Gość: eliza Re: Tarot za dziękuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.11, 23:13 Pani Michalino czy przedłużą mi umowę w przedszkolu mam do2012r,czy może dostanę pracę w swoim zawodzie jako nauczyciel Eliza21 03 83r. Odpowiedz Link Zgłoś
michalina7777 Pani Elizo 29.10.11, 16:37 Witam serdecznie Oczywiście,będa chcieli z Panią przedłuzyć umowę..ale lepiej podjąc pracę jako nauczyciel ,ponieważ ma Pani ku temu wielkie szanse,Tarot zachęca ,aby pójsć tą drogą.Czyli ma Pani teraz dylemat,decyzję musi podjąc Pani sama.Obie odpowiedzi pozytywne.Droga pracy jako nauczyciela lepsza według Tarota.Wszystkiego dobrego życzę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Tarot za dziękuję IP: 109.125.23.* 27.10.11, 02:20 Witam , czy mogę prosić o pomoc, jak potoczą się sprawy w życiu uczuciowym i pracy /obecnie się uczę/. Monika 15.06.1975. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
farida.online Re: Tarot za dziękuję 27.10.11, 06:05 Witam serdecznie, Jeżeli jeszcze mozna to dopisze pytanie dla mnie bardzo ważne.Czy Piotr do mnie wróci,odezwie się czy to juz definitywny koniec naszej znajomości i nie spotkamy sie już?Dorota 28,07.67 Piotr 4.06.72 Od miesiąca milczy,mieszka daleko...mysli o mnie,wróci?Tęsknie:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AniaP Re: Tarot za dziękuję IP: *.operator.enea.pl 27.10.11, 08:50 Jak potoczy się moja sytuacja w pracy? Ania 15.12.1974 Odpowiedz Link Zgłoś
michalina7777 Pani Aniu 30.10.11, 12:57 Ma Pani kłopoty w pracy,to nie jest praca ,którą powinna Pani wykonywać ,nie tam.Ma Pani lepsze możliwości.Jest poważne ostrzezenie co do przyszłości ,coś co może spasc niespodziewanie,i nie chodzi o problemy finansowe.Proszę wołać Anioły,pomoga Pani zmienić energie w Pani otoczeniu i wszystko ułoży się wtedy idealnie.To drugie wyjście z sytuacji.Proszę zwrócić uwagę na pewnego męzczyznę ,którego dobrze Pani zna ...jest starszy od Pani ,miły ,ułożony ale ma nie do końca czyste intencje wobec Pani.Archanioł Zadkiel prosi Panią o oczyszczenie własnego serca z urazów i żalu z przeszłości,wybaczyc sobie i innym,po to aby negatywne emocje nie zatruwały zycia i nie projektowały nowych kłopotów.Da Pani radę.Pozdrawiam i udanej niedzieli anielskiej życzę Odpowiedz Link Zgłoś
michalina7777 Pani Farido 30.10.11, 12:32 Nie mogę znalezć Pani pierwszej części pytań.Tutaj jest druga częsć.Chyba coś przeoczyłam. Niepotrzebnie Pani się martwi..karty pokazują miłość, Ta separacja spowodowana jest czyms innym.Może trzeba coś sobie wyjaśnić ,a może Pan Piotr ma jakies kłopoty?Jego intencje wobec Pani sa czyste ,być może jest to czas ,w którym on potzrebuje samotności,czasu do namysłu.Wiem na pewno ,że jest coś do wyjaśnienia..tu karty nie dają spokoju. Pozdrawiam i życzę szcześcia.Wszystko będzie dobrze Pani Farido:-) Odpowiedz Link Zgłoś
farida.online Re: Pani Farido 30.10.11, 12:47 Serdecznie dziękuje i zyczę Pani z całego serca zdrowia szczęścia i zadowolenia z zycia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mija Re: Tarot za dziękuję IP: 195.205.137.* 27.10.11, 10:26 Witam. Mam pytanie dotyczące znajomości z Piotrkiem... Czy damy sobie troszkę szczęścia? Czy to się uda? Ewelina, 02.11.1979. Dziękuję:) i pozdrawiam:)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażyna Re: Tarot za dziękuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.11, 12:25 Witam serdecznie! Proszę mi powiedzieć kiedy skończą się moje cierpienia miłosne i jak je rozwiązać? 26.03.1977 Grażyna. Dziekuję z góry. :) Odpowiedz Link Zgłoś
michalina7777 Pani Ewelino 30.10.11, 13:32 Witam serdecznie Tak,oczywiście ,jak najbardziej.Nic do dodania.Bedzie szczęscie,proszę tylko pozbyć się pewnego chaosu ,który ma Pani w głowie i emocjach.Są tu karty w przepięknej konstelacji,szczęśliwe karty o mocnej pozytywnej energii ,jeśli będa jakieś drobne problemy to da się je pokonac.Proszę pamiętać o swoich myślach i emocjach.Projektujemy wydarzenia za pomoca myśli i emocji właśnie.To te energie dają się odczytać w Tarocie.Tak on działa. Więcej też zrozumienia dla ludzi i świata proszą Aniołowie.Archanioł Zadkiel Pani równiez radzi wybaczenie sobie i innym.Proszę się do Niego zwrócić o oczyszczenie Pani energii ,aby nic nie stało na przeszkodzie Pani szczęsciu. Pozdrawiam i udanej anielskiej niedzieli życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mija Re: Pani Ewelino IP: 195.205.137.* 31.10.11, 13:40 Jeszcze raz serdecznie Pani dziękuję. Niesamowity jest sposób, w jaki Pani pisze... Nie wiem, czy to się uda, bo on jest sporo młodszy, ale i tak bardzo mi miło, że Pani odpowiedziała i do tego jeszcze tak pozytywnie:-). Pozdrawiam!!!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mija - sprawdzalno Re: Pani Ewelino IP: *.dynamic.chello.pl 25.03.12, 20:07 Pan Michalino, no nie poszło... Chciałam, starałam się, ale nie da się jednak. Znajomosc trwa na jednym włosku, i własciwie nie moza powiedziec tu o szczesciu. Ale i tak dziękuję Pani bardzo, bo mnie Pani wtedy podniosla na duchu. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka Re: Tarot za dziękuję IP: *.dip.t-dialin.net 27.10.11, 14:35 Czy moje zycie uczuciowe i zawodowe sie ulozy? Karolina 21-04-1981r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Tarot za dziękuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.11, 17:52 Jak ułoży sie moje życie uczuciowe? I co mnie czeka w najbliższej przyszłości? A 27.07.1975 Odpowiedz Link Zgłoś
michalina7777 Do Pani Ady 04.11.11, 17:19 Witam serdecznie:-) Pani wie dokładnie co robic w życiu,idzie Pani w dobrym kierunku pokazują mi Anioły.Nawet jeśli nie wszystko Pani rozumie ,to jest w tym "głębszy plan":-)Archanioł Uriel Panią poprowadzi ,jeśli Pani zwróci sie do Niego.Jeśli chodzi o życie uczuciowe to warto oczyścić się z pewnych emocji,przejrzeć ,przeanalizować swoje całe życie,swoje relacje z ludzmi.Wybaczyć tym,którym trzeba wybaczyc aby więcej się nie zatruwać..i odnalezć swoje szczęście:-) Tarot również potwierdza iż do Pani zbliżają się bardzo piękne energie ,jesli chodzi o sprawy uczuciowe i równiez inspiracje intelektualne jeśli chodzi o Pani codziennosc.Pozostaje tylko uporac się z paroma kamykami w butach..które Panią uwierają w wedrówce przez zycie i bezpiecznie wejśc w ten nowy czas:-)Wszystkiego dobrego życzę i Anielskiego wieczoru:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Do Pani Ady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.11, 20:18 Bardzo dziekuje za poświęcony czas Odpowiedz Link Zgłoś
michalina7777 Pani Karolino 02.11.11, 12:30 Witam serdecznie:-) W Pani życiu uczuciowym bedzie działo się coś ..hm..niezbyt fajnego,albo już to się dzieje.Niestety na najważniejszej pozycji energie od których trzeba natychmiast się uwolnić.Szkodzą.Jeśli jest to mężczyzna to nie jest dobrze.Albo podejmie Pani trud naprawienia bardzo trudnej relacji z pomocą Aniołów albo uwolni się od Niego.Jeśli są to jakieś zastygłe urazy z przeszłości to trzeba się ich pozbyć ,oczyścić podświadomość,poniewaz będzie to zatruwac Pani każdy związek ,jaki będzie chciała Pani stworzyć.Wokół Pani jest energia wielkiej miłości,która nie może przebić się do Pani..coś jej przeszkadza.Anioły mówią iż Pani odczuwa te energie zarówno dobre jak i złe,jest Pani ich świadoma .Kiedy jest Pani zle ,kiedy nie może Pani sobie poradzić Archanioł Azrael obiecuje Pani iż może Pani zawsze zwrócić się do Niego i pomoże Pani uzdrowić Pani serce.Archanioł Ariel prosi aby odwaznie Pani broniła siebie w przyszłości i swoich przekonań.Będzie Pani silna.A przez to życie uczuciowe ułoży się.Jeśli chodzi o sprawy zawodowe...wielki potencjał,sła pomysłowośc ,kreatywność.A do tego niesamowity kobiecy urok,czar i wdzięk.SZybkość działania i pewność działania-to Pani potencjał.Zbliża się okres w którym trzeba będzie cierpliwie poczekać a potem zacznie się czas długofalowych .trwałych sukcesów i jednocześnie ochrona Sił Wyższych.Anioły radzą aby skupiła się Pani na tym co dla Pani najważniejsze i parła do przodu nie bacząć na wątpliwości obawy.Trzeba wołać Ich na pomoc i da Pani radę Archanioł Metatron pragnie zostać Pani motywatorem i trenerem.Życzę szczęścia zarówno w miłości jak i sprawach zawodowych.Anielskiego dnia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka Re: Pani Karolino IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.11, 22:36 Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytajnik Re: Tarot za dziękuję Proszę IP: *.adsl.inetia.pl 27.10.11, 15:47 Piszę ponownie, bo chyba mnie Pani pominęła. Witam. Kiedy znajdę sensownie płatną pracę i czy w moim mieście czy gdzieś indziej, w którymś z zawodów dotychczas wykonywanych? Sławomir 21.07.68 Bardzo dziękuję za przyszłą odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
michalina7777 Panie Sławku 27.10.11, 16:04 Nie pominęłam Pana.Nikogo nie zostawię bez odpowiedzi.Odpowiadam po kolei.Bardzo powoli,na tyle na ile czas mi pozwala.Z moimi ruchami to do jutra o tej porze maksymalnie dostanie Pan odpowiedz.Patrzę w karty dokładnie .Pozwoliłam sobie na krótki rozkład szybki i już Panu mogę powiedzieć ,że do pracy powinien Pan raczej wyjechać wyjechać.Do dobrej sensownej pracy,ktora pojawi się w okolicach marca.Dokończę wróżbę jak nadejdzie Pana kolej.Pozdrawiam serdecznie.Przesłanie od Aniołów dla Pana ,to aby Pan miał świadomość iż pokona Pan wszelkie trudności.Teraz już będzie tylko lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytajnik Re: Panie Sławku IP: *.adsl.inetia.pl 27.10.11, 16:41 Dziękuję. I czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
michalina7777 A więc Panie Sławku ciąg dalszy:) 28.10.11, 15:05 Ma Pan naprawdę wielką szansę na bardzo dobra stałą pracę,pomoże w tym jakaś młoda osoba,to nie będzie w Pana mieście ,niespodziewanie pojawi się ta oferta,trzeba będzie szybko zareagować,pewni ludzie będą Panu odradzać,niestety nie z dobrymi intencjami.W Pana otoczeniu są jacyś maruderzy ,którzy widzą rzeczywistośc raczej negatywnie.Najgorsze za Panem.Teraz już będzie tylko lepiej.Spotka Pan kogoś z kim będzie mógł Pan podbijać świat jeśli chodzi o sprawy zawodowe.Będzie to wspaniały,serdeczny przyjaciel.Ludzie będą Was pozniej naśladowac podziwiać chociaż będą tez tacy którzy będą krytykowac ale prosze się nie przejmowac ,będzie Pan miał tak wielką siłę przebicia,że utyskiwania i krytyka na nic się zdadzą.To do Pana nawet nie trafi...mam na mysli Pana podświadomość.Na koniec podsumowujące karty w Tarocie iz jest to bardzo ważny wybór życiowy a przyjaciel ,którego Pan spotka będzie z tych PRAWDZIWYCH.Anioły wiedzą ,iż są przy Panu zwycięskie energie ,chociaż może Pan jeszcze tego nie odczuwać.To jest tak jak z oświetleniem drogi w nocy,podczas jazdy samochodem,nie widzimy całej drogi tylko pewien jej wycinek,tak samo Anioły będą Panu odsłaniać po kawałeczku Pana drogę.Archanioł Michał prosi Pana o pozwolenie aby móc Pana prowadzić.Jest to Archanioł ,ktory nas chroni ale też pomaga w spełnieniu się w zyciu.I w odczycie kart dla Pana On się ukazał jako Pana Pomocnik.Życzę wszystkiego Dobrego:) Odpowiedz Link Zgłoś
michalina7777 Re: A więc Panie Sławku ciąg dalszy:) 28.10.11, 15:07 Zapomniałam jeszcze ,to będzie praca w której będzie Pan mial wiedzę ,nie będzie Pan nowicjuszem ale potem to już nie praca tylko własny biznes ..z tym Przyjacielem.Pozdrawiam jeszce raz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanie Re: Tarot za dziękuję IP: 78.133.163.* 27.10.11, 17:35 Czy mój ojciec Janusz, ur. 14.11.1950 wyjdzie z długów (jak to sie zakończy), jeśli tak to kiedy?! Czy my jako rodzina będziemy nimi obciążone, czy sam będzie w stanie się z nimi uporać. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia197312 Re: Tarot za dziękuję IP: 91.230.164.* 27.10.11, 23:58 Bardzo prosze o wrózbę.Mam 2 małych dzieci i jestesmy w bardzo ciezkiej sytuacji finansowej.Ledwo wiążemy koniec z koncem a moze nawet nie wiażemy.Maz nie pracuje i mamy kupe długów i do tego tracimy mieszkania.Od jakiegos czasu nic nam nie wychodzi.Pech nas przesladuje.Ja juz wpadam w doła wielkiego. Moje pytanie to czy kiedys wyjdziemy z tej sytuacji i co mamy robic czy los sie do nas usmiechnie? czy dostaniemy mieszkanie jak sie to skonczy? Czy wybrniemy z długów? Czy maz najdzie prace? Jak sie potoczy nasz związek? Co mam robic?Moja data urodzenia 07.09.1973 imię Katarzyna,a męza 17.02.1978 imie Sylwester. Moja adres emaile ; kasiakropka@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
elusia81 Re: Tarot za dziękuję 28.10.11, 12:15 OGROMNIE dziękuję za wrózbę!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Tarot za dziękuję IP: 212.33.67.* 28.10.11, 13:00 Magdalena 22-10-1976. Chciałabym się dowiedzieć czy widać jakieś zmiany w moim życiu zawodowym i finansowym Dziękuję bardzo i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
michalina7777 Pani Madziu:-) 03.11.11, 14:08 Pani tak naprawdę boi się zmian wewnętrznie.Pani ich nie chce .Jest coś co przeszkadza aby one zaistniały.W przeszłości były jakies wydarzenia,które doprowadziły do takiej wewnętrznej blokady.W przyszłości oczywiście czeka Panią zmiana na lepsze...ale nie tutaj w kraju.Najlepiej Pani zrealizuje sie za granicą.Chociaż nie musi Pani słuchać Tarota ,proszę o tym pamiętać.W przyszłości będą szybkie zmiany,nad którymi bedzie trudno zapanować.Warto by było teraz skupić się na oczyszczeniu swojej podświadomosci z kodów ,lęków i uprzedzeń aby to nie los za Paniądecydował w która stronę potoczy się Pani życie tylko Pani sama:-)W Pani przypadku Archanioł Zadkiel okaze się bardzo pomocny:-)jak równiez Michal.Proszę zwrócić sie do nich o pomoc:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ilona Re: Tarot za dziękuję IP: 87.204.176.* 28.10.11, 15:50 Witam Na przełomie września i października byłam w Niemczech w pracy.Poznałam Filipa,niestety bariera językowa nie pozwoliła nam nawiązać bliższego kontaktu.Chciałam wiedzieć czy on był zainteresowany moją osobą i czy w przyszłym roku się spotkamy?Ilona 5.7.1975 Dziękuje za odpowiedź i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: Tarot za dziękuję IP: *.net.stream.pl 28.10.11, 16:19 Pani Michalino. Pozwoliłam sobie wkleić moje pytanie sprzed paru dni, bo bardzo bym chciała, żeby Pani dodala coś apropo`s pracy. Zależy mi bardzo na tej odpowiedzi, gdyż nie wiem kompletnie co robić. Jednocześnie bardzo bardzo dziękuję za wróżbę dotyczącą uczuć. "Witam cieplutko!!! Magda, ur. 24.04.1977: Mam pytanie: Kiedy, gdzie spotkam partnera, z ktorym założę rodzinę. Czuję się samotna bardzo. Może uda sie tez zobaczyć, czy przedłużą mi umowę w obecnej pracy, i czy warto, abym podjęła szkolenie podyplomowe, o którym myślę (czy jestem dość zdolna?)." Pozdrawiam serdecznie, Magda. Odpowiedz Link Zgłoś
michalina7777 Pani Ilono 03.11.11, 14:12 Potwierdzam,Pan Filip był Pania zainteresowany..lecz to jeszcze nie uczucie to fascynacja erotyczna,bardzo wielka nawet.Postrzega Panią jako bardzo atrakcyjną kobietę.Proszę uczyć się niemieckiego ,bo go Pani spotka w przyszłym roku i jest szansa na związek i to bardzo szczęśliwy związek.Podejrzewam,że to bratnia dusza:-)Wszystkiego dobrego:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ilona Re: Pani Ilono IP: *.adsl.inetia.pl 03.11.11, 15:37 Pani Michalino on mi się strasznie podoba,dziękuje za odpowiedź i buziaki przesyłam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytajnik Re: Bardzo Pani dziękuję IP: *.ip.netia.com.pl 28.10.11, 18:40 Bardzo dziękuję zwłaszcza, że póki co jestem w ... kropce. Życzę Pani samych słonecznych dni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PYtajnik Re: Bardzo Pani dziękuję IP: *.ip.netia.com.pl 28.10.11, 18:42 A, Pani Michalino, a póki co będę pracował w tej firmie, co mam zacząć w przyszłym tygodniu? Zdołam otrzymać rodzinę? Przepraszam za te dopytania. Odpowiedz Link Zgłoś
michalina7777 Panie Sławku 28.10.11, 19:26 Bardzo dziękuję za tak miłe słowa,Karty rozłoże Panu jutro.Archanioł Ariel I Archanioł Chamuel i Michał pomogą Panu,gdy tylko się Pan do nich zwróci.Da Pan radę z ich pomocą ,to juz dzisiaj i bez kart moge Panu powiedzieć.Do jutra.Pozdrawiam,miłej,anielskiej nocy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytajnik Re: Panie Sławku IP: *.adsl.inetia.pl 28.10.11, 21:26 Jeszcze raz dziękuję. Pozdrawiam serdecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
michalina7777 Panie Sławku 29.10.11, 16:31 Jest Pan bardzo dobrym człowiekiem....bardzo ,to nie banał ,to prawda.To tak przy okazji ,wiem ,że nie ma to związku z pytaniem,to od Aniołów.Utrzyma Pan rodzinę. Karty świat ,10 kielichów ,as denarów...w najistotniejszych miejscach w rozkładzie.Każda Tarocistka Panu powie ,że tak.Miał Pan czas Próby,on się kończy.Niech Pan się tak nie gryzie.Hmmm bardzo zależy Panu akurat na tej firmie?Niepokojące rzeczy mi wyszły...tzw pyrrusowe zwycięstwo...Powinien Pan dostać te prace jak najbardziej.Tarot odpowiada ,że niepotrzebnie Pan się martwi ,bezpieczeństwo materialne i potencjał zawodowy.Proszę jednak w przyszłosci pamiętać o poszanowaniu własnej godności ,o szacunku do siebie.Z każdej sytuacji jest wyjście..Życzę Wam, Całej Rodzince Wielu Błogosławieństw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytajnik Re: Panie Sławku IP: *.adsl.inetia.pl 29.10.11, 19:56 Bardzo Pani dziękuję, czy mi zależy na tej firmie...to jedyna, póki co. Ale będzie coraz lepiej. jest Pani Aniołem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.11, 20:20 Droga Wróżko, Kiedy wyjdę za mąż? Czy uda mi się stworzyć rodzinę? (Czy jest jakaś szansa że tym mężczyzną będzie Andrzej? ) Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź :) Moja data urodzenia to 9.11.1986 Pozarawiam ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Tarot za dziękuję IP: *.alfanet24.pl 28.10.11, 20:30 Joanna - 27.11.1976 Kiedy skończy się moja samotność? Jak ułożą się moje sprawy zawodowe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: be.my Re: Tarot za dziękuję IP: *.play-internet.pl 28.10.11, 22:50 witam, jak uloza sie moje sprawy sercowe 21.08.80 kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzik tarot IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.10.11, 17:55 Witam, data ur. 5.01.84, spotykam się z pewnym mężczyzną czy będzie coś z tego związku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: Tarot za dziękuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.11, 19:17 Edyta-19.10.1974 pytanie: czy uda mi się odbudować związek z moim byłym chłopakiem (przez kilka miesięcy się nie spotykaliśmy), czy coś z tego będzie, jeśli tak to kiedy mogę liczyć na jakieś pozytywne relacje między nami? Odpowiedz Link Zgłoś
t-ara Re: Tarot za dziękuję 29.10.11, 23:43 Witam, chciałam zapytać czy uda mi się dostać dodatkową pracę(10.07.71) i czy mój mąż(04.06.61) ma szukać nowej pracy, a jesli tak, czy wreszczie bedzie lepiej zarabiać?Czy mam szansę na lepsze życie? Dziękuję za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwka1111 Re: Tarot za dziękuję IP: *.play-internet.pl 30.10.11, 10:17 witam ja bardzo prosze o wrózbe i rade czy spotkam kogos bliskiego ,miłosc i czy w pracy mi sie powiedzie (ur 27,08,79) pozdrawiam serdecznie i dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
farida.online Re: Tarot za dziękuję 30.10.11, 10:50 Bardzo mi przykro że mnie Pani ominęła ale zyczę Pani wszystkiego dobrego za pomoc tylu ludziom bezinteresownie tu na forum.Pozdrawiam serdecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
michalina7777 Kochana Pani 30.10.11, 11:09 Nie ominęlam Pani,Odpowiem wszystkim,po prostu się nie wyrabiam...cierpliwości.Obiecałam. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
farida.online Re: Kochana Pani 30.10.11, 12:48 Serdecznie dziękuje za odpowiedź i zyczę Pani z całego serca zdrowia szczęścia i zadowolenia z zycia:) Odpowiedz Link Zgłoś
michalina7777 Dziekuję 30.10.11, 13:56 Dziękuję za wszystkie miłe słowa na moją pocztę i tutaj.Odpisze wieczorem na listy bo wzywa mnie teraz moje życie..rodzina:-) Pozdrawiam serdecznie wszystkich i do wieczora,być może poznego.Miłej anielskiej niedzieli. youtu.be/EAgifx5IrOU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samotna Re: Tarot za dziękuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.11, 17:42 Pani Michalino, Mam nadzieję, ze nie jest zbyt późno na uzyskanie wróżby, ale mam dwa pytania. Kiedy ustabilizuje sie moje zycie osobiste, czyli kiedy w końcu kogoś poznam i urodzę dziecko. Drugie pytanie dotyczy pracy: kiedy sytuacja się ustabilizuje i przestane sie denerwowac tym, co sie dzieje? Moja data ur. 12.04.78. Z gory dziekuje za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
111nika Re: Tarot za dziękuję 30.10.11, 20:47 nam wyslac syna na planowany zabieg w szpitalu? czy wszystko dobrze sie zakonczy?Syn Oliwier 5.01.2006 dziekuje czy powin Odpowiedz Link Zgłoś
111nika Re: Tarot za dziękuję 30.10.11, 20:49 przepraszam, cos mi poprzestawialy sie literki, jeszcze raz pytane > czy powinnam wyslac syna na planowany zabieg w szpitalu? czy wszystko dobrze sie zakonczy? Syn Oliwier 5.01.2006 dziekuje > > 111nika Odpowiedz Link Zgłoś
111nika Re: Tarot za dziękuję 02.11.11, 13:44 i jeszcze jedno pytanie, czy moj maz Tomasz 12.01.1974 w tym roku wyjedzie za granice? jesli nie to kiedy? dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia28 Re: Tarot za dziękuję IP: 109.113.136.* 30.10.11, 21:36 Czy uda nam sie wyjsc z tego kryzysu?Czy moj partner poradzi sobie ze zdrowiem?Czy przetrwamy to wszystko razem?.Czy zdam bardzo wazny dla mnie egzamin ? Barbara - 28.11.1965 Szymon - 24.03.1962 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: Tarot za dziękuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.11, 19:19 Witam .Chcialam sie dowiedziec o tej osobie dawid 23.7 1968 kim on jest .,czy bedzie placil alimenty,,jak sie uloza moje sprawy 18.10 70 .Za wszystko Dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chwilkazapomnienia Re: Tarot za dziękuję 01.11.11, 17:49 Witaj michalina7777, bardzo proszę o wróżbę. Helena 17.05.1982. Kiedy w moim życiu pojawi się mężczyzna, partner na życie? Czy w styczniu przedłużą mi umowę o pracę? Czy mój były z którym byłam kilka lat, będzie próbował do mnie wrócić? Czy będę miała dziecko? Dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki22 Re: Tarot za dziękuję IP: *.zone2.bethere.co.uk 02.11.11, 22:58 kasia....mam pytanie co bedzie z moim zyciem uczuciowym mam partnera ale niewiem czy jest on tym jedynym na cale zycie....czy wyjde za niego? Odpowiedz Link Zgłoś
michalina7777 Dla Pani Madzi 1984 03.11.11, 12:20 Miłosc wzniosła ,bardzo romantyczna...trzeba będzie dla niej dużo poświęcic:-)Będzie musiała Pani znalezc w sobie nowe pokłady siły:-)Pani partner bardzo lubi wolność i niezaleznosc.Proszę na przyszłośc dać mu to poczucie wolnosci.Ciażą w Pani wnetrzu jakies przykre wspomnienia z przeszłości.Proszę zrobić z nimi porządek aby to nie wpływało na związek ,który Pani tworzy. To może być ten partner za którego wyjdzie Pani za mąż.Związek formalny Tarot ogłasza.Bedzie o pANią walczył jeszcze jakis inny męzczyzna ,może troszkę namieszać...szykuja się ogniowe wydarzenia.W przyszłości pojawi się dylemat...:-)Proszę wzywac Archanioła Raquela do Pomocy.On wprowadza harmonię w relacjach:-)Życze Pani spełnienia w życiu.Pozdrawiam cieplutko:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takajedna Pięknie Pani pisze o Aniołach :) IP: *.dynamic.chello.pl 03.11.11, 18:14 Jestem pod wrażeniem jak Pani pomaga tutejszym forumowiczom!Tu nie chodzi mi tylko o Tarota, Pięknie Pani pisze szczególnie o Aniołach i Archaniołach :)) czy w wolnej chwili może Pani zobaczyć, czy zmieni się coś u mnie w sferze osobistej? Zostałam zraniona, jestem sama...nie będzie łatwo komuś zaufać,,,modlitwa do Archanioła Haniela powinna pomóc?...a w sferze zawodowej coś ruszy do przodu? Mam teraz pracę, ale prawdopodobnie ją wkrótce mogę zmienić...tylko czy wyjdzie mi to na dobre...2.IX.82.pozdrawiam serdecznie-Ania:) Odpowiedz Link Zgłoś