Dodaj do ulubionych

wrozka Iweta

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.11, 22:19
czy ktos korzystal z uslug wrozki Iwety z wrozbyonline?
Jak ze sprawdzalnoscia?
Obserwuj wątek
    • Gość: becia Re: wrozka Iweta IP: *.ztpnet.pl 23.12.11, 10:36
      witaj , mnie sie bardzo duzo sprawdzilo, Ivetka ma moc i umie wroyc
    • Gość: Ja Re: wrozka Iweta IP: *.internetia.net.pl 23.12.11, 15:29
      U mnie niestety, odwrotnie (nic się nie sprawdziło). Nie polecę i nie skorzystam więcej.
      • Gość: Ola Re: wrozka Iweta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.11, 16:46
        u mnie też niestety nic nie sprawdziło się ta pani chyba za młoda na wróżkę
        • Gość: xxx Re: wrozka Iweta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.11, 21:12
          ta pani ma moc... ładnego pisania ale...nic kompletnie nic nie się nie sprawdziło (mi)
    • Gość: gosc1 Re: wrozka Iweta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.11, 20:59
      kurde.. mi się w sumie 2 rzeczy sprawdziły. nie wiem jak z resztą.. ale komentarze od Was nieprzychylne więc już sama nie wiem..
      • Gość: klientka Re: wrozka Iweta IP: *.ip.shentel.pl 26.12.11, 21:06
        no własnie;)też od początku tego tematu tak naprawdę siedzę cicho,bo mi nawet więcej sie sprawdziło...choć nie ukrywam,że czekam na najważniejsze spełnienie sie wrózby...na pewno dam znać,bo to już tuż,tuż...
        pozdrawiam.
        • Gość: gosc1 Re: wrozka Iweta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.12, 13:41
          Daj koniecznie :) I powiedź jeśli to nie tajemnica chociaż o jaką sferę chodziło: finansową, zdrowotną, miłosną... Mi się też jedna rzecz sprawdziła dość szybko, ale dlatego, że zapytałam o konkretny dzień, który już miał miejsce. Nie wiem skąd Ona o tym wiedziała...
    • Gość: gość Re: wrozka Iweta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.04.12, 14:35
      dokladnie tak jest ładnie pisze ale mało się sprawdza, tak było w moim przypadku, osoba fajna, dająca nadzieje ale co z tego jak się nie sprawdza potem, niestety:(( W każdym razie ja nie odradzam moze w innych przypadkach się sprawdza a ja miałam pecha.pa
      • Gość: mirka Re: wrozka Iweta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.12, 18:30
        potwierdzam. Słodzi a Ty później płaczesz, bo nic, zupełnie nic się nie sprawdza.
        • Gość: EWA Re: wrozka Iweta IP: *.olsztyn.vectranet.pl 12.10.12, 19:19
          WSZYSTKO SIĘ SPRAWDZA NA MAXA, NIE WIEM DLACZEGO U WAS NIE.KORZYSTAM Z JEJ USŁUG JUŻ 3 LATA I NIE ŻAŁUJE WYDANEJ KASY.POLECAM JĄ Z CAŁEGO SERCA.
          IWETKO BUZIAKI DLA KLARCI I TWOICH KOTKÓW
          • Gość: .......... Re: wrozka Iweta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.12, 19:26
            ja wrozylam jakies pol roku temu ale jak kula w plot, nawet wywrozyla mi slub a ja nawet nie mam juz kontaktu z ta osoba;d
            • Gość: klientka Re: wrozka Iweta IP: *.szczecin.mm.pl 12.10.12, 21:16
              U mnie tez zero sprawdzalności!!!!!NIC!!!!!kompletnie nic sie nie sprawdziło!!!Za to Iwetka uwielbia słodzić i karmić swoich klientów złudzeniami:(( i tylko to!! JEJ WYCHODZI NAJLEPIEJ!! Przykre!;( Nie polecam!!
              • Gość: klientka Re: wrozka Iweta IP: *.ip.shentel.pl 13.10.12, 14:02
                Witam,u mnie niestety również nic się nie sprawdziło.
                • Gość: była klientka Re: wrozka Iweta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.12, 18:32
                  o tak ! i rytuałki,rytuałki wciska które nic nie pomagają
                  • Gość: rozumna Re: wrozka Iweta IP: *.pools.arcor-ip.net 25.06.13, 12:30
                    Iwetka dupetka,slodzi i taka niby milusia,a czego to nie potrafi ohje!nawet ze zmarlymi rozmawia(zwierzetami tez he,he...)NO PO PROSTU ALFA I OMEGA we wrozbiarstwie!a w to jeszcze dziecko swoje wciaga i wychwala,co to corcia nie umie,tylko dziw bierze ze skoro ma male dziecko to skad czas bierze na te wrozby?NO ALE NAIWNYCH NIE BRAK I KASA LECI
                    a to ze komus sie sprawdzilo-trafila po prostu naiwniaki
                    no i rytualki na wszystko za spora kaske!
                    bez komentarza
                    • Gość: gość Re: wrozka Iweta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.13, 14:49
                      Ma czas ,czy nie ma czasu to akurat najmniej istotne.Mnie bardziej dziwi to,ze skoro zna tyle rytuałow i tyle potrafi to dlaczego jest mamą samotnie wychowująca swoją corke i przy okazji starszą panną(?) w wieku ponad 40 lat
    • Gość: byla klientka Re: wrozka Iweta IP: *.opera-mini.net 26.06.13, 21:38
      Ta pani lubi mamic ludzi i opowiadac piekne bajki a rytualy nic u niej nie wychodza i taka prawda
      • Gość: bajka Re: wrozka Iweta IP: *.pools.arcor-ip.net 29.06.13, 12:59
        bo rytualy to bajki-za ktore wyciagaja wrozki kase,bo jagby dzialaly to kazdy bylby bogaty,kochany,szczesliwy itd.....uslugi maja na wszystko...,to po co na tych portalach siedza i od ludzi kase wyciagaja-skoro moga wszystko miec-a ta iweta to sympatyczna naciagaczka-pewnie jeszcze na miotle potrafi latac hi,hi....uwierzycie tez?
    • agrentowy4321 Re: wrozka Iweta 04.03.23, 11:03
      Obłędne
    • irona.sonata Re: wrozka Iweta 23.04.23, 21:25
      To nurtujące
    • irona.sonata Re: wrozka Iweta 24.04.23, 10:09
      To nurtujące
    • irona.sonata Re: wrozka Iweta 24.04.23, 15:05
      Sceptyczna na 100%
    • irona.sonata Re: wrozka Iweta 02.05.23, 20:15
      Bardzo bardzo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka