Dodaj do ulubionych

Jaki skrypt ?

08.08.11, 08:27
Witam wszystkich.
Chciałabym zapytać jak zrobić samemu skrypt runiczny, czy zalecane jest zrobić go w jakimś konkretnym dniu. Uczę się do bardzo trudnego egzaminu pisemnego i chciałabym wspomóc się runami. Na necie znalazłam kilka wercji skruptów na zdanie egzaminu tj.
1.Ansuz-Naudiz-Sowilo-Ursuz-Algiz,
2.Radio-Ansuz-Tiwaz,
3.Ansuz-Tiwaz-Gebo
4.Kenaz-Ansus-Berkano
Który jest właściwy ?
Po za tym chciałabym również wspierać naukę skryptem jaki mi radzicie ?
Dziękuję wszystkim za radę
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: Jaki skrypt ? IP: *.ip.netia.com.pl 08.08.11, 11:19
      Na zdanie egzaminu polecam ansus tiwaz algiz ,sama zniego korzystam,możesz go teraz robić bo księżyca przybywa i polecam ci rytuał do Archanioła Jofiela,znajdziesz w google lub na forumezo,ale żaden skrypt i rytuał ci nie pomoże jak nie będziesz się uczyć,życzę powodzenia
      • gosia.1.k Re: Jaki skrypt ? 08.08.11, 11:27
        Dzięki za informację. Uczę się bardzo dużo, ale chciałam się wspomóc od strony duchowej. Czy wystarczy go napisać zwykłym długopisem na zwykłej kartce ?
        • Gość: Gość Re: Jaki skrypt ? IP: *.ip.netia.com.pl 08.08.11, 17:00
          Ja malowałam czerwonym mazakiem na żółtej karteczce,a na naukę sama ansus wystarczy.Na forumezo fajnie jest opisane jakie są skrypty na pracę ,naukę ,miłość, jak je utworzyć ,można poprosić tam kogoś o pomoc w postawieniu kart
      • Gość: Gość Re: Jaki skrypt ? IP: *.aster.pl 08.08.11, 12:02
        Witam,

Również bardzo bym prosiłam o pomoc w określeniu skryptu na otrzymanie z perspektywami pracy. Pozdrawiam.
    • Gość: gość Re: Jaki skrypt ? IP: *.opera-mini.net 10.09.11, 23:53
      Na zdanie egzaminu najlepsze jest dobre przygotowanie się, ubranie się , aby świetnie wyglądać i nastawienie, że egzamin jak to egzamin- trzeba zdać. Wsparcie duchowe to wiara w siebie, swoje mozliwości. Ale talizman można ze soba wziąć.
    • agrentowy4321 Re: Jaki skrypt ? 04.03.23, 11:30
      Ile czasu trzeba?
    • irona.sonata Re: Jaki skrypt ? 23.04.23, 21:48
      To zadawane
    • irona.sonata Re: Jaki skrypt ? 24.04.23, 10:31
      Jestem wstrząśnięta
    • irona.sonata Re: Jaki skrypt ? 24.04.23, 15:25
      Ciekawe
    • irona.sonata Re: Jaki skrypt ? 02.05.23, 20:42
      To dziwne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się