Dodaj do ulubionych

wróżka Ewa Emily z wróżbonline - ktoś korzystał?

IP: *.toya.net.pl 22.11.11, 14:43
J.w
Proszę o opinię.
Obserwuj wątek
    • Gość: klientka Re: wróżka Ewa Emily z wróżbonline - ktoś korzyst IP: *.ip.shentel.pl 22.11.11, 14:57
      Kiedys korzystałam,ale na Allegro.
      Fakt,ze wiele mi sie sprawdziło...ale niestety nie wszystko :(
      Sprawdzalność u p.Ewy,oceniam na 80%
      choć,musze przyznać,ze terazniejszość potrafi opisac bezbłędnie:)
      oczywiście, to jest tylko moja opinia.
      Pozdrawiam
      • Gość: :) Re: wróżka Ewa Emily z wróżbonline - ktoś korzyst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.11, 17:02
        U mnie 100% sprawdzalności.Korzystam regularnie od 2 lat, ale osobiście, nie na wróżbyonline:)
    • Gość: 199999 Re: wróżka Ewa Emily z wróżbonline - ktoś korzyst IP: *.toya.net.pl 22.11.11, 18:19
      A czy określa w swoich wróżbach ramy czasowe i one też znajdują pokrycie w rzeczywistości ?
      Nie oczekuję, że wszystko się sprawdzi, ale wg. 80% to już bardzo duża sprawdzalność.
      • Gość: klientka Re: wróżka Ewa Emily z wróżbonline - ktoś korzyst IP: *.ip.shentel.pl 22.11.11, 18:25
        tak,określa ramy czasowe...ale właśnie w tym problem,że raz się sprawdziło,a drugi i trzeci raz w ogóle:(
        proszę spróbować,bo może tylko u mnie,tak było...choć nie ukrywam,że zmartwiło mnie to:(
        • Gość: :) Re: wróżka Ewa Emily z wróżbonline - ktoś korzyst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.11, 18:52
          Określa ramy czasowe, ale zawsze podkreśla, że czas zależy od nas, naszego postępowania.Swoim zachowaniem możemy coś przyspieszyć, oddalić albo sprawić, że się nigdy nie wydarzy.Dlatego najlepiej jest korzystać regularnie, a nie czekać pół roku i mieć potem pretensje, że coś się nie spełniło:)Ja jestem bardzo zadowolona, a korzystałam z bardzo wielu wróżek.
          • Gość: gosc Re: wróżka Ewa Emily z wróżbonline - ktoś korzyst IP: *.inowroclaw.mm.pl 22.11.11, 19:00
            to biegacie częściej niz poł roku ???
    • Gość: 199999 Re: wróżka Ewa Emily z wróżbonline - ktoś korzyst IP: *.toya.net.pl 22.11.11, 20:15
      No, ale jak to pytać regularnie ? Przecież czasami wróżka mówi, że coś się wydarzy za rok czy dwa i mimo to powinnam pytać o tę samą sprawę kolejny raz ?
      Już sama nie wiem... No i czasami są sprawy na które nie ma się wpływu, nie wszystko tak w 100% zależy od nas.
      • Gość: :) Re: wróżka Ewa Emily z wróżbonline - ktoś korzyst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.11, 22:28
        Dla mnie to głupota czekać rok albo dwa aż coś się wydarzy.Trzeba trzymać rękę na pulsie, bo zrobi się coś inaczej i już to zmienia bieg spraw.Ja korzystam co trzy miesiące i jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby coś się nie sprawdziło.A już totalną głupotą jest dla mnie czekanie np. 2 lata na partnera docelowego, bo tak powiedziała wróżka;)
    • Gość: 199999 Re: wróżka Ewa Emily z wróżbonline - ktoś korzyst IP: *.toya.net.pl 22.11.11, 22:40
      No,ale co załóżmy nie masz partnera, wróżka ci mówi, że są szanse na takiego za 1,5 roku, że poznasz go w jakiś tam okolicznościach na jakiś tam etapie życia w którym będziesz za te 1,5 roku. I co i tak pytasz co 3 m-ce o tego czlowieka ? I stale pytasz o milość czy będzie i kiedy ?
      Czy prosisz o ogólną wróżbę na okres właśnie 3 m-cy ?
      • Gość: :) Re: wróżka Ewa Emily z wróżbonline - ktoś korzyst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.11, 22:53
        Oczywiście, że pytam co 3 miesiące jak wygląda moja sytuacja w życiu uczuciowym!Musiałabym być głupia, żeby czekać 1,5 roku aż wróżba się spełni i dopiero po tym czasie zapytała znowu co dalej, bo książę się nie pojawił:) Dam przykład: pytałam w wakacje o miłość, wrózka powiedziała mi, że poznam kogoś we wrześniu, że będzie starszy.Pod koniec września zorientowałam się, że już poznałam taką osobę.Zapytałam ją o niego i już wiem, czego się spodziewać po tej znajomości.Za kolejne 3 miesiące znowu do niej pójdę.
        • Gość: Gość Re: wróżka Ewa Emily z wróżbonline - ktoś korzyst IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.11, 12:53
          Ja korzytałam , powiem tak część się sprawdziło , część nie , ale Pani Ewa odpowiada wyczerpująco , co do czasu to u mnie się nie sprawdza. Ogólnie bardzo pozytywna osoba.
          • Gość: :) Re: wróżka Ewa Emily z wróżbonline - ktoś korzyst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.11, 13:18
            Wydaje mi się też, że zależy czy pyta się o konkretną osobę, czy o to kiedy się kogoś spotka.Wysłałam do niej 3 moje koleżanki, wszystkie pytały o konkretne osoby i mimo, że usłyszały wiele nieprzyjemnych rzeczy okazały się one prawdą.Tak więc jeśli ktoś chce kogoś "prześwietlić" Pani Ewa jest do tego idealna.
            • Gość: Gość Re: wróżka Ewa Emily z wróżbonline - ktoś korzyst IP: *.180.197.143.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.11.11, 19:43
              Ja korzystałam kiedyś z usług Pani Ewy na portalu parasfera , było to już jakiś czas temu , z tego co mi wywrózyła p. Ewa to z przykrością muszę stwierdzić że się nic nie sprawdzilo, szkoda bo były to optymistyczne wróżby.
              • Gość: gość Re: wróżka Ewa Emily z wróżbonline - ktoś korzyst IP: *.play-internet.pl 21.02.12, 21:04
                Pani Ewa widać, że przykłada się do wróżb. Bardzo trafnie zinterpretowała mój poprzedni związek i problemy. Jak ktoś tu określił, doskonale prześwietla ludzi. Podesłałam koleżankę i tak samo idealnie określiła osoby. Chciałabym aby druga część wróżby była także tak trafna :)
    • Gość: moi bardzo solidna. IP: *.204.56.154.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.11.12, 15:13
      Pani Ewie trzeba przyznać, że jest bardzo solidna, bardzo przykłada się do wróżby. korzystałam z jej porad mailowo, nie przez portal, i byłam zaskoczona przede wszystkim tym jak wyczerpującej udzieliła wypowiedzi mimo, że cena jej usług jest niewysoka.
      Co do określania teraźniejszości, przyszłości to oceniam ją naprawdę dobrze. Nie tylko na podstawie swoich doświadczeń ale też koleżanek, które korzystały z jej usług. Co do ram czasowych przez nią przewidzianych, to np. dwóm moim koleżankom sprawdziły się dokładnie tak jak Pani Ewa przewidziała, a mi np w jednym przypadku nie :)
      • Gość: klientka1213 Re: bardzo solidna. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.12, 16:22
        Ja mogę powiedzieć tyle - wróżby na dzień/ tydzień/ miesiąc 100% trafności.
        Ale jak dla mnie 0-15% na konkretne sprawy. Jest mi to przykro pisać,
        ale ważne dla mnie kwestie wyszły Pani Ewie zupełnie odwrotnie,
        wręcz szokująco odwrotnie i późniejsze przeiwdywania do nich
        były chybione ( były to wróżby na sprawy zawodowe ).

Ale nie mogę odmówić tej osobie życzliwości, wiedzy i cierpliwości.
        Szkoda tylko, że to co dla mnie bardzo ważne nie sprawdziło się kilka razy...
        • Gość: hmm Re: bardzo solidna. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.12, 20:05
          Więc może lepiej pytać co się zdarzy w danym miesiącu w sprawach zawodowych niż pytać o odpowiedz tak/nie?:) Ja też tak mam, ale u każdej osoby, tak/nie nigdy mi się nie sprawdza.
          • Gość: klientka1213 Re: bardzo solidna. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.12, 22:25
            Przykro mi ale nie chodziło o odpowiedzi tak/ nie, to były zawiłe sprawy.
            Ale cóż, bywa, może taki dzień trafiłam ...Ważne że innym się sprawdza ! :)
            • Gość: moi Re: bardzo solidna. IP: *.204.104.163.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.11.12, 12:56
              tarot to w ogóle są dziwne karty :) mogłabym powiedzieć, że moim przypadku Pani Ewa bardzo dobrze odczytała "atmosferę", to co działo się ówcześnie oraz uczucia i emocje temu towarzyszące. i jakby na tej podstawie stworzyła prognozę. i w pewnym sensie jej wróżba się sprawdziła, ale oczywiście nie wszystko wyszło tak jak powiedziała. inna tarocistka, z usług której korzystałam wcześniej, powiedziała to samo co Pani Ewa. ale żadna z nich nie przewidziała jednego szczegółu, który obrócił te sytuację w zupełnie inną stronę. dlatego myślę, że tarot to trochę bardziej "prognozowanie" niż wyrocznia. i dlatego różnie się to może sprawdzać.
              • Gość: janka Re: bardzo solidna. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.12, 13:23
                Bo tarot to prognoza, a nie wyrocznia:) Dlatego jeśli wróżba jest negatywna nie ma się co załamywać, bo można ją najczęściej zmienić i obrócić na swoją korzyść.Nie wszystko da się przewidzieć, niemniej korzystam z usług Pani Ewy od kilku lat i jestem bardzo zadowolona, poleciłam ją kilku moim znajomym i także są zadowoleni.Przyszłość można zmienić, wszystko zależy od naszego zachowania, decyzji, ale jeśli chodzi o terazniejszość, opis osób, ich intencje, zamiary Pani Ewa jest bezbłędna.Często jej nie dowierzałam, a potem wychodziło, że miała rację.Kilka lat temu napisała mi o czymś, nie wierzyłam, w tym tygodniu okazało się, że miała rację-a powiedziała o tym jako jedyna wróżka.
                • Gość: ania czy ktos jeszcze korzystał z wrózb pani Ewy? IP: *.dynamic.chello.pl 06.04.13, 19:47
                  • Gość: Mimi Re: czy ktos jeszcze korzystał z wrózb pani Ewy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.13, 20:06
                    Ja i jestem bardzo zadowolona.
                    • Gość: maria Re: czy ktos jeszcze korzystał z wrózb pani Ewy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.13, 20:38
                      Ja korzystałam i tak:

100% trafności wróżby na dany dzień.
                      0% trafności w pytaniach o daną sprawę, osobę, tok rzeczy, czy i kiedy coś będzie.
                      • Gość: ania Re: czy ktos jeszcze korzystał z wrózb pani Ewy? IP: *.dynamic.chello.pl 07.04.13, 21:18
                        to niedobrze:(
                        • Gość: Mimi Re: czy ktos jeszcze korzystał z wrózb pani Ewy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.13, 23:05
                          Moim koleżankom i mnie sprawdza się wszystko. A Ty " Mario " pisałaś to już w wątku, tyle że jako " klienka 123 ", więc jak już się udzielasz pisz pod swoim nickiem, a nie twórz sztucznego tłumu, bo ktoś jeszcze pomyśli, że wszyscy mają u Pani Ewy tak jak Ty.
                          • Gość: Moi Re: czy ktos jeszcze korzystał z wrózb pani Ewy? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.04.13, 08:54
                            z perspektywy czasu mogę powiedzieć, że jeśli chodzi o sytuację aktualną to to co mówi Pani Ewa zgadza się tak w 90%. jeśli chodzi o przepowiadanie przyszłości to mi i dwóm moim koleżankom nie sprawdziło się nic, jednej sprawdziło się tak pół na pół, a jeszcze kolejnej sprawdziła się większość. czyli w sumie z tą sprawdzalnością jest tak sobie.
                            • Gość: ciekawa Re: czy ktos jeszcze korzystał z wrózb pani Ewy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.13, 09:59
                              Ale sytuacja aktualna się zgadza i jak pisze o jakimś wydarzeniu mającym miejsce teraz można przyjąć, że to prawda ? Nie mam możliwości sprawdzenia czegoś na własnej skórze i mogę polegać tylko na jej słowach ( napisałam do niej i czekam na wróżbę ).
                            • Gość: ciekawa Re: czy ktos jeszcze korzystał z wrózb pani Ewy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.13, 10:00
                              Moi, kogo możesz polecić jeśli chodzi o przyszłość ? Kiedyś korzystałam z rewelacyjnego Fortunata, ale niestety zniknął i tak się " bujam ".
                              • Gość: mia mia Re: czy ktos jeszcze korzystał z wrózb pani Ewy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.13, 16:56
                                Pani Ewa powróżyła mi niedawno. Do końca czerwca wróżba ma sie wypełnić. Jak coś się ruszy, to napiszę :)
    • Gość: iw Re: wróżka Ewa Emily z wróżbonline - ktoś korzyst IP: *.net.cybernetwmw.com 11.04.13, 10:28
      Witaj, mnie się kiedyś bardzo sprawdzała Pani Kasia (Katarina), ale teraz nie wróży. Os stycznia korzystam z Izis i jak na razie jestem zadowolona. Jeśli chcesz spróbować napisz eskk@vp.pl to prześlę Ci namiary.
      • Gość: mia mia Re: wróżka Ewa Emily z wróżbonline - ktoś korzyst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.13, 19:31
        Serdecznie Ci dziękuję.
        Raczej rzadko korzystam z takich usług, nie mam ,,musu" :)
        Skontaktowałam się z ta panią raczej z ciekawości, do wróżb (szczególnie smsowych, internetowych czy telefonicznych) podchodzę z ogromnym dystansem...
        Pozdrawiam.
        • Gość: Moi Re: wróżka Ewa Emily z wróżbonline - ktoś korzyst IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.04.13, 07:02
          ja raczej z dystansem podchodzę do wróżb z tarota. jeśli chcesz zapytać o aktualną sytuację to Pani Ewa jest naprawdę bardzo dobra, a co najważniejsze nie zdziera z ludzi. jeśli miałabym polecić kogoś to chyba Annę Kempisty i Laurę Esterę. Pierwsza odpowiada krótko i na temat, druga jest trochę za bardzo gadatliwa ale po latach mogę stwierdzić, że ma talent. ale generalnie ja chodzę od lat, raz w roku na karty klasyczne, do świetnej babki i bardzo rzadko korzystam z tarota. niestety nie mogę podać kontaktu bo ta Pani nie chce być "reklamowana" w ten sposób.
    • Gość: mia mia Re: wróżka Ewa Emily z wróżbonline - ktoś korzyst IP: 91.196.30.* 23.06.13, 12:04
      Sprawy tak się ułożyły, ze już wiem, że z wróżby nici. Nie sprawdziło się ani jedno słowo.
      Nie polecam.
      • Gość: Mariola Re: wróżka Ewa Emily z wróżbonline - ktoś korzyst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.13, 12:38
        Osobiście mam wrażenie, że od jakichś 2 - 3 miesięcy z p.Ewą dzieje się coś niedobrego, potrafi się pomylić w tym, co będzie za 2 dni, a co najgorsze jak jej się to napisze upiera się przy swojej wersji. Korzystałam kilka razy i muszę powiedzieć, że od kwietnia sprawdziły mi się tylko opisy sytuacji obecnej, pytania o przyszłość jak kulą w płot, dosłownie nie sprawdziło się coś, co miało się wydarzyć 2 dni po wróżbie, sprawa poszła w zupełnie innym kierunku. Macie podobne odczucia ? Pytałam koleżanek i u nich to samo, postanowiłyśmy przestać korzystać, może p.Ewa wróci jeszcze do formy.
        • Gość: gosc Re: wróżka Ewa Emily z wróżbonline - ktoś korzyst IP: *.net.cybernetwmw.com 12.08.13, 16:55
          Dziewczyny napiszcie z perspektywy czasu jak z trafnością prognoz pani Ewy oraz proszę o jakieś opinie w kwestii kierowania się jej wskazówkami :)
          • Gość: Moi Re: wróżka Ewa Emily z wróżbonline - ktoś korzyst IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.09.13, 23:15
            z perspektywy czasu mogę powiedzieć, że aktualną sytuację ona ocenia bezbłędnie, ale już jeśli chodzi o przepowiadanie przyszłości to może sprawdziło się z 10%. także raczej kiepsko.
            • Gość: gosc Re: wróżka Ewa Emily z wróżbonline - ktoś korzyst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.13, 12:20
              a pytalas o uczucia?
              • Gość: Moi Re: wróżka Ewa Emily z wróżbonline - ktoś korzyst IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.09.13, 11:50
                tak. i nic się nie sprawdziło.
                Pani Ewa robi prognozę na podstawie tego co jej pokazują karty. no jak to tarocistka. ale w mojej opinii kiepsko jej to wychodzi. za dużo w tym gdybania a za mało konkretów.
                podam przykład: zapytałam o moją znajomość z pewnym mężczyzną. Pani Ewa świetnie nakreśliła ówczesną sytuację między nami, oraz osobiste problemy każdego z nas. dość rzeczowo powiedziała też o przyszłości. i tu nic się nie sprawdziło. no, jedna rzecz. ale było to coś co w efekcie nie miało żadnego wpływu na nas. rozumiem, że tarot to tylko prognoza, i że jak nic nie zrobisz, nie posłuchasz rady to nic się nie sprawdzi. ale ja rady posłuchałam a i tak nic się nie sprawdziło.
                ja odniosłam wrażenie, że naprawdę jej wróżenie to raczej domysły, takie gdybanie, które w gruncie rzeczy jest bez sensu. bo już np kiedy zapytałam inną, sprawdzoną tarocistkę o tego mężczyznę to ona z góry mi powiedziała, że z tego nic nie będzie. że oczywiście mogę próbować jak mi strasznie zależy, ale ona nie poleca tego próbowania, bo to będzie tego rodzaju znajomość, która w efekcie nic mi nie przyniesie, bo on jest taki i taki i nie da mi tego czego ja szukam. i rzeczywiście, po czasie facet okazał się taki jak druga tarocistka mi mówiła i rzeczywiście wszystko się sprawdziło. i o to właśnie chodzi, żeby tarocistka powiedziała konkretnie co i jak, a nie prowadziła jakiś koncert życzeń, na zasadzie "no facet się jej podoba, to zrobię tak żeby była zadowolona".
                • Gość: zgadzam się Re: wróżka Ewa Emily z wróżbonline - ktoś korzyst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.13, 13:35
                  Mam to samo, z tym że moim zdaniem ostatnimi czasy opis sytuacji bieżącej też jest chybiony, wręcz na odwrót. Można wiedzieć Moi kim jest ta druga tarocistka ?
                  • Gość: groszek Re: wróżka Ewa Emily z wróżbonline - ktoś korzyst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.13, 15:09
                    u mnie terazniejszosc idealnie nic dodac nic ujac, nawet sama bylam zaskoczona skad moze wiedziec niektore rzeczy,ale co do przyszlosci to nie wiem bo czekam na spelnienie,chociaz w chwili obecnej watpie zeby to sie spelnilo
                  • Gość: Moi Re: wróżka Ewa Emily z wróżbonline - ktoś korzyst IP: *.play-internet.pl 19.09.13, 15:15
                    niestety nie mogę powiedzieć, bo ona zawsze prosi żeby nie "reklamować" jej na forach.

co do opisów to się zgadzam. w ubiegłym roku kiedy korzystałam z usług Ewy Emily to było super. Ale w tym roku pisałam do niej dwa razy i odpowiedź była taka, że ni przypiął ni wypiął. coś się ona popsuła. to potwierdzają wszystkie osoby, które korzystały z jej usług, a które znam.
                    • Gość: zgadzam się Re: wróżka Ewa Emily z wróżbonline - ktoś korzyst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.13, 16:15
                      Tak, u mnie to samo. Kilka razy skorzystałam i sytuacja obecna nieodpowiadająca rzeczywistości, więc dałam sobie spokój - tym bardziej, że zapytałam o to po dwóch miesiącach kogo innego i pokazywało się dobrze. Nie chodzi nawet o opis sytuacji, ale o charakter osób, wszystko wychodziło na opak, wręcz jakby karty nie były postawione tylko była to fantazja, ale o to broń Boże nie podejrzewam pani Ewy. Moi możesz napisać co mówią osoby, które korzystały z jej usług, jakie mają spostrzeżenia ? Niestety widzę, że nie jestem odosobniona w swoich przemyśleniach.
                      • Gość: Moi Re: wróżka Ewa Emily z wróżbonline - ktoś korzyst IP: *.play-internet.pl 19.09.13, 16:43
                        Właściwie to wszystkie mówiły to samo czyli, że opis sytuacji super ale w efekcie niewiele się sprawdziło.
                        Absolutnie nie podejrzewam żeby Pani Ewa oszukiwała klientów. Jest uczciwa, solidna i stara się pomóc. Ale coś takiego się stało, że hej te wróżby ostatnio nie wychodzą. A tarot to takie karty, że trzeba być bardzo konkretnym i mieć dużą intuicję żeby jego czytanie miało sens. I chyba tej intuicji trochę Pani Ewie zabrakło.
                        • Gość: zgadzam się Re: wróżka Ewa Emily z wróżbonline - ktoś korzyst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.13, 17:07
                          Najgorsze, że wcześniej opis sytuacji się zgadzał, a jak przeczytałam ostatnie wróżby zmroziło mnie, bo nic mi nie pasowało, zaczęłam się nawet zastanawiać czy czasami mój pogląd na sprawę jest błędny, a Ewa ma rację, bo wcześniej opisy były idealne. Gdyby nie to, że zapytałam kogoś innego, bo nie dawało mi to spokoju wpakowałabym się w bagno i wydałabym bardzo krzywdzącą ocenę osoby, o którą zapytałam. Zniechęciłam się i korzystam z kogo innego.
                          • Gość: livia Re: wróżka Ewa Emily z wróżbonline - ktoś korzyst IP: *.play-internet.pl 19.09.13, 17:52
                            ja korzystam od kilku lat , na tej przestrzeni kupiłam u Pani Ewy ok 6 wróżb , z tego spełniła się w 100 % jedna wróżba , inne tak w 60 % tzn, opis sytuacji aktualnej ok ale w ostatecznym rozrachunku przyszłość wyglądała inaczej , w sierpniu zakupiłam wróżbe - pytanie co czuje do mnie pewien męzczyzna i odpowiedź mnie powaliła , bo wg mnie facet może mnie lubi, podobam mu się , uważa mnie za niekonwencjonalną osobę , ale wg Pani Ewy Emily mysli o mnie , pożąda , pragnie i będzie z tego fajny związek ,szkoda tylko że ten facet nawet nie szuka kontaktu ze mną i nic nie robi w tym kierunku aby się chociaż na kawę umówić (((
                            • Gość: livia Re: wróżka Ewa Emily z wróżbonline - ktoś korzyst IP: *.play-internet.pl 19.09.13, 17:54
                              zapomniałam dopisac - dajcie namiar na kogoś naprawdę WIARYGODNEGO , męczy mnie ta sprawa z tym gościem i chciałam się poradzic innej wróżki
                              • Gość: zgadzam się Re: wróżka Ewa Emily z wróżbonline - ktoś korzyst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.13, 18:10
                                Wychodzi na to, że masz tak jak ja i o osobie, która nie jest zainteresowana ma idealny związek, a osoba która jest zainteresowana pokazuje się jako zła, dwulicowa, która chce wykorzystać, tak jakby wszystko wychodziło na odwrót. Polecam Marię fehu2200 ona otworzyła mi oczy i napisała prawdę, gdyby nie ona skreśliłabym fajną znajomość.
                                • Gość: livia Re: wróżka Ewa Emily z wróżbonline - ktoś korzyst IP: *.play-internet.pl 19.09.13, 19:02
                                  niestety wróżby Pani Marii to juz wcale mi się nie sprawdzaja - zawsze jest na odwrót niż ona pisze
                                  • Gość: zgadzam się Re: wróżka Ewa Emily z wróżbonline - ktoś korzyst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.13, 19:47
                                    A jesteś tego pewna ? Pytam, bo sama ją wyśmiałam i zapomniałam o tym co napisała, a pół roku wszystko mi się sprawdziło, każda sprawa, o którą ją zapytałam.
                                    • Gość: livia Re: wróżka Ewa Emily z wróżbonline - ktoś korzyst IP: *.play-internet.pl 19.09.13, 20:25
                                      jestem pewna , patrzyłam ostatnio na wróżbę - rozkład roczny na 2013 - nic nie miało miejsca , jeśli chodzi p pytania to samo
                                      • Gość: zgadzam sie Re: wróżka Ewa Emily z wróżbonline - ktoś korzyst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.13, 20:34
                                        spróbuj HESSA1 albo urszulla777
                                        • Gość: livia Re: wróżka Ewa Emily z wróżbonline - ktoś korzyst IP: *.play-internet.pl 20.09.13, 18:41
                                          właśnie myślałam o urszuli77 - korzystałas z niej ? sprawdziło Ci się cos ? moja koleżanka wróży własnie u niej i jest mega zadowolona , Hessy nie znam
                                          • Gość: magda Re: wróżka Ewa Emily z wróżbonline - ktoś korzyst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.13, 19:31
                                            ja mam podobnie u emily jak livia facet ktory mnie niby kocha, pozada, z ktorym mam stworzyc szczesliwy zwiazek olal mnie i nawet nie szuka ze mna kontaktu, wiec juz wiem ze mi sie wrozba nie sprawdzila i nie sprawdzi
                                          • Gość: zgadzam sie Re: wróżka Ewa Emily z wróżbonline - ktoś korzyst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.13, 19:41
                                            Korzystałam, Hessa moim zdaniem lepsza i więcej pisze, Ula trochę na odwal się, przynajmniej u mnie. Partnerski to było 5 zdań, pytanie dwa, ale trafne.
                                            • Gość: gosc Re: wróżka Ewa Emily z wróżbonline - ktoś korzyst IP: *.net.cybernetwmw.com 20.09.13, 22:04
                                              Mnie pani Ula się nie sprawdziła. Pani Ewa właśnie coś ostatnio się popsuła i też szukam kogoś dobrego.
                                              • Gość: livia Re: wróżka Ewa Emily z wróżbonline - ktoś korzyst IP: *.play-internet.pl 22.09.13, 13:01
                                                skorzystałam z Pani Uli , odpowiedź brzmi sensownie , zobaczymy co będzie dalej , perfidna troszkę byłam bo zadałam jej też pytanie na które znam odpowiedź i napisała zgodnie z prawdą , także tamto też jest wiarygodne )))
                                                • Gość: zgadzam sie Re: wróżka Ewa Emily z wróżbonline - ktoś korzyst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.13, 13:30
                                                  I co napisała ? To co Ewa, że facet chce związku itp. czy zupełnie inna wersja ? Chodzi mi o to czy Ewa miała rację, czy jak kulą w płot.
                                                  • claryclary Re: wróżka Ewa Emily z wróżbonline - ktoś korzyst 22.09.13, 15:43
                                                    napisała że owszem będzie z tego coś więcej ale droga raczej nie usłana do celu różami tylko i różami i cierniami - czyli nie tak jak Ewa że siedź , pachnij i czekaj , tylko myśl, twórz i działaj a będzie twój - po prostu że to jest w moich rękach , ale jak nie zadziałam samo nie przyjdzie
                                                  • Gość: Moi Re: wróżka Ewa Emily z wróżbonline - ktoś korzyst IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.09.13, 11:49
                                                    a czy któraś z Was mogłaby mi podać kontakt do tej Urszuli? bo te Hessę znalazłam ale Urszuli jakoś nie :)
                                                  • Gość: zgadzam sie Re: wróżka Ewa Emily z wróżbonline - ktoś korzyst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.13, 12:32
                                                    urszulla777 ale moim zdaniem Hessa jest lepsza i więcej pisze. Ula dobrze opisuje sytuację obecną, ale już to, co ma być za tydzień średnio ;) Czyli coś jak Ewa za dobrych czasów, super opis sytuacji bieżącej, a przyszłość może 10 %
                                                  • Gość: gosc Re: wróżka Ewa Emily z wróżbonline - ktoś korzyst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.13, 15:28
                                                    skorzystalam z Urszuli pytajac o faceta ale opis sytuacji obecnej mija sie z prawda, jest odwrotnie jak ona pisze, wiec w moim przypadku sie nie sprawdza
                                                  • Gość: gosc Re: wróżka Ewa Emily z wróżbonline - ktoś korzyst IP: *.net.cybernetwmw.com 23.09.13, 16:01
                                                    W moim przypadku ani pani Ula ani Hessa nie trafiły i szczerze mówiąc najbardziej sprawdziły się jednak przewidywana pani Ewy. Choć nie jest tak cukierkowo jak pisała, to przynajmniej prognozę postawiła dobrą w 80%. A sytuacje obecną na tamten czas, gdy pytałam opisała idealnie. Mnie się wydaje, że u niej to zależy od dnia po prostu. Widzę różnicę, gdy proszę, żeby mi postawiła szybko karty, a gdy czekam spokojnie :)
                                                  • Gość: zgadzam sie Re: wróżka Ewa Emily z wróżbonline - ktoś korzyst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.13, 16:09
                                                    Może za często pytałaś i stąd mętlik ? U mnie Ula w jednym napisała dobrze, w drugim też opis sytuacji kompletnie mijający się z rzeczywistością. Co do Ewy mam takie spostrzeżenia jak Moi, sytuacja obecna super, przyszłość bardzo kiepsko, a ostatnimi czasy i sytuacja obecna się nie zgadzała dlatego dałam sobie spokój :)
                                                  • Gość: gosc Re: wróżka Ewa Emily z wróżbonline - ktoś korzyst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.13, 17:22
                                                    co do Ewy pytajac w sierpniu o faceta sytuacja obecna to strzal w dziesiatke, jesli chodzi o przyszlosc to do konca nie wiem,bo napisala ze w dalszej przyszlosci widzi zwiazek, ale na dzien dzisiejszy facet sie nie odzywa i nie szuka kontaktu, wiec mysle ze to raczej malo prawdopodobne zeby bylo jak wywrozyla, zapytalam ale pozniej, chociaz wiem ze tak sie nie robi inne osoby z allegro i odpowiedzialy ze tu zwiazku nie widac, jednak u Urszuli nie zgadzala mi sie sytuacja obecna, lanie wody
                                                  • Gość: gosc Re: wróżka Ewa Emily z wróżbonline - ktoś korzyst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.13, 17:37
                                                    a jak u ciebie z ta pania Maria wszystko sie sprawdzilo? bo powiem ze opis sytuacji obecnej trafiony, tylko ona tez nie widzi zwiazku tak jak to pisala Ewa, malo tego kazala sie przyjrzec facetowi bo mozliwe ze ma inna, Ewa zas ze jest szczery, ale z tego wszystkiego facet zniknal:(
                                                  • Gość: zgadzam sie Re: wróżka Ewa Emily z wróżbonline - ktoś korzyst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.13, 22:01
                                                    Tak, u Marii wszystko mi się sprawdziło i jeśli mam być szczera opisała charaktery 3 osób inaczej niż Ewka i miała rację, gdybym posłuchała Ewy pięknie bym na tym wyszła... Nie wiem co się stało, bo kiedyś sytuacja obecna była zawsze idealnie opisana, a od kilku miesięcy każda sprawa nie dość, że potoczyła się inaczej, to jeszcze okazało się, że opis sytuacji obecnej też nietrafiony :(
                                                  • Gość: Moi Re: wróżka Ewa Emily z wróżbonline - ktoś korzyst IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.09.13, 23:17
                                                    ja się skusiłam i skorzystałam z usług Urszuli. nie polecam. sytuację obecną opisała zupełnie odwrotnie niż jest faktycznie. w sumie napisała sporo ale takie trochę lanie wody. np. napisała mi, że ja mam blokady i w związku z tym przez najbliższy rok w moich uczuciach będzie panować stagnacja i ona będzie wynikać z tych blokad, które mam. tymczasem ja nigdy nie byłam tak otwarta na mężczyzn i nowe znajomości jak w tym momencie. co do przyszłości to odpowiedzi były zupełnie niekonkretne. generalnie opis kompletnie nieadekwatny do sytuacji. także nie polecam.
                                                  • Gość: livia Re: wróżka Ewa Emily z wróżbonline - ktoś korzyst IP: *.play-internet.pl 24.09.13, 09:11
                                                    czyli ogólnie rzecz biorac każda z wymienionych wróżek nie do końca jest wiarygodna , trzeba szukać dalej tej właściwej , a co sądzicie o aldonie białas ? korzystala któraś z was z jej wróżby ?
    • Gość: gosc Re: wróżka Ewa Emily z wróżbonline - ktoś korzyst IP: *.net.cybernetwmw.com 18.11.13, 16:11
      Proszę o jakieś nowe opinie na temat sprawdzalności wróżb pani Ewy. Czy są jakieś przesunięcia w czasie?
      • Gość: @ Re: wróżka Ewa Emily z wróżbonline - ktoś korzyst IP: *.internetunion.pl 01.12.13, 13:55
        Witam
        Korzystam z wróżb u Pani Ewy od 2009 roku
        Sytuacje obecna opisuje trafnie w 99 % - co do przyszłosci to na przestrzeni 5 lat stwierdzam,ze sprawdza sie w 75 %, ale własnie bardzo często nie trafia u mnie czasowo.
        Już też kilka razy myślałam o zmianie, bo niby nic sie nie działo tak jak w przepowiedni- ale ku mojemu zdziwieniu i lekkiemu przerazeniu - sprawdza sie bardzo dużo tylko w innych ramach czasowych.
        Jak dla mnie mimo wszystko -rewelacja.

Tylko nie mam już takiego parcia na ten czas :-)
        • Gość: Anka Re: wróżka Ewa Emily z wróżbonline - ktoś korzyst IP: *.net.cybernetwmw.com 03.12.13, 11:41
          Mnie wróżyła rok temu, wróżba się sprawdziła tak w 50% - na pozostałą część czekam. A ponieważ nie mogę się doczekać, bo miało się sprawdzić w sierpniu zadałam p. Ewie ponownie to samo pytanie i wywróżyła mi coś innego. Teraz nie wiem czy trzymać się pierwszej wersji czy drugiej :) Co o tym myślicie?
          • Gość: :) Re: wróżka Ewa Emily z wróżbonline - ktoś korzyst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.13, 16:26
            Drugiej - skoro wróżyła Ci rok temu sprawa mogła się inaczej potoczyć i jeśli wróżyłaś sobie u niej ostatnio trzymaj się najnowszej wersji :)
            • Gość: Anka Re: wróżka Ewa Emily z wróżbonline - ktoś korzyst IP: *.net.cybernetwmw.com 03.12.13, 23:03
              Dziękuję za odpowiedź, szkoda bo pierwsza wersja była dużo korzystniejsza dla mnie. Z drugiej strony może się nie sprawdzi jak część poprzedniej wróżby :) na to liczę. Zresztą jak czytałam na forum p. Ewa lepsza jest w teraźniejszości niż przepowiadaniu przyszłości :)
              • Gość: Monika Re: wróżka Ewa Emily z wróżbonline - ktoś korzyst IP: *.net.cybernetwmw.com 19.02.14, 18:53
                Ja ze sprawdzalnością u p. Ewy?
    • agrentowy4321 Re: wróżka Ewa Emily z wróżbonline - ktoś korzyst 04.03.23, 21:01
      Ciekawe
    • irona.sonata Re: wróżka Ewa Emily z wróżbonline - ktoś korzyst 25.04.23, 06:15
      Bardzo bardzo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka