Dodaj do ulubionych

Sen o byłej dziewczynie...

15.11.11, 21:06
Witam, miesiac temu zostawila mnie dziewczyna z dnia na dzien po 2 latach zwiazku, stwierdzajac ze sie odkochała:/ tak naprawde poznała obcokrajowca. ale nie o tym rzecz. Otóż jak byłem z nia nie miałem żadnych snów gdzie ona by wystepowała, zreszta rzadko śnie o czymś. Od rozstania mija miesiąc, teraz zaczyna ona mi sie śnic. Tzn w śnie wyglada wszystko pieknie ładnie, jesteśmy znów razem, sen z dzisiejszej nocy wygladał tak ze leżeliśmy razem na łące, pełno kwiatów i my, zakochani w sobie. Czy te sny świadcza o czymś? Czy to tylko moja wyobraźnia gdyż dalej tesknie za nia? Obecnie nie utrzymuje z była bliskich kontaktów, z wiadomych przyczyn. Także nie wiem co u niej słychac, jak sie jej układa i itp. Tak samo ona nie ma zadnych informacji na mój temat. dziekuje i pozdrawiam:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Gogo Re: Sen o byłej dziewczynie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.11, 21:54
      Zawsze śnisz, ale nie zawsze pamiętasz sny. Ten sen nic nie znaczy, oprócz tęsknoty do niej. Nie będziecie razem.
      • Gość: antomawi Re: Sen o byłej dziewczynie... IP: *.as13285.net 16.11.11, 10:42
        Też mi się tak wydaje - takie piękne marzenie... Ale - może też ktoś tak śni o Tobie? Warto się rozejrzeć:-)

pozdrawiam
        antomawi
        • Gość: ALIEN Re: Sen o byłej dziewczynie... IP: *.dabnet.pl 06.03.12, 11:57
          Nic z tego nie będzie, mnie też zostawiła po 2,5 roku i zaczełem śnić o niej i nie zeszłem się z nią a mineło już 3 lata i w tym czasie miałem dziewczyne byłem z nią rok i zostawiłem ją, a teraz jestem z inną i snie o tej co zostawiłem. I co ja mam teraz zrobić ?? Zaczynam myśleć czasami o niej i czasem jakiś sms ale rzadko... spotkał bym się z nią ale się boje. Gdy bym był sam to już bym się o nią starał...
    • Gość: randahl8 Re: Sen o byłej dziewczynie... IP: *.dynamic.chello.pl 01.04.12, 00:17
      Dobry duszek czuwa… W gabinecie wróżbitów Małgorzaty i Grzegorza z Wrocławia Tel. 605418522
      www.wrozby.pop.pl
      wywróżą ci wszystko, będziesz zdziwiony ich możliwościami i wiedzą. Warci są każdych pieniędzy. Ja się o tym przekonałem, moi znajomych też.
      Zapoznaj się z opiniami na forum rozmowy w toku rozmowywtoku.tvn.pl/forum.html?hashr=1&#forum:NCwxNTUsOCwxMTg0OTkyMiwwLDAsMCxmb3J1bTAwMS5qcw==
    • agrentowy4321 Re: Sen o byłej dziewczynie... 04.03.23, 21:06
      Trzeba uwzględnić różne opinie
    • irona.sonata Re: Sen o byłej dziewczynie... 25.04.23, 06:20
      Ciekawe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka