Dodaj do ulubionych

Prosze o wrózbę

21.12.11, 16:22
Prosze o postawienie kart na uczucia. Od lat mi sie nie układa. Mężczyżni chcą czegoś innego ja też. Rozmijamy się. Jeśli się coś zaczyna to okazuje się to zwyczajnych zauroczeniem na chwilę. Czy jest mi pisany mężczyzna na stałe ? Jeśli tak to kiedy go poznam? Dorota 30-06-1974.
Obserwuj wątek
    • Gość: Rachela Re: Prosze o wrózbę IP: *.ip.netia.com.pl 21.12.11, 16:29
      Musisz zmienic srodowisko, zmienic miejsca gdzie spotykasz przyszłych kolegów, którzy stają sie partnerami. musisz polubić siebie, masz jakieś problemy, zahamowania, blokuje Cie to w stosunku do wspomnianych męzczyzn. Wejdz w Nowy Rok z innym spojrzeniem, nie wymagaj na starcie a daj sobie czas na rozwiniecie się sytuacji, więcej humoru mniej dedukcji. za dużo myslisz, za często dopatrujesz sie że znowu cos bedzie nie tak, nie po twojej mysli. Pod koniec przyszłego roku wejdziesz w spokojny i pełen nowych sytuacji okres. Wesołych świat.
      • dorota3574 Re: Prosze o wrózbę 22.12.11, 14:53
        Dziękuję za odpowiedż. Serdecznie pozdrawiam.
        • Gość: Magdalena Re: Prosze o wrózbę IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.12.11, 21:19
          Witam, moja data ur. 5 stycznia 1984 r. chciałam się zapytać czy przedłuż mi umowe o pracę
    • agrentowy4321 Re: Prosze o wrózbę 04.03.23, 11:04
      Dużo rozmyślam ostatnio o tym
    • irona.sonata Re: Prosze o wrózbę 24.04.23, 10:09
      Sprawdź czy nie ma Ciebie za ściana dobrze
    • irona.sonata Re: Prosze o wrózbę 24.04.23, 15:06
      Nie wiem, ale się dowiem
    • irona.sonata Re: Prosze o wrózbę 02.05.23, 20:15
      Raz tak a raz inaczej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka