzej. Dalej w sumie chciałam się rozłączyć bo naprawdę nie rozumiałam co ta Pani mówi. Oczywiście moje pytanie było co dalej z moją relacja z owym Panem uslyszalam: teraz jest zajęty kolega, a później zadałam pytanie na które znałam odpowiedź ale chciałam sprawdzić to zupełnie pudło bo ta Pani nie widziała żadnej kobiety koło niego, a po drugie jedyne co udało się strzelić to że mój partner jest osoba podatna, a reszta to ocena osobowości jego osoby i co powinnam zrobić, a o to w ogóle nie pytałam Odpowiedz Link Zgłoś
bogusia78bibi Re: Wróżka Hanna 01.06.24, 01:56 wróżka bardzo słaba na pracy się nie zna wciska kit Odpowiedz Link Zgłoś
wrozkahanna844 Re: Wróżka Hanna 28.05.25, 05:29 Witam serdecznie :-) Prosze poczytac opinie na "Wrozby Online" lub na "Fanpage", tam jest wrecz tysiace pozytywnych opinii! Prosze sie opamietac, nie jestem zadna klamczucha, naciagaczka, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś