Gość: gosc1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.11, 22:19 czy ktos korzystal z uslug wrozki Iwety z wrozbyonline? Jak ze sprawdzalnoscia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: becia Re: wrozka Iweta IP: *.ztpnet.pl 23.12.11, 10:36 witaj , mnie sie bardzo duzo sprawdzilo, Ivetka ma moc i umie wroyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: wrozka Iweta IP: *.internetia.net.pl 23.12.11, 15:29 U mnie niestety, odwrotnie (nic się nie sprawdziło). Nie polecę i nie skorzystam więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: wrozka Iweta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.11, 16:46 u mnie też niestety nic nie sprawdziło się ta pani chyba za młoda na wróżkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: wrozka Iweta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.11, 21:12 ta pani ma moc... ładnego pisania ale...nic kompletnie nic nie się nie sprawdziło (mi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc1 Re: wrozka Iweta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.11, 20:59 kurde.. mi się w sumie 2 rzeczy sprawdziły. nie wiem jak z resztą.. ale komentarze od Was nieprzychylne więc już sama nie wiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: wrozka Iweta IP: *.ip.shentel.pl 26.12.11, 21:06 no własnie;)też od początku tego tematu tak naprawdę siedzę cicho,bo mi nawet więcej sie sprawdziło...choć nie ukrywam,że czekam na najważniejsze spełnienie sie wrózby...na pewno dam znać,bo to już tuż,tuż... pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc1 Re: wrozka Iweta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.12, 13:41 Daj koniecznie :) I powiedź jeśli to nie tajemnica chociaż o jaką sferę chodziło: finansową, zdrowotną, miłosną... Mi się też jedna rzecz sprawdziła dość szybko, ale dlatego, że zapytałam o konkretny dzień, który już miał miejsce. Nie wiem skąd Ona o tym wiedziała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: wrozka Iweta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.04.12, 14:35 dokladnie tak jest ładnie pisze ale mało się sprawdza, tak było w moim przypadku, osoba fajna, dająca nadzieje ale co z tego jak się nie sprawdza potem, niestety:(( W każdym razie ja nie odradzam moze w innych przypadkach się sprawdza a ja miałam pecha.pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirka Re: wrozka Iweta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.12, 18:30 potwierdzam. Słodzi a Ty później płaczesz, bo nic, zupełnie nic się nie sprawdza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWA Re: wrozka Iweta IP: *.olsztyn.vectranet.pl 12.10.12, 19:19 WSZYSTKO SIĘ SPRAWDZA NA MAXA, NIE WIEM DLACZEGO U WAS NIE.KORZYSTAM Z JEJ USŁUG JUŻ 3 LATA I NIE ŻAŁUJE WYDANEJ KASY.POLECAM JĄ Z CAŁEGO SERCA. IWETKO BUZIAKI DLA KLARCI I TWOICH KOTKÓW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .......... Re: wrozka Iweta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.12, 19:26 ja wrozylam jakies pol roku temu ale jak kula w plot, nawet wywrozyla mi slub a ja nawet nie mam juz kontaktu z ta osoba;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: wrozka Iweta IP: *.szczecin.mm.pl 12.10.12, 21:16 U mnie tez zero sprawdzalności!!!!!NIC!!!!!kompletnie nic sie nie sprawdziło!!!Za to Iwetka uwielbia słodzić i karmić swoich klientów złudzeniami:(( i tylko to!! JEJ WYCHODZI NAJLEPIEJ!! Przykre!;( Nie polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: wrozka Iweta IP: *.ip.shentel.pl 13.10.12, 14:02 Witam,u mnie niestety również nic się nie sprawdziło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była klientka Re: wrozka Iweta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.12, 18:32 o tak ! i rytuałki,rytuałki wciska które nic nie pomagają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozumna Re: wrozka Iweta IP: *.pools.arcor-ip.net 25.06.13, 12:30 Iwetka dupetka,slodzi i taka niby milusia,a czego to nie potrafi ohje!nawet ze zmarlymi rozmawia(zwierzetami tez he,he...)NO PO PROSTU ALFA I OMEGA we wrozbiarstwie!a w to jeszcze dziecko swoje wciaga i wychwala,co to corcia nie umie,tylko dziw bierze ze skoro ma male dziecko to skad czas bierze na te wrozby?NO ALE NAIWNYCH NIE BRAK I KASA LECI a to ze komus sie sprawdzilo-trafila po prostu naiwniaki no i rytualki na wszystko za spora kaske! bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: wrozka Iweta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.13, 14:49 Ma czas ,czy nie ma czasu to akurat najmniej istotne.Mnie bardziej dziwi to,ze skoro zna tyle rytuałow i tyle potrafi to dlaczego jest mamą samotnie wychowująca swoją corke i przy okazji starszą panną(?) w wieku ponad 40 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byla klientka Re: wrozka Iweta IP: *.opera-mini.net 26.06.13, 21:38 Ta pani lubi mamic ludzi i opowiadac piekne bajki a rytualy nic u niej nie wychodza i taka prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bajka Re: wrozka Iweta IP: *.pools.arcor-ip.net 29.06.13, 12:59 bo rytualy to bajki-za ktore wyciagaja wrozki kase,bo jagby dzialaly to kazdy bylby bogaty,kochany,szczesliwy itd.....uslugi maja na wszystko...,to po co na tych portalach siedza i od ludzi kase wyciagaja-skoro moga wszystko miec-a ta iweta to sympatyczna naciagaczka-pewnie jeszcze na miotle potrafi latac hi,hi....uwierzycie tez? Odpowiedz Link Zgłoś